Implant silicon sani
Izzaaa cat te a costat rinoplastia la Dl doctor Albu?
Mirunica, multumesc !:*
Jessica, eu l am luat de frica sa nu fac vergeturi pe
sani, pt ca auzisem la alte fete ca poti face.. am zis sa previn.
Hidratează f bine, lasa pielea moale si fina, eu imi
dau cate un strop si pe sfârcuri, pt ca sunt f uscate, si
ma ajuta
Jessica, eu l am luat de frica sa nu fac vergeturi pe
sani, pt ca auzisem la alte fete ca poti face.. am zis sa previn.
Hidratează f bine, lasa pielea moale si fina, eu imi
dau cate un strop si pe sfârcuri, pt ca sunt f uscate, si
ma ajuta
Jessica eu am fost in perioada cu 10% reducere deci am platit 1350€. Acum e 1500€ rino la el. Mi-a luat pretul pe cea fara deviație chiar daca am avut si deviatie. Te pup
Alecsandraa91, eu mi-am făcut rino si augmentare mamară in același timp la Dr Stan Vitalie, sunt in a doua săptămana de recuperare si ma simt foarte bine! Sunt mulțumită de ambele rezultate!Documenteaza-te bine si ia cea mai buna decizie!
Fetelor unde pot vedea si eu rezultatele operațiilor de la doctorul Vitalie Stan ca am
Căutat de multe ori si nu găsesc nici o poza
Căutat de multe ori si nu găsesc nici o poza
Buburuza, domnul dr Vitalie nu prea apelează la " reclama" de genul asta, însă poti vedea pe forum rezultatele operațiilor făcute de dumnealui:)
Buburuza, domnul doctor are o pagina de Facebook, cu fete operate de dansul, dacă vrei sa-ți faci o idee!
Care este diferența sub mușchi si sub glanda ? Fetelor V-am înnebunit cu întrebările mele !!! Dar vreau sa ma documentez sa știu tot ce este de știut ca imi doresc enorm aceasta operație si știu ca intr-o zi mi-o voi face. Deocamdată urmează cumnata mea peste câteva saptamâni si ea își lasă baza in mine ca ea nu are timp sa se documenteze ma lasă pe mine sa ii aleg si doctorul si tot. Eu nu as avea curaj sa aleagă cineva in locul meu
Buburuza din cate stiu eu sub glanda e mai putin dureros fata de mușchi insa sânii se pot lasa in timp mai repede si exista un risc mai mare de contractura capsulara.
Multumesc mult Mamitzica, ma gandesc sa mi iau Bio Oil pentru ca eu am cateva vergeturi pe sani
Multumesc mult Izzaaa ma bate gandul pe viitor sa mi fac o rinoplastie
Roxy13 eu nu am folosit nimuc pentru acele coșulețe, cum spun fetele, folosește in continuare BIO oil sau intreaba la fArmacue, dar coșulețele apar de la caldura.
Cu placere Jessicca... Da-i inainte fara sa te gândești Cand vei vrea sa faci pasul asta. rinoplastia a fost cea mai buna decizie pe care am putut s-o fac, schimba cu tot Armonia fetei, pot respira seara, care eu nu puteam. Te pup
Alexandra91, ti am raspuns! Scuze de intarziere.
Catagiani abia astept sa ti vad rezultatele, te pup
Izzaaa nici eu nu pot respira pe nas de cand ma stiu sunt asa, multumesc mult
La Multi Ani sărbătoritelor de azi!:* sa fiți mereu ocrotite si iubite!
Va pup, bucurați va de orice moment, chiar daca uneori nu este usor, noi femeile știm sa trecem zâmbind peste toate!
Va pup, bucurați va de orice moment, chiar daca uneori nu este usor, noi femeile știm sa trecem zâmbind peste toate!
Buna Jessicca, am sa încărcat cât de curând o poza cu sânii!!Nasul e mic si drept, inca puțin umflat, înainte aveam o mică cocoașa !!Incerc sa ma obișnuiesc cu noua eu!!Sunt mulțumită de rezultat si ca am făcut acest pas!Va pup fetelor, sa aveti o zi minunata!!!
După cât timp de la operație putem merge la solar?? Aveți idee ?
In general Mirela cat mai tarziu e indicat, sunt fete care s au dus la 3 saptamani, eu am fost f putin la 2 luni. Daca tot vrei sa mergi si ai totuși 1 luna, folosește pe cicatrici crema cu factor mare de protecție si plasturi peste. Încearcă 6 min la inceput sa vezi daca esti ok si ai grija sa mai verifici sa nu se desprindă plasturii, daca intra la cicatrici se fac dupa cu un aspect de 3D iesit in relief. La multi ani sărbătoriților de ziua onomastica!
La multi ani tuturor sarbatoritelor, multa sanatate si impliniri, va pupacesc dulce pe toate !:*******
Mirela3, mie dr meu mi a spus ca pot face plaja sau solar de la 5 sapt, dar fara sa exagerez( plaja cu un sutien care sa acopere cicatricile) si pt solar mi a indicat plasturi.
Mamitzica tu poti dormi pe o parte acum sau tot pe spate?
Jessica, din păcate tot pe spate.. Azi fac 7 sapt de la operație, dr meu a spus sa nu dorm altfel decât pe spate pana împlinesc 3 luni.
E greu, eu dormeam pe burta ca broscuța.. cu mâinile sub perna, uneori imi vine sa plâng noaptea, dar asta e, nu vreau sa fac altfel, de ce sa mi asum riscuri?
Mai Rabd:)
E greu, eu dormeam pe burta ca broscuța.. cu mâinile sub perna, uneori imi vine sa plâng noaptea, dar asta e, nu vreau sa fac altfel, de ce sa mi asum riscuri?
Mai Rabd:)
Offf Mamitzica si eu care credeam ca mai am putin si scap de dormitul pe spate :(((( ma doare ceafa ingrozitor de la dormitul asta pe spate. Azi am implinit 3 saptamani de la operatie am renuntat la banda de la bustiera la recomandarea medicului, ma simt ok cu sanii, areolele se vindeca mai greu, dar am rabdare :)) voi ma ajutati enorm fetelor sa trec cu bine peste aceasta perioada. Va multumesc :*****
Jessica, poate la tine nu e același lucru, cel mai bn intreaba l pe domnul doctor.
Asta cu dormitul pe spate ma termina si pe mine..
plus ca nici brațele nu am voie tot pana la 3 luni sa le ridic sus, sus.. am voie sa le ridic însă fara a trece cu coatele de umeri.. iar noaptea imi vine sa le întind.. sa le pun sub cap, m ar ajuta sa am o pozitie un pic mai confortabila, dar asta e.. dupa cum am zis, prefer sa fiu ascultătoare decât sa risc ceva.
Rabdare si tie, draga mea! Mai bn răbdam acum, dar știm ca nu am stricat nimic cu mana noastră, dupa per asta ne vom bucura MUUULTI ani de sâni frumoși si sănătoși!
Asta cu dormitul pe spate ma termina si pe mine..
plus ca nici brațele nu am voie tot pana la 3 luni sa le ridic sus, sus.. am voie sa le ridic însă fara a trece cu coatele de umeri.. iar noaptea imi vine sa le întind.. sa le pun sub cap, m ar ajuta sa am o pozitie un pic mai confortabila, dar asta e.. dupa cum am zis, prefer sa fiu ascultătoare decât sa risc ceva.
Rabdare si tie, draga mea! Mai bn răbdam acum, dar știm ca nu am stricat nimic cu mana noastră, dupa per asta ne vom bucura MUUULTI ani de sâni frumoși si sănătoși!
Jessica, iti dau un sfat, da ti seara inainte de a te așeza in pat cu Diclac gel si masează bn ceafa cu el, pe mn
ma ajuta !
ma ajuta !
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 11nodul la san
- 30Implantul mamar
- 5Operatie lifting mamar
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 74cancer de san??
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 9Vreau sani mari
- 0implant mamar
- 3Marirea sanilor
- 0Capsule marire sani
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 1Implant mamar!
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 02 săptămâni după lifting cu implant
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: