Implant silicon sani
Marmaris, schimba l doar o data pe zi. Spala te bine pe maini inainte si dupa. Compresele sterile, cand desfacu pachetul, iti torni betadina pe coltul compreselor si apuci compresa de coltul uscat astfel incat sa nu prea atingi coltul imbibat. Stergi cu muscari circulare si vei incepe din centru catre exterior, depasind cu cativa cm gaurica. Repeti de 2 ori. Din centru catre exterior. Apoi pui comprese uscate peste. Una, doua, depinde de grosimea lor. La fel le apui de un colt, incercand sa nu atingi partea care vine peste gaurica. Apoi pui plasture potrivit ca marime incat sa acopoere bine compresele. Incearca sa l lipesti cat poti de strans( compresiv). Important. La fiecare " stergere" o faci cu alta compresa, arunci si iei alta.
Nu vreau sa te sperii, eu nu sunt doctor, sunt o amarata de asistenta, dar sa ai scurgere la doua sapt de la interventie, nu stiu cat de normal e. Probabil ca a fost mult tesut de eliminat, de repozitionat...tesutul acela in general e format din grasime. Si poate de aia de vindeca, se inchide mai greu. Poate ca ar mai fi trebuit sa stai cu drenajul. Sau poate nu a fost eficient. E posibil si nu neaparat din vina medicului. Iti tin pumnii!
Nu vreau sa te sperii, eu nu sunt doctor, sunt o amarata de asistenta, dar sa ai scurgere la doua sapt de la interventie, nu stiu cat de normal e. Probabil ca a fost mult tesut de eliminat, de repozitionat...tesutul acela in general e format din grasime. Si poate de aia de vindeca, se inchide mai greu. Poate ca ar mai fi trebuit sa stai cu drenajul. Sau poate nu a fost eficient. E posibil si nu neaparat din vina medicului. Iti tin pumnii!
Multumesc din suflet Lotusflower! am cumparat si o crema pe dureri (proff se numeste, contine ibuprofen), poate se mai relaxeaza putin muschii..
Lotusflower, nu esti o amarata de asistenta! tot ce ai spus tu aici, mi-a spus medicul de la urgente! multumesc!
Medicul a lucrat perfect dupa parerea mea..am avut un san mai lasat decat celalalt, areolele mari..acum sunt perfecti simetrici, areole micute (dar umflate)...taieturile sunt la fel de frumoase, cred ca vor ramane f putin vizibile..doar ca nu inteleg dc a inceput sa curga dupa 8 zile de la op..probabil ma vindec eu mai greu..
Asta spun, ca una e sa bagi un implant intr un san ok, si alta e sa i dai alta forma, alta orintare, pozitie.
Trebuie sa ai mmai multa rabdare si mai multa grija decat noi restul :)
Sa ne tii la curent cu evolutia :)
Trebuie sa ai mmai multa rabdare si mai multa grija decat noi restul :)
Sa ne tii la curent cu evolutia :)
Marmaris, eu 2 săptămâni nu am avut voie sa scot pansamentul de pe incizie, nici măcar bustiera n am dat o jos, mă spălăm pe bucăți. eu am mai vb cu fete care au avut scurgeri și s au vindecat fără probleme și în general cele care au avut și lifting. Răbdare și ascultați medicul. Va pup
Va multumesc pt incurajari!Abia astept ziua in care imi voi vedea sanii putin mai normali si fara durerile astea..
@sarucel.. Eu m am operat la domnul doctor Rachad si ti-l recomand din tot sufletul. in primul rand e un om excelent, iar ca doctor un profesionist desavarsit. am facut lifting+ implant si abdominoplastie in aceasi operatie si sunt f multumita.
Alexandra 92 suna la clinica Hipocrate iti fac toate analizele, m am interesat, in Weekend nu se fac, EKG costa 30 lei, ECO 160. Analizele de sânge nu stiu... Daca vrei sa ma intrebi orice, te ajut cu drag, da mi mesaj privat. Fetelor am ceva pagini de citit, dar cred ca merit si eu ceva zile de vacanta, sunt in co nu pot intra foarte des dar sunt cu voi, pupici!
Kent Draga mea si fetele cu probleme de constipație, pentru ca tranzitul intestinal sa revină la normal ESPUSIMAN câte 2 tablete de 3 ori pe zi, sau cărbune medicinal, supozitoare, microclisme, ceaiuri, NU FRUCTE SI LEGUME CRUDE!!! Doar fructe uscate si compoturi făcute in casa dara adaos de zahar, zaharul fermentează. Se poate mânca : iaurt, brânza de vaci, pâine prăjită, fibre, mar copt, sa va feriți de dulce pana la reluarea tranzitului intestinal.. Dupa4 zile ar trebui sa revină totul la normal, odata cu regidratarea si începerea alinentatiei, constipația ca dispărea! Si nu va speriați se intampla ca ciclul sa mai vina o data. Pupici!
Lotusfliwer chiar mi ai lipsit mult! M ai lasat singura pe baricade, dar vad Ca recuperezi. :))Vreau personal să-ți multumesc in numele tuturor, cea mai eficientă femeie de pe forum, cu un profesionalism desăvârșit! Te iubesc femeie!!!!
si eu ii multumesc ! mi-a raspuns de fiecare data, m-a incurajat si mi-a dat sfaturi f bune. Respect !
Efectul de " scartait de zapada" va disparea, sau il vom avea mereu..? ca e naspa senzatia
Efectul de " scartait de zapada" va disparea, sau il vom avea mereu..? ca e naspa senzatia
Multumesc mult Chanell pt sfaturi, le-am incercat pe toate dar mai nou traiesc cu carbune activ:)) te pup dulce!!
Cred ca cel mai ok sa dezinfectezi cu spirt sa pui baneocin pudra si sa pansezi. Medicul meu asa mi-a recomandat. Dar eu vazand ca tot nu se oprea am mers si i-am cerut sa ma coase. Nu vreau sa te descurajez spun ce am patit eu . Dupa cate vad in poza ta e la fel lichidul cu ce am avut eu. Pansamentul il schimbam mereu cand vedeam sau simteam ca a curs
Channel, multumesc pt toate cuvintele frumoase! Nu are rost sa mai specific pt ca fetele de aici au observat cat esti tu de sufletista si de buna ! Ma inclin in fata ta pt ca ai ajutat zeci de fete pe acest forum! Ti.as multumi la infinit pt ca meriti! Esti ingerul nostru! Te pup om frumos!:*
Bună dimineața fetelor. Am descoperit de curând acest forum, încercând sa aflu informații despre operatia de marire a sanilor. Îmi doresc de mult acest lucru, dar pana acum nu am avut curajul necesar. Sper ca în curand sa fac și eu acest pas. Vad ca pe forum sunt și, , veterane". As vrea sa va întreb cum este dupa operatie. Silicoanele se simt? Ați avut ceva probleme? Și mai am o intrebare...dacă Silicoanele trebuie neapărat schimbate după o perioada de timp (am înțeles ca după 10 ani). In speranța că mă veți ajuta și pe mine cu niște sfaturi, va mulțumesc, și va doresc o zi frumoasa
Crissulinaa ti-am trimis un Ms.pe privat nu stiu daca l-ai primit, te pup
daiana.1991, dupa recenta mea exp.cu implantul si citind exp altor fete, am inteles ca durerile si operatia si ceea ce tu simti, sunt personalizate in functie de organismul tau si de tipul operatiei.eu de ex am 15 zile de la op, am facut lifting(cu micsorarea areolei) + implant 225 cc, ceea ce este mult mai dureros decat un implant simplu pe un san normal. (am 2 x 3 taieturi, adica inca 2 in plus pe un san) Sunt fete dupa operatii normale de marire care din a-3-4 a zi se simt bine, altele care nu pot ridica bratele etc.etc. de ex.eu ma vindec mai greu din cate am obs, sanii mei arata ca in a 3-4 zi dupa op..si inca am dureri, imi ridic bratele, dar nu ma pot apleca ca doare prea tare..Silicoanele in sine NU SE SIMT, ci vei avea cateodata doar anumite senzatii (gen scartait de zapada sau clipocit de apa) pe care cred ca toate le-am avut mai mult sau mai putin, asta pana cand siliconul este asezat si acceptat de organismul tau.Trebuie sa urmezi cu strictete rec.medicului si in rest iti mai trb curaj si multa rabdare. de schimbat la 10 ani, acest lucru, din cate m-am documentat nu este NEAPARAT, daca totul este ok, arata bn, te simti bn.inca o data, depinde de organism, varsta si fluctuatiile de greutate(daca slabesti 15-20 kg cu siguranta vei avea nevoie sa le schimbi...) sper ca ti-am fost de folos, oricum fetele de aici sunt extraordinare, m-au ajutat si incurajat mult.!
Update problemei cu lichidul care imi curge din rana drenajului : rana e la fel de mica, insa de jur imprejur m-am inrosit (initial am crezut ca e de la pansament, acelasi care de fapt l-am fol.mereu, steril), si parca am avut si o senzatie de mancarime.., i-am trimis medicului poze, mi-a spus sa nu fac dus 3 zile ( din nou, fara dus) si sa iau antibiotic "Cipro". exista si in romania acest antib.? stie cnv pt ce este?..Am intrebat la farmacie daca aici in Germ.este acest antib.mi-a spus ca da, si m-a intrebat daca e asa grav de trb sa il iau?...( stiind de problema mea)..
Am 16 zile de la operatie si inca imi simt sanii la fel de tensionati, tari si durerosi(special zona areolelor)..dimineata e cel mai dureros, imi vine sa-i tai..inca mai am vanatai, ma dor si coastele de sub sani, zona e putin inflamata, dar dau cu crema pt dureri..
Am 16 zile de la operatie si inca imi simt sanii la fel de tensionati, tari si durerosi(special zona areolelor)..dimineata e cel mai dureros, imi vine sa-i tai..inca mai am vanatai, ma dor si coastele de sub sani, zona e putin inflamata, dar dau cu crema pt dureri..
Daiana, nu mai simți nimic, face parte din tine, eu dorm pe ei, nu s a schimbat nimic, nu au o perioada fixa de valabilitate, multe fete le schimba pentru ca doresc mai mari, sau in timp pentru deteriorarea lor, in general se pot schimba dupa 10-15 ani sau nu, atat timp car implantul e ok!
Marmaris imi pare foarte rau ca suferi atat! Trebuie sa iei medicamentul ala daca a zis medicul, eu nu cunosc acest Cipro dar am citit prospestul, se da si pentru infectii cutanare si ale tesuturilor moi si ai grja daca conduci. Tare sper ca te vindeci cat mai repede. Te pup
Buna fetelor...eu sunt putin mai veche pe aici pt ca m-am operat in noiembrie 2014 la Dumitru Totir.Am ales impreuna cu dr un implant rotund de 400.am avut niste dureri cam 3 sapt, acum depinde de organism.Sanii erau foarte frumosi la inceput...la 3 luni am inceput sa observ ca unul este putin mai sus(nu foarte mult, dar vizibil)...dupa aceea, cand s-au mai asezat am observat ca stangul este si putin mai mare si are o forma mai ciudata..in plus din cand in cand simt si o durere in el...Probabil imi trebuia o marime mai mica sau tras putin mai jos sa nu mai impinga in glanda...sau nu stiu pt ca nu sunt doctor.Cand m-am dus sa-i arat si sa vb cu el in prima faza a zis ca-s foarte frumosi, dar cand am inceput sa-i arat ce era destul de vizibil mi-a spus ceva de genul(hai sa vedem poza cu sanii la inceput sa vezi ca nici ei nu erau perfecti)...poate asa era dar tocmai de aceea am ales sa stau cu 2 tairturi pe mine...Eu si acum mai imi dau cu Arnigel sa nu mai fie asa tare...Acum o sa caut alte pareri...la alti dr sa vedem ce este de facut..Ori desfacut si tras implantul mai jos...ori schimbat un implant cu o marime mai mica.Exista cineva care a facut asta???
De aceea atentie mare...masati sanii pana la 3 luni...dupa aceea schimbarea este foarte mica
Multumesc AnaRita..chiar sunt trista. timpul imi trece atat de greu, parca nu vor mai trece zilele astea..nu stiu ce sa mai fac..sunt atat de obosita, as sta numai sa dorm sa uit de dureri..dar nu se poate ca treb sa muncesc..si parca nu era de ajuns, numai am nici coleg/a pe schimbul cel.si trb sa fac eu..yuhuu..13 ore..noroc ca stau pe scaun..
Amalutza, cum adica sa-i masam mai exact?. eu mai fac asta ca un tic ca sa numai ma doara, pur si simplu miscari circ.pe partea de sus a sanului sau unde simt ca ma doare.asa? eu am citit cate cv despre implanturi, si in momentul in care un san normal este mai mare (sau mai lasat) decat celalalt, si apelezi doar la implanturi mamare, din pacate aceasi dif o vei avea si dupa, doar in cazul in care faci si lifting (chiar si la un san e posibil) atunci vor putea fi simetrici, dar nici atunci 100%..asa am citit..
Pai masatul sanului inseamna sa-i misti...sa-i aduci din lateral in fata ca sa nu mai fie asa tari.sa-i apesi in partea de sus ca sa coboare frumos...Eu am facut asta...dar cand i-am aratat ca unul este mai sus a zis sa mai astept...Asa a ramas, mai sus
Eu cred ca daca-mi punea la unul 400 si 375 erau perfecti...mai ales ca daca se uita bine vedea ca si sanul meu era unul putin mai mare
amalutza89, imi pare rau pt esecul asta, sincer se vad foarte frumos in poze...
Fetelor m-am operat! Am iesit din operatie acum cateva ore. La dr Vitalie Stan. Totul pare sa fie ok. Dureri nu am. Singura mea prb este ca mi se par prea mari.380cc. Poate trebuia sa fi pus un 350 :(. Eu am 1'63 inaltime si 48 kg.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 51Despre marirea de sani
- 13Sani mici
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 11Cancer la san
- 0Marire sani
- 0implanturi silicon dupa nastere
- 2Mastoza chistica
- 2operatie estetica la spital
- 2sini prea mari
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 1Marire sani
- 6Durerile dupa implantul mamar submuscular
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 1Marire sani si scolioza?
- 2Implant silicon la 42 ani
- 2Implant mamar
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 0Implant mamar!
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: