Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 208320842085 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-05-2016, ora 10:22
J2
Nu este medic/terapeut
J2
Referitor la felul cum arata sanii dupa operatie, doctorul meu mi-a spus ca la 1 luna avem marime reala a sanului pt ca atunci se dezumfla si la 6luni avem pozitia, forma finala a sanului. In ceea ce priveste marimea, tot de pe forum am aflat, un pic prea tarziu pt mine ca eram operata, ca 150cc inseamna o marime de cupa. Pe un alt forum un doctor din america spunea ca 50cc inseamna 4linguri de apa.
0
18-05-2016, ora 10:54
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Nu stiu daca 150cc e chiar 1 nr la cupa, eu am cu 2 Cupe mai mult la 375cc. Cum va simțiți fetele recent operate? Am observat in ultima perioada o acadere a fricii ceea ce ma bucura enorm! Transformați frica in ceva constructiv, ganditi'va doar la cat de mult va doriti, lăsați gândurile negative si indepliniti'va visul. Peste perioada de recuperare se trece cu atenție si respectarea indicațiilor medicilor. Inaemati'va cum am spus mereu doar cu RĂBDARE si gânduri pozitive!
0
18-05-2016, ora 11:19
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Mie una nu mi sa părut atâta de dureroasă și îngrozitoare recuperarea în primele 2 săptămâni. Și chiar sunt fricoasa și plangacioasa, ce mi sa părut mai greu sunt disconforturile cauzate : dormitul pe spate 6 săptămânii, durerile de spate, faptul ca nu Îți poți folosi mâinile prea mult, balonarea și cel mai stresant ( și norocul meu de existenta acestui forum) ca mă speriam la orice senzație, nu știam ce e normal sa simt și ce nu...
După mine o durere de măsea e mult mai dureroasa :))
0
18-05-2016, ora 12:12
Beauty99
Nu este medic/terapeut
Beauty99
Salutare fetelor. Intre sini am o inflatura astai ceva normal? Ati avut si voi?
0
18-05-2016, ora 12:52
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Sunt cazuri cand apare aceasta inflamatie intre sani, uneori si vanatai. Dar se retrage, stai linistita, e reacția organismului tau, uneori se intampla si la un implant forțat.
0
18-05-2016, ora 12:53
Beauty99
Nu este medic/terapeut
Beauty99
Mersi Chanell.
0
18-05-2016, ora 13:03
Roxrox
Nu este medic/terapeut
Roxrox
Eu sunt si umflata si vanata intre sani. Dr. a spus ca nu este nici o problema. Pielea mea este f sensibila in general, ma invinetesc din orice. Am mai auzit de fete care au patit la fel si au fost in regula, deci stai linistita. :)
0
18-05-2016, ora 13:04
Beauty99
Nu este medic/terapeut
Beauty99
Multumesc Roxrox. Cind teai operat?
0
18-05-2016, ora 13:06
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Da, si eu am avut umflatura aceea, pielea F întinsa. Cam pe la 3 saptamâni a dispărut, am făcut mereu masaj cât am suportat cu crema ; inițial cu Arnigel si apoi cu crema hidratanta pe care o folosesc de obicei
1
18-05-2016, ora 13:32
Roxrox
Nu este medic/terapeut
Roxrox
Dr Rashad ( Arcalife). La alt dr. nu am fost la consult. Am rezonat f bine cu dansul, mi-a dat incredere si am facut-o. :)
0
18-05-2016, ora 16:08
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Fetelor, maine merg pt intervenția la mamelon
0
18-05-2016, ora 16:08
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Dar am mare încredere in domnul dr, deci totul o sa fie bine! Va pup!
0
18-05-2016, ora 16:39
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Succes Mamitzica, sigur ca o sa fie bine!
Acuși vine si operația mult dorita ;) l
0
18-05-2016, ora 16:41
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Daaa, Ricolri, mult nu mai e! Abia astept!
0
18-05-2016, ora 18:11
Sweet_Angel
Nu este medic/terapeut
Sweet_Angel
La 1 luna de la operatie putem sta pe burta si sa ne sprijinim in coate cand mergem la epilat / masaj...?
0
18-05-2016, ora 18:18
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
O.luna e prea devreme pentru statul pe burta.si eu sunt foarte umflata si vanata intre sani si vanata in lateralele sanului.a mai patit cineva asa? Am 1 sapatamana de la operatie si cred ca ce a fost greu a trecut. Intreba o fata da a primele zile se poate descurca singura eu nu cred ca e indicat sa fii singura pentru ca primele 3-4 zile sunt destul de grele...
0
18-05-2016, ora 18:22
Sweet_Angel
Nu este medic/terapeut
Sweet_Angel
Pai eu nu am de gand sa ma sprijin pe sani ci doar pe abdomen si coate/ brate.
0
18-05-2016, ora 18:24
Beauty99
Nu este medic/terapeut
Beauty99
Daria2009 eu am azi 2 zile de la operatie si sunt singura la mine nici mama nustie ca sunt operata.)))Ma doare putin si sinii si spatele dar ce sa facem trecem si peste asta))
0
18-05-2016, ora 18:25
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
Esti curajoasa, e greu fara ajutor..Recuprare usora
0
18-05-2016, ora 18:28
Anamaria547
Nu este medic/terapeut
Anamaria547
Mie la 3 sapt mi a spus dr.ca pot dormi normal pe laterale fara frica si tot atunci satau pe burta cateva secunde pe zi si sa tot cresc timpul.
Pentru cine a intrebat de descurcat eu am putut singura din primele zile chiar daca a fost cineva cu mine permanent( mai dificil a fost la dus) dar nu foarte rau.la mine calmantele prescrise si au facut foarte bine treaba.deci clar depinde de la persoana la persoana.eu cred ca ma descurcam si singura, dar am prietene care nu reuseau sa faca nimic
0
18-05-2016, ora 18:29
Beauty99
Nu este medic/terapeut
Beauty99
Multumesc.Ii greu ca am avut de parcurs 10 ore cu autocarul si sunt foarte obosita.
0
18-05-2016, ora 18:32
Anamaria547
Nu este medic/terapeut
Anamaria547
Eu aszi am 1 luna si 1 sapt iar de durere nici nu se mai pune problema stau de la 3 sapt fara bustiera pe timpul zilei si e tare bine...o port doar noaptea sau daca am pe parcursul zilei treaba mai multa o port, se mai intaresc dar nu sa ma doara, inca mai sunt putin umflata intre sani dar nu foarte rau si un san mai umflat decat altul dar nu e diferenta mare. Deci mai am de asteptat pana la un rezultat final
0
18-05-2016, ora 18:44
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Sweet_angel, cred ca depinde de fiecare. Mie îmi este teama sa ma sprijin in mâini atât cât durează un masaj, dar la epilat nu am probleme. Mai pe o parte, mai sprijinita :)) m-am descurcat. Si eu vreau sa reîncep masajul si nu prea știu cum sa procedez cu statul pe burta.
0
18-05-2016, ora 18:49
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Daria, eu am fost asa ca tine cu vanatai si intre sani si sub sani si pe lateral. Acum la o luna au disparut, mai e fff putin sub unul dintre sani deasupra operatiei, dar abia se mai vede.
Sweet Angel, nu stiu ce sa zic. Nu am incercat sa stau pe burta, pe laterale dorm fara nici-o problema.
Mamitica, succes maine!
Am inceput sa fac exercitii pt picioare, fese, abdomen, pt ca deja se cunoaste ca am facut pauza.
Pot sa stau ziua fara bustiera, m-am obisnuit, nu ma mai doare asa tare spatele.
Acum ma chinui sa stau dreapta pt ca tot am stat cocosata si acum m-am obisnuit asa.
0
18-05-2016, ora 19:23
Helly03
Nu este medic/terapeut
Helly03
Eu am împlinit azi 6 săptămâni de la operatie. Ce sa va spun... nu am avut dureri, nu am fost vanataia, de la 3 săptămâni dorm pe o parte și nu am avut nicio problema. Doctorul mi-a spus ca sunt una dintre femeile norocoase! :) Îmi folosesc bratele fără probleme, stau în coate, am făcut și piata și am carat în jur de 5 kg fără sa ma deranjeze ceva... ce sa spun?! Parca nu am trecut prin aceasta intervenție! Mi-a venit ciclul pentru a doua oara de când am noile "achiziții"... în afara faptului ca sunt un pic mai tari decât în mod normal, nu e nicio schimbare. Citesc aici despre "senzații noi"... care sunt alea? Sunt norocoasa sau nesimtita?! :)))
0
18-05-2016, ora 21:36
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Mamitzica mult sucesc maine, stiu ca esti puternica si o sa treci cu bine! Pupici!
0
18-05-2016, ora 21:53
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
:)))) bravo Helly! Categoric printre cele norocoase '!
Eu de teama sa nu stric cv, sau sa doară... Nu am încercat sa dorm pe o parte inca. Cumpăraturi fac si eu, lejer așa, merg puțin cu bicicleta, si am 4 sapt.
Încep sa facă parte din viața mea si sa ma mai obișnuiesc ;)
0
18-05-2016, ora 22:04
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
Chanell stiu ca ai multa experienta in "domeniu" si nu doar tu...intrebarea e valabila pentru toate fetele...ce credeti despre asigurarea aceea pe care domnul Radu o ofera in caz de contractura capsulara te reopereaza gratuit (pentru 400 e extra) e bine sa o facem sau intr-adevar sunt f rare cazurile si parte din ele se pot trata ?
0
18-05-2016, ora 22:16
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Multumesc, Channel!
0
18-05-2016, ora 22:16
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Subit mi au dispărut si emoțiile! Ciudata mai sunt:) te pup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 208320842085 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •