Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 216621672168 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
17-07-2016, ora 12:08
Ada0707
Nu este medic/terapeut
Ada0707
Dragele mele, Mamitzica in special, te înțeleg perfect! Eu, ca tine, 3 saptamâni am fost ko. 6 zile drene, nu puteam sa ma ridic singura, sa nu mai vb despre usa frigiderului! Vei vedea, după încă 1-2 saptamâni schimbarea tonusului va fi radicala! Mai așteaptă puțin, va fi bine!

Ioana, după 3, 5 saptamâni am zburat cu avionul, nicio problema legată de operație.

In 2 zile fac 3 luni de la operație. Sânul drept, mai sensibil de la început, s-a așezat si el mai bine (decalaj între cei 2 sâni cam de 2 saptamâni la desumflat, la așezat).

Va pup!!
0
17-07-2016, ora 13:25
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Buna fetelor, am citit ultimele 2 pagini cu atenție, înțelegând doleanțele, frustrarile si dorințele voastre. Se stie foarte bine recuperarea este diferită, aici conteaza foarte mult pe langa contribuția organismului si dimensiunea implantului. Felly s a recuperat rapid si datorită implantului mai mic, mamitzica are cu 0, 200 mai mult, plus cu cat stai mai mult la pat, fara miscare, usoara activitate, organusmul este mai leneș in recuperare. Doctorii au indicațiile lor, dar usor trebuie sa ne desprindem de teama de a nu strica ceva, nu se mai deplasează nimic la 3 sapt, implantul e fixat bine in buzunar, doar durerea se resimte. Mamitzica, Draga mea, fa ti curaj si ridica te singura, vei simți cum durerea va dispărea mai rapid, punând totuși in mușcare mușchiul. Marmaris a avut probleme dar a dat dovada de optimism si a mers inainte, toata puterea o găsim in primul rând in noi insene!Susținere trebuie sa aveam dar asta nu înseamnă ca nu purtam dantela( chiar si acelea au totuși o susținere prin sârma de la baza sutienului, trebuie avuta mai multa grija dar se poate umbla cu dantela, fara sutien dar toate cu măsura pentru a păstra sanii frumosi o perioada cat mai lunga. IOANA e un exemplu de curaj, de voința, dorinta de a fii bine, are un contract pe care trebuie sa l respecte, e jobul ei, fiecare avem motivații, familie sau copii pentru care luptâm si găsim forța interioară cand nu mai rezistam. Va scriu si mi au dat lacrimile, e greu la inceput, cu regrete, frustrări ca te simți neputincioasa, mai usor sau mai greu o sa fiți toate bine, sa știți ca dupa 1 an nici nu le mai acordați atenție ca si cum asa ați fost mereu. Aveți grija de voi fete dragi, sunteți toate puternice!!!!!
1
17-07-2016, ora 13:40
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
De mai bine de 1 an am vazut raportul multora pe forum, cu bune, cu discuții, certuri, vreau sa va spun vouă fetelor operate de curand 2 luni si cele recente, sunteți foarte unite, suntem( încă nu am obosit si nici plictisit de sutele de repetari ale acelorași întrebări) eu tot ce dac e din pasiune acum si Mulțumirea sufleteasca cand vad ca fetele sunt bine. Sunteți grupul de femei din cele mai unite pe care le am vazut pe forum, va felicit pentru ajutorul si susținerea de care dati dovada. Gândiți' va cum va simțiți cand vi se spune" nu o sa te uit niciodata pentru tot ce ai facut pentru mine" aceste cuvinte ma fac mai puternica si imi dau incredere in mine, nu am fost niciodata puternica dar viata ne invata, aceasta operatie nu ne reda doar increderea in noi, ne face mult mai puternice!
0
17-07-2016, ora 14:06
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ADA 0707, multumesc pt înțelegere! 3 sapt intr o sit normala pare putin, dar asa, pare enorm!
Eu, gata, nu mai am de gând sa mi plâng de mila, acum o ora m am ambiționat si am condus, a fost cam aiurea mai ales in viraje dar.. gata!
Tot de azi o sa incerc sa ma ridic singura, maine fac 3 sapt, Dr a zis ca dupa 3 sapt sa o fac.
0
17-07-2016, ora 14:07
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ROXY, sapt viit ma va chema la control si l voi întreba.
0
17-07-2016, ora 14:14
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Chanell, sunt IMPRESIONATA de prietenia, susținerea, înțelegerea fetelor de aici! Stiu ca puterea o găsești in tine in primul rand, dar orice s ar zice, o vorba buna de încurajare ajuta enorm, enorm! Va pup pe toate si pe tine de asemenea, draga mea!:*
0
17-07-2016, ora 14:17
DanaVL
Nu este medic/terapeut
DanaVL
Nu ma dor sanii si burta cum ma doare capul...stau in pat pt ca ma doare capul nu stiu daca e normal sa ma doara asa in fiecare zi.uneori parca ametesc.sper sa treaca
0
17-07-2016, ora 14:28
DanaVL
Nu este medic/terapeut
DanaVL
Sani mei arata foarte ciudat in partea de sus ( sper ca se mai schimba)ce parere aveti?
0
17-07-2016, ora 14:29
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Logodnicul meu a observat aseara si mi-a zis sa intreb medicul.intre san si sub-brat parca imi atarna pielea. Parca mi s-a deformat locul.am mai vazut si in pozele la unele din voi. Este normal?
El zice sa nu cumva sa imi ramana asa din cauza implantului.
Arata foarte urat si neuniform.
Daca nu ma intelegeti, pot sa fac o poza si sa o postez.
Sunt ft ingrijorata
0
17-07-2016, ora 14:34
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ROXY, si eu am observat de 2 zile la stângul, la marginea sânului spre axila se vede marginea implantului care e mai sus un pic de pliul sânului.. si intre asta si pliul sânului sta pielea ciudat.. eu banuiesc ca nu a coborât inca implantul..
0
17-07-2016, ora 14:47
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
DanaVl, ai mei erau pana la clavicula.. am purtat banda 2 sapt si au coborât mult, dpadv sunt OK acum.din profil însă, mai ales la dreptul care nu s a desumflat cat trebuie, se vede ciudat privit asa. Din fata arata ok. Treb sa avem răbdare, asta e partea proasta..
Pe mn capul nu m a durut, poate ai stat in aer cond sau curent.. întreba medicul ce poti lua si daca are leg cu operația. Te pup!
0
17-07-2016, ora 14:48
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
MARMARIS, ma gândeam acum.. cu antiinflamator ai voie sa dai pe areole? Poate ajuta.. zic si eu..
0
17-07-2016, ora 15:02
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Pe 24 fac 2 luni si voi vb cu medicul.. Plus ca in dimi asta am obs ca dreptul s a lasat mult fata de stangul, si e f moale.. O fi normal?.. Ca nu as vrea parca sa se lase asa mult.. Pai ce, ajung cu ei ca inainte?...Plus ca mi se par f departati.. Cand stau cu bratele pe langa corp, ii simt la atingere, parca sunt prea umflati spre axila... O sa incerc azi sa pun o poza..
1
17-07-2016, ora 15:06
Felly T
Nu este medic/terapeut
Felly T
Si sanul meu drept mai arata un pic ciudat sus si intr-o parte, stangul e perfect :) probabil ca dreptului ii ia un pic mai mult timp sa isi revina, au fost si un pic asimetrici inainte. Si la mine se simte implantul la dreptul spre subrat si la stangul nu, dar pielea arata bine, nu s-a deformat. Azi am fost cu fii-mea sa ii cumpar sandalute si am umblat ceva, plus sus pe rafturi si ma inteapa dreptul, acum ma odihnesc. Mamitzica, ab astept sa imi spui cate restrictii iti elimina dr sapt viit. In ce zi ai controlul? Pup toate fetele. Ioana, ai sani superbi si ai fost o eroina fiind singura dupa op.
0
17-07-2016, ora 15:17
DanaVL
Nu este medic/terapeut
DanaVL
Roxy sanii mei sus nu imi plac deloc dar sper sa se schimbe, oricum si inainte de implant am impresia ca se vedea asa ca un pliu sus dar nu atat de tare plus ca un san se vede f tare ca e mai sus si mai mare.eu imi imaginam ca o sa am niste sani rotunzi cu sfarcurilr in vant.vise.clar nu pot iesi asa daca nu am avut material bun inainte.
0
17-07-2016, ora 15:37
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
FELLY, nu stiu momentan ziua, maine il voi suna si stabilim o zi. Va țin la curent.
0
17-07-2016, ora 15:51
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Roxy dacă te referi la pliurile care se observa și în poza, în părți deasupra sânilor și se duce spre sub braț, ăla se duce în momentul când coboară și sani
0
17-07-2016, ora 16:05
saruccel
Nu este medic/terapeut
saruccel
Buna fetelor marti am consultatia si miercuri ar trebui sa ma operez, eu am pietre la fiere, anestezista mi-a spus ca din cauza interventiei este posibil 5%sa fac vreo colica biliara, mi -am zis sa merg înainte dar astazi ma apucat un pic teama, si nu stiu ce sa fac...off daca renunt o sa regret sigur..:((
0
17-07-2016, ora 16:06
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Asspassia da, de ala zic. Se obs putin si in poza mea pe partea stanga.
Eu sper sa fie din cauza la banda ce inca o port cum e super stransa.
Problema e ca pe zi ce trece e tot mai urat
1
17-07-2016, ora 16:06
saruccel
Nu este medic/terapeut
saruccel
Mi-e teama si de recuperare offf
0
17-07-2016, ora 16:22
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Trece roxy sigur. Și la mine a trecut
0
17-07-2016, ora 16:37
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
SARRUCEL, nu poti face un tratament inainte si apoi sa te operezi? Ca sa ai siguranța ca o n o sa ai si alte probl..
Recuperarea tine de fiecare in parte, unora le e f usor, altora mai greu, nimeni nu ti poate spune cum o sa fie la tine..
0
17-07-2016, ora 16:52
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Decizia Sarucel o iei doar tu, gandeste te bine! Era ok sa tratezi intai problema cu pietrele si apoi intervenția, si acest 5% trebuie totuși sa ti'l asumi. Succes sa fie totul bine.
0
17-07-2016, ora 17:17
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Saruccel exista sanse sa nu accepte corpul siliconul, exista sanse sa nu iasa bine operatia, exista multe posibilitati sa iasa ceva rau. Acel 5% e un procentaj tare mic.
Eu m-am operat cu probleme cu tiroida si anxietate netratata si uite ca totusi sunt ok.
Gandeste pozitiv!
0
17-07-2016, ora 17:29
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Fetele ce plasturi ati folosit la bronzat?
0
17-07-2016, ora 17:41
saruccel
Nu este medic/terapeut
saruccel
Da, va multumesc fetelor, nici sotul meu nu poate sa stea cu mine, el doar ma lasa si ma ia din Bucuresti, o sa merg totusi la consultatie sa vorbesc mai bn cu anestezista si apoi mai vedem...din pacate nu exista tratament pt.pietre, tr.operatie sa-ti scoti fierea cu tot cu pietre daca renunt acum la implant, cu siguranta nu o sa mai fie o alta data...va multumesc fete faine recuperare usoara celor operate recent, si celor mai vechi, sa va bucurati de tîtele voastre ;))
0
17-07-2016, ora 17:46
saruccel
Nu este medic/terapeut
saruccel
Stiu Chanell ca tr sa -mi asum, tocmai de aceea am intrat în panica...pup!
1
17-07-2016, ora 18:41
Oanacriss
Nu este medic/terapeut
Oanacriss
Fetelor ma bucur ca sunteti toate bine, recuperare usoara in continuare :*. Ioana ft bn arata sanii tai, eu zic ca a meritat sa treci prin dureri, mai ales ca acum au trecut si te poti bucura de ei.

Mamitzica azinoapte am visat ca m-am operat si dr mi-a pus de 570 cc ( nici nu cred ca exista marimea asta, nu stiu de unde mi-a venit :))), si ma tot gandeam ca daca tie ti se par mari de 500 eu ce o sa ma fac cu ei ca erau imensi :))), app in poza se vad ft frumos, eu cel putin ii vad egali :*

Saruccel cum spunea Roxy se pot intampla multe nu doar sa faci o colica biliara, plus ca asta poti sa o faci oricand nu doar dupa interventie. Deci capul sus, o sa fie bine. Daca iti doresti mult op fa acest lucru, sa nu regreti mai tarziu. Eu am probleme mult mai grave si e posibil sa nu pot face operatia asta niciodata, desi o visez de multi ani. :(((
1
17-07-2016, ora 18:44
cris-ra
Nu este medic/terapeut
cris-ra
Va urmăresc de ceva vreme. Abia astept sa îmi fac timp si sa intru sa citesc ceea ati scris. Am prins drag de voi, mai ales când observ cu cata răbdare si bunatare raspundeti la mesaje. Si eu m-am operat pe 4 iulie. Maine fac 2 săptămâni de când m-am operat. M.am recuperat foarte repede. Mă simt bine. Ceea ce m.au ajutat au fost exercitiile pe care mi le-a recomandat doctorita. Mi.am facut curaj sa scriu atunci când am vazut ca Mamitzica este puțin demoralizată. Mamitzica, gândește pozitiv! Ai niste sâni minunati! Treptat, treptat te vei simti mai bine. Încearcă sa faci exercitii! Sa rotesti usor umerii in fata, apoi in spate. Sa ridici bratele, astfel încât sa se formeze un unghi de 90 de grade, indoind de la cot, asezi bratele in fata si încerci sa le duci spre exterior. Acest exercitiu, pe care imi e greu sa il descriu in cuvinte, m.a ajutat foarte mult, mai ales când aveam dureri de coloana. Asa cum spuneam, aceste exerciții mi.au fost recomandate de doctorita care m.a operat. O recuperare cat mai usoara, dragutelor!
0
17-07-2016, ora 18:59
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
OANACRISS, hai ca m ai facut sa rad!:))) Puuup fata!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 216621672168 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •