Implant silicon sani
Chanel mie ca bustiera se așează exact pe operație... E o așa?
Hey fetelor. Curand voi implini si eu 4 luni. Ma simt foarte bine, doar inainte de menstruatii ii simt mai tari si sensibili. Sunt un pic ingrijorata pt ca am facut ceva efort, mai mult cu mana dreapta(ridicat, carat) si de vreo 2 zile simt un disconfort la sanul drept. Ma jeneaza oarecum. Ati patit vreuna asa? Aspassia tu cum mai esti?
Kalista, acuși fac și eu 4 luni și încă mă înțeapă uneori, mai ales la menstruație la fel ca și la tine, încă sunt sensibili, am înțeles că până pe la 6 luni o sa fie asa
Da, cu intepaturile m-am obisnuit:)) nu le mai bag in seama. Sunt putin ingrijorata ca m-am cam fortat cu traba. Am fost in renovari acasa si nu prea am stat locului, si acum ma cam resimt.
La tine s-au inmuiat aspassia? Eu simt ca s-au mai inmuiat dar tot nu i pot apropia asa. Si tot nu pot purta sutien, il simt naspa rau. Parca nu se muleaza deloc pe ei. Port numai d astea de dantela sau nimic. Partea de jos a sanului nu prea o simt bine, dau cu mana dar nu simt decat putin. Pe parti dorm bine, uneori ma intorc prea pe cate un san si ma trezesc deoarece ma jeneaza. Am stat maxim 10 min pe burta, si asta mai mult asa pe coate cand am fost la piscina. Cam astea ar fi concluziile la 4 luni. A, si la sala merg regulat, dar inca nu lucrez bratele si nici nu alerg pe banda.
La fel ca și tine, tot ce simți tu simt și eu, mai puțin cu sala nu fac sport deloc. Sâni îi apropii cu mana în sutien nu prea și nu prea port sutien ori îi las fără ori bustiera
Treb sa țin bustiera numai maxim de strânsă?? Se întâmpla cv daca mai relaxez?
Marce89 si la mine dupa2-3 sapt cand sanii au inceput sa coboare sanii marginea elastică a bustierei atingea exact incizia, am suportat cu greu, apăruse iritația rozalie care se extinsese si pe sani, betadina, șervețele pe incizie, mi a trecut in 5-6 zile, la care se adauga si mâncărimea, dar si asta este o etapa spre vindecare, imi amintesc doar pentru ca citesc experiențele voastre.
Mamitzica poti sa o mai reglezi putin, nu se intampla nimic, fetelor stați liniștite chiar daca ați facut mai mult efort si resimțiți la 4 luni, nu se intampla nimic decat un disconfort si oboseala, de la efort susținut se poate intampla si la 1 an, dar nu este nicio panica, cand va relaxați si renuntati la efort va reveniti. Si eu de la inceput am avut sanul drept mai sensibil, si acum daca ma supar, sau plang( se mai intampla) sanul drept suferă:).
Nici nu știu Cum de am dat de forumul acesta, dar cert e ca sunt foarte fericita ca putem împărtășii experiențele noastre :) tot timpul verific sa văd cn ce a mai spus :)) sper sa nu devin dependenta de el:))
Multumesc pt raspuns chanel. Va pupic pe toate.
Nu e problema daca mai relaxezi putin mamitica, eu am tinut-o mereu la maxim de larga.
Pai e clar ca o mai relaxez, nu mai pot ! Pot largi de sus, nu? Măcar 2, 3 rânduri sa lărgesc o gaica( Moș si Baba)si asa mi se pare ff strâmtă, eu am 500cc iar bustiera e 75B-C. Asa am primit o de la clinica
Mi am mai comandat una de pe Bustieremedicale.ro, aceeași mărime, vine maine.o sa am emotii s o dau p asta jos de tot, n am dat o pana acum, doar am desfăcut pana la ultima Moș-Baba de jos si asa am dat cu crema..sunt ff umflați si tari..
Mamitzica după 3-4 zile poți sa o dai jos de tot și sa faci dus normal... Dar cu grija..
Mamitzica, acum a venit randul meu sa te incurajez. Mai sti ce greu mi a fost mie? Ce dureri am suportat? Oricat as fi largit bustiera, tot simteam ca imi atarna bolovani de gat si imi strivesc pieptul:) iar tu ai si 500 cc. E normal tot ceea ce simti si te inteleg perfect! Toate te intelegem! Insa uite-ma, abea dupa o luna si cv de chin pot chiar dormi si pe laterale, aproape numai am nici un discomfort in afara ca ii simt si sunt inca tari. si eu cand m am trezit dupa op am zis ca, daca stiam ca va fi asa numai ma operam:)) dar acum imi vine sa i pup singura:)) hai curaj!!!
Bravo fetelor, acesta este scopul forumului, sprijin, ajutor, informații, împărtășit propriile experiențe, durerile se vor pierde in amintiri. Noi înșine trebuie sa ne încurajam cel mai mult, sa transmitem organismului dorinta de refacere plus ajutorul fiecareia dintre voi. CURAJ, RĂBDARE, SUPORT MORAL SI
VOINȚA PROPRIE, RESPECTAREA INDICATIILOR MEDICILOR sunt atributele unei vindecări complete!
VOINȚA PROPRIE, RESPECTAREA INDICATIILOR MEDICILOR sunt atributele unei vindecări complete!
Fetelor, sunteți comori, va iubesc! Parca începe sa fie mai suportabil, sper ca din zi in zi sa fie mai bine!
Marmaris si eu am zis la fel cand am vaz ce dureri sunt, nu mi venea sa cred ca mi am facut o singura., inca am dureri, prob si de la liftingul intern, dar e mai suportabil acum
Marmaris si eu am zis la fel cand am vaz ce dureri sunt, nu mi venea sa cred ca mi am facut o singura., inca am dureri, prob si de la liftingul intern, dar e mai suportabil acum
Marce 89, maine e a 4 a zi. O sa incerc sa o dau jos de tot si sa ma spăl ca nu mai pot..
Ela32ela, multumesc frumos! Scz ca n am răspuns, eram praf. Încep sa ma simt mai bine, slava Domnului!
Felly T, intr adevăr a doua zi a fost crunta! Bn ca a trecut! De azi de pe la prânz sunt cv mai bine. Stau cu 2 perne mari, am putut sa merg si prin camera, afara din casa inca n am iesit, dar e timp. Mi e dor de cățelușul meu, dormea cu mine inainte, acum nu am cum.. in fine, o sa treacă totul si sper sa fiu super incantata de rezultat !
ROXI 13t, daca ti dorești f tare fa o! Dar pt mine 2 zile si 2 nopți a fost f dureros. De azi vad ca e cv mai bine, pot sa merg un pic, pot sa respir mai bine, presiunea nu mai este ff mare. Depinde f mult de organismul fiecăreia, eu prob sunt mai sensibilă, sunt născuta la 6 luni jum:))) acum astept sa vad evoluția pe zi ce trece, mom sunt f tari si umflați
Fetelor:) eu scriu cam rar, dar Marce, am devenit dependenta de mult, toata ziua citesc si astept ce se scrie pe forum.Mare ajutor povestea fiecareia.Mamitzica draga, prin scrisele tale se poate simti cat de greu iti este, dar cum spunea si Marmaris, suferinta va trece, si ea stie ce zice, a avut multe zile negre.Cert este ca, pe acest forum sunt multe fete care au trecut prin operatie si intr-un final, toate sunt fericite.
Lyuta asa este ! E f greu, dar trece!:) si oricum, din ce am citit inainte pt multe fete n a fost f greu, ci suportabil
, eu prob ca sunt mai sensibilă la durere.
, eu prob ca sunt mai sensibilă la durere.
Eu jur ca nu am avut nici o problema, chiar după vreo. O 2-ua ore după ce m.am trezit am ieșit la tigara:)) dar așa e.. Fiecare organism în parte actioneaza diferit... Mă rog la Dumnezeu sa fie bn pe viitor și sa nu fie probleme... Am auzit cazuri în care corpul nu a acceptat protezele... Dar cât e adevăr sau minciuna nu știu... cert e ca abia aștept sa treacă prima luna și sa îmi schimb garderopa toata:))) sa arunc toate sutienele și sa încep o viață nouă .. Eu cu (BIBI ( stanga)DIDI ( dreapta) :))))
Am si eu nevoie de ajutorul vostru.Asa cum am scris, imi planific operatia in toamna, asupra medicului m-am decis Dr.Porumb din Oradea. Dar...de ceva vreme am simtit un nodul in sanul stang care doare, ieri am fost la o consultatie la ginecologul meu.Intr-adevar este un nodul de 1.25 cm.Amanunte nu stiu, voi sti mai multe saptamana viitoare.Sa-mi spuneti va rog, daca ati avut astfel de probleme, la ecografie nu a iesit nimic "grav", insa luni voi face alte analize.Nu as vrea sa aman operatia, mi-o doresc, si anul acesta!Pentru ca aman de cativa ani din cauza temerilor, dar voi m-ati convins ca merita si trebuie facut.Astept raspuns de la voi.Va multumesc.
Acum sper sa se si așeze frumos si sa ia o forma frumoasa dar stiu ca treb răbdare. Cu Arnica dupa cate zile se face masaj? Sau daca n am recomandare de la dr, nu masez, ci doar aplic usor?
Lyuta, eu am avut la începutul anului un abces mamar f urat., am facut puncții, tratament si intr un final am scăpat si am primit si OK ul pt implant. Un nodul cred ca ti l poate scoate chiar si la operație. Treb sa mergi cu eco la Dr la care te vei decide si el te va lămuri :)
Multumesc Mamitzica, si eu cred ca va fi totul ok si am sa ma vad si eu in sfarsit cu sani mari si frumosi.Pana luni am primit progesterol gel cu care sa ma ung pe sani.Nu mi-e frica, ca e ceva grav, mi-e teama doar ca atunci cand ma voi duce cu analize mi se va spune ca nu pot face operatia.M-ai linistit Mamitzica. Multumesc pentru raspuns.Multa sanatate si recuperare usoara:) Trag un fum si in locul tau, daca nu poti:)
Mamitzica eu am fost la control în prima săptămână și mia scos bandajele după care am început sa fac masaj la recomandarea dr care ma operat... eventual vb cu el sa vezi ce îți spune.. ahh încă ceva, sa nu te sperii dacă le vei vedea patratoase în primele zile... E normal... Așa arătau și ale mele patratoase și după ce am început sa fac masaj a început sa se modeleze frumos și rotunde și nu le mai simt așa tari.. Eu una Îți recomand sa suni medicul și sa îl întrebi pe el.. E cel mai bine
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 33marire sani - recomandari
- 8cresterea sanilor
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 1implant mamar - recomandari
- 48cancer de san?
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 2sini prea mari
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 3Silicoane
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
- 1Mastopexie cu implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: