Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 217621772178 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
25-07-2016, ora 19:43
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
GATA fetelor, am reușit eu sa schimb!
Asa arata " fetele" mele la o luna:) va pup!
7
26-07-2016, ora 01:43
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Fete frumoase, n am somn si am simtit nevoia sa va scriu un gând.. mai ales pt fetele mai tinere.. nu faceți ca mine, daca aveti complexe cu sânii, nu așteptați sa treacă ani si ani, împliniți va visul, bucurați va cât mai multi ani de ei, aceasta operație chiar schimba viata in bine! Mai ales daca aveti deja copii, si dupa alaptat sânii nu mai sunt fermi si frumoși ca inainte.. nu stați sa va gândiți ca mine 15 ani.. am avut multe momente in care doar visam, fara sa fac ceva concret, apoi au fost mom in care încercam sa ma accept asa cum eram.. dar intr un final tot nu m am putut împăca cu mine si uite ca am facut o! Chiar daca pt mn nu a fost o recuperare f ușoară, acum la o luna ma felicit ca m am decis sa fac aceasta schimbare, dar mi e ciuda ca nu am facut o la 20 si ceva de ani. Dar niciodată nu e prea tarziu! Acum ma simt femeie 100%, sexy, plină de încredere si f fericita cu viata mea intimă si nu numai ;)
Asadar, daca asta va doriți, fara frica inainte! Do it!
Va imbratisez !
0
26-07-2016, ora 06:39
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Asa DA mamitzica, sanii s au schimbat atat de mult, Sunt wow, in scurt timp o sa poti sa revii la viata activa plină de activități. Sa i stăpânești sanatoasa!
1
26-07-2016, ora 08:24
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Mamitzica, ai niste sani super! Arata deja foarte bine.
Si sunt de acord cu tot ce ai scris, este exact ce gandesc si eu. Am asteptat prea multi ani ca sa ma simt 100% femeie.
0
26-07-2016, ora 08:27
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Felicitari, Mamitzica mea draga, te sustin in tot ce spui! Din pacate nu pot vedea noua ta poza desi am dat relogare.. Ieri si alataieri am facut cv efort si am simtit cv dureri, in special la inciziile de sub sani, iar " scartaitul" din sanul stang l am resimtit iar, plus ca trb sa mi vina si perioada, plus ca s trista ca sotul a plecat cu afaceri in alta tara, turcia, si stau cu griji, ca eu nu am putut merge cu el, trb sa ma ocup aici:(
0
26-07-2016, ora 08:31
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Insa nu stiu daca aceste dureri sub forma de intepaturi sunt de la efortul depus, cv greutati am ridicat, sau de la faptul ca azi, maine trb sa vina perioada..
Aaa mamitzica, m am uitat la profil unde e poza veche, dar am dat click pe ea si am vazut o pe cea noua:) suuuperbi, sa i porti sanatoasaa!!
0
26-07-2016, ora 09:00
Marce89
Nu este medic/terapeut
Marce89
Și mie îmi pare rău că nu am făcut mai demult tinand cont de defectul major ce îl aveam... Și asta din cauza fricii și vb spuse pe la tv și informații negative... Dar nu mai contează important e ca am făcuto :)) acum parcă îmi pare rău că nu iam pus mai mari:)))) dar sunt super mulțumită și așa :) dacă ar fi sa repet intervenția nu as ezita :)) ieri m.am măsurat am 90 cm exact:))
1
26-07-2016, ora 09:04
Ioana-1988
Nu este medic/terapeut
Ioana-1988
Fetelor imi cer scuze ca nu am mai postat pe forum..am niste probleme de sanatate. Am 15 zile de la operatie..am scapat de durerea de dimineata, nu in totalitate dar ma ridic din pat fara probleme si nu mai stau 10 minute chinuindu-ma sa ma ridic. Ma pot sprijini in maini fara probleme. Am fost foarte activa, am mers pe jos mult. Din pacate nu am lasat tigarile..fumez cam mult si sper sa nu am o cicatrice mare(sa nu se lateasca). Am luat vitamine zilnic, dupa dus m-am dat cu bio oil evitand cicatricile si asta mi-a facut pielea mai elastica..sanii nu mai sunt atat de inflamati. Am o problema cu postura..parca "merg cu un bat in fund"..dar o sa ma obisnuiesc cu ele la un moment dat. Operatia am facut-o le 11 iulie si pe 3 august merg la consultatie sa imi scoata plasturii. Fetelor va pup! Sunt mandra ca am avut curajul sa fac o schimbare pentru mine!
2
26-07-2016, ora 09:54
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Fetelor va pup!! Am fost la mare cateva zile :).. Tare mandra de noii mei sani, adevarul este ca toata lumea intoarce capul dupa tine..sincera sa fiu inainte imi era putin rusine sa stau la plaja, ma bucur f mult la fel ca voi toate ca am decis sa fac schimbarea asta ! Fetelor nu conteaza ca a fost mai tarziu, important e ca am facut-o si ne simtim mai frumoase si mai increzatoare!!

Mamitzica sanii tai sunt maxim de frumosi, s-au asezat, dar oricum nu e rez final.. Vor arata din ce in ce mai bine!!
Felicitari tuturor fetelor care au facut acest pas si curaj celor care urmeaza!!!
0
26-07-2016, ora 10:05
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Merci Chanell, Mamy3, Marmaris! Va pup!

Marmaris, probabil ca este de la faptul ca treb sa ti vina..si poate si de la stres si oboseala.Mie înainte sa mi vina cu vreo 2 zile mi au dat tot felul de senzatii( furnicături, dureri, usturimi)

Marce, dupa măsurători esti perfecta fata! 90/60/90:))
Eu nu m am măsurat inca.. mi e frica:))))

Mamy3, si sânii tai arata senzațional! Asta e, e bn ca ne am hotărât pana la urma.. mai bn mai tarziu decât niciodată..:)

Chanell, asa e, sânii se tot modifica de la o sapt la alta.Legat de activități, de sapt viit vreau sa incep sa merg la birou, sa mi reintru in normal. O sa am cam mult de condus, vreo 3 h zi..
1
26-07-2016, ora 10:08
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Miruna, ma tot uit la poza ta si ma uiiit.. Wow, Wow! Cat de bn pot arata! Cred si eu ca la mare ai fost super admirata! Marți plec si eu un pic la mare si parca ma simt un pic ciudat sa ma afișez in costum de baie:))) dar ma voi obișnui, cu siguranța!:)
1
26-07-2016, ora 10:39
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Da si eu m-am simtit la fel prima data si e ciudat ca se uita toata lumea, dar trebuie sa ne obisnuim :))
Sunt convinsa ca vei atrage toate privirile mamitzica :*:*
1
26-07-2016, ora 11:12
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Mamitzica, si eu am condus si conduc f mult pe zi, practic toata ziua aproape o petrec la volan.. Norocul este ca i automata, si asta simplifica mult lucrurile. Mie mi a fost greu la inceput, am condus putin, dar apoi am renuntat inca pt 2 sapt...
Ioana, fata curajoasa si draga, ma bucur mult pt tn ca te simti ok, iar partea cu fumatul este asa si asa.. Am inteles ca sunt fete chiar si fumatoare carora li s au vindecat f f frumos, pe cand medicii recomandata sa le lasi o perioada..Cred ca pana la urma depinde doar de organismul fiecaruia..
Fetelor, va pup pe toate, sunteti toate superbe, fiecare este unica cu sanii ei, mai mici mai mari, dar toti sanii de aici sunt superbi!!
4
26-07-2016, ora 11:19
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Mamitzicaaa acum vad toata poza, esti superba femeieee! Ti se potrivesc manusa, nici prea mici nici prea mari! Perfect si supeeerb! Esti un pic mai mare decat mine, sa dea domnul sa arat si eu asa la anii tai!!
Chanell, mamy3, miruna la fel si pt voi, VA ADMIR! Sa numai zica nimeni ca nu romancele sunt cele Mai frumoase femei!!
0
26-07-2016, ora 11:27
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Marmaris, nu ma face sa roșesc!:))
0
26-07-2016, ora 11:34
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Marmaris multumesc frumos!! Sanatoase sa fim ca sani avem :)).. Va puuup :*
1
26-07-2016, ora 15:30
Candy1930
Nu este medic/terapeut
Candy1930
Hello! M.am operat azi dim la domnul Totir !! Nu am avut dureri insuportabile pana acum si mi s.a administrat doar un calmant. Domnisoara asitenta mi.a oprit si perfuzia ca a zis ca beau apa si nu e nevoie. Sunt dureri mai mari zilele urmatoare? Practic eu nu simt durere simt presiune. M.am si ridicat din pat, am fost si la toaleta.
0
26-07-2016, ora 15:39
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Da Candy perioada critica incede de maine 2-3 zile.
0
26-07-2016, ora 16:32
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Candy, felicitări! Ma bucur ca nu ai dureri!Si eu m am simtit bine cat am stat in clinica, dar de a 2 a zi a început distracția pt mine:)) însă nu e o regula scrisă sa ai dureri mari! Am auzit multe fete ca tot ce au simtit a fost un disconfort..mie personal mi se pare o minune, ținând cont ca mie mi a fost f greu vreo6, 7 zile, dar repet, nu e o regula.. diferă de la un organism la altul.
1
26-07-2016, ora 16:38
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Candy, ai profilul setat sa ram confidential. Daca nu este dorința ta, si vrei sa te putem vedea, debifeaza sa te vedem si noi:) cat au Implanturile? Ai si lifting? Cand vei putea, si daca vei vrea.. asteptam sa ti vedem si noi noii sani!
0
26-07-2016, ora 19:09
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Candy, felicitari si recuperare usoara! Maine va fi putin mai dificil atunci cand vei ajunge acasa, dar poate ca nu va fi mai rau decat acum.
Miruna m-am regasit in ce ai povestit legat de mare. Noi care aveam un complex, acum ne miram ca atragem privirile si ca suntem admirate.
Marmaris si sanii tai arata foarte bine!
Mamitzica, mult succes cu condusul, o sa fie bine! Eu la 2 luni dupa operatie am condus 13 ore pana in Grecia si nu am avut nicio problema, m-am simtit foarte bine, nu am avut nici macar junghiuri.
2
26-07-2016, ora 19:37
Cristina5 M
Nu este medic/terapeut
Cristina5 M
Buna seara fetelor si felicitări tuturor pt curajul si ambitia care ați avut-o ! Aveți sâni superbi!:)
Vreau sa va întreb ce părere aveți despre implanturile Eurosilicone, si-a pus cineva de pe forum?

(P.s : Miruna, m-am îndrăgostit de sânii tai!Arata minunat!)

Va pup pe toate!
2
26-07-2016, ora 20:18
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Cristina5 M, multumesc din suflet! Ma simt flatata sa vad laude de la femei!! :) te pup
0
26-07-2016, ora 20:29
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Defapt laudele le merita in special medicii nostrii care au facut o treaba minunata tuturor!!
0
26-07-2016, ora 22:17
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Fetelor unde Dumnezeu se găsesc plasturi pt cicattici? ?? Sunt la mare și aici nu am găsit de cat plasturi normali de tot felul și când vreau sa i dau jos mă ustura de numa
0
26-07-2016, ora 22:24
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Fetelor cand ma dau cu crema inca mai simt firele.. Este normal dupa 2 luni jumatate?
1
26-07-2016, ora 22:36
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Poate is numai urmele miruna, mie îmi rămăsese un fir ( eu am avut fire de scos) și la 3 săptămânii am fost sa mi l scoată dar se simțea foarte tare mă zgâriam în el când mă dădeam cu gel. Oricum firele care se topesc se duc greu
0
26-07-2016, ora 22:42
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Pai si eu ma zgarii in el la sanul drept.. Sunt dinalea care se topesc.. Dar cam in cat timp se duc de tot?
0
26-07-2016, ora 22:43
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Nu știu exact dar am citit tot aici și am reținut câ durează mult
0
26-07-2016, ora 23:13
Buburuza112
Nu este medic/terapeut
Buburuza112
Fetelor am o prietena care urmează sa se opereze in August. Știți ca eu mereu V-am scris vouă si va urmăresc pentru ca si eu mi-aș dori si cand va vad pe voi va adorrrr si va felicit. Prietena mea a văzut pe site-uri mai multe poze cu operații efectuate si ar vrea sa se opereze la dr Totir sau doboș dar in ultimul timp nu prea am mai văzut fete operate de domnul doboș. Voi ce părere aveți ?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 217621772178 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •