Implant silicon sani
Presiunea dimineata se simte in jur de 3 sapt apoi dispare, sanii tari se simt aproape sigur 2 luni, apoi usor încep sa se înmoaie. Sunt cazuri unde sanii se înmoaie dedtul de mult, sau raman mai tari, in funcție de organismul nostru. Sa va fac putin sa zâmbiți... Exista sanii perfecti fetelor, eu încep sa cred ca ai mei sunt!:))) mi s a spus de atâtea ori încât încep sa cred!
Exact cum spune mamitzica 75, 80 este circumferință, cu mărimea la sanii, cupa este C, D, , , , daca se trece de la 75 la 80 este pentru ca v ați lățit in torace nu are legătura cu cupa sutienului. La unele am 75, altele 80 depinde si de model dar cupa e mereu D ( by the way deși am D se vad mai mici decat ai tai Onutza care par mult mai mari.
Helly nu e neaparat egala mereu cu măsura de pe bustiera, depinde si de ce aveai inainte, eu am avut 34C si la sutien am 75D, C ma trânge, cred ca de fapt am un C si jumatate:))))
Știu și excepții Chanell... de aceea am spus " de obicei". Felicitări pentru sânii perfecti! Sper ca s-au liniștit lucrurile la sv...
Merci Chanell pt răspuns!:* ai dreptate, ai tai sunt perfecti!:)
Referitor la măsura bustierei, eu nu inteleg un lucru; la mn este 75 B-C, adica nici măcar C întreg, iar eu am niște bidonase..:)) Bustierele mele sunt de la Moom, nu Marena cum vad ca aveti majoritatea. Poate ca sunt altfel. Tare curioasa sunt cat voi purta la sutien.. 75 C? 75 D??? Inainte purtam 75 B cu push Up.
Referitor la măsura bustierei, eu nu inteleg un lucru; la mn este 75 B-C, adica nici măcar C întreg, iar eu am niște bidonase..:)) Bustierele mele sunt de la Moom, nu Marena cum vad ca aveti majoritatea. Poate ca sunt altfel. Tare curioasa sunt cat voi purta la sutien.. 75 C? 75 D??? Inainte purtam 75 B cu push Up.
:)))))))))) cu greutate, dar găsești! Eu am avut probleme la costumele de baie... insa m-am descurcat pana la urma și cu ele.
Helly oamenii sunt rai peste tot, la munca este " o oala sub presiune" încerc sa găsesc altceva, daca ma puteți ajuta, va multumesc!
Fetelor sanii trebuie sa i vedem noi
Frumosi, chiar daca nu sunt mari, bucurați va de ei, va doresc tuturor sa aveți sanii asa cum ii doriti.
Frumosi, chiar daca nu sunt mari, bucurați va de ei, va doresc tuturor sa aveți sanii asa cum ii doriti.
Mamitzica tocmai D ramane peste tot;) cum majoritatea au sanii mai micuți, pe mine asta ma bucura, exista D la toate modelele. Fetelor eu nu am dat navala sa cumpar sutiene, pe la 2 luni jumate am cumpărat ceva, Am 7 sutiene toate!:)
Si eu tot bustiere Maam am, dar cred ca mi- a dat Dr 70 C-D ca sa ma strângă bine, pt ca sânii sun puțin depărtați, de la 6 cm a reușit sa-i aducă la 4cm ( normal ar fi 3 cm distanța dintre ei).
Pe mn bustiera B-C ma strange f rau.. dar masura asta mi a dat o dr..
Chanell, m ai linistit:)) oricum e prematur sa mi caut sutiene acum, eram doar curioasa..
Fetelor nu mai pot de durere..mam tarait pana la farmacie sa iau ketonal de 150. Nici nu puteam iesi din lift. Imi venea sa plang. Sper sa nu ma doara maine mai tare ca azi ca mor de durere. Doamne ajuta sa trec peste zilele astea...imi pierd puterile :(
Of Ioana, draga mea.. chiar n ai pe cn chema măcar 2, 3 ore la tn??? Ai tai nu pot ajunge sa te ia? Daca nu eram si eu in recuperare pe bune de nu veneam sa te ajut! Stai pe cat posibil liniștita, mănâncă, bea apa multa, ajuți organismul sa se refacă.. Ce sa ti mai zic?? Putere, draga mea!! Si cere ajutorul prietenelor, cunoștințelor, cuiva..
Mamitzica eu am 70 b-c :)) și am implant de 360 ml, app fetelor sunt tare supărată..ieri am ajuns la urgenta în perfuzii... criza de rinichi :( iau un pumn de pastile :( sper sa elimin piatra sa nu ajung iar la anestezie :(
Ioana, vin cu soțul la tine, daca vrei! Mi se rupe sufletul. Ai mesaj privat!
Marce dar crezi ca din cauza interventiei mamare ai crizele la rinichi?adica din cauza medicamentelor?
Am ajuns acasa si in continuare ma simt ok.sufar cand imi vad piticul ca vrea in brate si nu pot sa il iau si am o intrebare:e normal sa sangerez la sani?
Cred ca bustiera de la lipo a ajuns peste bustiera de la sani si a frecat putin acolo
Saruccel nu... Nu cred... doctorul la care am fost știr de intervenție și nu a menționat nimic... bănuiesc ca piatra nu se formează într. O luna... ideea e ca îmi e frica sa nu elimin piatra și sa intru iar în anestezie sa îmi spargă piatra cu sonda telescopica... Ar fi prea mica distanta intre o anestezie și alta... Abia am o luna de la implant.. Sper totuși sa o elimin cu medicamentele ce le iau..
DanaVl nuuu nu e normal sa sângerezi... Dacă sângerezi anunțați medicul... sa nu se desfacă operația
Ioana, curaj fata draga, nu te descuraja. In aceeasi sit am fost si eu!! Si singura! Fetele de aici mi au dat putere! İn cateva zile te vei simti mai bn! İncearca sa dormi cat mai ridicata si cat mai mult ! Somnul vindeca. Apoi doar usoare plimbari prin casa, sa te acomodezi! Te inteleg perfect ce inseamna sa fii singura!! Dar ramai puternica, vei vedea ca va trece! Si eu am zis ca innebunesc..
Ioana, si nu te forta cu miscarea. Pe mn m au dat jos din pat imediat dupa ce m am trezit.insa ma lua cu lesın. Apoi, a doua zi inainte de externare, la fel, au zis ca e f important sa fac miscare usoara, chiar si cu bratele. İnsa totul putin cate putin! Tot ce simti am simtit si eu si multe alte fete. Am plans de durere si imi parea rau c am facut o :)) dar dupa o luna iti jur ca vei uita!! Cum te vei simti un pic mai bn, iesi la aer, la o terasa etc. Chiar de mergi cocosata. Eu am mers apr o luna cocosata, ca altfel simteam ca mi se dezlipeste pielea de pe coaste! Tine ne la curent cu ev ta, te rugam!
Ioana trebuie sa gasesti pe cineva sa te ajute.of.de eram din Buc veneam eu sa te ajut.
Incearca sa dormi cat mai sus sa te poti ridica singura din pat.
Nu are cine sa vina sa te ia cu masina? Ia un taxi sau ceva pana acasa.
Sper ca vei fi ok.
Durerile trec, sa fii doar optimista
Incearca sa dormi cat mai sus sa te poti ridica singura din pat.
Nu are cine sa vina sa te ia cu masina? Ia un taxi sau ceva pana acasa.
Sper ca vei fi ok.
Durerile trec, sa fii doar optimista
Dana nu e normal sa iti curga sange. Nu ai avut tuburi de dren?
Suna-l pe dr
Suna-l pe dr
Am sunat asistenta si a xia sa nu umblu la plasture.zice ca e normal sa mai curga sange.inca nu am dureri ma gandesc ca daca ar fi problema m-ar durea
Dacă curge sânge înseamnă ca rana e deschisa..dureri poate nu și din cauza medicamentelor... Eu zic totuși sa mergi la doctor..El știe mai bn..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 3marirea sanilor
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 0Implant iesit
- 7cancer am aflat ieri
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 0implant mamar
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 0Lifting cu implant mamar
- 0Micşorarea mameloanelor
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 1Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: