Implant silicon sani
Alexandra8 foarte frumosi sunt sanii tai! Felicitari!
Mamitzica wow ce sani o sa ai!!! Abia astept sa vad rezultatul!
Da fetelor dimineata inca si eu le simt cam grele, si dor si inainte si in timpul menstruatiei, na ce sa facem ? Suferim pentru frumusete ;)
Mamitzica wow ce sani o sa ai!!! Abia astept sa vad rezultatul!
Da fetelor dimineata inca si eu le simt cam grele, si dor si inainte si in timpul menstruatiei, na ce sa facem ? Suferim pentru frumusete ;)
Alexandra, sa iti scoata atele?..adica nu se folosesc cele care se resorb sau cum?eu nu am avut ate, stiu doar ca a taiat la colturile taieturilor de sub sani cv, dupa ce m-au lasat fara pansamente. acum simt cum parca se agata pansamentul cand dezinfectez,
Fetelor la cat timp v -ati putut spala la cap? Singure...eu am 4 zile de la operatie si as incerca..
Klekle cred ca e cam devreme sa te speli singura pe par fără ajutor..
Eu m am spalat, atata timp cat nu faci miscari bruste cu mainile poti sa incerci usor asa, cu cat mai repede cu atat mai bn.nush asta e parerea mea. pup fetele.
Fetelor am si eu o întrebare.Maine am 11 zile de la Op si vroiam sa conduc dar cum e cu centura?Ca in dreapta am ținut-o dar cu mâna sa nu m-a deranjeze.
Voi incerca totusi...ca nu mai rezist cu parul asta:)) daca simt dureri ma va ajuta mama.multumesc mult fetelor
cu spalatul pe cap am avut si eu probleme:)) mai ales ca am extensii si nu-l pot spala cu capul in jos.. dar am fost la coafor..iar acum offf.. iar nu am voie sa fac dus, deci pe cap nu am cum sa ma spal singura decat la coafor..dar decat sa te fortezi, e bn daca ai pe cnv sa te ajute daca nu.. la coafor..
Eu M-am spălat singura pe cap după o saptamana. Inițial M-a ajutat soțul, apoi mi s-a părut chiar ok, eu am putut ridica mâinile fără dureri, aveam însă grija pt ca știam ca nu e recomandat.
De condus am condus după o saptamana, nu am simțit disconfort de la centura deloc. Succes la activități cotidiene, fetelor !
De condus am condus după o saptamana, nu am simțit disconfort de la centura deloc. Succes la activități cotidiene, fetelor !
AnaRita, si eu abia astept sa i am, si sa i vad!
Au mai rămas 2 sapt si un pic pana o sa fac cunoștința cu noii mei sani!;)
Aaa Daiana, si am uitat sa iti spun, eu initial am vrut doar lifting, insa medicul mi-a spus ca vor ramane prea mici si mi-a recomandat si implant.Insa eu nu l-am intrebat ce marime, ce forma nimic:))) a decis dansul, eu i-am spus doar ca-i vreau mici si naturali:)) am vazut ce implant a folosit si ce masura cand m-am uitat pe acele carduri dupa op.:))
Pai nu ai externarea care scrie pe ea ca 6luni esti scutita de centura?
Mamitzica, tu o sa știi tot când te operezi :)))
Cred ca ajuta mult forumul asta si înainte de operație, nu numai după. Eu una am citit zi de zi cu câteva luni bune înainte si știam ce ma așteaptă si cred ca mi-au folosit mult experiențele altor fete
Cred ca ajuta mult forumul asta si înainte de operație, nu numai după. Eu una am citit zi de zi cu câteva luni bune înainte si știam ce ma așteaptă si cred ca mi-au folosit mult experiențele altor fete
Ilyya, eu nu am nici o foaie de externare OoO.. mi-au dat doar cardurile de la implanturi, am platit si atat..:)
Mamitzica, abia astept sa-i vad:*
Mamitzica, abia astept sa-i vad:*
Va pup fetele, printre picături in timp ce iau cina citesc:) aici am net bun la restaurant, in camera mai putin, dar sunt alături de voi! Nu am cum sa nu fiu la zi.
Doamne, Chanell, ce decolteu!! :X:X
Imi apar vergeturi pe sani !! am deja vizibile pe sanul drept..inainte nu am avut..care o fi cauza?...
Imi apar vergeturi pe sani !! am deja vizibile pe sanul drept..inainte nu am avut..care o fi cauza?...
Buna, eu nu am primit nici foaie de externare, nici carduri de la implanturi.E normal?
Andreea, tocmai ce am scris, nici eu nu am primit foaie de externare sau vreo hartie ceva, doar cardul de la implanturi..nu stiu daca e ok sau nu..
Marmaris da cu BIO oil sau gălbenele, e pielea subțire, da acum cat sunt la inceput sa le estompezi
Ricolri, ai dreptate! Din Martie citesc forumul si sunt membra si intr adevăr le cam stiu pe toate!:))Au contat ff mult răspunsurile voastre, am băgat la cap tot!:)
Emoțiile s au cam dus, acum sunt doar NERĂBDĂTOARE!! Sper din suflet sa fie totul bine!
ce fel de bio oil? si crema de galbenele la fel nu stiu cum se numeste aici, ca traducerea imi da altceva..
Azi am fost si eu la controlul de 3 luni. Totul pare sa fie pe fagasul normal. Mi-a spus dr ul ca pot purta de acum ce sutien vreau(atata timp cat nu ma deranjeaza) si ca pot dormi ai pe burta daca ma simt ok. Ce-i drept nu indraznesc parca sa ma asez pe ei. Mi- a zis ca va mai dura o vreme pana se vor mai inmuia.
Marmaris foloseste Bio oil de la farmacie. Chiar asa se numeste. Sau intreaba de o crema speciala pt vergeturi. Exista mai multe. Poti incerca dintr-acelea pt gravide. Bea multa apa si da te cu crema pe sani de 2-3 ori pe zi ca se eviti aparitia lor.odata ce iti apar, din pacate, nu vei mai scapa de ele. Eu am pe coapse si ma lupt cu ele continuu.
Pentru cine a folosit prosil baton, cand il aplicati il masati sau doar dati cu ek direct pe cicatruce fara sa masati dupa?
Marmaris, eu am avut o sarcina pierduta în urma cu 3 anii, era în 4 luni și sâni se întărirea și făcusem 2, 3 firicele de vergeturi după aceea nu s au mai observat iar acum după operație se văd...Mai ales când fac poza cu blitz
Ai dreptate Aspassia..eu am o nastere si probabil unde acum pielea e intinsa se observa.. Imi simt putin mamelonul stang, pe dreptul nu-l simt cand il ating dar dupa parca ma furnica.simt cu intarziere:)) dar totusi este un semn bun, nu?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 7Papilom intraductal
- 14sani mariti natural
- 6Microchist si nodul la sani
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 1implant mamar - recomandari
- 48cancer de san?
- 6cancer san cu metastaze vertebrale
- 3implant sani
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 1ruptura implant mamar
- 1Marire si ridicare de sani
- 1proteze polytech
- 1Mastopexie și implant mamar
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: