Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 208520862087 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
19-05-2016, ora 21:16
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Nu am idee ce sa zic, eu am o luna azi, si sunt inca tari si nu mi se pare ca S-a Așezat implantul in nici un fel, adică au aceeași forma...
Dar nici nu ii analizez, ca as da-o in paranoia si eu dacă mi S-ar părea ceva diferit.Eu M-as bucura sa rămână așa cum sunt acum.
0
19-05-2016, ora 21:17
AnnaB
Nu este medic/terapeut
AnnaB
Vai Ricori ce faini erau Si ai mei la o luna
0
19-05-2016, ora 21:49
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
Chanell aceasta garantie este oferita exclusiv de domnul doctor, din cate m-am interesat este singurul care ofera aceasta garantie (pentru aprox 400 e extra)...am inteles ca sunt rare cazurile dar tot te gandesti ca se poate intampla...
0
19-05-2016, ora 22:22
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Fetelor dupa cat timo trece inflamatia?
0
19-05-2016, ora 22:30
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Inflamația trece în timp puțin câte puțin și la o lună ai mei erau puțin inflamați...

Nicole, dr Vitalie e foarte bun și are foarte multă experiență!
0
19-05-2016, ora 23:10
Alexandra8
Nu este medic/terapeut
Alexandra8
Stiu ca este bun. Dar eu sunt din Cta si ar fi mai confortabil sa merg la Caraban...d'aia imi este greu sa ma decid...
0
20-05-2016, ora 01:51
Hellen19
Nu este medic/terapeut
Hellen19
Te inteleg Nicole. Totusi constanta nu este asa departe de Bucuresti. Acum bineinteles ca faci cum iti este tie mai usor !
0
20-05-2016, ora 06:26
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
Neata tuturor! Am inteles ca anestezia poate deregla menstruatia dar dupa nici o saptamana am scurgeri iar...e normal ?
0
20-05-2016, ora 11:20
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Da Daria, unor fete le a venit de 2 ori într o luna, mie trebuia sa îmi vina săptămâna trecută și Abia azi mi a venit
0
20-05-2016, ora 11:24
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Of mai fetelor, tot stau si ma gândesc daca mie mi e asa greu dupa o intervenție mai putin dificila fatza de implant, pai dupa implant ce o sa fac? Azi noapte am dormit mai mult in fund, ma ustura incizia, curgea sange pe langa piercing.. ori nu rezist eu la durere, ori nu stiu ce naiba..
0
20-05-2016, ora 11:29
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Si mai e ceva; curge sange si treb sa schimb pansamentul. Prob e ca de fiecare data se lipește pe cicatrice si pe sfarc.. si cand iau compresa, treb sa trag un pic, s o dezlipesc. Si iar curge sange. Ce sa pun ca sa nu se mai lipească?? Help..
0
20-05-2016, ora 13:32
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Mamitzica, ai încercat sa pui baneocin pudra? Eu știu ca la copii pe răni funcționează F bine, si nu ustura si nu se mai lipește pansamentul
0
20-05-2016, ora 14:03
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Mamitzica, eu am avut o arsura foarte adanca de gradul 4 si ca sa dezlipesc pansamentele puneam mult rivanol pana se muiau si dezlipeam usor apoi. Nu stiu ce pansament ai tu si daca se potriveste experienta mea.
Astazi am si eu o luna si sanii sunt inca tari, dar nu asa tari ca la inceput, s-au mai asezat putin, dar cicatricile sunt inca destul de vizibile. Ziua stau fara bustiera si m-am obisnuit.
Am incercat sa probez niste sutiene din dantela, dar mi se pare tare complicat, cred ca o sa mai astept putin.
Recuperare usoara fetelor operate de curand!
0
20-05-2016, ora 14:03
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Ricolri, multumesc. Mi a cumpărat soțul acum niște plasturi care nu se lipesc pe rana, sa vedem cum o sa fie.. Te pup
0
20-05-2016, ora 14:05
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Mamy 3, eu am o incizie la baza sfarcului ( a intervenit pt a mi tăia un nerv care trăgea sfârcul înăuntru)+ piercing.. din același motiv, sa l țină iesit afara. Acum am încercat un plasture, sa vad cum o sa fie
0
20-05-2016, ora 14:12
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Mamitzica, eu zic sa nu te sperii, nu e o regula daca te doare interventia de acum, sa te doara si operatia de implant. Eu cred ca zona sfarcului si areolei e foarte sensibila, stiu si din ce am patit eu cu alaptatul, poate din cauza asta te doare asa. Nu te speria, eu nu cred ca va fi mai rau dupa implant, la mine a fost bine, m-am descucat singura de la inceput, fii optimista!
0
20-05-2016, ora 14:23
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Asa sa fie, Mamy3!
0
20-05-2016, ora 14:25
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Oricum, merg inainte! Pupicei fetelor !
0
20-05-2016, ora 15:05
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Sigur ca mergi înainte! O sa vezi ca o sa fie F bine !
Eu de incizii si uit câteodată:) Nu ai voie sa îți pierzi curajul !!
0
20-05-2016, ora 15:14
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Nu l pierd. Chiar daca singura susținere e din partea voastră. Dar imi doresc prea mult. Trebuie sa fie bine!
0
20-05-2016, ora 15:38
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Mamitzica mea e o curajoasa!!!! Sigur zona aureoleei e f sensibilă, si eu cred ca durerea de la implant va fi de o
Intensitate mult mai mica. Asa te vreau, stăpâna pe tine, mai e putin si visul tau se va implinii ca noi toate! Puterea cuvântului, autosugestia si optimismul vor duce la o recuperare mult mai rapida. Nici nu va puteți închipui cat ne pot influența gândurile! Vreau ca toate sa fiți pozitive! Pupici!
0
20-05-2016, ora 15:48
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Channel, esti o comoara! Te pup cu drag!
0
20-05-2016, ora 17:02
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Fetelor, ma confrunt si eu cu o problema. Știu ca S-a discutat tema mai demult, dar nu mai știu cât de in urma sa ma duc cu paginile sa citesc.
Astăzi am ieșit la cumpărat de sutiene. Si nu sta nimic cum trebuie.
Problema e ca am o nunta peste doua saptamâni si nu ma pot duce cu bustiera... La ce firme ați găsit sutiene care sa stea frumos? Oysho nici măcar nu are cupa C...
Si mâine mi-am propus sa Îmi caut rochie.. Cam nu prea ma așteptam sa fie așa dificil
0
20-05-2016, ora 17:19
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Rico, încearcă rochițe cu cupe de sutien incorporate cred ca ar fi soluția ideală.
0
20-05-2016, ora 17:25
Helly03
Nu este medic/terapeut
Helly03
Ricoiri încearcă la triumph! Sigur găsești! Eu am întâmpinat probleme la costumul de baie... nu găsesc cupa D dar pana la vara mai e...
0
20-05-2016, ora 17:40
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Mulțumesc Aspassia, ma înarmez cu multă răbdare si încerc Si cu Cupe. Deși.. Dacă au cupele mărișoare sunt largi in rest si ma gândesc ca trebuie modificate. Eu îs subțire in talie. Găsesc eu ceva pana la
Urma. Dar ma gândeam ca era greu fără sâni sa găsești ceva frumos :))) e mai greu acum, cel puțin deocamdata
0
20-05-2016, ora 17:40
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Helly, chiar am uitat de Triumph, nu știu cum de... Ma îndrept si acolo. Mersi frumos de sugestie
0
20-05-2016, ora 18:14
Sweet_Angel
Nu este medic/terapeut
Sweet_Angel
Azi am facut si eu o luna. Am pus poza noua.
Am fost la control. Totul e bine, cicatricile mai au, dar se vindeca frumos. La fel si sanii. Dr spune ca s-ar putea sa mai scadă f putin. Sunt bine proportionati cu corpul. Pana la trei luni se vor inmuia f mult. Vor dispărea si micile dureri / junghiuri.
Nu am inca voie la sala sau cu bicicleta prin oras ( inca 2 sapt), dar am voie la masaj / epilat... sa stau pe burta/ coate/ brate.
Mi-a spus ca plasturii de silicon nu vor sta pe cicatricile mele, si când merg la mare e suficienta crema Stratamed + spf 50+.
Pt mare am nevoie de un sutien cu sustinere buna... pls recomandări ca nu stiu unde sa caut... (inainte purtam doar push up uri si acum sunt excluse)

Mama 3 arata f bine sanii.
Mamitzica - pe mine m-a durut mai mult operația ombilicului decat a sanilor. Sper sa iti fie si tie usor. Cand ai interventia?
Ricolri mult succes prin magazine (eu voi purta 3 luni bustiera- cu exceptia statului pe plaja).
Helly03 sa ne spui daca ti-ai gasit si unde...
Carmina sper sa fie totul bine si sa poti merge pana la capăt cu operația. Multa sanatate
0
20-05-2016, ora 18:22
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Ricorli, pana la 2 luni jumatate greu sa se așeze ceva bine, eu din start am purtat cu sarma, asa a spus medicul, atat timp cat nu te deranjeaza poti purta orice model. Eu am de la H&M, ma inteleg foarte bine, sunt sutiene chiar gen bustiera decoltate care îmbracă foarte bine. Cu siguranța vei găsi o soluție.
0
20-05-2016, ora 18:27
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Sweet Angel, multi ani inainte fara probleme! Greul trece intr un final, perioada de recuperare se uita, si cand ne uitam in urma, gândul nostru este" hai ca nu a fost atat de greu". Ma bucur pentru toate, sper ca toate in curand sa va bucurați de vara!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 208520862087 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •