Implant silicon sani
Scuze sunt cam aiurita si usor ingrijorata cu pozele astea a fost ciudat ce s-a intamplat.Asta este o poza din acelasi set facut acum la 3 luni. Mie nu-mi ies poze foarte frumoase dar poate o sa le poti vedea in realitate.
.
.
Irinico, myx, miruna, merci de urari! Irinico, distractie placuta si ai grija cu negrii aia...fii cuminte! te asteptam cu poze noi!
Joy, Myx mutumesc.:) Inca n-au trecut durerile si inca dorm in reprize, dar e din ce in ce mai bine. Oricum nu mai am nevoie de calmante.
Irinico, drum bun in continuare si distractie placuta!!!
Irinico, drum bun in continuare si distractie placuta!!!
Irinico, sa ai parte de un zbor usor... si sa te intorci cu extra bagaje... :)))
rancuta, ti-am raspuns
rancuta, ti-am raspuns
dyanys ai mers la vreo consultatie?ai parerea vreunui dr asupra marimii potrivite pt tine?
denisac eu vroiam sa optez pt Doamna Dr. Brezeanu, am vb cu ea...am tinut legatura ceva timp, dar mi-a dat asa o stare nu foarte comoda, si am ales sa ma prezint pe 11 oct. la Dr. Parasca, bine aici pot minti daca nu spun ca o parte din starea asta "incomoda" de a merge la Brezeanu e si datorita la cateva fete de aici de pe forum :).. deci astept sa vad ce parere isi da domnul Dr. Parasca, eu as opta undeva la 375 -400 cc.. :D, tu te-ai operat?
izandra si capri, parca ati fi gemene:)))))))Imi plac la nebunie operele voastre de arta. par muult mai mari pt dimensiunile pe care le aveti:)
Dyanys, mult succes si sper sa obtii in urma consultatiei toate informatiile de care ai nevoie.
Izandra, arata foarte bine sanii tai.
Izandra, arata foarte bine sanii tai.
Hello girls :d
Urmaresc de cateva zile forumul si discutiile si m-am decis sa imi fac si eu cont. Sunt programata la o marire de sani la doctorul Stan de la Bacau, saptamana viitoare pe data de 6 si incep deja sa am emotii.
Am vazut ca nu prea s-a discutat despre el pe aici.
Urmaresc de cateva zile forumul si discutiile si m-am decis sa imi fac si eu cont. Sunt programata la o marire de sani la doctorul Stan de la Bacau, saptamana viitoare pe data de 6 si incep deja sa am emotii.
Am vazut ca nu prea s-a discutat despre el pe aici.
Daianaaa multumesc si eu sper sa obtin ce imi doresc..asa vreau sa se vada si sanii mei cum ii ai tu in poza is frumosi tare...sa-i porti sanatoasa si fericita :) eu o sa trag de un 400 cc si cu dintii :))) Amy Amalia succes la operatie si sa fie fara dureri :) eu sunt din bacau si nu am vrut sa imi fac operatia la Dr. Stan pt. ca nu vreau sa-i platesc reclama care i-au facut-o altii... multa bafta !!
Anca, pai da, ca e aceeasi mana, asta e stilul :))
Dyanys te-ai programat deja? :) abia atunci?
Amy, bine ai venit. Bafta, abia asteptam sa-ti vedem bijuteriile si cu ocazia asta sa se scrie si despre dansul pe forum. Pana acum nu prea s-a scris pentru ca dansul are un pret mult prea mare pentru majoritatea dintre noi, in conditiile in care medici super profi gasesti si la 2500-3000 eur, iar noi am ales varianta mai ieftina. Si au fost cateva fete la consultatie la Dr Stan si au fost dezamagite de comunicare. Concluzia a fost ca daca nu esti vedeta, nu existi pentru el.
Dyanys te-ai programat deja? :) abia atunci?
Amy, bine ai venit. Bafta, abia asteptam sa-ti vedem bijuteriile si cu ocazia asta sa se scrie si despre dansul pe forum. Pana acum nu prea s-a scris pentru ca dansul are un pret mult prea mare pentru majoritatea dintre noi, in conditiile in care medici super profi gasesti si la 2500-3000 eur, iar noi am ales varianta mai ieftina. Si au fost cateva fete la consultatie la Dr Stan si au fost dezamagite de comunicare. Concluzia a fost ca daca nu esti vedeta, nu existi pentru el.
Eu inainte nici nu voiam sa aud de alti doctori in afara de el dar dupa ce am intrat aici si am vazut rezultatele fetelor de la alti doctori chiar am ramas placut surprisa si vreau sa va felicit pe toate pentru rezultatele frumoase pe care le aveti :)
Dar stiti cum e, mai ales in cazul unei operatii de acest gen, e bine sa fii impacata 100% cu alegerea facuta si pot spune ca intalnirea cu el chiar mi-a dat acel confort psihologic de care aveam nevoie pentru a merge mai departe:d
Dar stiti cum e, mai ales in cazul unei operatii de acest gen, e bine sa fii impacata 100% cu alegerea facuta si pot spune ca intalnirea cu el chiar mi-a dat acel confort psihologic de care aveam nevoie pentru a merge mai departe:d
capri pe 11 merg la consult..:D .. Amy ai grija pt ca si eu am luat legatura cu dansul si vreau sa iti spun ca toate fetele s-au plans de marime cat si de felul in care se purta cu ele.. multe dintre ele nici nu au fost operate de dumnealui cum se stabilise... Dar poate tu vei fi o exceptie :) Bafta!!!
Capri si eu abia astept sa ma alatur voua cu poze postoperatorii :))
Dyanys la mine e ceva mai complicat din cauza unei asimetrii care urmeaza sa fie rezolvata si printr-o mastopexie la sanul drept, asa ca in ceea ce priveste marimea si forma, nu am avut prea multe variante.
Oricum, mi-a comandat 2 seturi de proteze, de 335 si de 365, in functie de cum va iesi mastopexia.
Dyanys la mine e ceva mai complicat din cauza unei asimetrii care urmeaza sa fie rezolvata si printr-o mastopexie la sanul drept, asa ca in ceea ce priveste marimea si forma, nu am avut prea multe variante.
Oricum, mi-a comandat 2 seturi de proteze, de 335 si de 365, in functie de cum va iesi mastopexia.
buna dyanys si amy! Va urez bun-venit pe forum!
Amy ce preturi mai are dr. Stan???
Amy ce preturi mai are dr. Stan???
Alexandra in primul rand felicitari pentru operatie...sunt superbi.
Operatia e 4500 de euro cu toate consultatiile incluse, o noapte de spitalizare, anestezie, bustiera si restul.
Operatia e 4500 de euro cu toate consultatiile incluse, o noapte de spitalizare, anestezie, bustiera si restul.
Amy multumesc frumos.destul de scump. Iti urez mult succes si te asteptam cu vesti bune...sper sa ne mai scrii si dupa operatie :)
Voi mai scrie si inainte si dupa operatie ca sa am impresia ca imi mai trec emotiile daca vorbesc cu voi, care ati suferit cat am sa sufar si eu:))
Apropo, mai este cineva din Iasi care s-a operat?
Apropo, mai este cineva din Iasi care s-a operat?
asa cum spunea si dyanys, si eu am auzit ca stan da doar indicatii in sala, ca operatia defapt o face cel care e mana a doua. Acum, poate sunt doar zvonuri...Ce am inteles k face spre deosebire de restul, este k le poti proba virtual. Cu 100 de euro vezi cum arati cu mai multe variante de implante. Si eu eram fixata pe stan, dar cand am auzit k opereaza doar la bacau, k in buc are doar cabinet, nu m-a mai interesat. In plus pretul e cam piperat...
dyanys eu sambata ma operez la dr totir.mai sunt fete aici operate de dansul.daca vrei mai multe poze cauta-i siteul pe net.poti da o cautare dupa numele dansului
Buna :) Myx nu am eu cum sa ii dau laptopul Alexandrei pt ca nu este la mine... si nici nu stiu sincer pe unde a ajuns. :| :D:D:D s-a intamplat cred ca acum 10 luni :| 11 :| chiar nu mai stiu. Alexandra sper ca nu esti suparata pe mine :(
Amy si eu am auzit ca nu prea mai opereaza dansul ci un rezident cu care lucreaza. Dar poate lucrurile s-au mai schimbat intre timp... Bafta. Pretul mi se pare extraordinar de mare. Si la ceilalti dr primesti consultatii incluse pana la 2 ani, o noapte de spitalizare, anestezie, bustiera (dupa caz), in principiu all inclusive. Sanii dansului sunt foarte frumosi pentru ca pune sani destul de mici, are dreptate Dyanys. Nu-si asuma deloc riscuri. Un implant mai mare este un risc in plus.. Dar marimea pe care ti-a recomandat-o este buna, depinde si ce dimensiuni ai tu.
Capri, din cate stiu eu, medicul rezident care lucra la el are acum cabinet particular sparat...poate ma insel, nu sunt sigura.
Nu e neaparat vorba de riscuri, doar ca in programul respectiv introduce toate datele si rezulta marimea cea mai potrivita pentru dimensiunile tale. Dupa aceea, iti pune bustiera sa probezi respectiva marime.daca vrei mai mici sau mai mari de atat, nu e nici o problema din partea lui. Doar ca eu spre exemplu, am fost foarte multumita cu ceea ce a considerat si el ca mi se potriveste. Nu am vrut sa mi le pun nici foarte mari pentru ca am si cavitatea toracica destul de mare si nu ar fi dat foarte bine
Nu e neaparat vorba de riscuri, doar ca in programul respectiv introduce toate datele si rezulta marimea cea mai potrivita pentru dimensiunile tale. Dupa aceea, iti pune bustiera sa probezi respectiva marime.daca vrei mai mici sau mai mari de atat, nu e nici o problema din partea lui. Doar ca eu spre exemplu, am fost foarte multumita cu ceea ce a considerat si el ca mi se potriveste. Nu am vrut sa mi le pun nici foarte mari pentru ca am si cavitatea toracica destul de mare si nu ar fi dat foarte bine
da, asa e capri, va povesteam ca am intalnit o tipa operata la el, f frumosi, dar micuti
Buna fetelor, ce mai faceti ? Amy Amalia, eu am o prietena care s-a operat la dr stan si pot spune ca ea a avut ceva probleme dupa operatie. adica s-a rasucit implantul la 4 luni de la operatie. si a fost nevoita sa se opereze din nou. toti medici au esecuri in cariera profesionala, dar dr stan are cam multe esecuri. ramane la aprecierea ta ce dr vei alege. denisac, multa bafta si recuperare rapida!!
Claudia b la mine nu e neaparat vorba de faptul ca vreau sani mai mari, ci de faptul ca vreau sa corectez un defect pe care il am de la pubertate.
Eslem multumesc...chiar de recuperare imi este mai frica decat de operatie :d
Cat despre rasucirea implantului, in momentul in care ti se prezinta riscurile ti se spune si despre asa ceva. Aici nu tine de doctor. Prietena ta putea sa se duca la oricare alt doctor ca tot acelasi lucru ar fi putut pati.
Eu mi-am ales niste implanturi noi cu un invelis polieuretanic ce se dizolva odata cu introducerea implantului in corp si datorita carora se reduce riscul de rasucire si capsula contractila. Mai are cineva astfel de proteze?
Eslem multumesc...chiar de recuperare imi este mai frica decat de operatie :d
Cat despre rasucirea implantului, in momentul in care ti se prezinta riscurile ti se spune si despre asa ceva. Aici nu tine de doctor. Prietena ta putea sa se duca la oricare alt doctor ca tot acelasi lucru ar fi putut pati.
Eu mi-am ales niste implanturi noi cu un invelis polieuretanic ce se dizolva odata cu introducerea implantului in corp si datorita carora se reduce riscul de rasucire si capsula contractila. Mai are cineva astfel de proteze?
Amy, defectele se pot corecta oricum, pentru ca dr Stan nu este singurul care stie sa faca asta. Si eu am avut niste asimetrii care mi-au fost corectate la operatie (un san mai sus si unul mai jos) si majoritatea fetelor au asa ceva, care s-au corectat la operatie. E adevarat ca nu toti stiu sa faca asta, dar nu este el singurul. Si as mai vrea sa te mai contrazic si in legatura cu rasucirea. Tine tot de tehnica, pentru ca daca face buzunarul prea larg, atunci se poate intampla asta. Mai tine si de musculatura pacientei si de grija pe care o are de ele, dar in primul rand tine de mana dr-ului. Cat despre riscul de contractura capsulara, inca nu s-a demonstrat stiintific care este cauza aparitiei, iar pentru a trage astfel de concluzii cred ca e nevoie de studiu indelungat pe aceste implante noi. Altfel cred ca toti doctorii le-ar folosi si s-ar retrage de pe piata celelalte cu risc. Sa nu crezi ca am ceva impotriva dr-ului Stan, chiar as vrea sa vad mai multe rezultate si pareri, insa asigura-te ca esti bine informata si nu este doar politica de marketing...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 7Iritatii pe ambii sani
- 9Noduli la sani
- 6Microchist si nodul la sani
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 27implant silicon sani
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 48cancer de san?
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 4durere de sani de trei saptamani
- 2operatie estetica la spital
- 1Marire sani
- 4Augumentare Mamara
- 2Implant silicon
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: