Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 208209210 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
27-09-2010, ora 23:15
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
Aolo capri nu vazusem ca ai facut introducerea :)))

Intr-adevar a avut loc azi o reuniune a siliconatelor operate de dr Grecu. A fost frumos si chiar m-am simtit ca in familie...dl Grecu e un om deosebit iar fetele... sunt cele mai "nazdravane si dragalase" siliconate pe care le-am cunoscut :D
Am vazut si sanii izandrei care arata super-bine!!!! dupa doar 2 saptamani.
0
27-09-2010, ora 23:40
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Salutaree!!
Intr-adevar controlul meu cu tot cu scoaterea firelor a fost foarte rexant. Data viitoare dr Grecu ne-a rugat sa-l anuntam cand mai venim ca sa se pregatesca pentru o primire ca la carte :))) Alexandra mai pune si tu poze, dar fa-le putin mai de departe. Alex are niste sani foooarte reusiti.
Capri poze noi, ce faci?
Irinico, imi pare rau ca n-am mai putut sta. Poate data viitoare avem mai mult timp.
0
27-09-2010, ora 23:49
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Claudia, te intrebam de dimensiuni pentru ca aici conteaza si inaltimea ta, si circumferinta sub sani si forma initiala a sanului. Mie mi-a recomandat 345, dar asta in conditiile in care am si alaptat 6 luni si pielea nu mai era foarte tonica. Dr.Grecu ia in considerare toate astea. Eu am vazut live cateva paciente si toate arata super. Deci mergi linistita pe mana lui.
0
28-09-2010, ora 00:22
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
Daaa dr a zis ca o sa ne astepte cu prajituri, cu suc! E tare simpatic!
Cat despre poze...ce pot sa zic...nu mai am poze potrivite pt forum...dar o sa fac si o sa le postez, multumesc!
0
28-09-2010, ora 01:47
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Aly, multumesc, n-am plecat inca, ...joi pe 30 plec, dar cred ca voi putea sa va scriu si de acolo...sau macar sa "va citesc";)
Utza, multumesc, spre sud plec;)..sudul Americii...mai exact, in Mexic:)
Izandra, eu am fost incognito in seara asta, dar important e ca am reusit sa ne vedem asa in grup mai mare si sa-ti vad si eu bijuteriile care incep sa prinda forma... o forma superba, ca si ale Alexandrei de altfel, pe care am vazut-o live astazi pt prima data:)Cu siguranta data viitoare cind ne vom reuni, vom avea mai mult timp la dispozitie chiar si pt un mic party:)
Utza, am uitat sa-ti spun... si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergi linistita si cu incredere pe mina dr-ului care stie cel mai bine ce ti se potriveste..marime, forma profil, etc.Daca vei asculta si nu te vei incapatina sa-ti impui o optiune diferita de a medicului, atunci in mod sigur vei fi foarte multumita si nu te va apuca plinsul.Fii optimista si nu te duce cu inima indoita la operatie pt ca starea ta psihica are mare importanta in astfel de decizii.Mult succes si curaj!:)
0
28-09-2010, ora 09:46
myx
Nu este medic/terapeut
myx
neata fetelor ! IRINICO distractie placuta? doar fun sau vreun concurs? Daca ai si concurs atunci bafta, am vazut si inregistrarile din 2009 superr, mi-a placut f mult programul desi nu ma pricep eu:)
Utza, irinico are dreptate, mergi pe mana medicului, rezultatele pe care le vezi si nu iti plac de regula au loc datorita incapatanarii feletor, ideea e ca tie nu-ti plac dar daca le intrebi pe ele au iesit exact cum isi doreau:)))) desi nici medicul nu e incantat:)
ALexandra bine ai revenit, semeni cu mihaela, parca ati fi surori hihihi.
0
28-09-2010, ora 11:57
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Myx multumesc mult, ...este doar o vacanta de data aceasta, desi voi participa si la o competitie majora(campionat mondial) dar numai in calitate de spectator...sper sa-mi pot stapinii emotiile si nostalgiile;))
Cum spuneam, anul acesta m-am retras din activitate competitionala, asa ca de acum incolo voi mai participa la competitii doar in calitate de arbitra, antrenoare sau spectatoare:)
Frumoasa Alexandra:)..si are niste tzateeeeee!!!!
Joy, multumesc pt urari si te asteptam inapoi in activitate pe forum cind te mai eliberezi:)
Bafta viitoarelor siliconate!
0
28-09-2010, ora 13:16
Daianaaa
Nu este medic/terapeut
Daianaaa
Buna fetelor, ce faceti?
Eu tocmai m-am intors de la control de la dl. dr. a zis ca totul este ok, sanii arata foarte bine.
0
28-09-2010, ora 14:24
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
Buna myx, bine te-am regasit! Cine e Mihaela??? :D
Multumesc frumos Irinico si mult succes!!!!!
0
28-09-2010, ora 15:52
@@@@@
Nu este medic/terapeut
@@@@@
pt saby24, eu am mai facut o rinoplastie la un dr foarte renumit in orl si a fost foarte nereusita, de aceea vreau sa imi aleg cu grija dr pt rinoplastia secundara.am vazut poze cu cateva operati facute de dr.Daniel Popescu si mi-au placut.tu esti multumita de rinoplastia pe cre ti-a facut-o?in cat timp te-ai desumflat, nu ti-a ramas nici un defect la nas in urma operatiei?stiu ca asta e de la caz la caz pt mine este totusi important sa stiu cum a evoluat o pacienta operata de dansul.si augumentarea tot dansul o face?eu stiam ca este expert in faciale de aceea te intreb.mi-ar fi mult mai usor daca ar putea sa mi le faca simultan(ca sa nu fac de 2 ori anstezie generala)iti multumesc pt raspuns si il astept pe urmatorul
0
28-09-2010, ora 15:57
utza
Nu este medic/terapeut
utza
multumesc pt sfaturi fetelor. Problema este ca eu nu aveam nici un model fix in cap, ci ma asteptam ca sa imi spuna dr. Numai ca, ce sa vezi, la consultatie mi-a zis ca am forma care imi permite sa aleg ce vreau, submuscular/subglandular, rotund/anatomica, high/moderate.

Ceea ce m-a bagat in ceata. i-am zis ca nu imi dea asa multe variante ca o sa ma zapacesc, asa ca mi-a propus (dupa preferintele lui de barbat :)) un 275 ml anatomic submuscular. Tot ce am comentat a fost ca as vrea sa bage cat de multa intra fara sa se vada urat, si a zis sa vada...un 335- 360 parca. Oricum o sa ma mai masoare inainte de operatie si o sa stabilim sigur atunci si bineinteles dupa ce ma deschide si vede ce e pe acolo.
0
28-09-2010, ora 16:00
@@@@@
Nu este medic/terapeut
@@@@@
pt vane, am auzit si eu de dr Antohi ca este foarte priceput la nasuri, chear am mers la dansul la consultatie dupa ce mi-am facut o rinoplastie nereusita la un alt doctor.pana acum o luna eram convinsa sa merg la dansul dar sa operat o prietena a unei cunostinte de ale mele la dansul si cand m-am intanlit cu ea, mi-a povestit ca nasul prietenei ei arata foarte rau, la cateva luni de la operatie si mi sa facut frica avand in vedere ca eu sunt deja patita acum suflu si in iaurt.:-(
0
28-09-2010, ora 16:24
vane
Nu este medic/terapeut
vane
oana fiecare medic mai are cate un esec, dar daca deja esti patita e bine sa fi atenta unde mergi a doua oara, si de Daniel Popescu am auzit numai lucruri bune. Succes in alegerea medicului si la operatie.
0
28-09-2010, ora 16:43
@@@@@
Nu este medic/terapeut
@@@@@
multumesc pt sfaturi fetelor
0
28-09-2010, ora 16:55
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Utza, dr, va fi pregatit in sala cu toate marimile de care ti-a spus, si poti sta linistita ca iti va pune cea mai mare posibila in functie de cit loc va gasi in buzunarul pectoral.stie ca toate ne dorim cit mai mult posibil, asa ca se conformeaza:)), dar fara a face rabat de la calitate si estetic:).
Alex ce costum dragutz si potrivit pt fizicul si tzatele tale, ai:)...Mihaela este una din colegele siliconate de pe forum, care intr-adevar si mie mi se pare ca seamana cu tine si la fatza si la corp:)
0
28-09-2010, ora 16:56
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Buna fetelor, am revenit si eu odata cu implinirea a doua luni de la operatie.
Izandra arati foarte bine
Irinico esti o norocoasa, tu ai concediu prelungit, super tine-o tot asa si sa te simti bine.
Babyta ma bucur ca esti mai bine, felicitari.
Joy, Anca ce mai faceti??
0
28-09-2010, ora 17:12
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
Irinico m-ai facut curioasa...am cautat-o pe Mihaela pe paginile anterioare dar am gasit la profilul ei poza cu sanii care sunt mai mari decat ai mei :P deci la fatza nu am vazut-o. Costumul l-am primit cadou de la prietena noastra capri si sunt indragostita la maxim de el.

Mihaela oare e posibil sa pui o poza in care sa se vada si fatza? Te rog frumos :)
0
28-09-2010, ora 19:25
denisac
Nu este medic/terapeut
denisac
myx zi-mi te rog cum e cu bustiera la dr totir.am uitat sa intreb aspectul asta la consultatie si sa il sun..mi se pare aiurea.
0
28-09-2010, ora 19:48
myx
Nu este medic/terapeut
myx
buna fetelor! Denisa, bustiera o recomanda la 7 zile dupa operatie, pe cea de la triumph, iti va nota dansul pe o hartiuta modelul si marimea iar tu mergi la unirii la triumph o probezi si o cumperi.
0
28-09-2010, ora 20:00
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
fetelor sunt in zona:)va citesc postarile doar ca nu prea am timp sa scriu.Va pup pe toate.
Mihaela, nu am rezovat inca nimic, dar in mod cert va trebui sa platesc fara scandal pt ca la oricine m=as duce cu siguranta m=ar costa mai mult, asa ca sa vina banii si sa trec la chin din nou:)
Joy, sunt bine multumesc, doar putin ocupata.
ALEXANDRA...ai cam tras chiulul.Pe unde ai umblat?bine ai revenit:)))))))
0
28-09-2010, ora 20:03
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
scuze, georgeta, sunt bine multumesc, incape intotdeauna mai mult bine, dar cat timp sunt sanatoasa si ai mei la fel putem spune ca bine;)Esti foarte sexy:)
0
28-09-2010, ora 20:06
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
Babuyta, n=am fost pe faza, dar ma bucur c=ai scapat,.Ce=ai ales in final?
0
28-09-2010, ora 23:11
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Alexxxx, sexyy, ce bine iti vine setul... pe piele bronzata cu un corp asa frumos...
Izandra, poze noi, ca acum se modifica cel mai mult.
Irinico, ce ne aduci? :)
Utza eu sunt convinsa ca vei fi multumita de rezultat, mergi pe mai mult :)
Anca, dar macar ai decis sa o faci? desi nu e corect, macar dc dai 300 eur, speram sa iasa bine
Georgeta, pozele sunt noi?
0
28-09-2010, ora 23:43
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Capri.cite un mexican focos cu singe latin si fierbinte;)))))).pt tine special inca unu bonus;)))))
0
28-09-2010, ora 23:45
capri
Nu este medic/terapeut
capri
2 bonus, pls. :D:D mulatri daca gasesti... :))))))))
0
29-09-2010, ora 00:02
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
awwwww stiam eu ca esti cam nesatula dar chiar asa 3 vrei, si pe deasupra si mulatrii??...astia-s creoli..va trebui sa sap adinc sa-ti gasesc mulatrii...dar ma voi stradui;))))
0
29-09-2010, ora 09:13
denisac
Nu este medic/terapeut
denisac
fetelor spuneti-mi si mie consumul de cafea are legatura cu interventia chirurgicala?
0
29-09-2010, ora 09:31
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Denisa, buna!Eu sunt o mare amatoare de cafea !Din cate am invatat eu de-a lungul timpului despre anestezii si cafea(pe pielea mea) stiu ca inainte de o anestezie e de regula indicat sa nu consumi cofeina.Deci, clar ca in ziua operatiei nu vei bea cafea!De fapt eu inainte cu 6 ore de operatie nu am baut si nu am mancat(asta a fost indicatia primita).
0
29-09-2010, ora 09:39
denisac
Nu este medic/terapeut
denisac
multumesc joy.imi era frica sa nu fie vreo perioada mai lunga in care sa renunt la cafea!!!!
0
29-09-2010, ora 09:43
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Nu, nu e nevoie.Din cate imi amintesc eu..prima data cand am facut anestezie pentru o extractie (masea) mi s-a explicat ca daca beau cafea inaintea interventiei e posibil ca anestezia "sa nu prinda" cum trebuie.Implicatiile exacte ale cofeinei in anestezie nu le cunosc, dar oricum, stai linistita ca in ziua interventiei daca nu bei cafea e suficient!Legat de anestezie, uite ce am gasit pe net ca si indicatii generale inainte de o anestezie(locala sau totala):

Înainte de anestezie, pacientul va trebui să evite consumul de cafea sau alte produse cafenizate, să renunţe la fumat cu o săptămână înainte şi să întrerupă tratamentele cu medicamente antiinflamatorii de tipul aspirinei.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 208209210 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •