Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 212621272128 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
20-06-2016, ora 22:01
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
Astazi am 6 daptamani de la operatie si stiu ca pot renunta la bustiera cateva ore pe zi.Dilema mea este daca trebuie sa renuntam pentru ca avem voie sau pentru asezarea/coborarea sanilor. Ideea e ca am probat sutiene dar nu a simt bine deloc parca nu se aseaza...
Legat de plaja mie mi-a zis ca pot sta inclusiv topless cu factor de protectie mare si cicatricile acoperite (chestia cu banda adeziva pare haioasa dar chiar nu trece nimic prin ea).
0
20-06-2016, ora 22:03
daria2009
Nu este medic/terapeut
daria2009
Ricori nu ai mai intrat pe forum sper ca cuta aceea de care ziceai e mai bine...
0
20-06-2016, ora 22:05
Andre17
Nu este medic/terapeut
Andre17
Chanell, la Kasem am fost pentru rinoplastie. E prima data la sân si de asta as vrea sa fac o alegere buna, sa nu am surprize dupa
0
20-06-2016, ora 22:42
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Hello...sunt noua pe aici, la sfarsit de iulie ma operez si eu. (implant mamar)
Rugaminte mare la cele care au trecut prin operatie deja...spuneti-mi, va rog, ce analize ati facut si cat v-au costat?
p.s. daca sunt fete care s-au operat la Dr Dobos, m-ar interesa si mai mult detaliile de mai sus.
multumesc
0
20-06-2016, ora 23:24
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ROXY 13, nu..n am încercat tigara electronica.. la mn nu prea merg astea.. ori tigara adevarata, ori deloc. Merci pt sfat, te pup!
0
20-06-2016, ora 23:26
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Marmaris, spui ca fac altceva ce mi place, , pai fac, dar dupa imi vine sa fumez:)) voi vedea, imi păstrez optimismul si o sa fie bine! Ma bucur ca esti mai OK, te pup!
0
20-06-2016, ora 23:28
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Daria, faza cu bustiera e pt ca avem voie..eu inca o mai port și ziua și noaptea și nu mi-a afectat cu nimic rezultatul..mai ales ca dupa 6 saptamani ea deja nu mai face nimic pt sani..doar ii tine:))
0
20-06-2016, ora 23:47
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Fetelor eu acum m-am pus in pat si e o senzație ciudata parca ma furnica tot corpul o mai pățit cineva asa ceva????
0
21-06-2016, ora 00:17
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Onutza, asa furnicaturi am avut si inca mai am, insa doar pe sani.. Faza e ca m am si scarpinat, in somn.. Noroc ca cicatricile nu ma furnica, ci ustura O•O. Am inceput sa am dureri la subrat, zona dinspre sani.. O fi din cauza ca m am tot miscat mai mult si mai rpd in ultimul timp?.. Gen curatenie prin casa.. Mamitzica, nu exista nu pot:*.
0
21-06-2016, ora 00:33
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Acum parca m-au mai lăsat un pic dar o fost asa urate pana si tremuratul ma luat ciudat de tot
0
21-06-2016, ora 01:50
Lukby
Nu este medic/terapeut
Lukby
Buna seara...dimineata! De ceva vreme va urmaresc, va admir sanii si imi propusesem sa ma alatur voua imediat dupa interventia chirurgicala, insa dat fiind faptul ca peste cateva ore urmeaza sa merg la clinica pentru a ma opera (implant mamar + liposuctie), m-au cuprins emotiile, gandurile, temerile...panica totala. Imi doresc de foarte mult timp sa fac asta si peste putin timp visul meu se va implini.
Doctorul pe care eu l-am ales este Vitalie Stan, iar implanturile recomandate de dlui sunt Arion. Nu am auzit mai nimic despre ele, dar cred ca atata timp cat dl doctor le considera potrivite pt mine, sunt in regula.
Sper ca dupa ce ma trezesc sa fiu in stare sa fac o poza si sa va impartasesc trairile mele.
C'ya
0
21-06-2016, ora 07:36
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Lukby, bafta!!! O sa fie totul bine!tot la domnul dr Vitalie ma voi opera si eu in câteva zile:) asteptam impresii si poze!
0
21-06-2016, ora 08:29
Lukby
Nu este medic/terapeut
Lukby
Buna dimineata! Multumesc pt incurajari, sper sa mai fie nevoie de ele astazi... Pe fond emotional mi s-a declansat ciclul in dimineata asta. Il am regulat, mereu pe 1 ale lunii, dar astazi si-a facut de cap :)) Aseara citeam comentariile voastre si ma gandeam "ce nasol sa fii pe ciclu in perioada asta...bine ca la mine vine dupa saptamana critica". Sper sa ma opereze in conditiile astea pt ca daca ma reprogrameaza, sigur va trece destul de mult timp si rabdarea mea e plecata in vacanta.
0
21-06-2016, ora 08:55
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Lukby, Offf.. de la stres. Eu totuși cred ca te va opera:) la ce ora esti programată?
0
21-06-2016, ora 09:15
Lukby
Nu este medic/terapeut
Lukby
La ora 12 mi-a spus sa fiu la clinica. Sunt a 3-a operatie...habar n-am la ce ora intru. Ma gandesc f serios sa-i dau mesaj sa-i spun ca m-a busit hemoragia.
0
21-06-2016, ora 10:06
VioF
Nu este medic/terapeut
VioF
Fetelor eu am fost la mare, m-am dat cu protectie mare, nu am facut topless! Sunt ok!

O alta dilema, unei prieetene i s-au lasat cam mult, eu port seara cateva ore banda sa mi se mai las, iar acum nu stiu daca sa o mai port sau nu ca mi-e teama :(

Ce ma sfattuiti?

Lukby, succes, eu zic sa nu suni ca de la cate calmante vei face, vei si uita de ciclu :), rogi o asistenta sa te ajute, foloseste OB (zic si eu, nu stiu daca te incurca la cealalta operatie)! Chiar e posibil sa ti se opreasca!
In ziua in care m-a operat desi trebuia sa ma opereze la 1, m-a bagat la 8 pentru ca a stat intr-o alta operatie 6 ore! Orele alea mi s-au parut crunte, dar pai sa te reprogramezi, va fi un adevarat stres si e posibil data viitoare sa iti vina iar ca asa reactioneaza organismul tau!
0
21-06-2016, ora 10:30
VioF
Nu este medic/terapeut
VioF
Nu stiu de ce nu se vede poza noua.
0
21-06-2016, ora 10:34
VioF
Nu este medic/terapeut
VioF
AM incercat s apun alta...sa vedem daca se vede...
0
21-06-2016, ora 10:57
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Lukby, nu amâna! Nu cred ca este o problema ciclul, doar sa spui anestezistului si doctorului inainte, ca sa stie. Are dreptate VioF, poate asa reacționează organismul tau si ce vei face? Vei amâna de fiecare data? Hai curaj!
0
21-06-2016, ora 10:59
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
VioF, eu vad o poza cu un sutien dantelat:) f frumoși sânii!
0
21-06-2016, ora 11:13
Klekle
Nu este medic/terapeut
Klekle
Lukby, mie mi a venit ciclu cu o zi inaintea operatie (foarte putin, ce i drept), iar dupa operatie s a oprit complet.am doua saptamani de la op si inca nu mi a venit...sper sa fie normala dereglarea asta, chiar daca e un nonsens:) Fetelor am si eu o problema..am doua sapt de la op...intepaturi rar...nu ma pot plange de nimic decat ca simt intr un san, cand ma misc, ca si cand s ar deplasa ceva...nu doare, dar mi e frica.maine am control..sper sa fie ok:(
0
21-06-2016, ora 11:36
Lukby
Nu este medic/terapeut
Lukby
Im on my way...sunt in taxi, ma duc la "taiere". L-am anuntat pe dl doctor si mi-a spus ca nu e nicio problema. Abia astept, as face o magie sa treaca timpul mai repede, sa ma trezesc frumoasa. Va pup si va tin la curent cu tot.
0
21-06-2016, ora 11:38
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Buna fetelor ! Va bucurați de caldura sper... Cu maioute decoltate ;)

Daria, nu am mai scris ca am fost plecată câteva zile la un eveniment de bikeri :))
Am revenit însă, sunt bine, m-am bucurat de haine sexy, pliul de care spuneam nu se mai cunoaște decât foarte vag. Am făcut masaj cum mi-a fost recomandat si sper in continuare sa dispară de tot. Inca mi-e teama sa renunț la bustiera, stau doar câteva ore pe zi fără ea.
Lukby succes astazi !!! Ținem pumnii strânși sa iasă totul minunat !
Vio , eu vad poza noua, F frumos sutienul, culoarea Senzaționala!
0
21-06-2016, ora 11:57
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Lukby, asa! F bn ca nu ai amânat!:) o sa fie totul bine, cand o sa te trezești o sa ai un mare zâmbet pe fatza gen "am facut o si p asta " si o super satisfacție cand o sa ti vezi noii sani! Te asteptam cu nerăbdare sa ne spui ca esti bine!
0
21-06-2016, ora 11:58
VioF
Nu este medic/terapeut
VioF
Ricolri si tu ai o poza tare sexy!

Lukby succes maxim!!! As face si eu o lipo, ca nu am ambitie sa fac abdomene :))

Fetelor nu fac reclama, sutienele mi le iau de aici : http://ro.nextdirect.com/ro/women/lingerie/2-pack-bras/41 !

Le iubesc, toate (le-am cumparat pe toate din link) sunt f frumoase si foarte calitative, si fetitei mele ii iau haine de aici si mie si sotului, va recomand!
0
21-06-2016, ora 11:58
VioF
Nu este medic/terapeut
VioF
Cineva care a purtat banda daca ma poate aborda, va rog!
0
21-06-2016, ora 11:59
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Ricolri, esti bikerita? M as bucura sa nu fiu singura pe aici
0
21-06-2016, ora 11:59
VioF
Nu este medic/terapeut
VioF
Mamitzica, multumesc, si tu esti sexy, cand iti vei pune si sanii vei fi wow cred :D!

Succes mai ai putin!
0
21-06-2016, ora 12:15
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Merci mult, VioF!:) asa sa fie! Abia astept!
0
21-06-2016, ora 12:19
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Încă nu știu Mamy ce plasturi voi lua, cu siguranță rezistenți la apa și o sa încerc sa improvizez și putin pansament pe sub el plus sutienul sper sa fie ok. Am văzut pe net unele costume de baie din 2 piese unde sutienul vine ca un top sub sânii are o banda de câțiva cm în plus, cred a ar fii ideal
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 212621272128 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •