Implant silicon sani
Aisel si la tine e mare diferenta. Felicitari si sa-i stapanesti sanatoasa. Mie mi se par suficient de mari si sigur se mai schimba. Am crezut ca sunt rotunzi. Asa umflati sunt ai mei...cum erai tu la inceput...
Vazand ce frumos a evoluat la fiecare dintre voi - m-am umplut cu speranta. Va multumesc
Vazand ce frumos a evoluat la fiecare dintre voi - m-am umplut cu speranta. Va multumesc
Vai fetele ce bine arata sanii vostri Si eu sunt f multumita de sanii mei desi am tot Zis ca regret ca Nu a
Pus Mai mult insa Pe Zi ce trece sanii mei se fac din ce in ce Mai frumosi iar sotul meu spune ca Nu aveam nevoie de Mai mult asa ca akm sunt happy Si astept rezultatul final.
Pus Mai mult insa Pe Zi ce trece sanii mei se fac din ce in ce Mai frumosi iar sotul meu spune ca Nu aveam nevoie de Mai mult asa ca akm sunt happy Si astept rezultatul final.
Buna! O întrebare pt fetele mai vechi. Dupa operație aveți vreo problema la schimbarea de vreme? Simțiți implantul ? Junghiuri, etc?
Mamitzica eu fac 1 luna Deja azi este f frig afara Si parca simt un discomfort, cred ca e de la frig oare cum va fi la iarna ?...hihi eu ma mut in Caraibe in Dec sper sa scap de frig
Se contracta muschii de la frig si de aceea simtiti ca se intaresc sanii. Pana la iarna ar trebui sa muschii sa fie vindecati, deci si senzatiile astea sa nu mai existe. De vreo 2 nopti am inceput sa dorm pe parti si e ok, doar ca daca stau prea mult timp atunci cand ma intorc pe spate simt putina durere pe sanul pe care am dormit. Dar nu mai simt ca se desprind atunci cand stau pe parti si asta e minunat ca am spatele intepenit de la atata stat pe el. Recuperare usuoara fetelor recent operate.
Aha. Multumesc fetelor! Deci e chestiune de timp
Eu in vara urmează sa ma operez..:) sper ca pana o sa vina frigul sa fiu OK!
Mary Alexa ce sani frumosi ai!!!
Powerfull si tu ai niste sani wowww!
Eu azi sunt mai bine, dar abia astept sa scap de medicamente ca ma simt tare ametita.
Sanii ma dor doar cand ma ridic din pat dimineata. Ma mananca pielea de pe sani, probabil ca e asa intinsa.
Azi merg la control si o sa schimb apoi si poza.
Abia astept sa nu mai fie asa umflati sanii si sa coboare, sa nu ma mai misc ca un robotel.
Powerfull si tu ai niste sani wowww!
Eu azi sunt mai bine, dar abia astept sa scap de medicamente ca ma simt tare ametita.
Sanii ma dor doar cand ma ridic din pat dimineata. Ma mananca pielea de pe sani, probabil ca e asa intinsa.
Azi merg la control si o sa schimb apoi si poza.
Abia astept sa nu mai fie asa umflati sanii si sa coboare, sa nu ma mai misc ca un robotel.
Multumesc fetelor! Mammy pt elasticitatea pielii iti recomand ulei cu vitamina E.
Mary, de vreo 2 nopți incerc si eu sa ma pun pe părți, rezist cate 10 min pe o parte, nu ma doare deloc, dar simt ca ma pun pe sânul pe partea care ma pun si îmi e frica :(
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum dar am urmarit discutiile voastre.
Urmeaza sa ma operez in luna Mai la d-na doctor Ina Isac, in Bucuresti! Am mari emotii pt ca sunt indecisa in privinta marimii.. Am 1, 65 si 52 kg iar sanii mei sunt micuti, cupa B.. Ce sfaturi ati putea sa imi dati ?
Multumesc
Sunt noua pe forum dar am urmarit discutiile voastre.
Urmeaza sa ma operez in luna Mai la d-na doctor Ina Isac, in Bucuresti! Am mari emotii pt ca sunt indecisa in privinta marimii.. Am 1, 65 si 52 kg iar sanii mei sunt micuti, cupa B.. Ce sfaturi ati putea sa imi dati ?
Multumesc
Buna, la cat timp dupa operatie ne putem da seama care este marimea reala a sanului?
Buna Miruna31, eu iti recomand sa alegi varianta maxima propusa de doctor. Eu m-am temut ca am ales un implant prea mare si i-am dat doctorului posibilitatea sa aleaga in timpul operatiei. In loc de 450 mi-a pus 400 si nu pot sa zic ca sunt multumita de marimea lor.
Multumesc pt raspuns!
Deci 400 sunt mici? Am vazut poze cu fete care au 350 si par destul de mari..acum cred ca depinde foarte mult si de conformatia fiecaruia, de greutate, inaltime, forma sanului, etc...
Deci 400 sunt mici? Am vazut poze cu fete care au 350 si par destul de mari..acum cred ca depinde foarte mult si de conformatia fiecaruia, de greutate, inaltime, forma sanului, etc...
Eu mi-am dorit sa ajung la 75D. Din cate observ voi ramane la 75C
Miruna, 400 sunt mici pt ea, poate pt tine vor fi mari. Ea a spus sa mergi pe maximul indicat de medicul tau.
Asa cum ai spus si tu, depinde de foarte multi factori. Trebuie sa cauti poze cu sani, sa te hotarasti cum ai vrea sa arate si apoi impreuna cu medicul care va tine cont de sanii tai actuali, dupa masuratori, veti hotara marimea.
Asa cum ai spus si tu, depinde de foarte multi factori. Trebuie sa cauti poze cu sani, sa te hotarasti cum ai vrea sa arate si apoi impreuna cu medicul care va tine cont de sanii tai actuali, dupa masuratori, veti hotara marimea.
Multumesc Mamy3 ! Si eu tot la maxim m-am gandit! Sper sa fie cel putin 375 :).. Cu durerile de dupa cum v-ati descurcat? Sunt rele?
La mine e a 3-a zi dupa operatie si sunt bine. Mai mult m-a chinuit starea de greata de la medicamente decat sanii.
Depinde foarte mult de fiecare, eu chiar ma simt bine, desigur ca sunt limite, dar chiar nu am dureri, nici macar spatele nu ma doare decat dimineata.
Trebuie sa fii optimista si sa speri ca vei trece usor peste perioada de dupa operatie, cat de usor se poate.
Depinde foarte mult de fiecare, eu chiar ma simt bine, desigur ca sunt limite, dar chiar nu am dureri, nici macar spatele nu ma doare decat dimineata.
Trebuie sa fii optimista si sa speri ca vei trece usor peste perioada de dupa operatie, cat de usor se poate.
Insanatosire grabnica iti doresc! Sper ca rezultatul este pe masura si s-a meritat din plin!
Deabea astept sa imi admir si eu noii sani :), sunt tare nerabdatoare!
Deabea astept sa imi admir si eu noii sani :), sunt tare nerabdatoare!
FETELOR, dupa ce fac dush îmi luceste pielea pe sani fff tare desi îmi dau tot timpul cu creme hidratanta. Vi sa intamplat si vouă?
Miruna, deocamdata e prea devreme sa ma pronunt de rezultat. Sanii sunt umflati acum, dar am incredere in medic si cred ca vor fi asa cum mi-am dorit, dar trebuie sa am putina rabdare.
Aspassia si ai mei lucesc, dar ma gandeam ca e pielea foarte intinsa.
Aspassia si ai mei lucesc, dar ma gandeam ca e pielea foarte intinsa.
buna, fetelor! Am facut 6 luni de la operatie și m-am gandit sa mai fac un update, desi nu reusesc sa schimb poza, dar o sa va scriu :)
Ce pot sa spun, ma simt excelent, de parca nici nu as fi fost operata. Toate durerile și senzatiile de care spuneti voi sunt doar niste amintiri pt mine acum:)) este ft normal sa aveti junghiuri, intepaturi și sa se intareasca chiar și pana la 6 luni de la operatie.
Inainte de controlul meu de 6 luni am avut niste senzatii ft ciudate la ambii sani, ma intepau incontinuu și ma speriasem ca m-am gandit ca e contractura, dar dupa ce mi-a venit menstruatia, mi-a trecut orice fel de durere. Dorm pe ce parte vreau fara nicio jena, fac absolut orice fara nicio jena sau durere.
Legat de frig și altele, sa stiti ca de pe la 3 luni nu mai aveti nicio treaba cu frigul sau altele..o sa ii simtiti ca pe niste sani normali..
Fetelor, toata chestia la aceasta operatie este sa aveti rabdare. Nu puteti sa va formati o parere legata de sanii vostri la cateva zile de la operatie pt ca ei se schimba foooarteeee mult pana la 3 luni. Deci, aveti rabdare.
Apropo de marime, am vazut ca spunea cineva ca desi și-a pus 400 a ramas la aceeasi marime la sutien. Este imposibil! La cateva zile de la operatie degeaba probati sutiene pt ca nu va puteti forma nicio viziune asupra marimii..este umflata toata pielea pieptului și arata de parca nici nu ar fi sani..cel putin eu asa am avut, prima saptamana sanii mei pareau ft ft ft micuti pt ca era extrem de umflat sternul..pe urma s-au mai asezat și arata cu totul altfel sanii.
In mod normal se spune ca 150cc inseamna o marime de cupa de la sutien, deci daca cineva inainte avea A, cu 300cc ajunge la C și tot asa..și repet, este imposibil ca dupa o operatie de augmentare, marimea sutienului sa ramana la fel..poate la un implant mic, gen 250cc (cum am eu) ar fi posibil, dar nici asa..eu aveam cupa B cu push-up și acuma am cupa C..deci tot e o diferenta..
Ce pot sa spun, ma simt excelent, de parca nici nu as fi fost operata. Toate durerile și senzatiile de care spuneti voi sunt doar niste amintiri pt mine acum:)) este ft normal sa aveti junghiuri, intepaturi și sa se intareasca chiar și pana la 6 luni de la operatie.
Inainte de controlul meu de 6 luni am avut niste senzatii ft ciudate la ambii sani, ma intepau incontinuu și ma speriasem ca m-am gandit ca e contractura, dar dupa ce mi-a venit menstruatia, mi-a trecut orice fel de durere. Dorm pe ce parte vreau fara nicio jena, fac absolut orice fara nicio jena sau durere.
Legat de frig și altele, sa stiti ca de pe la 3 luni nu mai aveti nicio treaba cu frigul sau altele..o sa ii simtiti ca pe niste sani normali..
Fetelor, toata chestia la aceasta operatie este sa aveti rabdare. Nu puteti sa va formati o parere legata de sanii vostri la cateva zile de la operatie pt ca ei se schimba foooarteeee mult pana la 3 luni. Deci, aveti rabdare.
Apropo de marime, am vazut ca spunea cineva ca desi și-a pus 400 a ramas la aceeasi marime la sutien. Este imposibil! La cateva zile de la operatie degeaba probati sutiene pt ca nu va puteti forma nicio viziune asupra marimii..este umflata toata pielea pieptului și arata de parca nici nu ar fi sani..cel putin eu asa am avut, prima saptamana sanii mei pareau ft ft ft micuti pt ca era extrem de umflat sternul..pe urma s-au mai asezat și arata cu totul altfel sanii.
In mod normal se spune ca 150cc inseamna o marime de cupa de la sutien, deci daca cineva inainte avea A, cu 300cc ajunge la C și tot asa..și repet, este imposibil ca dupa o operatie de augmentare, marimea sutienului sa ramana la fel..poate la un implant mic, gen 250cc (cum am eu) ar fi posibil, dar nici asa..eu aveam cupa B cu push-up și acuma am cupa C..deci tot e o diferenta..
Buna ziua, s-a operat cineva la dr Porumb dar nu prin axila operatie normala sub sani?
Multumesc
Multumesc
Mamy3. Ma bucur ca esti bine, daca dupa 3 zile esti ok nici nu cred ca trebuie sa ti mai faci probleme, asa am fost si eu din a 3 a zi eram bine iar acum dupa 2 sapt (maine) sunt foarte bine, chiar si dr la controlul de 1 sapt mi a spus ca in prop. De 75% dintre femei nu trebuie sa aiba o problema si ar trebui sa revina la "normal" foarte repede, si ma bucur ca fac parte din proportia asta:)
Cat despre forma daaa.cred ca avem de asteptat, in primele 3-4 zile au fost efectiv deformati fara forma erau mai mult patrati decat rotunzi:))) acum s au mai asezat dar nu atat de mult incat sa mi dau seama de forma finala.pe care o astept
In privinta marimi la sutien eu dupa cum imi place sa spun "nu aveam marime:)))" in clinica cand mi a pus bustiera ( 34D) mi a spus asistenta ca voi avea cupa D, sincer pentru mine nu conteaza cupa ca oricum nu am de gand sa port
Panda chiar sunt curioasa sa ti vad evolutia imi placeau tare mult sanii tai :)
Cat despre forma daaa.cred ca avem de asteptat, in primele 3-4 zile au fost efectiv deformati fara forma erau mai mult patrati decat rotunzi:))) acum s au mai asezat dar nu atat de mult incat sa mi dau seama de forma finala.pe care o astept
In privinta marimi la sutien eu dupa cum imi place sa spun "nu aveam marime:)))" in clinica cand mi a pus bustiera ( 34D) mi a spus asistenta ca voi avea cupa D, sincer pentru mine nu conteaza cupa ca oricum nu am de gand sa port
Panda chiar sunt curioasa sa ti vad evolutia imi placeau tare mult sanii tai :)
Va salut fetelor, eu in data de 19 am fost operata, nu pot sa zic ca am avut dureri mari cred ca sunt norocoasa, inca mai am medicamente, va rog sa imi spuneti e normal ca sub sani la cusatura sa fiu vanata? Voi ati patit la fel? Eu am ales un implant mare 425 dar nu regret... am trait aproape 40 de ani cu sani mici:) va pup
Am incercat sa incarc o poza dar nu reusesc :(
AnaRita si eu tot pe 19 sunt operata, implant 430 cc. La sanul drept, am o vanataie f mare, mi-a explicat dr ca aici s-a lucrat mai mult si de aceea e asa. Pe zi ce trece insa se amelioreaza, deci e spre bine
Recuperare usoara!
Recuperare usoara!
Ricolri iti multumesc pentru raspuns, recuperare usoara si tie :)
Da aspassia, e pielea inca intinsa. Hidrateaz-o bine! Eu sunt toata numai o crema:)) in 2-3 zile trb sa imi vina menstruatia. Ii simt putin sensibili, dar nu foarte rau. Chiar eram curioasa cum o sa fie inainte de menstruatie, ma asteptam sa devina durerosi, dar nu, sunt chiar ok. Am observat ca in jurul sfarcurilor se cojeste putin, au fost cam uscate si n-am indraznit sa dau cu crema pe ele pt ca le simt inca ciudat la atingere.
Se vad tare bine prin bustiera sanii tai, mamy.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 33marire sani - recomandari
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 4Cancer san
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 10cancer san - sfaturi
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 2sini prea mari
- 0Implanturi mamare
- 11Implant cu silicon
- 1Marire si ridicare de sani
- 0Nelamuriri dupa augumentarea mamara
- 2Implant silicon
- 1Implant mamar
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: