Implant silicon sani
Janes eu am vazut fete operate de domnul Fodor si sunt foarte frumosi sanii.
KleKle, la consultația inițială mie mi-a plăcut F tare de Dl Dr, am vorbit, am înțeles si întrebat tot ce am vrut.De asta am si mers pe mâna lui...
Însă la controalele postoperatorii intr-adevăr, cam pe fuga mi s-a părut, si orice nelămurire se termina cu " se schimba, se asaza, arată foarte frumos "
Însă la controalele postoperatorii intr-adevăr, cam pe fuga mi s-a părut, si orice nelămurire se termina cu " se schimba, se asaza, arată foarte frumos "
Eu sunt mulțumită de rezultat, nici nu am avut prea multe întrebări... Dar faptul ca vin de la 400 km pt 5 min de control, ma cam irita si pe mine.
Fetelor cum sunteți cu vremea asta? Schimbările de temperatura da disconfort, uneori înțeapă si se contracta muschii. Pupici si aveți grija de voi!
Pentr-u fetele care au nevoie la dr.Rachad Hassan sa stiti ca intra în concediu de pe data de 15/07 pîna pe 1/08
Buna fetelor eu lucrez ca si menajera nu mi-e rusine sa o spun atîta timp cît cîstigi banuti...practic fac curatenie ca si acasa la mine, lucrînd la o familie, numai ca am cam mult de calcat si va trebui sa-mi folosesc mult bratul, eu dupa operatie a-si avea cam 5saptamînivsa ma recuperez apoi sa ma întorc la lucru, preocuparea mea este daca nu o sa reusesc sa lucrez!!! Vreau sa stiu daca mai este cineva care lucreaza în acest domeniu si a facut operatia, cum este, va pup!
Chanell, nu stiu cum e la tn dar la mn ploua si e frig.. İar op.ma inteapa, si presiunea din piept mult mai accentuata.. Slava domnului ca mi s a vindecat rana de unde curgea lichid.. In rest totul e la fel.. Felicitari si sanatate multa noilor operate!
Pîna la urma nu conteaza meseria important este sa avem încredere în noi si sa ne mentinem frumoaseeee ;)
buna fetelor. chiar daca nu am mai scris v-am urmarit. pot zice ca azi mam trezit iar cu lichid la sanul drept foarte putin ceva transparent si lipicios. si pot zice ca am aproape 3 luni de la operatie. duminica ajung in tara iar luni merg la medic chiar mi-a ajuns rabdarea la limite. iar sfarcurile mele tot intro parte sunt parca si-ar lua zboru. vom vedea ce va zice medicul
Sarucel dupa 5 sapt o sa fi ok doar Ca ca trebui sa ti adaptezi masa de călcat putin n-ai jos, si calci usor, cu pauze cand obosesti. Marmaris si aici este urat, dar am avut si zile frumoase !
Sarucel stai linistita ca si eu lucrez intr un fast food si e mult de munca si clienti de servit si tavi de spalat si curatenie de facut lucrez 13 ore pe zi si nu sa intamplat nimic, faci si tu asa usor cum poti.pup
Sarucel bn ca ai scris de Dr.ca vreau sa ma duc la control si tot aman, adevarul e ca mi e cam lene sa ma duc.o sa merg inainte sa si ia concediu.pup
Eu astazi am vorbit cu domnul Rachad la telefon si mia spus de concediu... Va miltumesc tare mult fetelor pt.sfaturi va îmbratisez cu drag si va doresc o zi buna !!!
Și eu trebuie să merg la controlul de 3 luni, mulțumesc Saruccel
Vai fetelor, am plecat de la Cluj catre Oradea, pana acum e Ok dar tot am panica cand ii vad pe alții cum conduc, stau tot încordată in masina:)) simt un pic de înțepătura la sânul stâng. In rest sunt Ok pana acum, va pup pe toate
Iar după 5 săptămânii eu am putut sa fac menaj în casa, chiar și spălat de mana sau călcat la început mai încet după care m am adaptat repede
Buna fetelor! Scuze nu am avut timp sa intru sa vad ce s-a mai comentat, am avut ceva de citit! Sper ca sunteti bine toate care v-ati operat recent!
Eu pe 6 am facut 1 luna de la operatie, se modifica sanii in sens pozitiv, insa sunt foarte stresata ca pentru 425 CC sunt mici...si credeti-ma sunt mici!
Chanell incep si eu cu felicitarile de rigoare, adevarul e ca inca de cand eram in stadiul de a-mi dori sani, cand nu aveam 6 luni de la ultima alaptare si nu s-a putut face operatia, iti urmaresc postarile si ai avut un raspuns pt toata lumea! Felicitari!
Ioanasm da, daca iti vine sa crezi am 425...dar arata a 325, am tot felul de inchipuiri ca mi s-a pus altceva desi pasapoartele arata 425CC...
Loryss cand am fost operata, am stat in salon cu o fata care a avut aceeasi problema, cu mai multe operatii! bine ca esti multumita !
Fetele ce s-au oprat recent, cum sunteti?
Pupici, o zi frumoasa!
Eu pe 6 am facut 1 luna de la operatie, se modifica sanii in sens pozitiv, insa sunt foarte stresata ca pentru 425 CC sunt mici...si credeti-ma sunt mici!
Chanell incep si eu cu felicitarile de rigoare, adevarul e ca inca de cand eram in stadiul de a-mi dori sani, cand nu aveam 6 luni de la ultima alaptare si nu s-a putut face operatia, iti urmaresc postarile si ai avut un raspuns pt toata lumea! Felicitari!
Ioanasm da, daca iti vine sa crezi am 425...dar arata a 325, am tot felul de inchipuiri ca mi s-a pus altceva desi pasapoartele arata 425CC...
Loryss cand am fost operata, am stat in salon cu o fata care a avut aceeasi problema, cu mai multe operatii! bine ca esti multumita !
Fetele ce s-au oprat recent, cum sunteti?
Pupici, o zi frumoasa!
Hei Onutza.. Felicitari! Recuperare usoara. Cum te simti, am vazut ca deja te.ai externat. Cum a fost op? Si aprox cat a durat? De dureri am obs ca nu ai spus nimic, sunt suportabile sau te numeri printre norocoase si nu ai avut :D
VioF, și mie mi se pare ca mi s-a pus o mărime mai mica ( am 300, dar par mai mici), deși în pașaport e 300cc. Mi-as fi dorit o mărime mai mare 375-400cc.
Felicitări fetelor care s-au operat de curând!!!!
Mulțumesc frumos Oanacriss, eu ma simt foarte bine si asa ma simt din clipa in care m-am trezit din anestezie, operația nu stiu sa iti spun cat a durat dar cred ca aproximativ o ora si jumătate, având in vedere faptul ca eu nu am fost niciodată internata in spital nu am avut nici o operatie pana ieri nici Injecții nu imi amintesc sa fi facut vreodată, poate cand am fost mica:)))... Deci pot spune ca a fost foarte ușor nu am avut frica deloc pana nu m-am vazut pe masa de operatie, atunci simțeam ca imi bate inima in stomac, dar nu mult timp câteva secunde ca dupaia am luat somn:))). Deci cam asta a fost experiența mea. Daca mai ai întrebări, sau oricare alta fata si va pot ajuta cu ceva o fac cu cea mai mare placere... Este ceva de vis sa ai țațe frumoase:))))
La Dr Ivan din Cluj, o sa imi completez profilul cand o sa ajung in Germania ca de pe tel nu pot sa pun poza
Am reușit sa pun poza de pe tel ca am descărcat un program si am modificat formatul la poza
Fetelor acum am vazut ca m-am învinețit puțin sub sânul stâng, este oare ceva grav?
Nu e nimic grav si eu am.fost vanata in parti si chiar intre sani.o sa treaca de la sine...
Frumos rezultat Onutza!! Vanataile sunt normale, nu trebuie sa iti faci griji!! Eu inca sunt vanata in parti de la tuburile de dren care le-am avut 3 zile.. Si am aproape 1 luna de la operatie..
Onutza, din poza nu par mari ! F ciudat mi se pare, am vazut fete cu 300 care par mai mari comparativ cu 400, de exemplu.. probabil tine de forma, proiecție, etc.. Oricum, Onutza, au iesit f frumos, recuperare la fel de ușoară si in continuare!
M-am speriat un pic, dar acum sunt liniștita. Eu din fericire nu am avut tuburi de dren. Mamitzica poza este făcută la repezeala si sunt luați de jos, in realitate sunt altfel. Oricum o sa mai fac poze:))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 18sani mici la adolescente
- 10tensiune in sani
- 2sani - mameloane ombilicate
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 12Implanturi mamare
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 2cresterea rapida a sanilor
- 12Cancer la san
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 1Marire sani si scolioza?
- 0Implant mamar
- 1Mastopexie cu implant
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: