Implant silicon sani
Alexandra8, arata super sanii tai! Ai mei erau urati in primele zile. Nu vor ramane chiar asa, acum sunt inflamati, dar nici nu vor scadea foarte mult, insa vor mai cobora, se vor aseza.
Felicitari si recuperare usoara!
Marmaris, imi pare tare rau ca ai neplaceri. Esti o femeie foarte puternica si optimista. Altcineva ar fi clacat de mult sa fi fost in situatia ta. Ai avut o operatie mai dificila, de asta si recuperarea e mai grea, dar si peste cateva luni cand vei avea sani frumosi, vei uita toate neplacerile astea. Te admir mult!
Felicitari si recuperare usoara!
Marmaris, imi pare tare rau ca ai neplaceri. Esti o femeie foarte puternica si optimista. Altcineva ar fi clacat de mult sa fi fost in situatia ta. Ai avut o operatie mai dificila, de asta si recuperarea e mai grea, dar si peste cateva luni cand vei avea sani frumosi, vei uita toate neplacerile astea. Te admir mult!
Mi se pare un pic cam dur comentariul tău Dani2. Nu cred ca un Dr poate obliga o pacienta sa accepte un produs. A fost o recomandare a dansului, iar ea a acceptat având încredere in Dr. Am văzut pe forum mai multe fete cu implant Arion, care sunt mulțumite, la care rezultatele sunt chiar F frumoase
Fetelor sunt cazuri cand sensibilitatea la sfârcuri nu dispare definitiv, pe mine nu m a deranjat deloc, stau pe burta la plaja, toate lucrurile pe care le făceam inainte de implant, am sărit si coarda:) nu credeam ca reușesc asa ceva.. Dificil e prima săptămana, apoi cu fiecare zi care trece se simt ameliorări. Imi cer scuze ca nu intru f des in perioada asta, sunt in co si nu am net decat in hotel. Va pup si aveți grija de voi!
Miruna dupa 3 luni încep sa se așeze putin, la 5-6 luni se apropie de realitate, la 1 an diferenta e mare, dar sanii Subt frumosi, se aseaza, ce poate " deranja" este obișnuita cu noii sanii, uitam cum erau si parca ne dorim mai mari. Cel mai bine pentru fetele care vor sa i schimbe dar vor si copil, sa aștepte, sanii dupa o sarcina se modifica mult, se lasa, putin își vor păstra forma ok si asa se poate ajunge la alta interventie.
Nu "mi-a bagat pe gat" dar fix inainte de operatie si asistenta si anestezista spuneau ca arion sunt f ok. Asistenta chiar avea si ea arion 380 si auzisem ca si nevasta domnului dr are. Atunci asta mi-a dat incredere...am zis ca poate stiu ele ce stiu. Plus am inteles ca si la vedete tot arion le-a pus ( si astia stiu si din surse sigure, nu doar de la dr). Cam asta e motivu pt care m am razgandit. Oricum marimea chiar ma ingrijoreaza...daca acum sunt enorme...dupa ce o sa raman si insarcinata si o sa si alaptez cred ca vor fi gigant. Offffff
ADA, diferenta aceSta usoara intre cei 2 sanii exista, unul se aseaza si se integrează rapid in organusmul si celălat e mai tare, mai sensibil, înțeapă uneori, asa am avut si eu dreptul, pana la 5 luni a fost asa, si creasta sensibilitate se sintea si la schimbările de temperatura, dar intr un final toate aceste senzații dispar. Bustiera am purtaț o 2 luni NON stop, apoi udor se renunța câteva ore in fiecare zi( se începe de la 6 sapt), ziua, noaptea nu. Noaptea eu am dormit cu ea 4 luni, ma simțeam f bine cu ea, acum o urăști apoi greu renunți la ea:) eu dorm asa bn fara ea, dar uneori o mai pun( sa nu ii presez prea mult, de bine ce ma simt, vreau sa am grija de ei! Cum avem grija asa ii păstram si in timp.
Miruna dupa 3 luni încep sa se înmoaie, sa ii poti apropia putin in sutien, pana la 6 luni - 1 an durează procesul complet. Sunt căzuri cand sanii nu se înmoaie suficient nici dupa 1 an si ramân mai tari, aici dAtorita coezivitatii gelului, musculAturii si organismului ii sine.
Alexandra8, sânii arata ff bine, sincer! Acum sunt tari, inflamați.. dar sunt sigura ca vor arata f bine dupa un timp! Recuperare ușoară!
Dani2, nu denigra un doctor asa.. doar pt ca a facut o recomandare. Arion au multe vedete operate de dansul si sunt f OK! diferența dintre Mentor si Arion este doar de preț, calitativ este același lucru, te ai putea interesa inainte de a afirma niște lucruri.. Alexandra tocmai ce a fost operata, nu mi se pare in regula sa i spui ca nu este OK, mai ales ca e o afirmație eronata. Te rog sa te interesezi.. nu ridic in slavi, nu fac reclama, doar ca stiu din surse sigure ca diferența dintre cele doua este doar de preț, nu de calitate.
Dani2, doar ptr ca astea sunt convingerile tale nu înseamnă ca ai și dreptate, unde scrie s au cine a spus ca tipul acela de implant ar fi prost sau cu probleme?! Doar ptr ca Mentor sunt cele mai folosite, nu înseamnă ca restul ar fi de proasta calitate, eu cred ca putea sa aleaga ce marca de implant vroia. Rușine sa ți fie ție ptr modul de exprimare !!! Mai ales ca te trezești din senin !
Marmaris, pt tratarea hemoroizilor este f eficient unguentul pe baza de Mărul Lupului. Caută la un mag Naturist, este ieftin si îți trece in 2, 3 zile maxim. Se aplica de 2, 3 zi. Te pup si capul sus! Întotdeauna dupa atâtea probleme vine o perioada ff buna, vei vedea!
Si eu am arion 350cc rotunde dar sunt foarte ok.. ba chiar foarte moi.. inafara de lichidul acela si mamelonul la sanul drept putin spre umar chiar nu am avut nici o problema. Dar isi va reveni si sanul drept cat de curand si tot la domnul dr vitalie stan sunt operata si am 2 luni si 2 saptamani.. si o prietena de-a mea tot arion are si e operata de un an jumate si nu are nici o problema sanii sunt foarte frumosi si naturali
Multumesc frumos Chanell pt informatii!! Concediu placut! :)
Fetelor haideți fiți mai istețe!!!! Sau e e prea dimineața si nu realizați ce Spune-ți?Alexandra are o nelămurire Cum poti sa stii ca asistenta si nevasta chiar are Arion? Pt ca ti-o zic ele împreuna cu Stan?Atunci da! Dați-le crezare! Sau vi se pare ca vedetele sunt atat de documentare si stiu ce li se propune si ce accepta! "Vedetele"- Unele sunt la fel de naive ca si multe alte fete simple care nu au nimic in comun cu Vedetismul. Tine de noi cat de informați suntem ca sa ne lăsam influențate in privința diferențelor de calitate între Arion si Mentor sau Alergan care se știe ca sunt cei mai buni de pe piața de peste 10 ani si nu au concurenta orice ar zice Vitalie Stan !
Cum are acel dosar cu casa de asigurări pt ca aveau profit ce ținea de : Interes.Asa are si cu Arion = Interes!!!!!
Cum are acel dosar cu casa de asigurări pt ca aveau profit ce ținea de : Interes.Asa are si cu Arion = Interes!!!!!
Dani2 fiecare am decis. Atat timp cat te lasi pe mana doctorului inseamna ca sti ce faci ... eu cred ca tu esti persoana dupa facebook care si pe acolo comenta vrute si ne vrute si nici o dovada... intai dovezi si apoi comentarii
Arion - costa la firma 300-400 euro.
Mentor sau Allergan 700-900 euro.
Arion - e fabricat de francezii care facea si implanturile acelea de s-au spart!!!
Mentor sau Alergan - produsă de Americani au cel mai drastic sistem de aprobare a medicamentelor si dispozitivelor medicale. FDA!!!!
Arion, Eurosilicone, Sebbin, Nagor - NU au trecut testul! Au fost respinse in America!
Mentor sau Allergan 700-900 euro.
Arion - e fabricat de francezii care facea si implanturile acelea de s-au spart!!!
Mentor sau Alergan - produsă de Americani au cel mai drastic sistem de aprobare a medicamentelor si dispozitivelor medicale. FDA!!!!
Arion, Eurosilicone, Sebbin, Nagor - NU au trecut testul! Au fost respinse in America!
Firmele mai slabe de pe piața ofera "premii" medicilor care ii ajuta - in bani/discount sau excursii.= INTERESE!!!
Dani2, eu nu mi am permis sa zic ca esti proasta, ceea ce ai facut o tu intr un mod mai voalat! Cred ca ar treb sa ti ceri scuze întâi pt ca ti permiți sa jignești, apoi poate mai discutam.
Dani2, eu nu sunt nici naiva nici ignoranta. Dar nu te supăra, de unde ai apărut tu așa deodată ? Cu atâtea informații? Profilul tău e privat...
Nou suntem fete care împărtășim experiențe Personale...nu facem polemici de nici un fel.
Încercam sa ne ajutam una pe alta si sa ne sprijinim. Dacă ai o experiența a ta, pe subiect, te rugam sa ne-o împărtășești. Dacă nu, nu încerca sa influențezi pe nimeni sau sa sperii. Nu cred ca e cazul
Nou suntem fete care împărtășim experiențe Personale...nu facem polemici de nici un fel.
Încercam sa ne ajutam una pe alta si sa ne sprijinim. Dacă ai o experiența a ta, pe subiect, te rugam sa ne-o împărtășești. Dacă nu, nu încerca sa influențezi pe nimeni sau sa sperii. Nu cred ca e cazul
Implanturile cum sunt Arion - au mai putine marimi, in comparație cu varietate ce oferă Mentor sau Alergan - combinatia de forma, proiectie, inaltime, latime, invelis etc a rezultat o gama de 150-170 de modele de implant.
Dani2, ptr ce ești aici pe forum? Ptr a te informa sau a ne convinge de părerile tale ? Toate implanturile cu ser fiziologic se spărgeau sau dezumflau la un mometdat ! Rezistatu pana la 5 anii dacă aveai Noroc, ce legătură are una cu alta? Așa și dacă în America nu se folosesc înseamnă ca cei din Europa, care le au aprobat sunt prosti ? Dacă părerea ta e ca dacă e mai scump trebuie sa fie neapărat și mai bun, ăsta e concluzia ta, nu înseamnă ca ai și dreptate !
Iar dacă e sa vb despre America ar fi prea multe de zis și nu am timp, în orice caz de ce ar aproba un lucru din Europa, în loc sa și folosească propriile produse? Crezi ca sunt prosti? Nu, nu sunt deloc prosti, vor doar sa rămână nr 1 în lume prin orice, mai ales industria ăsta a protezelor care este foarte mare !
Iar dacă e sa vb despre America ar fi prea multe de zis și nu am timp, în orice caz de ce ar aproba un lucru din Europa, în loc sa și folosească propriile produse? Crezi ca sunt prosti? Nu, nu sunt deloc prosti, vor doar sa rămână nr 1 în lume prin orice, mai ales industria ăsta a protezelor care este foarte mare !
Ricolri tu te-ai speriat? Eu doar am scris ce stiu si in ce chiar m-am informat! Dar daca adevarul sperie, asta e...
Pe sait-ul lor e dovada la prețuri marire sani.
Sunt ieftine!
Iar daca la nevasta i-a pus mai ieftin...
asta m-ar face sa nu-l Aleg!
Sunt ieftine!
Iar daca la nevasta i-a pus mai ieftin...
asta m-ar face sa nu-l Aleg!
Daca soțul iti face cadou o masina mai ieftină tip Dacia in loc de un Mercedes.
Fiecare face alegerile ce tin de respect fata de sine si de cel la care tine
Fiecare face alegerile ce tin de respect fata de sine si de cel la care tine
Nu Dani2, nu M-am speriat. Eu conduc Mercedes ! Asta ca sa iti răspund la comparația pe care ai făcut-o.
Si am si dovezi dacă vrei. Tu ?? Ce vrei de fapt ? Ai făcut intervenția pe care am făcut-o noi? Ca dacă nu, si nici măcar nu intenționezi, nu cred ca ai de ce sa iti dai cu părerea aici.
Alexandra pusese o întrebare, către fetele cu experiența, ce părere au. Cred ca ea e ușor speriata sau nedumerită, si nu cred ca in starea pe care o ai oricum postoperator e corect sa vina una sa scrie in 10 comentarii ce alegere greșita crede Ea ca ai luat !
Si am si dovezi dacă vrei. Tu ?? Ce vrei de fapt ? Ai făcut intervenția pe care am făcut-o noi? Ca dacă nu, si nici măcar nu intenționezi, nu cred ca ai de ce sa iti dai cu părerea aici.
Alexandra pusese o întrebare, către fetele cu experiența, ce părere au. Cred ca ea e ușor speriata sau nedumerită, si nu cred ca in starea pe care o ai oricum postoperator e corect sa vina una sa scrie in 10 comentarii ce alegere greșita crede Ea ca ai luat !
Dani2, si eu conduc Mercedes, dar sa sti ca am fost si in Dacie, care daca nu are numele Mercedes, nu am murit..Concluzia?..eventual, doamne fereste, mori si cu mercedes si cu dacie, deci si cu mentor si cu arion pot aparea complicatii..Mai scump nu inseamna intotdeauna mai bun..Mai degraba experienta medicului. Si daca silicoanele "mai ieftine" au avut probleme in trecut, sa fii sigura ca vor face tot posibilul sa nu se mai intample, imbunatatind produsul...doar ca isi vor revenii greu pe piata, din cauza numelui patat, de aceea nu isi pot permite preturi ca ale mentorului si da, apeleaza la bonusuri si preturi mici.intelegi? asta-i marketingul. si crede-ma ca nici un medic nu ar baga cu buna stiinta in tine un silicon "stricat", punandu-si in pericol cariera..
Mamitzica, sunt in germania, tot caut pe net ce ai scris tu despre marul lupului, am tradus, dar imi da cu totul altceva..sau aici nu or fi? ca nu-i gasesc denumirea pt aici..
Am inceput tratamentul cu antibiotic, lichid inca curge, de dim m-am trezit iar cu tensiune f mare in sani, o am si acum, merg cocosata..
Va multumesc tuturor pt incurajari, insanatosire grabnica si nu uitati sa urmati cu strictete sfaturile medicilor..
Mamitzica, sunt in germania, tot caut pe net ce ai scris tu despre marul lupului, am tradus, dar imi da cu totul altceva..sau aici nu or fi? ca nu-i gasesc denumirea pt aici..
Am inceput tratamentul cu antibiotic, lichid inca curge, de dim m-am trezit iar cu tensiune f mare in sani, o am si acum, merg cocosata..
Va multumesc tuturor pt incurajari, insanatosire grabnica si nu uitati sa urmati cu strictete sfaturile medicilor..
Marmaris, nu stiu cum se numește la ei, si daca au.. uitasem ca tu nu esti in Ro.. poate are cv posibilitatea sa ti trimită colet, dar prob ca e mai complicat. Imi pare rau, eu de acest produs stiu ca este f eficient, de altul nu stiu sa ti recomand. :(
grav nu este, e doar unul..probabil ca orice crema pt.hemo de la farm.ma poate ajuta momentan, nu?..
Din câte știu si ei stau F bine la categoria produse naturiste. Caută un produs specific pt hemoroizi, nu se poate sa nu existe si acolo.
ok, am sa incerc..probabil a aparut de la stres..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5Operatie lifting mamar
- 13Sani mici
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 14implant silicoane
- 41tumora la san lamuriti-ma
- 9Vreau sani mari
- 1implant mamar - recomandari
- 4sinii prea mari
- 3Marirea sanilor
- 1arsuri ale sanului
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 2Implant mamar.
- 1Mastopexie și implant mamar
- 1Contractura capsulara
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: