Implant silicon sani
Roxy13, aceeasi intrebare vroiam sa pun si eu.. Aseara mi am comandat bustiera aia(cica o sa ajunga in 7 zile..). sper sa fie ok.. Ca cele pe care le am parca s au lasat.. Ori am slabit eu.. Habar nu am, cert e ca astept sa vina comanda sa vad daca o sa fie ok..
CATAGIANI, totul o sa fie f bine azi, sa mergi cu inima deschisă, cu încredere in Dumnezeu si in doctor.
Abia astept sa ti îndeplinești si tu visul!
Abia astept sa ti îndeplinești si tu visul!
Fetelor, bustierele compresive grad || se folosesc dupa 6 sapt fara probleme, asta daca totul a decurs normal pana la acest interval.
Si eu imi voi comanda curând de pe Bustieremedicale.ro, sunt mult mai usor de purtat pe timpul verii, plus ca se pretează mult mai bine cu rochițele si maieutele decoltate ;)
Si eu imi voi comanda curând de pe Bustieremedicale.ro, sunt mult mai usor de purtat pe timpul verii, plus ca se pretează mult mai bine cu rochițele si maieutele decoltate ;)
Buna dragele mele, sunt noua pe forum, desi, in ultimele zile, am tot parcurs paginile legate de acest subiect.
Visez de foarte mult timp la o operatie de genul acesta, iar in urmatoarele 2-3 zile voi afla daca o sa pot sa mi-o permit, deci pana atunci nu vreau sa-mi fac sperante foarte mari.
Am o intrebare pentru fetele care sunt din Constanta si au decis sa se opereze aici, la ce doctori au apelat si daca are cineva mai multe informatii despre dr. Bogdan Caraban de la clinica Diantus?
Am vazut postari din anul 2013 si o colega "de suferinta", constanteanca si ea, s-a operat la B.Caraban, iar totul a decurs ok, cu rezultate pozitive si frumoase.
Va multumesc anticipat pentru orice informatie utila si va doresc ca toate sa aveti parte numai de rezultate fericite !
Visez de foarte mult timp la o operatie de genul acesta, iar in urmatoarele 2-3 zile voi afla daca o sa pot sa mi-o permit, deci pana atunci nu vreau sa-mi fac sperante foarte mari.
Am o intrebare pentru fetele care sunt din Constanta si au decis sa se opereze aici, la ce doctori au apelat si daca are cineva mai multe informatii despre dr. Bogdan Caraban de la clinica Diantus?
Am vazut postari din anul 2013 si o colega "de suferinta", constanteanca si ea, s-a operat la B.Caraban, iar totul a decurs ok, cu rezultate pozitive si frumoase.
Va multumesc anticipat pentru orice informatie utila si va doresc ca toate sa aveti parte numai de rezultate fericite !
Buna fetelor, a sosit ziua cea mare si pt mine!La ora 14 ma operez, rino si sâni.Nu mai am deloc emoții, vreau sa scap ma repede!Va scriu dupa ce ma trezesc din operație! Va pup, Doamne ajuta!
Catagiani multa bafta!! Te asteptam cu vesti dupa!! :*:*
Catagiani, ne gândim la tine, sa iasă totul bine!
Multa bafta Catagiani, totul va fi minunat !!:**
Pt fetele care nu au completat la profil tipul implantului, mărimea, numele doctorului, consider ca e util sa o faca, pt a ajuta următoarele fete sa si faca o idee.
Va pup pe toate!:*
Va pup pe toate!:*
Buna, fetelor
de curand m-am înscris pe acest forum si am citit pe nerăsuflate toate postările voastre.Sunteti minunate si foarte unite...asta ma face sa ma simt ca si cand v-as cunoaște de o viata. Pe 19 aug sunt programată la DR Rachad Hassan pt o operație de rinoplastie si implant mamar Mentor 450cc.Sunt încrezătoare ca totul va decurge bine si visele mele vor deveni realitate. Inițial ma gândeam la un implant de 300-350, dar medicul mi-a recomandat 450 cc dacă ii doresc mari.Sunt putin in dubiu...
de curand m-am înscris pe acest forum si am citit pe nerăsuflate toate postările voastre.Sunteti minunate si foarte unite...asta ma face sa ma simt ca si cand v-as cunoaște de o viata. Pe 19 aug sunt programată la DR Rachad Hassan pt o operație de rinoplastie si implant mamar Mentor 450cc.Sunt încrezătoare ca totul va decurge bine si visele mele vor deveni realitate. Inițial ma gândeam la un implant de 300-350, dar medicul mi-a recomandat 450 cc dacă ii doresc mari.Sunt putin in dubiu...
Buna Ramih, cu siguranta doctorul stie mai bine, si 450cc nu Sunt atat de mari pe Cat iti imaginezi, implantul rotund are latime mai mare dar nu are proiectie, stai linistita 450 e numai bine încât sa nu te gândești sa i schimbi!
Multumesc pt sfat, Chanell...si eu ma autosugestionez ca e alegerea buna, mai ales ca este recomandarea medicului in urma măsurătorilor făcute.
Detalii legate de profil voi completa dupa intervenție, cand voi avea certitudinea ca sunt corecte...la fel si poza de profil cu noile "achiziții"
Detalii legate de profil voi completa dupa intervenție, cand voi avea certitudinea ca sunt corecte...la fel si poza de profil cu noile "achiziții"
Rahim și eu sunt operată la dr rachad, crede ma ca nu e deloc un implant mare dacă vrei o schimbare sesizabila sa zic așa. Ești pe mâini bune, crede ma iar după operații o sa ai tot sprijinul din partea medicului, e un om extraordinar. Succes
Rahim, te poti uita la pozele mele si ale Jessicăi, avem 500cc, iti par mari?:)
Nu te teme, 450 nu vor arata pepeni :))
Te as întreba ce înălțime ai, dar din moment ce dr dupa măsurători ti a recomandat atat, cu siguranța vor arata f bn.
Nu te teme, 450 nu vor arata pepeni :))
Te as întreba ce înălțime ai, dar din moment ce dr dupa măsurători ti a recomandat atat, cu siguranța vor arata f bn.
Buna fetele, am fost si eu azi la control la domnul Marius Popescu si mi/a recomandat un implant de 2560sau 300 anatomic, pe 26m-am programat pt opera
Tie..eram emoționată nici nu știam ce sa-l întreb :))
Tie..eram emoționată nici nu știam ce sa-l întreb :))
Thanks, Aspassia cuvintele voastre de încurajare imi sunt de un real folos...număr zilele pana la operație...ce zic eu zile, orele
Mamitzica, am 1, 62 cu 52kg.doctorul inițial nu înțelegea de ce vreau sa ii modific pt ca dupa naștere nu au suferit si arata f bine...zice el, dar i-am spus răspicat ca vreau maaaari
Vad ca s-a mai discutat despre bustiere in ultimele zile...da, mai vreau si eu bustiere...stiti de unde pot sa comand?
Si Doamneee ce sani misto aveti in pozele de la avatar!!! <3
Ramih, la 1, 62 intr adevăr sunt măricei ;) dar daca asta iti dorești, e perfect!
Alexandra, de pe Bustieremedicale.ro
Iub, multa bafta!! Totul o sa iasă f bn, nu te mai stresa dinainte. Eu asa am facut:)) si acum dau sfaturi din propria experiența. Du te cu încredere in doctor. Fara
frica!:*
Alexandra, de pe Bustieremedicale.ro
Iub, multa bafta!! Totul o sa iasă f bn, nu te mai stresa dinainte. Eu asa am facut:)) si acum dau sfaturi din propria experiența. Du te cu încredere in doctor. Fara
frica!:*
Ramih eu am 375 rotunde, sunt medii, daca as schimba clar ar fi 500 rotunde sau 480 anatomice si am 1.64, 55 kg( eram mai slaba inainte de implant).
Iub ti am zis ca totul o sa fie bine, am vazut implant anatomic de 300 si arată foarte bn, tot la Dr Popescu, plus are un talent d ul doctor cicatricile vindecandu'se foarte bine( arată ca o zgârietură de pisica). Curaj fetelor, daca sunteți mai emotive, am mai spus de câteva ori notati pe o agenda tot ce vreți sa întrebați, asa nu mai aveți surpriza sa uitați...
Fetelor, azi implinesc un an...un an de viata schimbata! Ii multumesc dlui dr pt absolut tot, voua pt tot sprijinul de atunci si pe tot parcursul.
Clinic...ii simt ai mei...
Clinic...ii simt ai mei...
Fetelor, conform recomandarilor voastre mi-am facut programare pt consultatie si la dr. Zamfirescu si la dr. Stan. Astept sa vad parerile lor. Credeti ca ar trebuie sa le spun la cine am fost operata inainte ? Am incercat sa-l sun si pe dr. Siclovan, cel care a creat acest dezastru insa are telefonul inchis.
Andreea pe medici nu i interesează unde ai fost operara si cum sa rezolve, nu cred ca e rusine daca spui adevarul.
LOTUSFLOWER, iti doresc din suflet tot binele din lume, esti un om cum rar se întâlnește, sa fii sanatoasa, iubita esti de toata lumea! Sa te bucuri de sani ! Te iubesc din suflet!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 11Cancer la san
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 0implant mamar
- 13cancer la san
- 11Noduli la sani
- 10Silicoane sani, detalii
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 1Implant mamar
- 1Scoaterea implanturilor mamare
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: