Implant silicon sani
Frumoasele mele, voi ce ați folosit pentru vânătăile de la sâni. Eu am niște vânătăi teribile pe laterala sânilor, in jos, aproape de cusături. DR mi-a recomandat gel cu arnica.Pupici
Ramih, si eu am avut niste vanatai foarte urate si am folosit crema cu arnica, dar numai dupa ce mi-a scos streapurile, pt ca-mi era teama sa nu se dezlipeasca daca dau cu crema in zona aia. Oricum a durat cam 3 saptamani sa se retraga, au trecut prin toate culorile posibile, foarte urate erau.
Dar eu de felul meu fac foarte usor vanatai, cum ma lovesc putin.
Arata superb sanii tai! Si o sa arate din ce in ce mai bine.
Dar eu de felul meu fac foarte usor vanatai, cum ma lovesc putin.
Arata superb sanii tai! Si o sa arate din ce in ce mai bine.
Da rahim, arnica se recomanda și eu am avut intre sâni vânătăi.
Cat ml ți ai pus în buze și cât te a costat rahim?
Cat ml ți ai pus în buze și cât te a costat rahim?
Am pus 1 ml si a costat 250 e. Cand ma duc la fire vad daca mai corectam cv la buze.Multumesc de sfaturi fetelor! Pup
Fetele acum ma intorc si eu de la doctor mi-a scos plasturii aceia si am ramas " proasta"cand am vazut inciziile. Nu se vede nimic!!!! Dupa cum am spus am un doctor permisiv si ma lasa si la mare in 2 sapt :))):))) va pup si recuperare ușoară fetelor noi "implantate" :)))()
Ramih sa stii ca mie doctorul mi-a spus sa nu dau cu crema antiinflamatoare & Co înainte sa imi scoată plasturii.. Doar dupa dus mi-a spus sa folosesc o crema hidratanta ( nu prea am inteles de ce cu crema hidratanta pot si cu antinflamatoare nu, dar sincer nici nu am întrebat ) Eu am avut vânătăi intre sâni, mi-au apărut dupa vre-o doua zile dar de-abia se vedeau, si au trecut de la sine. Mai am una sub sânul cu lifting care vad ca trece mai greu.
Wow, RAMIH, acum vad si eu noua poza! Ce frumoși sunt !❤️ Si egali! Suuuper! Sa te bucuri de ei MUUULTI ani !
Jessica, wonderful!! Acum vad poza cu sutienul albastru!
Apropo de sutiene, ce mărime porti acum, te rog?
Noi doua avem aceeași mărime la implant, sunt curioasa ce cupa ai acum.
Si inca o întrebare, Jessica, tu ce masura ai la bustiera data de la clinica?
Multumesc. Pup
Apropo de sutiene, ce mărime porti acum, te rog?
Noi doua avem aceeași mărime la implant, sunt curioasa ce cupa ai acum.
Si inca o întrebare, Jessica, tu ce masura ai la bustiera data de la clinica?
Multumesc. Pup
Multumesc fetelor, mie mi se par in gat, sper sa mai coboare si sa ia o forma mai naturală.Pentru asta am nevoie de RĂBDARE. Stie cineva de unde se cumpara :)))
Se cumpara de la MANSARDA:)) eu nu mai am:))
Ramih, e inca foarte devreme si de aceea ti se par foarte sus, chiar sunt, dar e normal. Eu am spus ca sunt superbi pt ca arata foarte bine dat fiind ca ai doar cateva zile de la operatie. Ai mei in primele zile parca erau patrati, nu rotunzi. Si ai mei se vedeau la fel in partea de sus ca si la tine, pe la 3 saptamani deja erau coborati.
Eu astazi am facut 4 luni de la implant si pot sa spun ca-mi iubesc sanii, chiar daca nu sunt mari, iar sotul imi spune ca sunt perfecti pentru conformatia mea.
Eu astazi am facut 4 luni de la implant si pot sa spun ca-mi iubesc sanii, chiar daca nu sunt mari, iar sotul imi spune ca sunt perfecti pentru conformatia mea.
Mamitzica eu sutienul ala albastru il am cu mult inainte de operatie este 75c dar mi se pare ca nu prea se potriveste pe sanii mei, parca imi ies afara pe sub sutien, nu am rezistat tentatiei de a face proba si totodata o poza :)))eu la bustiera de la domnul doctor am 75 B-C, dar mi am facut comanda si eu de una tot 75BC de pe bustiere.ro si ce crezi imi este micuta nu i ca cea de la domnul doctor, cu toate ca este acelasi model
Tot 75 BC am si eu la bustiera primită de la clinica! De aceea te am intrebat, , pt ca eu am avut mereu senzatia ca mi e mica..
De pe Bustieremedicale. ro mi am comandat inca una alba, aceeași mărime si intr adevăr, pana s a mai lăsat am cam tras cu ea, ma strângea si mai tare.
Merci mult pt răspuns, mai m ai linistit!
De pe Bustieremedicale. ro mi am comandat inca una alba, aceeași mărime si intr adevăr, pana s a mai lăsat am cam tras cu ea, ma strângea si mai tare.
Merci mult pt răspuns, mai m ai linistit!
Si Jessica, C Siguuur ti e mic, eu am probat D si mi vine banda aceea pe san, unde ar treb sa mi vina cupa..
Prob ca noi vom purta DD sau E..
Prob ca noi vom purta DD sau E..
Astept cu nerabdare sa merg la cumparat de sutiene :))), dar momentan astept sa se vindece pe 25 fac si eu o luna :((. Mamitzica crezi ca fac rau daca merg pe banda la cea mai mica viteza ? Am innebunit cu statul asta degeaba ?
Wow Jessica, sunt superbi sanii tai! Sa-i stapanesti sanatoasa!
Ramih, f frumos rezultatul, exact asa sus stateau si la mine imediat dupa operatie, eu tot 450cc am; azi am implinit 2 saptamani si parca nu mai stau asa sus, numai ca sanul drept la mine e putin mai umflat decat stangul, si nici nu mai sunt asa tari ca piatra ca la inceput.
Va pup!
Ramih, f frumos rezultatul, exact asa sus stateau si la mine imediat dupa operatie, eu tot 450cc am; azi am implinit 2 saptamani si parca nu mai stau asa sus, numai ca sanul drept la mine e putin mai umflat decat stangul, si nici nu mai sunt asa tari ca piatra ca la inceput.
Va pup!
Cristina sanii tai sunt superbi, insanatosire grabnica :*******
Fetele mele dragi, cand ma ridic din pat simt niște dureri in sânul stâng, jos. Eu din a 2-a zi am renunțat la calmante, chiar am fost norocoasa cu durerile, la modul ca au fost suportabile.
A mai simțit vreuna din voi astfel de durere cand se ridica ?
A mai simțit vreuna din voi astfel de durere cand se ridica ?
Hello...revin si eu dupa o mica pauza, nu am avut timp sa intru pe forum.
Am reusit sa citesc printre randuri. Am schimbat si poza de avatar (sper ca se vede), am doar crema cicatrizanta pe operatie, de aceea arat asa :D
Asadar, da...si eu am fost balonata dupa operatie, nu am baut nimic cu acid vreo 2 saptamani...si tot balonata eram. Este absolut normal. Am fost si foarte umflata in primele 10 zile...dar la fel, mi s-a spus ca e normal.
Acum deja se asaza sanii, nu ii am foarte mari si nici nu mi-am dorit, 75C suficient pt mine. Ca tot vorbeau fetele despre masura sutienului...eu 75 C mi-am luat de la triumph...dar nu e pushup, e mai mult in genul bustierei. Nu stiu ce masura ar trebui sa cumpar pt un pushup si momentan mi-e si frica sa port :) Inca port bustiera si da, cea de-a 2-a bustiera comandata de pe net, nu e la fel ca aceea de la clinica...desi e aceeasi eticheta si aceeasi masura...
Am reusit sa citesc printre randuri. Am schimbat si poza de avatar (sper ca se vede), am doar crema cicatrizanta pe operatie, de aceea arat asa :D
Asadar, da...si eu am fost balonata dupa operatie, nu am baut nimic cu acid vreo 2 saptamani...si tot balonata eram. Este absolut normal. Am fost si foarte umflata in primele 10 zile...dar la fel, mi s-a spus ca e normal.
Acum deja se asaza sanii, nu ii am foarte mari si nici nu mi-am dorit, 75C suficient pt mine. Ca tot vorbeau fetele despre masura sutienului...eu 75 C mi-am luat de la triumph...dar nu e pushup, e mai mult in genul bustierei. Nu stiu ce masura ar trebui sa cumpar pt un pushup si momentan mi-e si frica sa port :) Inca port bustiera si da, cea de-a 2-a bustiera comandata de pe net, nu e la fel ca aceea de la clinica...desi e aceeasi eticheta si aceeasi masura...
Ramih - nu stiu ce sa zic, nici eu nu am avut dureri, dar in primele zile simteam presiune pe sani, poate te-ai ridicat mai brusc.
P.S. promit sa pun o poza mai clara si mai frumoasa cu sanii mei :D
P.S. promit sa pun o poza mai clara si mai frumoasa cu sanii mei :D
Dupa cat timp ma pot duce la sala? Bineinteles sa lucrez doar partea de jos a corpului, fara sa tin greutati mai mari de 5kg in maini.
Alexandra doar 75 C?
Eu am implant mai mic si port 70 D si ar merge si un DD.
Bine, e sutien cu 1mm de burete nu bustiera. Si nu are sarme.
Dr mi-a zis ca pana la 3 luni se mai dezumfla.
Tu ce zici? Ti-au scazut mult?
Eu am implant mai mic si port 70 D si ar merge si un DD.
Bine, e sutien cu 1mm de burete nu bustiera. Si nu are sarme.
Dr mi-a zis ca pana la 3 luni se mai dezumfla.
Tu ce zici? Ti-au scazut mult?
Jessica, eu stiu ca dupa o luna, poti începe sa faci Fitness partea de jos. Daca faci banda, nu te tine de mânere, sa nu forțezi mâinile, si nu face banda plan înclinat.
Poti face orice cu picioarele:)
Stiu cum e cu inactivitatea.. e frustrant! eu fac bicicleta, geno, fandări, doar la piept si brațe sa ai grija sa nu folosești muschii.
Abia astept din sept sa revin in Bucuresti la antrenorul meu de Fitness si sa incep treaba serios!:)
Te pup draga mea
Poti face orice cu picioarele:)
Stiu cum e cu inactivitatea.. e frustrant! eu fac bicicleta, geno, fandări, doar la piept si brațe sa ai grija sa nu folosești muschii.
Abia astept din sept sa revin in Bucuresti la antrenorul meu de Fitness si sa incep treaba serios!:)
Te pup draga mea
Multumesc Mamitzica!
Imi dai un miel ca m-ai botezat :)))))
Te pup
Imi dai un miel ca m-ai botezat :)))))
Te pup
Rahim durerile în principiu la mine erau cel mai intense când mă ridicam ptr ca soliciți mușchiul și de ăsta. Nu te îngrijora, eu zic ca e ok
Izzaa, pune poza la profil, de ce esti egoista?;)ii ții doar pt tine?
ROXY, exact inainte de a scrie tu, eu i am răspuns Jessicăi, care ma întreba de sala, de banda:)
Miel n am, iti dau un pisoi daca vrei, ca am 3:)))
Miel n am, iti dau un pisoi daca vrei, ca am 3:)))
Multumesc din suflet Mamitzica, pupicei:****
Retrag cerea de miel :)))
Jessica "noi gandim la fel, iubim la fel" :)))))
Banuiesc ca fara bustiera nu avem ce cauta la gym.
Si oare 5kg intr-o mana am voie sa ridic?
Jessica "noi gandim la fel, iubim la fel" :)))))
Banuiesc ca fara bustiera nu avem ce cauta la gym.
Si oare 5kg intr-o mana am voie sa ridic?
ROXY, , clar cu bustiera! 5 kg intr o mana?adica 10 in amândouă? Cam mult, cred eu.
Eu consider ca 3 cu 3 e mai safe.
Si compensezi in partea de jos, poti face si cu 60kg:))
Eu consider ca 3 cu 3 e mai safe.
Si compensezi in partea de jos, poti face si cu 60kg:))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 9Noduli la sani
- 27implant silicon sani
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 3Sensibilitate a sanilor
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 3sani lasati si moi
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 0Ridicarea sanilor "cazuti" - Intrebari si Raspunsuri
- 0Silicoane anatomice 270
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 0Implant mamar
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: