Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 216921702171 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
19-07-2016, ora 13:36
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
CRIS RAL, si mie mi a zis dr ca pot plaja sau solar, dar sa port ori costum întreg, ori un sutien cu banda mai lata jos, sa fie f bn acoperite cicatricile. Eu am facut 3 sapt ieri. Mi a mai zis ca daca vreau topless se găsesc niște plasuri speciali la farmacie, sa acoperi inciziile. Pupicei
1
19-07-2016, ora 13:45
cris-ra
Nu este medic/terapeut
cris-ra
Va multumesc frumos pentru raspuns! :-*
3
19-07-2016, ora 13:46
saruccel
Nu este medic/terapeut
saruccel
Buna fetelor din pacate am renuntat la interventie mîine ar fi fost ziua cea mare, dar este mai bn pentr-u linistea mea sa rezolv mai întîi problemuta cu fierea si apoi fara nici un fel de dubiu sa-mi fac augumentare, era un risc pe care nu reuseam sa mi-l asum...va multumesc din suflet pt.sfaturi...drumul meu referitor la sîni nu se opreste aici, o sa fiu activa si pe forum...va pup, sa va bucurati de sînii vostrii!!! :*)
1
19-07-2016, ora 13:49
3xmommy
Nu este medic/terapeut
3xmommy
Cris-ral, mie mi-a spus Dr ca am voie la soare, dar cu bustiera si sa le acopăr bine cu un prosop alb. Eu am facut plaja in Weekend si m-am bronzat frumos. Am intrat in piscina pana la brâu.
0
19-07-2016, ora 14:08
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
SARUCCEL, sa nu ti para rau, ai luat cea mai inleleapta decizie! Sănătatea dincolo de toate. Dupa aceea iti vei face si sânii, ma bucur ca nu renunți la visul tau si te felicit pt aceasta hotarâre!O sa vina si rândul tau. Te pup !
1
19-07-2016, ora 14:21
saruccel
Nu este medic/terapeut
saruccel
Multumesc Mamizica esti o femeie minunata si puternica te pup si te îmbratisez cu drag
1
19-07-2016, ora 14:30
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Mamitzicooo, eu cand promit, promit!! Te pup:)
0
19-07-2016, ora 14:44
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Fetelor, va multumesc pentru incurajari.
Azi am primit o veste nu f ok...la ecografia mamara. Mi-au descoperit un chist f mic de aprox 5 mm...nu e grav, medicul mi-a zis ca e posibil sa se elimine la menstruatie.
Intrebarea mea este: ati patit vreuna dintre voi asa ceva si ati reusit totusi sa va operati?
Eu i-am trimis doctorului rezultatul ecografiei si astept sa-mi raspunda pe email, avand in vedere ca nu e in tara pana joi. Mai am 11 zile pana la operatie.
0
19-07-2016, ora 16:16
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
MARMARIS, asa e! A fost cum ai promis! ❤️❤️❤️Te pup, draga mea draga!
0
19-07-2016, ora 16:18
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
SARUCCEL, te imbratisez !
0
19-07-2016, ora 16:59
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alexandra - lex, buna! Nu ti face nicio problema, sigur te operează! Multe femei au chistulete din acestea..
0
19-07-2016, ora 17:03
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ALLEXANDRAPARASCHV, cum esti? Totul bn? Asteptam sa ne spui ca e totul OK!:) pup
1
19-07-2016, ora 17:43
Allexandraparaschiv
Nu este medic/terapeut
Allexandraparaschiv
Fetelor, gata op, sunt bine, am papat, m-am plimbat, acum stau cu gheata pe piept ceea ce imi cam displace, si grea si rece dar ce sa fac, am dureri dar sigur vor trece...
0
19-07-2016, ora 18:06
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Allexandraparaschiv gheata te ajuta f mult! Trebuie sa o suporti putin :)...recuperare usoara!!
0
19-07-2016, ora 18:22
Allexandraparaschiv
Nu este medic/terapeut
Allexandraparaschiv
Suport! ce nu fac eu ptr sanii mei
0
19-07-2016, ora 18:44
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Cat ti-a pus pana la urma?
0
19-07-2016, ora 18:54
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alexandra, felicitări! Recuperare cat mai ușoară!
1
19-07-2016, ora 20:48
roxyyy27
Nu este medic/terapeut
roxyyy27
Fetelor gata operatia sunt bine, dureri suportabile personal deosebit.A fost ca un vis din care brusc m am trezit cu tzate, :)).sper ca durerile sa ramana la stadiul la care sunt pupiciiii tuturor si recuperare usoara iar cele interesate nu ezitati daca va doriti cu adevarat si aveti un complex asa cum am fost eu...
0
19-07-2016, ora 21:13
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Felicitari roxy si alexandra.welcome to the boobs side :)))))
2
19-07-2016, ora 21:13
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Mamitzica bravo! Asa sa te vedem, happy si cu moralul sus!
0
19-07-2016, ora 21:55
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Felicitări fetelor recent operate! Recuperare cat mai rapida!
ROXY, Pupicei, gata cu văicăreala :)) mi am adus aminte ca eu sunt puternica :)) pup
0
19-07-2016, ora 22:01
Marce89
Nu este medic/terapeut
Marce89
Off mai fetelor... Din păcate acum nu mai pot sa intru pe forum atât de des pt ca mi.am început activitatea profesionala și sunt ffff aglomerata, sănătate tuturor și Vindecare cât mai ușoară fetelor care au intervenție recenta, va pupic pe toate xxx
0
20-07-2016, ora 01:10
Oanacriss
Nu este medic/terapeut
Oanacriss
Hei Marce 89 :*...cum te simti acum de cand ti.ai reluat activitatea? Simti disconfort sau dureri cand pilesti unghiutele?
0
20-07-2016, ora 01:31
Oanacriss
Nu este medic/terapeut
Oanacriss
Buna fetelor, am si eu o intrebare, poate reusiti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns, ca pana ajung eu la dr mai dureaza si parca ma omoara gandul asta... Eu am niste probleme la inima, iar acum doua zile am citit un articol in care dl dr negovan (sper ca am retinut bn) spunea ca deoarece aceasta op este considerata un moft se fac interventii in cazul in care pacienta are anumite boli dar nu si in cazul in care sufera de boli cardiace :((..acum nu stiu daca asta este o regula aplicata de toti doctorii sau dansul vorbea in nume propriu...are careva dintre voi cunostinte in domeniul asta? Sau ati auzit cumva pe cineva cu asemenea probleme care totusi a reusit sa isi faca operatia? Parca mi-e si frica sa ma duc la consultatie de teama unui raspuns negativ :((
0
20-07-2016, ora 01:46
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Oana criss, tatăl meu în urma cu un an a suferit un infarct de care a scăpat cu bine, bineînțeles ca la tine nu se pune problema, el are 50 de ani, dar vreau sa zic ca și la stomatolog cand merge de atunci, prezintă tot ce sa întâmplat și mulți îl refuza din cauza anesteziei locale, întâmpină probleme din cauza ăsta
0
20-07-2016, ora 01:48
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
În mod normal dacă nu ai fi știut sa zicem ca ai probleme cu inima, dacă ekg ul ieșea ok te opera orice dr. Mie mi sa făcut chiar înainte sa intru în operație, semn ca este f important
0
20-07-2016, ora 08:46
3xmommy
Nu este medic/terapeut
3xmommy
Aspassia, acum văd poza ta noua. Ai sânii mari si frumoși!
0
20-07-2016, ora 09:10
Oanacriss
Nu este medic/terapeut
Oanacriss
Aspassia multumesc pt raspuns si multa sanatate tatalui tau...la mine nu e asa grava situatia..intradevar si la mine e indicat cand merg la stomatolog sa iau un antibiotic inainte dar asta ca sa evit o eventuala infectie dar nu mi-a spus nimeni sa anunt dr sa inainte sa nu am probleme din cauza anesteziei. Cat despre Ekg nu demult am facut unu pt ca mi-a fost impus la locul de munca dar ziceau ca e ok.
0
20-07-2016, ora 09:35
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Oanacriss eu am fost operata de dr Negovan.
Nu te opereaza daca iese ceva la ekg.
Eu am suflu sistolic functional (gauri in inima) dar totusi m-a operat.
Trebuie precizat ce ai si poti intreba si un cardiolog daca vrei sa stai linistita
0
20-07-2016, ora 10:50
Ioana-1988
Nu este medic/terapeut
Ioana-1988
Fetelor maicamea rade de mine de modul cum merg(incerc sa merg drept..si par ca un robotel) am 10 zile de la operatie..primele zile am avut dureri apoi am putut dormi linistita. Acum dupa 10 zile au reaparut durerile ca de carcei la sanul drept in spate si la axila mai ales cand ma pun in pat sa dorm si cand ma trezesc. Nu stiu daca e motiv sa ma ingrijorez sau nu. Dar ma trezesc de 10 ori noaptea si ma doare..nu pot dormi nici pe spate :( ati patit si voi? Deci scapasem de durerile astea cateva zile dar au revenit
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 216921702171 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •