Implant silicon sani
Daria, intre sani eu nu mai sunt umflata, dar la controlul de la 3 saptamani inca mai eram putin, asa a zis dr.
Ricolri, tu zici ca inca mai ai inflamat intre sani? In poza ta nu pare, arata foarte bine.
Sweet Angel, ai niste sani super! Si cand imi amintesc ca la inceput ti se pareau prea mari.
Mary Alexa, m-ai linistit, ca nu mai citisem pe aici sa mai doara pe vreo fata coastele. Am probat si eu bustiera ca a ta la H&M dar nu am stiut sa aleg marimea potrivita, ma tot uit la marimi mici si la sutiene la fel. Cred ca o sa-mi dedic o zi intreaga sa probez bustiere si sutiene si costume de baie. Dar mai astept pana fac 6 saptamani, poate se mai inmoaie putin sanii. Si eu ziua stau fara nimic si e super. Mai ales ca pana acum nici acasa nu stateam fara sutien cu burete, atat de stresata eram de lipsa sanilor.
Ricolri, tu zici ca inca mai ai inflamat intre sani? In poza ta nu pare, arata foarte bine.
Sweet Angel, ai niste sani super! Si cand imi amintesc ca la inceput ti se pareau prea mari.
Mary Alexa, m-ai linistit, ca nu mai citisem pe aici sa mai doara pe vreo fata coastele. Am probat si eu bustiera ca a ta la H&M dar nu am stiut sa aleg marimea potrivita, ma tot uit la marimi mici si la sutiene la fel. Cred ca o sa-mi dedic o zi intreaga sa probez bustiere si sutiene si costume de baie. Dar mai astept pana fac 6 saptamani, poate se mai inmoaie putin sanii. Si eu ziua stau fara nimic si e super. Mai ales ca pana acum nici acasa nu stateam fara sutien cu burete, atat de stresata eram de lipsa sanilor.
Da Mamy3, cam doi cm așa inca e umflat, in poze știu ca nu se cunoaște. Nici cu ochiul liber nu e F evident, doar când pun mâna si fac masaj simt.
Succes la probat sutiene:))) eu doua zile M-am chinuit ca îmi luam prea mici si nu am știut ce sa aleg. Am găsit ceva asemanator cu cel pe care Mary il are, si e F comod intr-adevăr
Succes la probat sutiene:))) eu doua zile M-am chinuit ca îmi luam prea mici si nu am știut ce sa aleg. Am găsit ceva asemanator cu cel pe care Mary il are, si e F comod intr-adevăr
Ca bustiera de schimb ce recomandati? Aceeasi ca cea primita de la clinica? Eu de exemplu am triumph si ma gandeac sa imi iau la fel sa am la schimb...
Eu am primit din clinica bustiera Marena si la o săptămâna mi-am cumpărat si una Triumph la recomandarea medicului, si le port alternativ
Eu am primit 2 buc marena si nu am incercat cu altele...
Problema mea e alta... In 10 iunie plec in concediu la mare. Dr mi-a dat voie sa renunt cateva ore pe zi la bustiera, dar trebuie sa o port in rest. De fapt trebuie sa o port non stop pana la contolul de 3 luni. Si problema e ca fiind asa late bretelele mi se vad la majoritatea hainelor. Cum sunt bretelele busierei de la triumph? Tot asa late? Si costumul de baie trebuie sa aiba sustinere buna, si iar nu stiu ce model si de la ce firma sa aleg, ca sa nu stea ca pe gard... Vorba ta Mamy3, trebuie sa stau vreo zi prin cabinele de proba...
Problema mea e alta... In 10 iunie plec in concediu la mare. Dr mi-a dat voie sa renunt cateva ore pe zi la bustiera, dar trebuie sa o port in rest. De fapt trebuie sa o port non stop pana la contolul de 3 luni. Si problema e ca fiind asa late bretelele mi se vad la majoritatea hainelor. Cum sunt bretelele busierei de la triumph? Tot asa late? Si costumul de baie trebuie sa aiba sustinere buna, si iar nu stiu ce model si de la ce firma sa aleg, ca sa nu stea ca pe gard... Vorba ta Mamy3, trebuie sa stau vreo zi prin cabinele de proba...
In legatura cu marimea... Dupa ce a trecut inflamatia si s-au mai asezat, m-am mai acomodat cu ei, dar tot mari imi par. Insa au ajuns sa imi placa si asa. Noroc cu sotul ca s-a indragostit din prima de ei. A avut o reactie fantastica care mi-a dat multa incredere in mine. Vroiam sa ii arat cand implineam o luna, dar pana la urma i-a vazut la o saptamana (atunci ne-am revazut)
Buna seara !! Ce de fete noi ! Eu am 1 an de la operație, m-a simt perfect ! Recuperare ușoară va pup
Salut fetelor! Am fost la doctor si mia recomandat si mie de la a doua saptamina sami procur bustiera triumph. Spunetimi va rog unde pot so cumpar si cit costa? Mersi.
Sweet_angel, eu o port ziua pe cea Triumph. Pe spate e ca un sutien normal, decoltată, si merge pe sub maiouri chiar. In fata nu e așa decoltată, dar arată bine sânii in ea.
Beauty99, bustiera Triumph o găsești in mall-URI in magazinele Triumph, costa 169 ron( eu atât am dat pe ea )
Beauty99, bustiera Triumph o găsești in mall-URI in magazinele Triumph, costa 169 ron( eu atât am dat pe ea )
Poti sa o gasesti si online si e un pic mai ieftina aprox 150 ron dar probabil platesti si curier.eu ma simp f bne cu ea...e destul de lata la bretele
Fetelor pe voi tot va durea sinii dimineata cind va treziti?
Bustiere de la triumph se gasesc la unirii am inteles ca e un magazin, si e mai bine decat online ca le poti proba.va pup fetelor.
Trebuie sa mai vin la Bucuresti sa o cumpar))
Beauty99 doar cand ma ridic din pat simt asa un discomfort 5 minute in rest pe timpul zilei mai am junghiuri din cand in cand mai ales la stangul, eu am avut sanii tuberosi si doctorul a mai facut unele incizii cand ma operat probabil de asta ma doare, mai am si unele urme de vanatai si Inca mai simt ca mi se inclesteaza uneori si nu am nici mult pe 5 fac 2luni, mai sunt tari Dar cred ca muschii aproape s au relaxat in totalitate.daca mai vrei sa stii cva iti impartasesc din experienta mea, pup.
Am o întrebare.. dintre atâtea fete a avut vreuna dintre voi problema asta la mamelon? Mai exact a mai avut cineva intervenție pt mamelon ombilicat??? Azi am o sapt si tot este inflamat. M ar ajuta daca a mai fost vreo fata in situația mea, sa inteleg si eu cam in cat timp se reface.. multumesc.
Ilyya mersi. Pe mine citeva minute ma dor apoi cind mai merg prin casa imi trece. Si eu acum am niste vinatai, ma dau acum cu unguent Lioton ma duc acum la farmacie sami cumpar si Arnica sa vad poate e mai bun. Poate si e normal sa ma doara de dimineata ca am o saptamina si 3zile de la operatie. In timpul zilei nu ma dor. Sa ai o zi frumoasa!
Mersi Asspasia, i-am trimis mesaj pe privat!
Gia832 ai mesaj pe privat draguta!
Fetelor am o intrebare, ca eu de cand merg la sala am facut numai mers pe banda inlinata, stepper bicicleta abdomene... insa mi se pare ca ma tine ceva daca incerc sa alerg. Am impresia ca se misca acolo... simt siliconul inauntru... chiar daca am bustiera care le tine strans, tot mi s pare ca se simte ciudat. Ori e doar teama.. nu pot sa imi dau seama. spuneti- mi si mie la voi se simte la fel? sau dupa cat timp ati inceput sa alergati. Mi-e asa de dor sa alerg...:((
Gia832 ai mesaj pe privat draguta!
Fetelor am o intrebare, ca eu de cand merg la sala am facut numai mers pe banda inlinata, stepper bicicleta abdomene... insa mi se pare ca ma tine ceva daca incerc sa alerg. Am impresia ca se misca acolo... simt siliconul inauntru... chiar daca am bustiera care le tine strans, tot mi s pare ca se simte ciudat. Ori e doar teama.. nu pot sa imi dau seama. spuneti- mi si mie la voi se simte la fel? sau dupa cat timp ati inceput sa alergati. Mi-e asa de dor sa alerg...:((
Alisuk, eu nici abdomene nu pot face, am încercat în toate felurile, simt ca mă forțez când mă ridic, poate e normal pana ne obișnuim dar e o senzație... si am zis sa mai aștept
Am luat si eu arnigel si sa stii ca m am dat doar de cateva ori, trec singure eu nu am avut probleme.
Alisuk da si eu simt ceva cand merg mai repede, nu fac sala dar munca mea consta in mers, stat in picioare si uneori si alergat nu intens dar...
Alisuk da si eu simt ceva cand merg mai repede, nu fac sala dar munca mea consta in mers, stat in picioare si uneori si alergat nu intens dar...
Eu am patru luni de la operatie si inca nu reusesc sa alerg fac doar aparate si step sau bicicleta pt ca sanul stang tot asa parca ma tine muschiul se incordeaza nu stiu sa explic senzatia !
La mine la stangul e si operatia mai lunga decat la dreptul, cred ca muschii tai nu s au relaxat inca de asta te tine.nu stiu sa ne mai spuna fetele si noua, va pupacesc fetelor
Buna fetelor!! Am si eu o intrebare.. Este normal sa te invinetesti de la tuburile de dren? Eu am stat 3 zile cu ele.. Sunt in a 7a zi dupa operatie..
Fetelor am fost în mega mall astăzi la magazinul triumph au fff multe sutiene și costume de baie toate modelele și eu mi am găsit la Reserved 2 sutiene fff bune.
Și în celelalte magazine fi multe costume de baie
Și în celelalte magazine fi multe costume de baie
Miruna31 mie nici acum nu mi au trecut vanataile complet si am aproape 2luni, am avut intre sani doar galben, sub sani deasupra operatiei si lateral in partea exterioara acestea doua din urma ti am spus nici acum nu mi au trecut si gauricile acelea de la tuburi se cunosc, ca niste puncte, mie mi a si sangerat putin de la gaurica aceea de la sanul stang Dar cand aveam cam o saptamana, nu te speria e normal. pup
Multumesc frumos Ilyya!! Ma speriasem putin :)
Miruna31, super au iesit sânii! Frumos rezultat! Recuperare ușoară, te felicit !
Miruna vad ca suntem de aceeas varsta, frumosi sani asa erau si ai mei la inceput, daca mai vrei sa mai stii cva iti raspuns cu drag.pupici fetele
Va multumesc fetele!! Mamitzica, curaj si tie!! Merita :).. Va pup
Eu fac abdomene constant, la vreo 3 zile. Nu simt nimic la sani. Pe banda oricum nu imi place sa alerg, doar merg cu inclinatia la maxim. Insa de mai multe ori m-am trezit alergand in timp ce traversam strada si chiar nu am simtit nimic ciudat. Si eu m-am mirat! Insa cu bratele inca nu am inceput sa lucrez la sala, mi-e frica. Mai astept ceva timp.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 6silioane si virusul HIV
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 33marire sani - recomandari
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 74cancer de san??
- 10carcinom ductal invaziv - interpretare
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 5Oare am cancer mamar?
- 0Lifting cu implant mamar
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 0Implant mamar
- 0Ajutati-ma - pe cine recomandati pt implant mamar?
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: