Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 208020812082 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
16-05-2016, ora 20:43
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Iar eu am respectat regulamentul acestui forum, povestind strict adevarata mea experienta ce privește tehnica de transfer al grasimii făcut de doctor Calin Dobos. Si Da!!!! Trebuie sa-l crezi pe doctor Calin Dobos ce spune. Pentru ca spune doar adevăr ce privește rezultatul. Dar!!! In emisiune la capatos doctor Calin Dobos prin felul sau modest de a fi!!!! Nu a specificat ca aceasta tehnica facuta de alți medici nu da rezultatele pe care le face el, datorită nivelului sau de pregătire si supraspecializare!
0
16-05-2016, ora 20:43
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Facuta de alți medici grăsimea nu rezista nici 5%.
Am specificat deja de Asul din mâneca!? In caz de sa trezit necredinciosul din voi!
Intr-un final am fost constrânsă sa afisez public dovezi prin poze, care a rezultat a fi: "incredibil de Credibil si la fel de penibil"!
Multumesc pt Apreciere!Miruna31
Multumesc Domnului Doctor Calin Dobos!!!!
Este meritul lui!
Domnul Doctorul Calin Dobos orice operatie face, o face Excelent!!!!
Datorită pregătirii sale de Inalt nivel Profesional!!!
0
16-05-2016, ora 20:44
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
"Well", Mary Alexa. Daca va fi nevoie de pancarte le facem!!! Cine? Pacienții !!!! Care? Toti cei mulțumiti de rezultatele domului Doctor Calin Dobos!!!! Câți ? Atâția cat sa fie înghesuit la Universitate!!!!!!!
Exact acesta este numărul pacienților multumiți care preaslăvesc pe domnul doctor Călin Dobos! Pentru noi este Zeul chirurgiei plastice!!
Pentru ca avem motive întemeiate! Dovezi? Prezentam!
0
16-05-2016, ora 20:45
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Instinctiv, unele din voi, in acest moment sunt in contradictoriu cu mine. Dar nu este novoie! Dețin Asul din mâneca pt a potoli orice disputa!
0
16-05-2016, ora 20:46
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Deci, Mary Alexa!
Nu era nevoie ca tu sa fi facut din acest forum curte de apel online si sa faci pe judecătorul!
Iar daca tot ai facut-o!!!!!
Deschiderea acestui subiect, mie personal mi-a creat impresia a unui gen de Invidie Profesionala!?pe acest forum a fost specificat de nenumărate ori prezenta unor astfel de indivizi sub acoperire!!!!
0
16-05-2016, ora 20:46
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Mie personal te-ai străduit sa-mi transmit acest gen de Susținere comparativ cu a mea : pașnica si neutra! Punând accent pe operatii si rezultate. Iar eu fiind o mare consumatoare comparativ cu majoritatea, pe acest forum, am ce sa spun!!!!! bun sau rau ar fi el. pt ca sunt o susținătoare a Corectitudinii si Dreptății in orice forma si cale!!!!!!!(Asul din mâneca!!!)
0
16-05-2016, ora 20:47
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Aspassia, stai liniștita, i-ti dau perfecta dreptate:atat tine, pentru mine pt toate noi!!!orice părere contează!
Dar!!!! Fiți corecte si prezentați dovezi cum am făcut-o eu!
0
16-05-2016, ora 20:48
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Mary Alexa, cand am zis ca nu esti informata pe subiectul la care ai adus acuzații grave la adresa domnului doctor Călin Dobos.
Aici scot Asul din mâneca si împrospătez nivelul informațional si atrag atentia tuturor membrilor acestui forum de gravitatea acuzațiilor aduse si tot de voi admise!!!
0
16-05-2016, ora 20:49
Diana0510
Nu este medic/terapeut
Diana0510
Hello fetelor! Sa va povestesc ce mi s-a intamplat astazi. L-am sunat pe Dr. Zamfirescu (Zetta) pe care il apreciez maxim ca sa vb cu el despre consultul de maine; mai exact sa văd daca e ok sa ajung pe la ora 16 la clinica. Imi secretara, ma prezint si ii spun ca vreau sa vb cu Dr iar ea, cu un tupeu fantastic ma întreaba : "- Dar nu am vorbit cu dumneavoastră si săptămana trecută? De de l-ați mai sunat nu ați vb cu domnul doctor pana acum? ". Ii răspund: " Ba da dar săptămana trecută am avut o problema, acum am alta, iar daca pana maine mai apare ceva am va il mai sun încă de 20 de ori". M-a călcat pe nervi. Abia aștept sa ajung maine la clinica sa dau ochii cu ea! Voi cum ați fi reacționat in locul meu?
0
16-05-2016, ora 20:50
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Ai dat dovada de obsenta bunul simt, educației, respectului fata de toti utilizatorii acestui forum( contribuind cu infirmatii eronate!) Dovada lipsei de curiozitate sa te interesezi : Da o fi adevarat ce scriu acele :
"yellow press " acesta este termenul folosit mondial!!!
Google căutare: "yellow press characteristics" are definiții clare cine sunt victimele si căror victime se adresează ele! Mary Alexa, mie i-mi rezulta ca tu ai toate caracteristicile enumerat al acestui termen"yellow press". Dar!!! mai puternica din partea ta a fost convingerea prin care ai publicat detalii referitor la subiectul:
Dosarul doctorul Calin Dobos!
0
16-05-2016, ora 20:51
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Aici ca susținătoare a corectitudinii si adevărului scot Asul din mâneca:
Prin detalii concrete avândla zi! (Asul!!!)
Dosarul doctorului Calin Dobos a progresat de mult timp in favoarea dansului!!!! Decizia judecătorească a fost de a Anula toate actele si expertizele din ancheta!!!
Motiv???? Rezulta=NELEGALE!!!!
(Extras de pe sait-ul justiției)
0
16-05-2016, ora 20:51
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Iar tu Mary Alexa te joci cu noroi împroșcând cu el atat de ușor si fara remușcări!
0
16-05-2016, ora 20:52
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
Multumesc frumos tuturor membrilor acestui forum inclusiv admin pt ATENTIA cu care a-ti citit aceste detalii importante omise voit sau nu.
Sunt ferm convinsă de prezenta in număr mare a membrilor susținători acestui forum vis a vis de cele relatate prin dovezi reale.
0
16-05-2016, ora 20:52
Tina.
Nu este medic/terapeut
Tina.
PS : oricine din voi putea fin in locul meu. Ce sentiment v-ar fi trezit in adâncul sufletului? Nu doresc nimănui pe cel similar cu al meu:agresiune verbala, profunda dezamagire!
Multumesc!
0
16-05-2016, ora 21:13
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Am râs
0
16-05-2016, ora 21:21
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Mai întreb o data ca am rămas în urmă :

Voi când va dați cu contractubex, a doua zi aveți niște cojite?

Diana, nu te descuraja din cauza unei intamplari minore, poate a avut o zi proasta! Succes
0
16-05-2016, ora 21:32
Diana0510
Nu este medic/terapeut
Diana0510
ASPAZIA, este pelicula pe care o face contractubex-ul daca la asta te referi. De cât timp ești operata? Din proprie experiența îți spun ca stratamed-il mere mult mai bine. Iar ziua poți pune plasturi mepiform ca sa nu te dai cu crema.
Nu m-a descurajat pr ca il stiu pe Dr Zamfirescu personal ( aducă dincolo de bariera dr- pacient). Mi S-a părut tipa cu foarte mult tupeu atâta tot
0
16-05-2016, ora 21:37
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Am 2 luni de la operație, am folosit Stratamed apoi de o săptămână Contractubex. E ok, nu știam ce e cu cojitele
0
16-05-2016, ora 21:58
Ana17!
Nu este medic/terapeut
Ana17!
Buna fetelor! A mai avut vreuna dintre voi iritare si înroșite a pielii dupa operație?Am făcut intervenția de mărire acum doua saptamâni, de trei zile se tot înroșește pielea de pe sâni..am si o ușoare senzație de durere.. Si nu știu ce sa mai fac!
0
16-05-2016, ora 22:12
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Ana, e normal ! Și la mine a fost la fel, pielea de pe sâni mă usturat aproape o luna. Înroșire și pielea se decojea de pe ambii sâni. E normal pentru ca pielea se regenerează. Cere de la farmacie o crema pentru piele sensibilă, te va îndruma farmacista. Eu am folosit La roche posay.
0
16-05-2016, ora 22:24
Alexandra8
Nu este medic/terapeut
Alexandra8
Buna, fetelor. Am si eu mare nevoie de un sfat. Chiar as dori sa "aud" parerile voastre in legatura cu urmatoarea situatie: Imi doresc f mult sa ma operez...aproape ca m-am si decis si in privinta Dr., insa am o mare problema.nu voi avea cu cine sa merg la spital, cine sa ma ia, cine sa stea cu mine etc. Credeti ca ma pot descurca singura? A mai fost cineva in situatia asta? Adica sa se duca singura la spital si sa plece tot singura pana acasa etc.
0
16-05-2016, ora 22:25
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Dragule " Tina", site-ul ăsta din păcate este pentru toată lumea, poți sa promovezi câți ZEII vrei, milioane și catralioane de pacienți Extra mulțumiți de medicul tău, ( apropo de asta, pe forumul ăsta cu 2082 de pagini n-am văzut măcar o pacienta Eu personal, a medicului tau) poți sa aberezi cât vrei, dar nu îmi spune Tu mie sa venim cu dovezi, când Eu aici mi-am trăit fiecare zi după operație, am încercat la rândul meu sa ajut și am postat ori de câte ori am avut ocazii, poze cu evoluția mea pentru a ajuta
Chiar e frustrant, sa ne ceri nouă așa ceva și Mary la rândul ei a făcut la fel ca mine.
Stai și umpli câte o pagină, doar cu aberații din care oricum nu se înțelege nimic, cu excepția Zeului tău.

Îmi cer scuze fetelor pentru acest comentariu inutil, doar ca mă doare și de mine și de cele ce urmează sa se mai informeze de aici !
1
16-05-2016, ora 22:29
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Nicole, pe mine doar ma adus și ma luat prietenul meu de la clinică. Poți veni la clinica cu metroul sau taxi și la plecare la fel cu taxi, în rest nici o problema!
0
16-05-2016, ora 22:32
Ana17!
Nu este medic/terapeut
Ana17!
@Aspassia, mie îmi e teama mai mult de o infecție..sau alergie.. Nu mi se pare ca s-ar regenera sau ceva de genul asta..
0
16-05-2016, ora 22:33
Alexandra8
Nu este medic/terapeut
Alexandra8
Deci e ok sa vin si sa plec singura cu taxi? dar acasa cum e? Ma descurc oare singura cu lucruri normale...pot ridica mana cat sa bag cheia in usa sa deschis usa de la intrare, sa beau apa, sa mananc etc fara ajutor? Si as mai avea o intrebare...stiti cat timp sunt valabile analizele?? Le-am facut de acum o luna si inca nu am programat operatia.
0
16-05-2016, ora 22:42
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Nicole, depinde foarte mult cum te vei simti, cum vei suporta durerea. Eu de exemplu am putut manca singura, mi-am facut aprovizionarea inainte, am luat apa la sticlute de o, 5 l, am putut sa fac si dus singura, a stat sotul langa mine pt ca ii era lui teama sa ma lase singura. Poti sa mergi si sa pleci de la clinica cu taxi, doar ca va trebui sa opresti sa cumperi medicamentele de pe reteta.
Totusi ar fi bine sa fie cineva la care sa poti apela in cazul in care vei avea nevoie.
Legat de analize, medicul meu a spus ca trebuie sa fie recente, cu cateva zile inainte de operatie si din ce am mai citit pe aici, majoritatea doctorilor asa cer.
0
16-05-2016, ora 22:45
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Ana, la infecție trebuie sa ai febră, incizie roșii în jurul lor și unflate și o stare de vomă. Din ce am citit eu (febra mi-am spus dr, în general la o infecție după operație faci febră )

Nicole, eu 3 zile nu m-am putut ridica singura, pentru ca nu e indicat sa te sprijini în maini, coatele nu trebuie sa le ridici mai sus de umeri, de spalat iar n-am putut singură o săptămână. Dar dacă ti-ai pregăti totul la îndemână, sa nu fie nevoie sa ridici mana ff sus de ex pahare din rafturi, sticle cu apa mici desfăcute ușor ( nu puteam sa deschid o sticla noua de apa).
Patul, perne etc Poate ti-ar fi mai ușor sa Îți pregătești totul la îndemână măcar o săptămână, două.
Lucruri uzuale, mâncat, băut, mers la toaletă fără probleme poti
0
16-05-2016, ora 22:54
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
App Ana, în primele 2 săptămâni am făcut niște coșuri oribile, eram plina pe gat, piept și spate. Sunt tot felul de senzații. Nu te panica
0
16-05-2016, ora 22:58
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Aspassia, si eu m-am umplut de cosulete, dar unele foarte mici, au aparut intai pe fata, apoi pe gat, decolteu, inca ma lupt cu ele si ma intrebam daca sunt o reactie la anestezie, pt ca eu nu am avut niciodata asa ceva.
Si nici nu stiu cum sa scap de ele. Tu ai facut ceva sau au disparut de la sine?
0
16-05-2016, ora 23:02
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Nici eu nu avusem niciodată coșuri pana atunci. Sincer eu mă spălăm Bine pe unde aveam, cu apa și săpun protex, apoi înmuiam o discheta demachianta în spirt și tamponam peste tot ca eram plina. Așa am scăpat dar au insistat vre o 3 săptămâni.
Efectiv nu curgea nimic din ele, unele erau mai mici și unele mai mari
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 208020812082 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •