Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 212321242125 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
17-06-2016, ora 21:56
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Buna fetelor, va mulțumesc ca va faceti griji de mine, eu sunt foarte bine, maine ma duc la control sper din tot sufletul sa fie totul bine, nu am mai scris pentru ca am fost plecată la tara si nu am avut nici semnal nici net. Va pup pe toate o sa scriu mai multe cand ajung in Germania.
0
17-06-2016, ora 22:04
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Mamitzica ti-ai facut toate analizele? Ai ales si implanturile?
Eu mai am 18 zile pana la operatie :))

Chanell nu ai iesit decat dupa 6 zile ca nu ai vrut sau nu ai putut?
Eu intentionez sa ies dupa 3 zile, sunt un zmeu :))))

Va pup fetelor!
0
17-06-2016, ora 22:22
Felly T
Nu este medic/terapeut
Felly T
Fetelor, pana la urma dupa cat timp de la operatie avem voie caram cat de cat (4-6kg)? Nu mai zic de ridicatul copiilor, eu am 2 fetite, una de 10 kg si una de 15. Mamicile de aici, la voi cum a fost?
1
17-06-2016, ora 22:44
Andrea1985
Nu este medic/terapeut
Andrea1985
Buna, eu am 17 zile de la operație si mă simt bine, din ziua a 10 conduc si lucrez (infirmieră)binenteles nu car însă stau destul de mult in picioare.Inca mai am dureri dimineața de sâni si de spate mai mult.Astept cu nerăbdare sa fiu ca înainte.Felicitari fetelor operate si noroc celor care urmează.A si o întrebare:Mi-am scos atele si Dr mi-a recomandat Bpanthen pt cicatrici însă farmacista a zis încă nu pana nu face coaja si ca îmi recomanda Arnica.Voi cu ce v-ati dat?
0
17-06-2016, ora 23:11
AnyzG
Nu este medic/terapeut
AnyzG
Buna tuturor! Sunt noua pe aici si programata pe data de 11 iulie in Turcia, Istanbul la clinica Esteworld pentru operatia de marire a sanilor. Am cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva:
1. S-a mai operat cineva acolo?
2. Mi-e teama ca nu am timp de refacere de luni cand are loc operatia, pana vineri cat stau acolo, sambata fiind nevoita sa ma intorc in tara, deoarece lucrez in weekend( organizez evenimente in fiecare weekend si ma solicita fizic, psihic...)
Va multumesc!
0
17-06-2016, ora 23:17
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Roxy13, da, ecografia am facut o ieri, plus inca o analiza ( CA15-3, adica pt depistarea cancerului mamar) si a iesit f bine, din fericire. O sa pun implant de 485 sau 500, in fct de ce o sa decidă doctorul in sala de operații. Pun mare pt ca eu am 1, 75/60 kg, sunt mămica, am alaptat.. iar domnul dr a spus ca punând implant măricel nu mai e nevoie de lifting, pt ca am o ptoza ușoară, nu s ff lăsați, si am si putina glanda, nu s chiar plata.
0
17-06-2016, ora 23:22
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Roxy13 nu am ieșit de frica sa nu ma
Împiedic, oricum mergeam încet si atenta in jur, sa nu fiu lovită, oricum la inceput plimbări scurte, veți obosi rapid, sanii se vor îngreuna, respirați sacadat si de la greutate aveți tendința sa va aplecați, se accentuează durerile de spate, deci plimbări scurte, si măriți câte putin distanta la fiecare ieșire, dupa 2 sapt, la capitolul plimbări se reintra in normalitate. Va pup, noapte buna!
0
17-06-2016, ora 23:31
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ROXY, mai treb sa fac analizele obligatorii in ziua op; hemoleucograma, teste de coagulare, EKG si ce mai spune medicul.. dar totul o sa fie bine, trebuie!:) bafta si tie, se pare ca intre noi dif o sa fie de o sapt :)
0
18-06-2016, ora 00:25
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Chanell nu ai avut cumva atac de panica? Asa m-am simtit si eu acum 3 sapt de mi-au dat antidepresive si mi s-a explicat ca e doar in capul meu ca mi-am declansat singura teama asta. Una peste alta ai trecut de asta si banuiesc ca e foarte misto

Mamitzica waaaw 500?!? Ce tare, vei fi o mamica foarte foarte sexy. Sper sa iasa si analizele mele bune. In noiembrie 2015 mi-au gasit un nodul la san (in ultimul timp tare bolnavicioasa am fost, stiu :)) ), mi s-a facut biopsie (a fost o trauma sa vad cum imi baga un ac in san) dar spre norocul meu nu era cancerigen, acum nu il mai simt. Doar cu asta am emotii
0
18-06-2016, ora 00:32
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Lyuta, multumesc ca te gandesti la noi., cred ca durerile de spate, si osul de deasupra fundului( "noada" cum se zice in popor) ma dor mai tare decat sanii, probabil din cauza dormitului pe spate( eu nu am dormit in viata mea pe spate..), in rest intepaturi si junghiuri inca sunt. Andreea, mie mi a dat medicul bepanthen din a 7a zi, mi a spus sa dau doar cand sanul e f bn uscat( dupa dus, dupa dezinfectat) timp de o luna. A spus ca nu am voie cu crema pt cicatrici decat dupa o luna. Eu sunt pe aici cu cele mai mici implanturi dar cu cea mai grea vindecare:))
0
18-06-2016, ora 00:45
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
AnyzG, eu initial am avut progr.la esteworld, insa am renuntat pt un alt medic tot din turcia. Am facut totul prin tel.( poze etc) insa nu eram hotarata daca doar liftingul va iesi bn fara implant. Ei mi au spus ca fac ce vreau eu.. Am facut totusi progr.insa le am specificat ca voi decide la fata locului in functie de ce imi va rec.medicul., am plecat la drum, am mai discutat cu pers care s a ocupat de progr., spunandu mi pana la urma ca progr este doar pt lifting.. Eu am vrut sa discut fata in fata cu med si sa mi spuna exact ce este mai bn, cu sau fara, nu sa ma op cum vreau eu.. Si am anulat progr... Decizia este a ta. Daca ai doar implant de facut, este ok. Daca serviciul tau nu presupune ridicat de greutati, miscari bruste(aplecat, ridicat), vei reusi. Eu m am intors dupa o sapt de la op, 13 ore pe zi..
0
18-06-2016, ora 08:43
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Aniz, intr o săptămana nu te poti intoarce la un serviciu cum ai apus si tu te solicita si fizic, psihic, nu e suficient! Daca stai Labun birou pe scaun doar cu acte este altceva. Cine se simte ok intr o sapt e ca stare generală, nu ridica, nu face efort, nu muncește o zi întreaga agitata dintr o parte in alta, in mușcare. Nu iti spun ca sa te descurajez dar asta e adevarul. Te poti simți ok dar nu pentru un efort susținut. Gandeste te bine cum iti programezi lucrurile, Doamne ajuta sa fie cum iti doresti tu.
0
18-06-2016, ora 08:45
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Roxy nu am avut atacuri de panica, pur si simplu am vrut sa fiu ok, am stat in casa si m am odihnit.
0
18-06-2016, ora 09:09
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ROXY 13, si eu am avut emotii f mari cu ecografia, pt ca la începutul anului am fost suspecta de cancer mamar.. a fost o întreaga nebunie, 3 luni n am vazut pe unde merg.. analize peste analize, dr peste dr.. Intr un final, un dr i a dat de cap; aveam abces mamar! Făcusem o infecție, iar sanul arata deformat, oribil.. am facut punctie cu ac gros de 3 ori, au scos puroi efectiv de acolo... am facut biopsia, a iesit OK. apoi 2 sapt atibiotic si.. am scăpat!
0
18-06-2016, ora 09:13
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Avusesem mamelon invaginat( sfârcul băgat in interior) si acolo s a instalat o bacterie luată dintr un concediu, se pare. In fine, ideea e ca am tras o spaima 3 luni de nu mai stiam de mine.. dar am rezolvat. Am facut o intervenție pt scoaterea mamelonului ca sa evit sa fac si alte Infecții, si acum slava Domnului sunt OK! Deci, ai încredere, totul o sa fie bine daca îți dorești muuult! Te pup!
0
18-06-2016, ora 10:13
DanaVL
Nu este medic/terapeut
DanaVL
Buna dimineata !eu va citesc in fiecare cu emotii pt ca zi de zi acumulez informatii de la voi.multumesc! Dragele mele daca eu acum port 75B la sutien si implantul va fi de 375 di 400 rotund Mentor ce marime voi purta oare la sutien dupa 2, 3 luni?sunt foarte curioasa
0
18-06-2016, ora 11:21
Andrea1985
Nu este medic/terapeut
Andrea1985
Buna eu am avut 75 b si cu 375 cc rotund am 80 B
0
18-06-2016, ora 11:42
VioF
Nu este medic/terapeut
VioF
Felly T o sa fie greu cu copii, eu am o fetita de 11 kg si abia ieri am ridicat-o in brate, cand am facut 6 saptamani, fetelor, m-a strans atat de tare si mi-a dat 100 de pupici de fericire ca am luat-o in brate!

Ca sa va spun exact eu fac atacuri de panica la anestezie generala si am si niste probleme de sange! Eu cand m am trezit din anestezie la cezariana am urlat ca mi-a murit copilul si la implanturile de silicon m-am batut cu dr, am fost vanata si pe fata, pentru ca mi-a opus rezistenta si m -am invinetit imediat din cauza problemelor pe care le am cu sangele.lucrurile sunt si rele si frumoase!

Tineti cont ca mi-am vazut moartea cu ochii de 2 ori era sa mor si cu toate astea nu am renuntat!

Acum sunt f multumita de sanii mei (i-as fi vrut mai mari), am 425 CC...as fi pus si eu 450...dar mi-a fost teama!

Azi e prima zi fara bustiera, ma simt minunat! Schimb poza de la profil sa vedeti ! Va pup pe toate!
0
18-06-2016, ora 11:49
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Danavlad, e posibil sa ajungi la o cupa D sau chiar DD sau E, in principiu 150cc ar veni o cupa, dar nu este ceva clar stabilit.
Andreea1985, nu cred ca are cum ca dupa un implant de 375cc sa porti 80B, in primul rand pt ca cifrele dinaintea literei reprezinta marimea toracelui. De exemplu eu purtam 75B și acum port 75C cu implant de 250cc. Dar marimile la sutien difera ft mult de la producator la producator și e posibil de asta sa iti vina 80B. De exemplu, la Victoria's Secret eu port marimea 34B care este echivalentul marimii EU 75C. Oricum e bataie de cap cu marimea la sutien:))) parerea mea e ca ce vine bine și confortabil conteaza pana la urma..

Felicitari noilor operate și bafta viitoarelor aspirante! Va pup!
0
18-06-2016, ora 11:51
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Buna fetele. In dim.asta a fost prima oara cand m-am trezit cu presiunea din sani mai redusa, si dupa cateva min.mi-a trecut, nu ca in celelalte zile cand ma tinea cateva ore. insa ce ma fac cu durerile de spate?? ma doare ingrozitor "noada" fundului de la dormitul pe spate, incat abea pot face pasi.am o crema cu 5% ibuprofen, ce sa cer la farm mai puternic? cum sa dorm, ca pe spate numai pot...? pe crema care o am scrie ca 1 gr.crema contine 50 mg ibuprofen..e buna sau sa caut cv mai puternic?...
Cu marimea la sutien nu am stiut niciodata inainte ce marime am exact;) insa acum, pt moment, probabil se vor mai schimba sanii, am 75D.
0
18-06-2016, ora 11:56
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Marmaris, ia COUNTERPAIN unguent! Face minuni. 3-4 aplicări / zi.
0
18-06-2016, ora 12:02
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Mamitzica, te poti uita te rog pe link daca este ceea ce ai spus tu? cred ca treb sa o comand, ca in farm.normal nu am gasit pe net sa existe OoO
http://exportapotheke.com/sportmedizin/counterpain/hot.html asta-i rosu

http://www.kaufen-24.org/de/taisho-counterpain-salben/8-counterpain-cool-salbe-blau-8995201800271.html asta-i albastru..
0
18-06-2016, ora 12:28
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Marmaris, nu pot deschide linkul...:(
0
18-06-2016, ora 12:31
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Marmaris, am dat copy paste si am reușit sa vad linkul. Vad ca au si rosu( HOT), eu despre acesta stiu ca e f bun, cel albastru( cool) prob ca nu încălzește, răcește.. Comanda l pe cel cu ambalaj rosu.
0
18-06-2016, ora 12:40
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
multumesc mult, mamitzica
App, esti f f dragutza si hot:*, ti-am vazut poza de profil.stai sa vezi cand vei avea tate:*
0
18-06-2016, ora 12:51
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Ahaha!! Tu esti o drăguța! Te pup! Numai bine!
1
18-06-2016, ora 12:52
AnyzG
Nu este medic/terapeut
AnyzG
@marmaris multumesc mult de raspuns! Nu stiu daca sa ma operez totusi pe aceasta data sau sa astept pana in noiembrie cand ma eliberez cu munca. Avand in vedere ca am nunta in septembrie nu stiu daca pot dansa dupa doar doua luni cu mainile pe sus si toate cele...:)) plus ca mi e teama sa nu mor de cald cu bustiera. Voi ce ziceti fetelor? Sunt debusolata total...
0
18-06-2016, ora 12:59
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Anyzg..buna! E cu dus si întors treaba:)) vara nu e bine ca e prea cald, fetele op vara povesteau ca au facut ceva bubițe de la caldura, pe piept si pe gât.. dar nici cand e frig nu e bine pt ca se întăresc, se contracta muschii si strâng implantul, ceea ce duce la junghiuri si dureri. Eu îți spun doar din ce am citit, by The way, eu peste 10 zile fac pasul, deci vara:) Decizia doar tie îți aparține. Pup! Numai bine!
0
18-06-2016, ora 13:03
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Anyzg, si inca ceva.. am citit ca unele fete au fost la botez, party, etc dupa 3 sapt, o luna.. tu dupa 2 luni cred ca o sa faci fatza cu brio. Zic si eu... acum depinde f mult de cum te vei recupera tu, asta tine de organismul fiecăreia, suntem diferite. Bafta sa faci cea mai buna alegere si sa fii o miresică fericita!
0
18-06-2016, ora 13:08
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Ieri am vorbit cu dr meu si i-am zis ca am si eu o nunta dupa 3 sapt dupa operatie (domnisoara de onoare) si mi-a zis ca pot linistita in ziua acea sa stau fara bustiera. A zis ca pe raspunderea lui.
Dupa 3 luni dupa operatie merg in vacanta 2 sapt la soare, si dr a zis ca e ok, nici o problema.

Deci Anyz eu cred ca te poti opera acum si nu vei avea probleme.
Eu deabea astept sa fiu o mireasa perfecta (nunta va fi 2017)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 212321242125 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •