Implant silicon sani
Mamitzica durerea la coaste cred ca au simțit o multe in perioada de recuperare, ulterior durerile mai apar la efort, tu având si un lifting intern, a fost putin mai complicat. Ideea este ca la un interval de 1-2 luni de la operatie ne simțim chiar ok, dar sunt momente cand durerile apar subit si lafel dispar. In majoritatea cazurilor un san ramane mai sensibil, sunt momente cand un san il simti al tau dintotdeauna iar celălat își face simțită prezenta la efort, la anumite mișcări, seara in primele luni se resimte oboseala de peste zi, sunt putin mai greoi. Dupa 6 luni totul revine la normalitate. Starea de amorțeala se păstrează uneori diminețile, mai ales daca se doarme pe sani. Pupici!
Mybrera cum ai trecut de prima noapte? Fii puternica chiar daca acasa durerile se accentuează 2-3 zile, cu ajutorul medicației vei trece si peste acest hop! Sa ai o recuperare usoara! Pupici!
Arina, ai încercat sa i spui doctorului detaliat ce simți și ca tu deja Îți pui problema de eco și mers la alt doctor pentru a vedea concret ce se întâmplă? Spune i concret ca te deranjează și nu vrei sa lași problema așa, poate e o senzație de moment sau poate e necesar o corecție, deobicei am auzit ca, corecțile sunt mult mai ușoare. Scriei detaliat problema ta chiar și pe fb. Nu am inteles dacă te a văzut în legătură cu problema ăsta? Am încercat și eu sa văd dacă simt, simt când mă aplec Cum se lasă și greutatea implantului dar ca sar desprinde nu îmi dau seama..
Merci, Chanell:)
M am linistit, am vb cu domnul doctor.
O s o iau mai usor cu efortul, poate am exagerat un pic, am fost la munte, am facut destul de multa mișcare, ieri am condus mult.. dar o sa iau Ketonal, asa cum mi a zis dr si o sa ma odihnesc mai mult.
Te pup
M am linistit, am vb cu domnul doctor.
O s o iau mai usor cu efortul, poate am exagerat un pic, am fost la munte, am facut destul de multa mișcare, ieri am condus mult.. dar o sa iau Ketonal, asa cum mi a zis dr si o sa ma odihnesc mai mult.
Te pup
Fetelor eu am 7 luni si inca nu pot dormi pe burta ma dor sanii chiar si dupa 5 min de stat la plaja pe burta. Ecografia a iesit f bine cica dar eu inca mai am dureri dimineata si sanii mei sunt inca taricei. Nici nu pot inota la piscina ca simt cum mi se contracta mischiul, ma gandesc cateodata daca nu cumva protezele sunt asezate prea sus.
Fetelor, am ajuns acasă, sunt bine, nu am dureri mari, doar o mica febra musculară la mâini si cand ma ridic simt durere sau presiune, nu stiu cum sa o numesc, la nivelul coastelor unde sunt inciziile. Am inteles ca greul vine de maine, sper sa nu fie chiar asa de mari durerile ca m-a speriat tare o prietena cum ca de maine trebuie sa fiu pregătită psihic pt dureri grele. O sa încerc sa pun o poza cat de curând, ma asteptam sa fie foarte mari sânii dar sunt oki, arata deja f natural, am 415 la sânul drept si 365 la sânul stâng cel care a foat mai mare si la care mi-a facut si lifting. Si as avea o întrebare, vouă cand ati ieșit din clinica vi s-au dat si antibiotice sau doar calmante ? Va pup !
Buna fetelor!
pt fetele din Constanta care au recurs la operatia de marire de sani la dr Caraban puteti sa imi da-ti un feedback despre cum se desfasoara toata procedura in mare?
in urma cu un an am fost la o consultatie la el dar mi s-a parut "rigid" as vrea sa merg din nou la consultatie dar aud fel si fel de pareri despre el. Am vazut operatii reusite la mai multe fete dar aud si pareri negative
Multumesc frumos!
pt fetele din Constanta care au recurs la operatia de marire de sani la dr Caraban puteti sa imi da-ti un feedback despre cum se desfasoara toata procedura in mare?
in urma cu un an am fost la o consultatie la el dar mi s-a parut "rigid" as vrea sa merg din nou la consultatie dar aud fel si fel de pareri despre el. Am vazut operatii reusite la mai multe fete dar aud si pareri negative
Multumesc frumos!
Mybrera, Clar antibiotic 7 zile! Ciudat ca nu ti a prescris..din cate stiu eu toate fetele au luat antibiotic si antiinflamator 7 zile si calmante la nevoie.
Dar poate ma înșel eu.. sa vedem ce spun si celelalte fete.
Ma bucur ca ai dureri suportabile, e f posibil ca asa sa rămână, fiecare organism reacționează diferit, , au mai fost cazuri in care fetele au simtit doar ca o febra musculara 3, 4 zile
Dar poate ma înșel eu.. sa vedem ce spun si celelalte fete.
Ma bucur ca ai dureri suportabile, e f posibil ca asa sa rămână, fiecare organism reacționează diferit, , au mai fost cazuri in care fetele au simtit doar ca o febra musculara 3, 4 zile
Eu am avut rețeta clară: antibiotic si Ketonal 7 zile, calmante, antiinflamator cu antibiotic de dat pe sani, niște picături pe care le am luat 2 sapt( pt refacerea țesutului sânilor), plus Arnica sau Arnigel.
Dar, desigur ca diferă de la caz la caz.
Dar, desigur ca diferă de la caz la caz.
Hi, dragele mele, maine voi avea "bijuterii" noi. Voi scrie cand ies din operatie. Mie mi-au iesit la analizele de sânge :glicemia 110 si leucocitele 11, 5 un pic mărite in urma unui tratament cu antibiotic pe care l-am terminat pe 12 aug, dar doctorul a zis ca nu e problema. Oricum imi va da antibiotic dupa interventie.
Va îmbrățișez si recuperare ușoară celor care au avut intervenții recente!
Va îmbrățișez si recuperare ușoară celor care au avut intervenții recente!
Am uitat sa va intreb...cand voi ieși din operatie voi avea bustiera pusă...adică pot sa vad cum arata noii sâni :))
RAMIH, bafta!!!:*
O sa fie totul bine, abia astept sa ti vad " fetițele"!
Dupa op, iti pune bustiera, da, dar la câteva ore o sa vina doctorul sa te vada si atunci ti o va deschide, eu in mom acela am rugat dr sa mi faca o poza cu tel, sa le analizez mai tarziu:)))
O sa fie totul bine, abia astept sa ti vad " fetițele"!
Dupa op, iti pune bustiera, da, dar la câteva ore o sa vina doctorul sa te vada si atunci ti o va deschide, eu in mom acela am rugat dr sa mi faca o poza cu tel, sa le analizez mai tarziu:)))
Am pus si eu o poza cu sutien/ un sutien de dinainte de operație/...:)) sutienul nu are push Up, este doar întărit.
Am fost curioasa cum arata intr un sutien, cel vechi este 75B, prob ca voi purta 75 C plin sau 75 D.. voi afla curand.
Se vede poza?:)
Am fost curioasa cum arata intr un sutien, cel vechi este 75B, prob ca voi purta 75 C plin sau 75 D.. voi afla curand.
Se vede poza?:)
Mamitzica nu stiu de ce procedează asa doctorul meu. Azi la externare cand a venit asistenta cu medicamentele am întrebat-o de antibiotic si a zis ca nu e nevoie ca mi-au administrat deja destul pe perfuzie profilactic. Nu am insistat dar recunosc ca am fost putin mirata, am întrebat-o si pe Onutza2015 care s-a operat tot la el si la fel nici ei nu i-a dat. In schimb plasturii ( benzile ) de pe răni sunt cu antibiotic, scrie in biletul de externare. Singurele medicamente ce le-am primit au fost paracetamol si diclotard. Deci nici un calmant si nici un unguent.. Nu stiu daca sa iau altceva in afara de ce am primit, o sa vad cum rezist cu astea si daca am dureri mari o sa il sun pe medic sa il întreb daca pot sa iau ceva mai tare, sau daca ma pot da cu ceva unguent.
Ramih, bafta ! :* asteptam sa revii cu vesti foarte bune :)
Ramih sunt medici care pun bustiera imediat si te vei trezi cu ea direct, dar, sunt si medici care o pun a 2 a zi, si asa ai ocazia sa ii vezi. In prima zi nu exista edem, cum arată in prima zi vor arată abia la 2 saptamani cand se retrage edemul.Mult succes, cu siguranța va decurge totul bine!
Mybrera, fiecare dr stie cel mai bine ce e nevoie pt pacienta lui, însă ma mira putin ca nu ti a mai prescris si pt acasă.. si eu am primit antibiotic in clinica, in primele ore dupa operație e imperios necesar sa primim prin perfuzie..
Dar sigur stie dr mai bine ce face!
Recuperare cat mai ușoară, draga mea!
Dar sigur stie dr mai bine ce face!
Recuperare cat mai ușoară, draga mea!
Chanell, tin sa te contrazic putin, la mine in prima zi erau gigant, edematizati.. iar la 2 sapt arătau cu totul altfel! Nu mai erau pana in clavicula, nu mai erau ataaat de mari, se si egalaseră cam 90%...
Dar prob ca tine de la caz la caz:) eu vorbesc strict in cazul meu. Pup
Dar prob ca tine de la caz la caz:) eu vorbesc strict in cazul meu. Pup
Mybrera cum au spus si fetele clar se da antibiotic pentru a evita diferite Infecții si normal calmante. Dar fiecare medic are modul lui personal. Poti suna si il intrebi. Am mai auzit caz unde nici pentru dureri nu i a dat si s a chinuit fata pana a luat singura de la farmacie. Asigura'te ca doctorul ti a dat tot ce ai nevoie.
Ceea ce am spus este din caz real, din cuvintele medicului, valabil la implant rotund si anatomic, imediat dupa operatie nu sunt inflamați cateva ore, am vazut multe cazuri, dar cum ai spus si tu diferă organismele, la un implant anatomic cu siguranța arată mai bine la 2 saptamani decat imediat. Exemplu si aici EllaElla, ea era "băiețel" cum ea spunea, multe dupa interventie i am spus "unde este implantul? Diferenta a fost imensa cand sanii au prins volum, tocmai asta e surpriza plăcuta la anatomic, la rotund sunt deja conturați, iar ai tai imediat dupa operatie arătau foarte bine si rotunzi. Eu ma refeream la forma sânilor nu la poziționare lor, toate ii avem "in gat" la inceput.
Alexandra88 la 7 luni in mod normal nu ar trebui sa ai acest disconfort, nu are legAtura pozitionarea implantului daca este înalt sau ultra. Nu esti singura la care implantul a ramas mai tare, asa a reacționat organismul tau si in general sunt cazuri cand asa raman, unde nu exista glanda deloc si practic este doar implantul( am pus mana pe implant chiar mic de 250cc la persoana slaba si glanda zero)si are 7 luni. Probabil si din cauza asta nu poti dormi pe ei si simti disconfort. In general implantul cu coezivitate mai mare este mai rigid. Eu nu am aceasta problema, din contra sunt chiar moi, ii strâng in palma dAr au fermitate. Important e sa fii sanatoasa, sa se integreze bine in organism.
Chanell, repet, asa a fost in cazul meu, nu zic ca ce spui tu nu este adevărat.
Nici eu nu ma ref doar la faptul ca erau " pana n gat", ma refer si la mărime, si la forma. Ai mei erau f mari in prima zi, am poza la 3, 4 ore de la operație, de altfel chiar prima poza pusă aici..:)
Ai mei s au schimbat mult in 2 sapt.
Fiecare organism reacționează diferit, nu suntem clonate:) pup
Nici eu nu ma ref doar la faptul ca erau " pana n gat", ma refer si la mărime, si la forma. Ai mei erau f mari in prima zi, am poza la 3, 4 ore de la operație, de altfel chiar prima poza pusă aici..:)
Ai mei s au schimbat mult in 2 sapt.
Fiecare organism reacționează diferit, nu suntem clonate:) pup
La prima poza m am referit:) eu si atunci ti am tot repetat ca ii vad perfecti pentru organismul tau, in niciun caz giganți:) este si impactul de inceput, apoi clar se schimba, coboara, se retrage edemul, prind forma. Cand vezi multe perechi de sani si frumosi, parca niciodata nu i prea mult. Am vazut implanturi de la 250cc pana la 545cc fiecare integrat pentru organismele respective. Sanii tai cum de altfel ti am si spus, vor fi frumosi si perfecti pentru corpul tau si exact asa sunt! Pupici!
Dragele mele, va multumesc pentru urări, e minunat sa ma simt cu voi ca intr-o mare familie unita! Astept cu nerăbdare ziua de maine cand voi vedea pe loc rezultatul la sâni, cât despre nas va trebui sa am răbdare cam 10 zile pana imi va scoate atela. Ca si cand nu era de ajuns, imi fac si mărire de buze daca tot sunt sub anestezie :) Al meu soț mi-a dezvaluit ca spera sa ma mai recunoască prin casa :))) Pup!
OK, Chanell:)) merci.
PS. Ai tai sunt superbi!
PS. Ai tai sunt superbi!
F tare, RAMIH! La tine chiar o sa fie schimbare radicala! Mai ales ca nasul schimba toata fizionomia fetei. Bravo pt curaj si decizie!
Cat tine de acidul hialuronic in buze, ma tot gândesc si eu de cv timp, n am buze subtiri, dar as vrea doar conturul facut.
Am auzit ca te cam învinețești dupa.. dar nu cred ca este o regula. Oare cat dureaza efectul??
Cat tine de acidul hialuronic in buze, ma tot gândesc si eu de cv timp, n am buze subtiri, dar as vrea doar conturul facut.
Am auzit ca te cam învinețești dupa.. dar nu cred ca este o regula. Oare cat dureaza efectul??
Mamitzica, pentru prima data efectul acidului hialuronic nu tine chiar 6 luni asa cum zice medicul. La mine prima injectare a tinut nici 3 luni. Nu m am invinetit, nu am avut absolut nimic. Decat nu am putut vorbi in prima ora din cauza anesteziei locale. Trebuie sa bei multa apa pentru ca acidul absoarbe apa.
AndaMariaAnda, merci frumos pt răspuns!
Dar ai idee, doar conturul daca l fac, arata frumos? N as vrea sa le măresc, nu sunt subtiri, sunt ok, dar conturate mi ar placea;)
Dar ai idee, doar conturul daca l fac, arata frumos? N as vrea sa le măresc, nu sunt subtiri, sunt ok, dar conturate mi ar placea;)
Mamitzica eu imi bag acid de 2 ani deja in buze prima injectare tine mai putin undeva la 3-5 luni, vorbim de juvederm volbella ( este un filer cu o durata mai mare si un volum mai bun ca alte filere, este si mai putin dureros ca altele), eu am inceput cu 0, 5 ml apoi treptat treptat am bagat cate 1ml. In 2 ani doar de 3 ori le-am injectat, ultima oara a fost in Decembrie si inca nu s-au tras. De la prima injectare dupa te va tine intre 8-10 luni efectul. Te pup mamaitzica. Iti trimit poze daca vrei sa vezi diferențe. Prima oara am facut doar contur.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 14implant silicoane
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 9Vreau sani mari
- 20Cancer la san
- 3durere a sanilor
- 2cresterea rapida a sanilor
- 5cum sa-mi cresc sanii?
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 0sini prea mari
- 5Mancarime mamelon
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 1Marire sani
- 3Durere la sâni, help
- 0Silicoane anatomice 270
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: