Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 217221732174 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
21-07-2016, ora 18:53
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Chanell, nu vreau sa te mai superi., multumesc mult pt susținere!
Gata, sa nu mai dam importantă!
Va pup fete bune si frumoase!
0
21-07-2016, ora 19:50
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Te pup cu drag! Imi place corectitudinea si lucrurile spuse direct, stai ca aveam si eu 1 si acum 2:)) încep sa deranjez si eu, doar ca nu dau importantă, ajutorul meu pe forum si inafara lui, sutele de comentarii vorbesc de la sine... Va pup fetele, vad ca toate sunteți bine, deci va fi un Weekend liniștit pentru toate fetele operate!
1
21-07-2016, ora 21:38
Evelyn_diana
Nu este medic/terapeut
Evelyn_diana
Si eu am primit bustiera Marena 32C cu implant 425cc si acum cateva zile am fost sa-mi cumpar sutien si sunt intre cupele C si D acum depinde cum sunt lucrate si depinde si de circumferinta bustului.Eu de la 72 B cu mult mult pushap am ajuns la 72 C -D fara pushap.Am observat ca dupa 2-3 luni sanii incep sa se defineasca sa simt intepaturi si putin disconfort la operatie asta din cauza faptului ca muschii au inceput sa se relaxeze si ceea ce a inceput sa ma multumeasca este faptul ca au inceput sa se egaleze ca dimensiuni, nu in totalitate dar nu sta nimeni sa mi-i analizeze cu lupa:))Fetelor cu rabdare si cu incredere ne putem reveni din stresul ca "poate"oare"dar"...Sincer eu incerc sa evit sa port sutien ziua ca doar de asta mi-am pus silicoane dar noaptea dorm cu bustiera ca dorm cel mai bine.Va poop pe toate
1
21-07-2016, ora 21:55
Evelyn_diana
Nu este medic/terapeut
Evelyn_diana
Scuzati de la 75 B cu mult mult pushap am ajuns la 75 C-D fara pushap.
0
21-07-2016, ora 22:09
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Buna Evelyn! Da, parca spunei acum ceva timp ca ai prb cu unul din sani.. E totul ok acum?
0
21-07-2016, ora 22:15
cris-ra
Nu este medic/terapeut
cris-ra
Fetelor, va rog sa îmi spuneți cum dai like sau dislike. Cum trebuie sa apară. Acum, cand va citeam comentariile, am derulat pagina in jos, din greșeală am atins o chestie verde, semnul asta verde apare in dreptul fiecărui nume; in partea dreapta, s-a trecut un 1. Chiar nu stiu ce am facut. Va rog, daca stiti, sa imi spuneti. Nu as vrea sa fac vreo prostie. De pe telefon am accesat forumul.
0
21-07-2016, ora 22:27
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Cris este verde semnul de degetul mare care inseamna like, si cel gri cu degetul in jos care inseamna dislike.
Mamitzico, ai 1000 like de la mn:)) am gasit la new yorker o bustiera tare dragu, din dantela:)
0
21-07-2016, ora 23:18
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Si cn ti a dat dislike la comm, as vrea sa isi argumenteze gestul, daca bineinteles are si cv creier sa poata faca asta...
0
21-07-2016, ora 23:25
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Evelin, mă bucur ca ești bine și mulțumită de evoluție, o sa vezi ca se vor mai așeza, pupici
0
22-07-2016, ora 00:04
Evelyn_diana
Nu este medic/terapeut
Evelyn_diana
Asa este Miruna aveam probleme mari si vizibile cu sanii, unul chiar era prea exagerat de mare si rotund dar acum s-au asezat amandoi si aproape sunt egali.Iti multumesc Aspassia sper ca si tu esti ok.App.cum stai cu acei noduli?
0
22-07-2016, ora 00:06
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Am doar unul, aștept sa fac 6 luni sa văd la eco dacă sa modificat ceva.
0
22-07-2016, ora 00:12
Evelyn_diana
Nu este medic/terapeut
Evelyn_diana
Nu vreau sa creada cineva ca fac reclama sau altceva vis a vis de clinica sau doctor dar din experienta mea chiar sunt multumita.Am tot citit pe forum tot felul de experiente placute sau mai putin placute, eu cred ca conteaza si materialul clientei cat si doctorul.Va doresc la toate fetele tot binele sani frumosi si multa rabdare.Un sfat care vi-l pot da din suflet este sa nu renuntati la bustiera noaptea iar ziua purtati-l in casa cand sunte-ti libere ajuta foarte mult la modelare.
0
22-07-2016, ora 00:16
Evelyn_diana
Nu este medic/terapeut
Evelyn_diana
Unde il ai mai exact Asspasia? Eu il am sub axila, cand il am cand nu il am, cand e micut cand e mai marisor cred ca e si din cauza hormonilor.:)))la control la domnul doctor ai fost?
3
22-07-2016, ora 00:17
Catagiani
Nu este medic/terapeut
Catagiani
Buna fetelor!Nu va mai necăjiți, toate sunteți de mii de linkuri pentru tot ce ați făcut pe forumul asta, pentru timpul acordat, pentru sfaturile si încurajările pe care ni le dați in fiecare zi!!!Fara voi, si experiența voastră nu am fii ajuns la doua mii si ceva de pagini de postări! Fără voi, nu atatea fete ar fi avut curajul sa facă acest pas!
Vin si eu cu vestea ce mare, m-am programat pe 4 August pt Rinoplastie si silicoane la Dr Vitalie Stan, sper sa fi făcut alegerea cea buna!!
Va pup, si recuperare ușoară !
0
22-07-2016, ora 00:27
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Eu îl am la sânul stâng deasupra sfârcului tot spre axila, e pana într un cm, da am fost săptămână trecuta, totul este bine pana acum

Cătăngi succes sa ți îndeplinești visul și sa ți iasă așa Cum îți dorești, cât despre medicul ales, ești pe mâini bune și experimentate
0
22-07-2016, ora 00:35
Evelyn_diana
Nu este medic/terapeut
Evelyn_diana
Ma bucur Ca esti bine, dar stii ce a produs acest nodul de il ai dupa operatie?Si al meu e tot pe partea stanga sub axila inspre san.
0
22-07-2016, ora 01:21
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Eu îl avea și înainte de operație, mi a ieșit la eco, e hormonal, benign
2
22-07-2016, ora 07:22
cris-ra
Nu este medic/terapeut
cris-ra
Multumesc frumos pentru răspuns, Marmaris! Credeam ca am facut vreo prostie, sa dau dislike...Imi sunteti dragi...Sunteti pe cale de dispariție, mai rar sa vezi pe un forum atâtea vorbe frumoase si atata incurajare! Va felicit pe toate pentru ceea ce faceti! Pupici...:-*
1
22-07-2016, ora 07:27
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
CATAGIANI, bravoo! Eu sunt operata la domnul dr Vitalie, este un medic cu multa experiența! Cat tine de rino, am vazut rezultate f frumoase la dumnealui, plus ca atunci cand m am operat eu, colega mea de salon avea rino si se simțea f bn, n avea nicio durere.

Hai ca mai e putin ! O sa iasă totul f bine, vei vedea!
0
22-07-2016, ora 07:36
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
MARMARIS, ce bine ca ti ai găsit! Astăzi încep si eu căutările:))
Tot ce vreau momentan, este sa mi găsesc un costum de baie care sa vina bine si sa mi acopere inciziile, sa pot face si eu putina plaja ca acuș trece vara si eu sunt cam alba..
Sutiene si bustiere nu mi iau acum, e cam devreme, mai astept sa fac măcar 6 sapt, ca acum cred ca ar sta ca pe un manechin de plastic:))))
Pup fata! In rest, totul bine, Marmaris?
0
22-07-2016, ora 08:21
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
'Neatza draga mea, sunt cam ocupata cu munca, mai apuc sa intru cand mananc si cand sunt in trafic la semafoare:)) in rest la fel.. Areole tuguiate..luni voi vb cu medicul.. Nu stiu cat vor mai sta asa, pe bune, ma dispera.. Scot bustiera, sunt plate, dar apoi zici ca baga cnv aer in ele, le vad cum se umfla...
2
22-07-2016, ora 08:58
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Marmaris, mie imi place foarte mult cum arata sanii tai, par foarte naturali. Eu nu stiu cum ar trebui sa arate areolele tale dupa operatie, dar ma gandesc ca zona aia e mai sensibila decat restul sanului si poate din cauza asta inca nu arata ca inainte.
Mamitzica, spor la cumparaturi! Inarmeaza-te cu multa rabdare si atunci cand iti alegi ce sa probezi alege cupa D sau chiar mai mare, desi poate cand vezi sutienele o sa ti se para mari, cand le probezi poti avea surpriza sa fie mici.
Mi s-a intamplat mie, dupa atatia ani in care eram obisnuita cu o marime, e mai greu la inceput sa te adaptezi noii marimi.
1
22-07-2016, ora 09:07
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Eu astazi fac 3 luni de la operatie si sunt fericita, ma simt bine cu mine, ma simt frumoasa, mi s-a schimbat viata. Deci recomand oricarei femei care nu e multumita de aspectul sanilor sa faca aceasta operatie.
Poate ca imediat dupa operatie e mai greu, recuperarea iti pune putin nervii la incercare, pt ca indiferent daca ai dureri mari sau mici, e evident ca o perioada nu poti face activitatile normale, trebuie sa te menajezi putin, ai nevoie de ajutor. Dar toate astea trec si raman sanii frumosi de care sa ne bucuram toata viata.
Acum la 3 luni pot sa spun ca de cele mai multe ori uit ca am implant. Sanii nu sunt inca foarte moi, s-au mai micsorat fata de prima luna dupa operatie, dar s-au asezat, arata natural asa cum mi-am dorit si ii iubesc!
Am schimbat si poza, dar probabil va dura putin pana apare cea noua.
2
22-07-2016, ora 09:07
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Marmaris, intr adevăr, zona aceea este mult mai sensibilă, uite de exemplu la mine nici acum nu e perfect vindecat mamelonul unde am piercingul ( inca ustura, inca e putin inflamat..)
N are cum sa rămână asa. Oricum sânii tai arata ff bine, o sa se rezolve si cu areolele, trebuie!:)

MAMY3, merci! Da, o sa ma înarmez bine, sper ca si soțul:)))
Sper sa mi găsesc, altfel sunt nevoită sa fac topless!:))) glumesc;)
2
22-07-2016, ora 09:38
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Mamy, Felicitari! Intr adevar, zona areolelor inca e tare ca sa zic asa, dar numai am nici un fel de durere, doar sanul drept, cand ma aplec simt ca ar fi cv acolo, este un discomfort, sub san, prob incizia.. Insa areolele nu ma dor, nu ma ustura, nimic..sunt doar umflate, iar estetic este f urat.. In schimb ii iubesc, imi plac.. Sper sa revina la normal si areolele. Ca masura, imi vine 75C-D, bustiera care am cump nu are masuri de sutien, insa am avut nevoie de L:))
Mamitzica, imi promiti ca vor reveni la normal?:)))
0
22-07-2016, ora 09:45
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Fetelor, si mie mi s-a intamplat sa dau "like" din greseala de pe telefon cand reciteam niste mesaje din 2013; am incercat sa le "scot" dar nu se mai poate; bine totusi ca a fost "like" si nu "dislike" :)))
Am fost si eu la consultatii la domnii Grecu, Antohi si Totir pentru schimb implant si rinoplastie; am "rezonat" cu domnul Totir; are cineva rinoplastie facuta la dumnealui? Pentu mine, domnul Totir e Zeul Sanilor mari si frumosi, dar am o retinere in privinta rinoplastiei, si putine poze pe net, si nici nu am auzit fete cu rino la dumnealui; ajutati-ma, va rog; mai nou ma bate gandul sa merg la consultatie si la domnul Nae, am vazut pe situl dumnealui multe rezultate frumoase si la nas si la sani.
1
22-07-2016, ora 10:33
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Marmaris, PROOOOOMIT!!!
1
22-07-2016, ora 10:37
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Mamitzica uitate la missKate cu un implant mic în atâția anii Cum a coborât implantul și sau ridicat areolele, bănuiesc ca nu a arătat așa de la început
0
22-07-2016, ora 11:02
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Mamy3, ce sani ai !! Arata Wow! Aspect natural, forma frumoasa! Felicitări si la multi ani!
0
22-07-2016, ora 11:06
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Aspassia, da, la asta ma uitam:) abia astept sa se mai ridice si la mine areolele, sunt cam jos.. dar am răbdare.. Pupicei!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 217221732174 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •