Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 210321042105 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
04-06-2016, ora 19:46
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
ANDREEATS, multumesc de incurajare.numai am mult pana intru in depresie...nu stiu daca sunt paranoia dar cand ma uit la diferentele dintre mameloane, ma ia cu lesin.la cel drept, unele locuri sunt " lipite "bine dar in alt loc parca se desprinde mamelul de san..si e fierbinte..cel stang insa e lipit bine tot..cata rabdare sa am:(
0
04-06-2016, ora 20:17
ANDREEATS
Nu este medic/terapeut
ANDREEATS
Trebuie sa ai rabdare si ai grija ca se poate sa racesti eu in perioada cand a inceput sa curga am racit de am ajuns la urgenta facusem temperatura 39 cu 5. Iar mie medicul mi-a dat sa mai iau antibiotic inca 7 zile in ori ce eventoalitate sa nu fie infectie.. fati de lucru citeste o carte sau ceva sa iti distraga atentia. Si nu mai sta cu ochii pe sanii ca iti faci mai rau.
0
04-06-2016, ora 20:55
Sweet_Angel
Nu este medic/terapeut
Sweet_Angel
Waw cate fete noi, si ce multe pagini s-au scris

Chanell, suflet frumos, La multi ani!, sa te bucuri de sanii tai nenumărați ani de aici inainte.

Felicitări noilor fete operate, recuperare usoara si multa răbdare.

Mult succes si curaj aspirantelor.

Marrrya, pentru programare consultatie trebuie sa suni la clinica. Am inteles de la o alta aspiranta ca, la un moment dat, in iunie dr doctor va fi plecat. in cadrul consultatiei, in urma măsurătorilor si in fct de preferintele tale si posibilitatile conjuncturale veti stabili ce si cum se intampla mai departe. Eu am avut o mica asimetrice (de pozitie a bazei sanilor) care s-a corectat aproape in totalitate. Preturile diferă in functie de tehnica aleasa si probabil, dar nu neaparat, aici mai intra in calcul si alte aspecte. Nu stiu daca diferă pretul in fct de forma implantului. Nu stiu daca mai lucrează si cu alte firme producatoare decat Mentor. Eu am vrut Mentor si am vrut rotund (nu am discutat mai deloc de cele anatomice). Sanii mei erau mici (nu chiar plata), am avut abord tranaxial asistat endoscopic si pretul (exceptand analizele si investigatiile preoperatorii cat si tratamentul post operatoriu) a fost de 4500€ ( 2 bustiere Marena incluse). Daca mai ai intrebari iti raspund cu drag
0
04-06-2016, ora 21:07
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Forumul acesta este chiar o binecuvantare..Va multumesc
0
04-06-2016, ora 21:18
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Multumesc Sweet-Angel, te pup si voi toate sa va bucurați de voi si de viata!
0
04-06-2016, ora 21:41
Siiimooo
Nu este medic/terapeut
Siiimooo
Buna seara!sunt in a treia zi de operatie, ma doare spatele foarte tare, mai stau din cand in cand fara bustiera cam 10 minute nemiscata, sper ca nu e vreo problema, voiam sa va intreb daca ma pot da cu fastum gel pe spate, e in regula?
0
04-06-2016, ora 21:45
Sweet_Angel
Nu este medic/terapeut
Sweet_Angel
Eu am folosit Deep Relief. E f bun, dar cred ca si fastumul face aceeasi treaba
0
04-06-2016, ora 22:11
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Chanel...:)
0
04-06-2016, ora 22:22
Siiimooo
Nu este medic/terapeut
Siiimooo
Mersi mult ptr raspuns sweet angel
0
04-06-2016, ora 22:36
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Lotusflower ma bucur enorm ca ai revenit! Fetelor pe ea! E cadru medical si cunoaste multe lucruri, o iubesc!!!!
0
04-06-2016, ora 22:39
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
fetelor, cum trebuie procedat la dus?..un lucru stiu, ca apa nu trb sa fie fierbinte..insa mie imi este frica sa-i ating, las doar spuma sa curga, apoi clatesc:)
0
04-06-2016, ora 22:47
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Sa stii iubita mea, ca pt tine am intrat :)
Te iubesc si eu!
Marimas, daca dr tau ti a dat voie la dus, va fi caldut, scurt si la obiect :). Cu sapun sau gel de dus, eu ti as recomsnda ceva antibacterian, sau neutru daca ai pielea sensibila. Dai peste incizii, clatesti si stergi prin tamponare cu un prosop curat, moale. Apoi poti sa le stregi cu un tampon cu betadina, nu are ce ti strica, la cum arata inciziile ale.
0
04-06-2016, ora 23:53
llyya
Nu este medic/terapeut
llyya
Maine implinesc 2 luni.Am inceput munca mai intens.Nu ridic greutati Dar astazi am avut dureri intepaturi o fi normal.o fi de la munca?daca fac contracura capsulara? S or lasa daca fac treaba cu mainile ?ma macina intrebarile astea zi de zi.voi ce ziceti fetelor spunetim si mie daca e cineva care munceste cu mainile gen ospatarita cum se simte. va pup
0
05-06-2016, ora 00:22
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Llyya asa se simt înțepături, nu exagera, cand te vei odihni te mai lasa, nu e vorba de contractura, nu va mai gânduri la asa ceva, plus daca apare nu la 2 luni si
In jur de 6 luni, dar cum spuneam si alta data, învelișul texturat si gelul din care e facut implantul acum a scăzut f mult apariția contracturii capsulare. E devreme pentru un efort susținut, organusmul trebuue sa asimileze implantul. Eu am inceput intens ridicatul la 6 luni, plângeam si ridicam, uneori nu mai aveam aer, munca de 12 ore, dar in 3 saptamâni organismul s a reacomodat cu efortul. Mare atenție totuși.
0
05-06-2016, ora 00:28
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Lotusflower, iti multumesc mult pt raspuns. Am fol gel de dus pt piele sensibila. Cred ca mai degraba voi lua cum ai spus tu, antibacterian. İar parerea ta este ca inciziile arata bn? Doamne ajuta. Am 12 zile de la op.
0
05-06-2016, ora 03:09
Marrrya
Nu este medic/terapeut
Marrrya
Va multumesc din suflet Sweet_Angel si Chanell pentru ajutorul vostru. Am trimis mai devreme un email la clinica (pt ca lucrez pana tarziu mereu, pfff...) pentru programare, probabil ca maine am sa primesc si raspunsul.
La multi ani Chanell, sanii tai sunt super frumosi, sa ii stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ei cat mai mult timp de acum inainte!!
Sweet_Angel cum decurge recuperarea? Iti poti folosi normal mainile?
Felicitari noilor fete operate, recuperare usoara!
Offf Doamne, abia astept sa vina si randul meu!
0
05-06-2016, ora 11:02
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
La multi ani, Chanell scz Pt intrarziere!!!
0
05-06-2016, ora 13:28
Diana720935
Nu este medic/terapeut
Diana720935
Fetelor am si eu o intrebare, ieri am tras putin mai tare de perna si am auzit la sanul drept ca si cum as fi scuturat o sticla cu apa, nu stiu cum sa explic, am auzit ca si cum ar fi in interior mult lichid. Ati patit si voi asta? Precizez ca pe 1 am avut operatia de implant mamar. Oare este normal?
1
05-06-2016, ora 13:38
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Buna Diana.Eu sunt op de 13 zile, si foarte des simt sau aud ca si cum ar "scartai" sau cv gen lichid ar fi acolo inauntru ( nu stiu daca folosesc descrierea corecta, pt ca nu pot descrie exact senzatia).Probabil asa este la inceput pana se aseaza corect si accepta organismul ob.strain din corp.. Fetelor, ati simtit si voi la fel? O_o
0
05-06-2016, ora 13:41
Diana720935
Nu este medic/terapeut
Diana720935
Multumesc pt raspuns! Am sunat si la clinica si mi s-a spus ca este normal. M-am speriat rau cand am auzit prima oara :))
0
05-06-2016, ora 14:16
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
A 13 a zi dupa op...M-am trezit cu o mare tensiune in sani, mult mai mare decat zilele trecute.senzatia de sani umflati, tari si grei este accentuata probabil din cauza menstruatiei(a-3a zi)ma dor si mamelele mai tare decat zilele trecute..Dupa lungi cautari, am gasit bustiera perfecta, in care ma simt f bn decat cu cea de la medic, care imi acoperea doar jumate de san, si nu puteam merge dreapta de durere.precizez ca medicul mi-a permis de la inceput sa folosesc alte bustiere sport.si acel lichid care imi tot curge din locul drenei, in aceasta dim a fost mai mult..daca va continua asa inca 2 zile, medicul mi-a spus sa-l contactez..Mi-am dorit f mult aceasta op, dat.faptului ca am alaptat 3 ani (da.3 ani..) iar sanii mei aratau ca ale unei vacute..Doamne ajuta pe mn si pe voi la insanatosire grabnica..
0
05-06-2016, ora 14:53
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Diana e efectul de scârtiit de zapada, se intampla la unele fete, dispare in timp.nu va faceti griji!
0
05-06-2016, ora 14:57
Diana720935
Nu este medic/terapeut
Diana720935
Multumesc chanell! Si eu tot la clinica Zetta m-am operat, la dr Ion Zegrea.
0
05-06-2016, ora 15:15
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Ma bucur, toti din Zetta sunt medici foarte buni, prifesionisti, cu mult bun simt si suflet, iar condițiile din clinica excelente si tot personalul la dispoziția pacienților, ajutându te sa ai o stare de bine, încât uiti de durere!
0
05-06-2016, ora 15:20
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
daaa asta era descrierea care o cautam!! :) multumesc Chanell
0
05-06-2016, ora 15:23
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Am auzit și eu ca niște bule, credeam ca e de la stomac :))
0
05-06-2016, ora 16:14
Naida
Nu este medic/terapeut
Naida
Salutari fetelor! Felicitari si recuperare usoara celor recent operate! Channel felicitari pentru aniversare;) esti o femeie puternica si cu un suflet minunat!!
As vrea si eu sa stiu ce indicatiI ati primit pre-operator. Stiu ca trebuie oprite anticonceptionalele, fara aspirina si anti-inflamatoare, eventual luat un supliment de vit. C... mai este ceva ce imi scapa? Va pup
0
05-06-2016, ora 16:29
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
fumatul oprit sau redus cat se poate de mult, pentru a ajuta organismul sa se vindece cat mai repede.
0
05-06-2016, ora 16:30
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Marmaris, tb sa ai mare grija la secretia asta. Sa te dezinfectezi des.
0
05-06-2016, ora 16:33
Naida
Nu este medic/terapeut
Naida
Multumesc Marmaris! Suplimentele de vitamine sunt recomandate? Iau suplimente pentru cresterea parului.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 210321042105 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •