Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 208720882089 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
21-05-2016, ora 13:13
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Iar pe incizia de sub el am pus betadina crema. Uof.. asta cred ca i încălzirea pt implant!:)
0
21-05-2016, ora 14:07
Alexandra8
Nu este medic/terapeut
Alexandra8
Fetelor, imi cer scuze daca va stresez cu acelasi subiect...dar chiar nu stiu ce sa fac. Oare pot avea incredere in dr. Bogdan Caraban din cta? Eram curioasa sa vad un cv.ceva date despre el, studii, diplome si experienta lui dar nu am gasit nimic si nici cazuri pe site nu are prea multe. Imi este destul de frica si nu stiu daca sa merg pe mana lui sau sa mai astept si sa merg la un dr mai cunoscut. Va rog f mult ajutati-ma cu o parere. Multumesc.
0
21-05-2016, ora 14:26
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Nicole, scrie numele dr unde e lupa sus și ai sa găsești păreri și rezultatele la fete mai din urma de pe forum, sunt ca am mai auzit de el
Am căutat eu acum și sunt multe fete operate la el
0
21-05-2016, ora 15:12
Kent11
Nu este medic/terapeut
Kent11
Nicole87 eu am cautat m-ai multe pareri despre Dr Caraban si nu am gasit mare lucru despre el. Aicea pe forum a fost o fata operata de el in 2013 si a zis ca a fost tare multumita de rezultate si de Dr. Tu poti sa mergi totusi la un consult si sa vezi daca medicul respectiv iti inspira incredere. Eu desi sunt din C-ta am ales sa ma operez pe 3 Iunie la Dr.Popescu la Zetta in Bucuresti pt ca am gasit foarte multe recomandari despre dansul si despre toti doctori de la aceasta clinica. La clinica la care lucreaza Dr. Bogdan eu o cunosc foarte bine pentru ca acolo lucreaza si medicul meu ginecolog iar majoritatea fetelor care veneau la clinica ereau pt marire de buze sau lifting-uri faciale, dar de augmentare mamara nu am auzit... ramane la alegerea ta... mergi la o consultatie si vezi cum ti se pare medicul. Pupicii
0
21-05-2016, ora 19:39
Alexandra8
Nu este medic/terapeut
Alexandra8
Multumesc pt raspunsuri. Am fost deja la consultatie si la Caraban si la Vitalie Stan. Ca si experienta inclin mai mult spre Vitalie. Insa mi-ar fi de 1000 de ori mai comod si la indemana sa merg aici in Cta. Caraban la consultatie mi s-a parut ok.dar nu stiu cata experienta are si nu imi place ca pe siteu clinicii nu scrie nimic despre parcursul sau profesional. Se vede ca a investit mult in imagine...clinica este luxoasa...asistente tinere si frumoase...ok...dar restu? Ca si proteze amandoi mi-au recomandat rotunde si undeva pe la 350/375. Caraban a recomand mentor ca fiind cele mai bune, Vitalie a spus ca si arion sunt la fel de bune si ca dupa prerea lui e acelasi lucru. Chiar nu stiu ce sa fac! Si imi expira si analizele daca nu ma decid mai repde...si nu vreau sa le refac iar.
0
21-05-2016, ora 19:51
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Nicole87, eu sunt programată la domnul Dr Vitalie. Mie personal mi a inspirat multă încredere, e un dr cu experiența, multe fete mulțumite de rezultat.Bineinteles ca sunt mai multi Dr f buni, eu ti am zis unde am ales sa fac eu:)
0
21-05-2016, ora 19:59
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Probabil ca te ar ajuta mai mult sa ti rasp fete deja operate de dumnealui., eu momentan am avut o alta intervenție la domnul dr
, apoi implantul..îți doresc inspirație sa faci cea mai buna alegere pt tine!:)
0
21-05-2016, ora 21:13
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Buna fetele! Eu am 4 zile de la operatie si pot spune ca ma simt ffff bine!! Nu prea mai am dureri, doar cand merg mai mult simt presiunea, in rest nimic :).. Vroiam sa va intreb cam la cat timp se aseaza sanii? Am impresia ca sunt prea sus..
0
21-05-2016, ora 21:43
Misi M
Nu este medic/terapeut
Misi M
Buna seara tuturor!
In primul rand vreau sa va felicit pe cale care ati facut deja operatia si sa urez bafta celor care urmeaza! Am intors netul pe dos incercand sa gasesc costurile unui implant mamar la Dr. Radu Ionescu, insa fara succes. Nu sunt in tara sa pot merge direct la cabinetul dumnealui. Si speranta mea sta in voi. Imi doresc din suflet sa deslusesc acest mister, ca mai apoi sa imi pot face planuri.
Va multumesc si va tin pumnii!
0
21-05-2016, ora 22:10
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
4600 euro daca e implant normal cu tot cu spitalizarea
0
21-05-2016, ora 22:56
J2
Nu este medic/terapeut
J2
Eu am dat 5500€ la radu ionescu dar a fost o interventie complicata.
0
21-05-2016, ora 23:08
Misi M
Nu este medic/terapeut
Misi M
Multumesc frumos pentru raspuns! Ce inseamna implant normal? Fara ridicare? Ideea este ca optez pentru anatomic, mai mult de atat chiar nu am idee :))
0
21-05-2016, ora 23:14
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
Da fara ridicare, eu am anatomic din ce am.obsevat domnul doctor merge mai mult pe anatopic.
0
21-05-2016, ora 23:19
Misi M
Nu este medic/terapeut
Misi M
Toate fetele operate la el nici nu pot spune ca au avut dureri si din ce am vazut eu, arata minunat. Doar ca asta s-a intamplat acum 4/5 ani. De aceea nu aveam idee de costurile de acum.
0
21-05-2016, ora 23:54
J2
Nu este medic/terapeut
J2
Radu ionescu nu merge doar pe implant anatomic. Iti pune ce doresti. Eu am implant rotund. Dureri nu vei avea, vei simti o mica febra musculara. Azi am facut 1luna de la operatie si in toata aceasta perioada am luat doar 2 pastile de ketonal, in primele zile, de frica sa nu ma doara noaptea. Pot spune ca rezultatul operatiei este extraordinar, mai mult decat ma asteptam deoarece am plecat de la niste sani departati si cu o diferenta foarte mare de marime intre ei.
0
22-05-2016, ora 00:09
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
J2 cred ca fetele vor sa vada si rezultatul tau. Te rog sa ti completezi profilul, asa este frumos, atat timp cat aici fetele se ajuta, mai ales ca spui de dureri aproape inexistente. Nu iti spun cu răutate, eu sunt pe forum doar ca sa ajut cu experienta si cunoștințele mele. O poza cu un rezultat frumos e un punct de plecare pentru viitoarele aspirante in alegerea unui medic bun. Noapte buna!
0
22-05-2016, ora 00:18
Ioana-1988
Nu este medic/terapeut
Ioana-1988
Buna fetelor..de cateva saptamani ma tot documentez despre implanturile mamare. Sunt in strainatate momentan si am doar o luna la dispozitie sa fac operatia 8 iulie -4 august(cand ma intorc in strainatate si trebuie sa fiu apta de munca) Chanell..am incercat sa il contactez pe dr popescu de la clinica zetta..ptr ca are preturi mai accesibile...dar nu mi-a raspuns la mail. Chanell tu cat ai platit la popescu ptr operatie? Sanii tai arata superb. Chiar imi doresc din toata inima operatia asta ptr ca sufar de depresie si asta e una din cauze..lipsa increderii de sine. :(
0
22-05-2016, ora 00:21
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
J2, tot fara răutate, scrie ca esti operata in 2017:) prob ai scris in graba. Si intr adevăr, pozele sunt f importante pt noi cele care inca nu avem aceasta operație, si nu numai. Toate cele bune!
0
22-05-2016, ora 00:27
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Pe mine mă ia capul când aud preturi dastea' 5000 €, pe bune, acum fiecare face Cum vrea și Cum simte Însa fetelor IMPLANTUL în sine costa la fel indiferent ca una Da 5000 euro sau alta 2000, nu e nici o diferență, în plus toți dr folosesc același tehnici în funcție de nevoia pacientei și aceleași ustensile.
0
22-05-2016, ora 09:50
Misi M
Nu este medic/terapeut
Misi M
J2, se poate sa ne dai mai multe detalii?
0
22-05-2016, ora 12:01
mybrera
Nu este medic/terapeut
mybrera
Buna fetelor, tocmai ce mi-am creat si eu cont pe acest forum, va citesc de câteva zile, si am nevoie de câteva păreri din partea celor care au trecut prin experiența implanturilor mamare. Am programare in luna August la domnul dr Ovidiu Ivan, in ceea ce privește medicul sunt destul de încrezătoare pentru ca am auzit numai de bine de dansul. Mi-a propus implanturi rotunde cu proiecție înaltă ( natrelle alergan ) de 400g in dreptul si 350g in stângul deoarece acesta este un pic mai mare, si totodata un mic lifting interior la stângul care este o idee mai lasat ca cel drept, cu ridicarea areolei 1cm daca am înteles bine pentru a se alinea cu cea dreapta. Plec de la o cupa 80B cu bureți, 1m72 si 58 de kg. Mărimea cred ca este Oki, însă imi pun un milion de întrebări despre faptul ca un implant este mai mic decat celălat, si imi este tare frica sa nu se vadă vre-o asimetrie in urma intervenției. Mai este cineva care a trecut printr-un caz asemanator ? :)
0
22-05-2016, ora 12:28
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Ioana 1988 ti am trimis mesaj privat!
0
22-05-2016, ora 12:32
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Mybrera cu siguranța doctorul stie ce face, e normal atunci cand asimetria este mult mai vizibila sa pună implanturi de mărimi diferite, tocmai ca sa i egaleze, si cu un usor lifting interior, repoziționare de mamelon, mi se pare corect tot ceea ce zice, daca ar pune acelasi implant s ar vedea diferit. Ai incredere si sper ca o fata care a avut deja experienta adta sa ti dea mai multe detalii, au fost cazuri pe forum.
0
22-05-2016, ora 12:39
mybrera
Nu este medic/terapeut
mybrera
Chanell, iti mulțumesc pentru răspuns :) Asimetria nu este foarte vizibila, sper sa fie totul in regula am emoții in ceea ce privește rezultatul. Stiu ca domnul doctor este foarte bun in ceea ce face, dar inevitabil nu pot sa nu imi pun întrebări. Eu am si un bebe de 10 luni, oare cam in cat timp dupa operație il voi putea ridica in brațe ? Sau depinde de fiecare organism in parte ?
0
22-05-2016, ora 13:00
J2
Nu este medic/terapeut
J2
Profilul meu nu are poza pt ca nu accepta formatul pozelor de pe tel si alte poze nu am. Costul operatiei nu poate fi comparat deoarece, asa cum am mentionat, interventia nu a fost o simpla augumentare mamara. Si coditiile din clinica pot face diferenta la pret.
0
22-05-2016, ora 15:10
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Fiecare își are propriile criterii de fixare a unui preț, in funcție de complexitatea intervenției. Sala, si alte cheltuieli. Un implant Mentor are acelasi pret( cel putin in urma cu 1 an cand m am operat eu a costat 3100 roni)si pe atunci la medicul meu2000 E. Nu este o regula daca platesti mai putin sa nu ai condiții, eu vorbesc de clinica unde sunt opersta eu, Zetta, este dotata la nivel european, personal cu suflet, condiții excelente, nu mai vorbesc de profesionalism. Cum si celelalte fete operate la alte clinici au aceleași condiții excelente. Vreau totuși sa specific ca am vazut sănii lui J2, este o persoana reala, a avut o interventie mai complicata, si din cauza unei probleme tehnice la încărcarea pozei nu poate posta. Sunt un om corect si nu am vrut sa existe dubiul ca este o persoana cu cont fals. Fetele cum va mai simțiți?
0
22-05-2016, ora 16:34
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Buna fetelor vreau sa va anunț ca am reușit sa fac o programe pentru data de 13 Iunie la Dr Ivan din Cluj. Poate sa imi spună cineva care sa operat la el ce anume trebuie sa imi pregătesc pentru ca nu am mai fost niciodată internata si nu stiu ce sa imi iau cu mine. Asa ca mai sunt 3 saptamâni si voi fi si eu in rând cu voi
0
22-05-2016, ora 17:58
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Onutza acelasi lucru se ia peste tot, un pantalon lejer, o bluza cu deschidere in fata, asta si pentru ieșirea din dpital sa iti fie usor la imbracat, pasta, periuța de Dinți, șervețele umede, un prosop si papuci. Cred ca si acolo se da masa, daca nu ulterior spui familiei sa ti aducă... In general dupa operatie nu se mănâncă si nici nu se bea imediat. In rest te înarmezi cu mult optimism!
0
22-05-2016, ora 18:04
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Mybrera contează si reacția fiecărui organism in parte, câteva zile nu vei putea sigur, am prietena care in momentul operației fetita ei avea 1 an jumate, a trebuit sa o mai ridice, organismul iti va dicta si acest lucru cand nu o sa te mai deranjeze, dar indicat e sa eviti o perioada cel putin 2 saptamâni, intrebi si medicul pentru siguranța ta.
0
22-05-2016, ora 18:34
mybrera
Nu este medic/terapeut
mybrera
Chanell mulțumesc inca o data pentru răspunsurile tale, esti tare drăguța :) Onutza de-abia astept sa iti vad rezultatul, eu am programare in August :D
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 208720882089 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •