Implant silicon sani
Mie mi-a zis sa folosesc crema cicatrizanta doar 2 saptamani dupa ce mi-a scos pansamentele. orice crema, nu conteaza firma. Eu am cumparat Cicatrol (cred ca m-a costat maximum 20 lei un tub de 50g). N-am avut fire de scos, dar cicatricile arata bine. Acum sa vedem ce zice si dnul doctor la 1 luna dupa operatie. Inca se vad urmele daca imi dau jos bustiera, dar eu sunt bruneta si la mine nu vor fi roz prea curand.
Pana la urma puterea de vindecare, cicatrizare o da organismul fiecăreia, cremele probabil sunt doar un adjuvant..
Deci, fiecare face cum i s a recomandat sau cum considera.
Va pup, noapte liniștita fetelor!
Deci, fiecare face cum i s a recomandat sau cum considera.
Va pup, noapte liniștita fetelor!
Fetele, la cat timp se scot firele? Eu pe data de 18 voi pleca din tara si sper sa.mi revin cu sanul si sa.mi fie scoase firele. Dupa cat timp s.au dezumflat sani vostri ?
CrisAni ti am spus sa nu ti faci griji, inflamatia dispare treptat, coboara pe rând si cu siguranța se vor egala. Crema folosește o cat ti a recomandat medicul tau, își face efectul arat cat trebuie, organismul regenerandu'se singur, deci se spune folosirea ei 3 luni consecutiv, nu înseamnă ca se vindeca neaparat mai bine, rau nu ti face daca te dai mai mult timp. Inflamatia dispare in jur de 2 luni, dar perioada de înmuiere este mai lunga, la fetele cu glanda mai curand.
Iub tratamentul costa in jur de 80 lei, eu am plătit mai mult, mi a schimbat din ele, am facut intoxicație.
ASPASSIA trebuie sa prinzi curaj, deja pe lateral trebuia sa dormi? Stiu e o senzație de presare, dar daca stai concentrata o sa treaca mai mult timp pana te obișnuiești, încerca sa stai mai mult pe coaste nu sa te lasi cu toata greutatea, apoi vei vedea te vei trezi fara sa vrei direct pe ei. Eu dormeam cu mâinile pe langa corp, pe la 3 luni m am trezit in somn cu ele ridicate deasupra capului, cu mana sun perna, si asa dorm de atunci. Iar pe burta nu am nicio problema, eu pot afirma cu tărie ca ne revenim 90%. Am lasat 10% pentru gteutati f mari, in rest totul e normal. Posibil sa dureze mai mult cu pozițiile de somn la fetele care raman cu sanii mai tari( sunt cazuri care nu se modifica nici dupa 6 luni, unde nu a existat glanda). Deci CURAJ!
Fetelor azi noapte m-am trezit pe o parte.. Nu ma durea nimic dar ma întreb daca se poate întâmpla ceva rău ? Azi fac doua saptamâni.. Va pup
Hello fetele!! Mybrera nu se poate intampla nimic, atata timp cat tu nu simti niciun discomfort! Mie doctorita mi-a spus ca pot dormii pe parti din primele zile, dar mie una mi-a fost frica :)
Hello, la toată lumea sper sa m-a primiți si pe mine in acest forum, sa îmi spun si eu povestea mea si astept păreri si sfaturi de la voi in cazul unor nelămuriri. Am o luna de zile de la operația de implanturi mamare rotunde Mentor 375 CC, exact ce îmi doream arată CIT mai natural la constituția mea, vârsta, kg etc. Dacă nu cer prea mult as vrea sa știu din propriile voastre experiențe dupa cele 5 zile de antibiotice in continuare PINA si azi iau in continuare Tador 25 mg calmant Pt dureri ca sa pot face masajul in fiecare zi, port un elastic numai Pt partea de sus a sânilor Pt desumflararea si poziția acestora in timp iar in fiecare zi bine-nțeles dupa dezinfectarea unde am incizile dau cu betadine apoi cu un unguent numit Contractubez apoi incep masajul sus unde sint umflăturile Pt revenirea lor in timp bine-nțeles, iar din cind in cind mai am dureri suportabile pot sa zic si aplic compresii care ajuta la ameliorarea durerii si pot face si masajul mai ușor.Tot ce v am spus aici este recomandat de Dr. Meu unde m am operat si urmează încă un control in Septembrie si gata.Acum am o întrebare Pt voi umflăturile vor cobora la un moment dat sau exista si riscul sa nu? Mi-e nu mi s-a dat bustiera tocmai din cauza ca la mine nu este nevoie doar elasticul acela medical Pt strângerea pârtii de sus ca sa preseze umflăturile ca sa coboare la un moment dat.Am uitat sa Menționez Implanturile la mine au fost puse submuscular, deci cred ca umflăturile vor dura ceva mai mult PINA se vor poziționa așa cum trebuie nu? Voi ce părere aveți?
Meryemc buna ! Sincera sa fiu eu nu prea am auzit fete care sa nu poarte bustiera, deoarece aceasta ajuta f mult in asezarea si fixarea implanturilor! la ce doctor ai fost operata ?
Cred ca mai toate fetele de pe acest forum avem implanturile submuscular, si asa este, acestea coboara si se aseaza in timp, nu trebuie sa iti faci griji! Poti pune o poza sa vedem despre ce este vorba?
Cred ca mai toate fetele de pe acest forum avem implanturile submuscular, si asa este, acestea coboara si se aseaza in timp, nu trebuie sa iti faci griji! Poti pune o poza sa vedem despre ce este vorba?
Chanell, multumesc frumos! Dr ieri nu a spus nimic de crema, era putin cam grabit pt ca venea o mare "vedeta" la el, lucru care m.a deranjat :(. Sapt viitoare merg iar la control si imi notez cateva intrebari, sper sa aiba mai mult timp de mine.
MERYEMC, buna!
Antibiotice am luat toate câteva zile dupa operație, eu de exemplu am avut rețeta pt 7 zile cu antibiotic si Ketonal.
Legat de bustiera, mi se pare ciudat ca ti a spus sa nu porti, dar na.. fiecare dr cu metodele sale.
Banda aceea elastică pusă deasupra sânilor am purtat o si eu si alte fete, eu am purtat o 2 sapt(dar concomitent cu bustiera), ajuta la ameliorarea aspectului de sani " pana n gat".
Submuscular am si eu poziționat implantul si cred ca marea majoritate a fetelor..
Ce sa zic.. respecta recomandările medicului tau si o sa fie bine.
Antibiotice am luat toate câteva zile dupa operație, eu de exemplu am avut rețeta pt 7 zile cu antibiotic si Ketonal.
Legat de bustiera, mi se pare ciudat ca ti a spus sa nu porti, dar na.. fiecare dr cu metodele sale.
Banda aceea elastică pusă deasupra sânilor am purtat o si eu si alte fete, eu am purtat o 2 sapt(dar concomitent cu bustiera), ajuta la ameliorarea aspectului de sani " pana n gat".
Submuscular am si eu poziționat implantul si cred ca marea majoritate a fetelor..
Ce sa zic.. respecta recomandările medicului tau si o sa fie bine.
Hello si bun venit pe forum!
Eu am luat 5 zile Zinnat si ketonal. De fapt asa a fost reteta. Am luat in final doar antibiotic si un ketonal preventiv in prima seara. Nu am avut nevoie de calmante pentru ca nu am avut dureri.
Este prima data cand aud ca un medic nu recomanda bustiera (cel putin 4 saptamani stiu ca se poarta)...dar fiecare cu metoda lui. Eu nu am purtat banda aceea deoarece nu am avut un implant f mare.
Daca iei Tador...inseamna ca durerile sunt mari, din cate stiu este un calmant puternic.
Nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi pentru ca la mine si operatia si recuperarea au fost f usoare si acum, dupa 1 luna, simt ca sanii sunt ai mei, parca ar fi fost acolo dintotdeauna :D
P.S. submuscular am si eu implantul dar fiind operata cu radioplasma ellman, m-am simtit f bine din prima zi.
Eu am luat 5 zile Zinnat si ketonal. De fapt asa a fost reteta. Am luat in final doar antibiotic si un ketonal preventiv in prima seara. Nu am avut nevoie de calmante pentru ca nu am avut dureri.
Este prima data cand aud ca un medic nu recomanda bustiera (cel putin 4 saptamani stiu ca se poarta)...dar fiecare cu metoda lui. Eu nu am purtat banda aceea deoarece nu am avut un implant f mare.
Daca iei Tador...inseamna ca durerile sunt mari, din cate stiu este un calmant puternic.
Nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi pentru ca la mine si operatia si recuperarea au fost f usoare si acum, dupa 1 luna, simt ca sanii sunt ai mei, parca ar fi fost acolo dintotdeauna :D
P.S. submuscular am si eu implantul dar fiind operata cu radioplasma ellman, m-am simtit f bine din prima zi.
MERYEMC, in profilul tau nu exista nicio informație, bănuiesc ca esti operata la Marek, din care stiu e singurul care nu pune bustiera, umflatura de care vorbesti este edemul care dispare usor in 3-4 luni treptat si încep sa se înmoaie, si aici toate suntem diferite, organisme la care sanii se înmoaie foarte mult( in special unde a existat glanda inițial) si cele care raman mai tari. Sper sa ne spui daca esti operata la Marek Valcu, el folosește doar o banda elastică.
Miruna sanii tai se aseaza foarte bine la 3 luni si jumatate, felicitări!
CrisAni nu mai pleca de la doctor săptămana viitoare pana nu Primești raspuns la toate întrebările tale, este posibil sa fii uitat sa ti spună de crema cicatrizanta, in general toti recomanda stratamed sau contractubex.
Ai dreptate Chanel, problema nu e ca nu as putea ci senzația de care ai spus și tu de presare, de teama... Sunt sigura ca într o zi o sa pot, abea aștept
ASPASSIA poti încerca in timpul zilei sa stai pe lateral cand te odihnești putin, 1 ora, apoi mărești timpul, ulterior o sa reusesti si noaptea, fiziologic nu se intampla nimic, la mine sanii fiind moi, de multe ori ma întreb cum dupa o noapte presați, ( acum dorm numai pe lateral, pot lafel de bine si pe spate), cum in momentul cand ma ridic revin la forma frumoasa. Ai mei deși implantul este rotund s au asezat f bine si natural, trecerea de la partea superioară este lina si naturala, doar cu sutien ii face mult mai plini sus! Sunt convinsă ca săptămana viitoare imi dai vesti bune:)) nu accept un NU !
Sarumana Chanell!! Inca sunt tari, dar cum ai spus si tu se poate sa ramana asa, eu neavand prea multa glanda..
Exact asta am vrut sa te intreb si eu MERYEMC , daca esti operata la Marek?
Buna fetelor. in 2 sapt am programare la operatie la dnul dr. Zamfirescu la clinica Zetta. In urma nasterii si a alaptarii mi-a recomandat si lifting. este vorba de cel ancora. Citind aici inteleg ca mai exista si un lifting intern. Dansul nu mi-a specificat nimic despre asta. Puteti va rog sa imi spuneti in ce consta acest lifting intern? cum se face? care e diferenta dintre cele doua?
Multumesc
Multumesc
Pe lateral dorm de la 6 săptămâni, pe burta nu știam doar când se poate
Va mulțumesc Pt primire fetelor, Chanell ai nimerit bine eu m-am operat la Dr.Marek Valcu dar mi s-a dat o bustiera dupa 1 săptămana numai ca mai mult m-a iritat sub incizii iar apoi au decis dupa nenumărate ori de Cité ori am fost la schimbarea bandajelor sa îmi de-a si sa port numai aceasta banda elastică Pt partea de sus ca incizile mele sa se vindece si mai repede si am uitat sa specific ca sint si foarte sensibilă in general la piele, răni mai ales la o operație de genul asta vindecarea mea durează mai mult decit in alte cazuri, mai ales la o operație de aceea Dr.a luat aceasta decizie, in al doile-a rând toată echipa de acolo mi-au spus ca nu voi avea nevoie sa port bustiera ca as fi un caz mai rar din Cité exista datorită si formelor mele din înainte plus ca dimensiunile implanturilor au fost alese împreuna cu Dr. Ca sa arate CIT mai natural, Umflăturile sint conștienta ca vor dura e nevoie de timp si răbdare mai ales in cazul meu ca sint mai sensibilă genetic vorbind, in legătura cu poze fetelor încă nu pot pune din motivul ca sint musulmană si nu îmi permite religia, dar promit CIT de curând voi putea pune o poza mai îmbrăcată ca sa va da-ți seama sa aveți o idee CIT de CIT, Tadorul încă i-l iau zilnic numai cind am dureri mai insuportabile plus compresele de gheata dupa cum am precizat mai sus am un corp mai sensibil din păcate Pt mine si folosesc si crema cicatrizanta chiar simt o schimbare in bine cind o aplic.Sper doar sa scap de umflăturile de sus asta m-a deranjează estetic in momentul de fata.
Marina1313, eu am lifting intern, plus implant.
Din ce am inteles eu, liftingul intern se poate face doar cand este vb de ptoza grad 1, nu mai mare. Daca e mai mare, nu prea se poate face nimic cu pielea in exces, si atunci se recurge la liftingul extern.
Eu, de ex, am implant de 500cc, tocmai pt a reuși sa umple si lifting intern, si totul arata f bn, in afara cicatricilor de sub san care s f mici ( 4 cm) si sunt poziționate chiar in pliu, nici nu se vad, nu mai am nicio alta cicatrice.
Din ce am inteles eu, liftingul intern se poate face doar cand este vb de ptoza grad 1, nu mai mare. Daca e mai mare, nu prea se poate face nimic cu pielea in exces, si atunci se recurge la liftingul extern.
Eu, de ex, am implant de 500cc, tocmai pt a reuși sa umple si lifting intern, si totul arata f bn, in afara cicatricilor de sub san care s f mici ( 4 cm) si sunt poziționate chiar in pliu, nici nu se vad, nu mai am nicio alta cicatrice.
Azi am fost la sala dupa o perioada indelungata de refacere/leneveala si vreau sa va zic ca dupa 5min pe bicicleta am crezut ca imi dau duhul acolo in sala.
Ca sa nu va zic ca atunci cand am facut abdomene am simtit ca sanii mai au umpic si imi ajung in gura :))))
De dormit deja eu dorm pe parti fara probleme.
Sanul de care v-am zis ca am valuri e inca usor deformat, nu e vizibil tare, eu sper sa isi ia forma naturala la un moment dat.
Ca sa nu va zic ca atunci cand am facut abdomene am simtit ca sanii mai au umpic si imi ajung in gura :))))
De dormit deja eu dorm pe parti fara probleme.
Sanul de care v-am zis ca am valuri e inca usor deformat, nu e vizibil tare, eu sper sa isi ia forma naturala la un moment dat.
Buna fetelor.. Nu pot decat sa va spun ca sunt foarte dezamagita de aceasta operatie si o regret..sau regret medicul, nu stiu.. Ideea este ca sanii s-au lasat, dr spune ca asta ar fi din cauza conformatiei si oricum el nu i a ridicat mult.. Nu cred. Al doilea rand, imi spune ba ca areolele isi vor reveni, ba ca nu s umflate ( nu stiu cum de el nu le vede umflate, prob am eu probleme cu ochii), si ca asa i stilul sanului meu.. Realizati ca asa eu nu voi putea purta niciodata o bluza fara sutien, un sutien subtire cu maieu sau cv de gen?..
Poate cineva sau medicul sa imi arate pe cnv din lumea asta cu un model asemanator areolelor mele?
Am intrb alt dr care a spus ca poate fi posibil un retus, dar ca vindecarea oricum dureaza sau poate dura intre 6-9 luni.. Mi a recomandat sa discut cu dr care a efectuat op.. Si dr care m a op ce mi spune?? Ca asta i stilul sanului meu, ca nu s umflate si ca vor reveni la normal.. Pai si eu ce fac acum? Astept un an sa vad daca isi vor reveni, daca nu ma operez iar si mai astept inca un an si o sa ma pot bucura de sani peste 2 -3 ani?? Si ca m am operat sau ca nu ma operam, pt mn e acelasi lucru, inca mi e rusine sa stau fara sutien in fata sotului, ca mi e mie scarba cand le vad, dar sotului?... Regret f mult.. Cand ma uit in oglinda plang..
Poate cineva sau medicul sa imi arate pe cnv din lumea asta cu un model asemanator areolelor mele?
Am intrb alt dr care a spus ca poate fi posibil un retus, dar ca vindecarea oricum dureaza sau poate dura intre 6-9 luni.. Mi a recomandat sa discut cu dr care a efectuat op.. Si dr care m a op ce mi spune?? Ca asta i stilul sanului meu, ca nu s umflate si ca vor reveni la normal.. Pai si eu ce fac acum? Astept un an sa vad daca isi vor reveni, daca nu ma operez iar si mai astept inca un an si o sa ma pot bucura de sani peste 2 -3 ani?? Si ca m am operat sau ca nu ma operam, pt mn e acelasi lucru, inca mi e rusine sa stau fara sutien in fata sotului, ca mi e mie scarba cand le vad, dar sotului?... Regret f mult.. Cand ma uit in oglinda plang..
Zici ca am 2 roti de masinutza de jucarie in loc de areole.. M am saturat, sincer.. La cat de ghinionista sunt eu in general, ar fi fost o minune sa ma pot bucura in urma acestei operatii.. Si nu mi spuneti sa fiu optimista, ca numai pot.. Ce sa mi zic?? Felicitari mie ca s posesoarea unor areole unice in lume, ca nu pot purta un maieu, ca nu ma pot uita in oglinda ?..
Oricum, nu vreau ca exp mea sa descurajeze aspirantele.. Doar ca informati va f bn despre medici, sa va arate poze cu rezultatele op, si sa exprimati exact dorinta.. Eu m am lasat pe mana dansului, si asta i rezultatul in urma viziunii sale..
Marmaris, imi pare rau sa citesc despre experienta ta :(
Ai incercat sa mergi si la un alt medic? Sunt destui medici care preiau pacientele altora si fara sa faca figuri ca nu s-au operat din prima la ei. Stiu ca e o bataie de cap sa cauti alt medic, sa citesti pareri despre fiecare etc intr-un cuvant sa o iei de la capat. Dar solutii trebuie sa existe mai rapid de 9 luni.
Am vazut ca te-ai operat in Turcia, auzisem lucruri bune despre operatiile estetice de acolo, dar in ultima vreme aud numai despre pacienti nemultumiti :( nu generalizam, stiu, si in Romania sunt multi medici buni si altii mai putini buni.
Ai incercat sa mergi si la un alt medic? Sunt destui medici care preiau pacientele altora si fara sa faca figuri ca nu s-au operat din prima la ei. Stiu ca e o bataie de cap sa cauti alt medic, sa citesti pareri despre fiecare etc intr-un cuvant sa o iei de la capat. Dar solutii trebuie sa existe mai rapid de 9 luni.
Am vazut ca te-ai operat in Turcia, auzisem lucruri bune despre operatiile estetice de acolo, dar in ultima vreme aud numai despre pacienti nemultumiti :( nu generalizam, stiu, si in Romania sunt multi medici buni si altii mai putini buni.
Marmaris draga mea sincer imi pare rau ce ti se intampla, crede-ma ca am stat cu teama de eșec in suflet inainte sa ma operez, daca greșește ceva, daca nu vor fi cum imi doresc, daca fac contractura, daca mi se deplasează, acum dupa aproape o luna inca nu s-au desumflat total si tot ma gandesc la lucruri negative, făcând o asa mare paranteza stiu ce e in sufletul tau, teama de eșec al medicului, nu iti spun sa ai rabdare nici sa fi optimista fiinca clar daca nu sunt cum ii vrei tu nu sunt si punct. câteodată trebuie acceptam ca doctorii greșesc si trebuie reluat totul de la capăt. Stiu si te cred ca e greu si e vorba si de bani dar ar trebui sa il obligi sa iti refacă operatia gratis, stiu alta operatie, alta tăietura, alta anestezie. Nu iti dau nici un sfat ca nu sunt in masura dar tot ce iti pot spune e sa fii puternica si sa ai incredere in tine si judecata ta. Te pup draga mea.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 7Iritatii pe ambii sani
- 9Noduli la sani
- 22fire pe sani
- 41tumora la san lamuriti-ma
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 9Vreau sani mari
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 1arsuri ale sanului
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 3Silicoane
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 0Ajutati-ma - pe cine recomandati pt implant mamar?
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 4Implant silicon sani
- 1Implant mamar
- 1Mastopexie cu implant
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: