Implant silicon sani
Cred ca...CONTEAZA foarte mult increderea ce ti o inspira si confortul. Atunci cand alegi un medic.. cand este momentul decisiv...
Da issa, tocmai de aia avem medici slavă domnului, vb aia, esti liberă sa alegi ce vrei.
Fetelor m-am uitat pe net dupa Stratamark, e destul de piperata la pret crema. Eu am vergeturi pe coapse si ma bate gandul sa incerc. Ce ziceti, o face ceva sau arunc banii pe fereastra?
Am o întrebare pentru fetele operate de ceva timp. Eu am 5 zile de la operație si acum am mărimea 36D la bustiera. După ce trece perioada asta de "așezare" am sa ramn tot la mărimea asta sau ajung undeva la 36C ? Cred ca mi-ar plăcea mai mult asa... Mi se par cam măricei acum.
Diana la bustiera am avut o 34C la sutien am 75D ca sa ti faci o idee, eu am avut c dar la sutien am D.
Issa ai timp, cel mai bine iti faci o programare la ambii doctori, pentru Septembrie sigur are timp si Dr Zamfirescu, cel mai bine suni si intrebi, la Dr Popescu poti face o programare si in perioada asta. Dr Zamfirecu are o experienta vasta, sunt multi medici buni in Zetta. La Dr Popescu sunt operata eu, am 11 luni, sunt f bine, eu am doar implant, aveam sani mici, forma frumoasa fara alte complicații. Dr Popescu iti va pune cat iti intra dupa măsurători, daca vrei mai mult de atat nu forțează. Încearcă si ulterior te decizi, daca te pot ajuta, cu drag. Importantă este experienta, rezultatele pe care le vedem dar si feelingul pe care il avem si comunicarea pacient-doctor.
Issa si eu sunt operata la dr zamfirescu..sunt mega multumita..e un dr extraordinar..recomand!
Multumesc mult fetelor pentru amabilitate si sfat. Va pup. Va doresc o zi frumoasa. Ca voi ! :)
Eu mi am luat ptr vergeturile de pe fund de la Lireac, e un gel care se absoarbe imediat astept sa vad..
Oricum de curand am slăbit brusc si mi au aparut câteva pe gamba Si este un loc vizibil, daca nu mi trece cât de cat cu cea Lireac am sa o incerc pe asta, deci Mary daca o iei sa ne tii la curent
En Vogue, multumesc pt raspuns. Acum m-am lămurit. Asa voi proceda si eu. O zi frumoasa :) Pupicei
Issa 23, eu ma voi opera la domnul Dr Vitalie. :) mie
mi a inspirat încredere. Consultația a durat o ora si ceva si cred ca era dispus sa mai stea daca mai aveam eu întrebări. Tot măricel mi a recomandat si mie, 475/485, am 1, 75-60 kg si o ușoară ptoza
mi a inspirat încredere. Consultația a durat o ora si ceva si cred ca era dispus sa mai stea daca mai aveam eu întrebări. Tot măricel mi a recomandat si mie, 475/485, am 1, 75-60 kg si o ușoară ptoza
Despre Arion mi a vb si mie spunându mi ca am pielea subtire, dar cand i am zis ca vreau Mentor a fost de acord. Deci, nu tine cu orice preț sa pună Arion. Cine vrea. Eu in vara ma operez:)
Asa-i Mamitzica, si pe site ul clinicii scrie clar ca la cerere se poate pune orice marca de implant doreste pacientul. Si e normal asta.
Am pus o poza de azi, deci eu legat de inflamatie, Am observat ca desi sânii se micșorează o data cu vindecarea, in aceleasi timp se rotunjesc si prind contur
Buna fete frumoase!
Nu prea am scris dar in schimb va citesc in fiecare zi :)
Am implinit 4 luni de la operatie...sunt SUPERBE!!!
Mi au redat increderea in mine :)) m-au schimbat mult fizic vorbind si ma simt cea mai frumoasa.
Ce vroiam sa va intreb..ati observat cand stati intinse pe spate si palpati sanul in partea de jos o usoara..denivelare..? Nici nu stiu cum s-o denumesc..cand stau in picioare sau asezata nu este nimic dar cand ma intind simt ceva la cicatrici..sau e paranoia mea ca ma sperii din orice : d
Am cam depus efort probabil de la asta nu?
Cicatricea este ok..recunosc ca am cam abuzat cu solarul..mi am pus plasturi pe cicatrici si se observa putin diferenta.in rest, totul ok sunt super multumita de dl dr si luna aceasta se opereaza o alta prietena de-a mea la dansul si alta in august, peste tot l-am recomandat!
Va pup fetelor sunteti superbe aveti niste sani foarte frumosi toate!
Si sa nu va fie teama daca doriti sa faceti aceasta schimbare, chiar merita! Bustiera o mai port cand dorm, in timpul zilei fara.
Chanell, Aspassia va pup si pe voi, multumim Chanell esti minunata, tot timpul ne ajuti pe toate !
Nu prea am scris dar in schimb va citesc in fiecare zi :)
Am implinit 4 luni de la operatie...sunt SUPERBE!!!
Mi au redat increderea in mine :)) m-au schimbat mult fizic vorbind si ma simt cea mai frumoasa.
Ce vroiam sa va intreb..ati observat cand stati intinse pe spate si palpati sanul in partea de jos o usoara..denivelare..? Nici nu stiu cum s-o denumesc..cand stau in picioare sau asezata nu este nimic dar cand ma intind simt ceva la cicatrici..sau e paranoia mea ca ma sperii din orice : d
Am cam depus efort probabil de la asta nu?
Cicatricea este ok..recunosc ca am cam abuzat cu solarul..mi am pus plasturi pe cicatrici si se observa putin diferenta.in rest, totul ok sunt super multumita de dl dr si luna aceasta se opereaza o alta prietena de-a mea la dansul si alta in august, peste tot l-am recomandat!
Va pup fetelor sunteti superbe aveti niste sani foarte frumosi toate!
Si sa nu va fie teama daca doriti sa faceti aceasta schimbare, chiar merita! Bustiera o mai port cand dorm, in timpul zilei fara.
Chanell, Aspassia va pup si pe voi, multumim Chanell esti minunata, tot timpul ne ajuti pe toate !
Raysa, la cat timp dupa operatie ai fost la solar? Vreau si eu dar n am avut curaj.. pup
Dupa 1 luna jum :d fac cam o data la 1 sapt jum...15 min.stiu k nu e bn dar nu mi place sa fiu alba.oricum dl dr a zis k am voie dar sa nu exagerez.pup
Mamitzica. Cred ca nu ai citit ca lumea ori nu ai inteles. Am zis. Tinde sa recomande intai si intai Arion. Pt ca dansul stiu ca are contract cu ei ( anuminte beneficii etc.nici nu ma intereseaza ). DAR, a zis ca el pune orice as vrea pana la urma. Ca platesc eu nu el (chiar asa s a exprimat). Si da intr adevar. Atat timp cat platesti si vrei ceva.iti pune orice. Am o prietena.tot asa s a operat la el a doua oara. Si tot Arion recomanda prima oara. ( s a operat acum cativa ani si ii pusese Arion, si nu prea i a placut.. Si ea nu a vrut. L a pus sa faca comanda pe Natrelle ). Si asa a facut pana la urma. Dar foarte multumita tipa. Repet. Nu am ce sa zic rau de dansul.departe de mine gandul. Te pup.
Si da, consultatia gratuita.la ambii. Nu am zis ca am platit sau ceva.
Issa23...nici eu n am zis altceva! Am vrut doar sa specific cazul meu, atâta tot..iar legat de consultație nici eu n am zis ca AI PLĂTIT, pur si simplu am ținut sa spun ca este gratuit, pt ca am mai citit la alte fete ca unii dr cer sa li se plătească consultația, ceea ce nu ma deranjează pe mn cu nimic, doar am considerat ca poate e util de precizat pt cn e interesat, de aceea este un forum, nu?:)
Da clar. Multe clinici am vazut ca cer intr adevar bani pe consultatie.. la Arcalife mi se pare ca au consultatie gratuita toti medicii. In fine. Multumesc pt raspunsuri. Te pup. Sa ai o zi frumoasa.
Issa, cred ca stim sa citim, ai spus ca tinde sa bage pe gât, ceea ce nu e sinonim cu a recomanda, ideea e ca ca am inteles ca nu ti au convenit, insa tocmai ca nu ai plătit si ti sa oferit niste informatii gratuite ar fi fost ok din partea ta sa te fii exprimat asa de la inceput, mai ales ca o sa vezi de aici încolo vei plății consultatiile. Am mai fost si eu la alții dr si am platit
Mie una mi se pare corect sa platesti consultatia!
Si mie mi se pare corect sa plătesc consultația ca doar dr isi pierde timpul cu mine, de aia mi se pare de bun simt daca nu plătești Si primesti niste păreri măcar sa vb frumos. Va pup
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 11nodul la san
- 7cancer am aflat ieri
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 0implant mamar
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 11Noduli la sani
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 0implanturi silicon dupa nastere
- 3probleme la san de cate zile
- 2operatie estetica la spital
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 1Marire sani
- 0Lifting cu implant mamar
- 0Micşorarea mameloanelor
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 2Implant cu silicon
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: