Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 222722282229 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
08-09-2016, ora 14:54
MERYEMC
Nu este medic/terapeut
MERYEMC
AnaStefan cu mare drag oricând ai nevoie de un sfat de o încurajare/ susținere si alte întrebări asa cum sint si eu o începătoare vb din punctul meu de vedere iar celelalte fete mai cu multă experiența încercam sa ne susținem si sa te susținem atit CIT putem si știm din propriile noastre experiențe trăite/diferite fiecare in felul ei Cité un mic sfat, sper sa te ajute nu numai acum dar si in viitorul apropiat.Ma bucur ca măcar atit am putut face azi Pt tine sa îți aducem zâmbetul pe buze si sa îți ridicam un pic moralul.
0
08-09-2016, ora 15:04
MERYEMC
Nu este medic/terapeut
MERYEMC
Aspassia vreau sa îmi spui te rog CIT timp ai folosit tu unguentul Pt cicatrici?(nu contează care)L-ai folosit PINA acum in momentul de fatza 6 luni parca ai zis ca ai acum dacă nu greșesc.
0
08-09-2016, ora 15:42
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Mery 4 luni la am folosit zilnic de 2 ori pe zi, după ușor ușor mai uitam de el și țin sa cred ca e de ajuns oricum corpul nostru se vindeca singur, nu contează atata de mult cremele astea, eu la am folosit pentru ca într un fel protejează rana de transpirație, praf etc.
0
08-09-2016, ora 16:06
MERYEMC
Nu este medic/terapeut
MERYEMC
Mersi Aspassia Pt răspuns îți da-i seama ca si eu o sa procedez la fel in cazul ca ajung sa fie ok dar totuși nu mai devreme de 3 luni., si eu m-a dau tot de 2 ori pe zi deci deocamdată e bine.
1
08-09-2016, ora 16:14
MERYEMC
Nu este medic/terapeut
MERYEMC
Apropo masajul contează de Cité ori i-l fac pe zi? Eu întâi desifectez sânii cu spirt(asa m-au învățat la clinica)cicatricele cu betadine, unguentul cu puțin masaj pe fiecare incizie si dupa aceea încep masajul mai mult presez partea de sus unde sint umflăturile si lateralul sânilor si apoi de jur împrejur tot de 2 ori pe zi, e ok sau greșesc cu ceva?
1
08-09-2016, ora 16:20
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Așa făceam și eu cu masajul, dar faza cu spirtul nu știu, spirtul arde pielea, e alcool dacă o sa dai zilnic, cred ca e prea mult, după dush cu un gel antibacterian cred ca e suficient
0
08-09-2016, ora 16:42
MERYEMC
Nu este medic/terapeut
MERYEMC
Dau pe șervețele umede cu puțin spirt ca dezinfecteaza asa m-au învățat asistentele de la clinica am uitat sa îți spun masajul la sfârșit i-l fac cu ulei de bebeluși baby johnnson sau ulei de argan Pt corp astea doua m-a ajuta mult la masaj.
1
08-09-2016, ora 16:43
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Da și eu tot așa facem cu crema hidratanta sau bio oil și cu crema de galbenele am făcut orice e bun sa nu faci vergeturi
1
08-09-2016, ora 17:00
MERYEMC
Nu este medic/terapeut
MERYEMC
Asa este orice crema hidratanta e buna, am auzit si de cea de gălbenele ca e buna dar eu m-am învățat cu uleiul de argan nu numai Pt sâni si Pt tot corpul si Pt par logic fiecare este Pt tipul de corp, fatza si par eu le folosesc de ani de zile si chiar e o diferența mare fatza de celelalte firme plus ca am pe cineva care îmi aduce din cele naturale din Maroc (de acolo provine uleiul original de argan)doar e din familie cadouri de genul asta niciodată nu refuz plus ca la noi unde trăiesc eu de 20 de ani in Dubai se folosesc mai mult genul asta de uleiuri Pt tot ce vrei tu corp, masaj, parul arată superb mai ales ca sint si blonda ce sa mai iubesc uleiul asta de argan face minuni.
0
08-09-2016, ora 21:40
Helen12
Nu este medic/terapeut
Helen12
Buna seara, frumoase doamne! Va felicit pentru curaj si perseverenta! Ma bucur mult sa ma alatur voua.
M-a influentat enorm modul deschis si prietenos in care comuncati.
Dupa ce am citit, timp de cateva luni, pagina cu pagina, tot ce s-a scris pe acest topic, mi-am facut curaj si am ajuns la medic.Saptamana aceasta am fost la Medlife, la dr Totir si am fost foarte incantata in urma consultatiei.
Am decis ca voi face operatia de marire sani dupa 15 octombrie. Am 1, 59m, 47 kg, 72 cm sub sani. Dr. mi-a recomandat implant anatomic, 330 cc, profil mediu. In acelasi timp, imi va face si labiopastie, deoarece, dupa 2 nasteri, situatia e urata rau acolo, jos :(
La profil am pus poza cu, , dotarile" actuale. Sper sa revin cat de curand cu, , imbunatatiri" :)
0
08-09-2016, ora 22:24
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Helen12, bine ai venit! Ce de fete noi!
Te felicit pt curajul de a alege sa faci aceasta schimbare, chiar te face sa te simti femeie 100%!:)
Pe mai departe iti doresc rabdare, gânduri pozitive, încredere!
Te pup, tine ne la curent!
0
08-09-2016, ora 22:48
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Multumesc, MERYEMC! Şi bun venit, Helen12! Abia astept si eu sa stabilesc exact data operatiei saptamana care vine!:)
O noapte buna sa aveti! Va pup
2
08-09-2016, ora 22:51
Milkyway
Nu este medic/terapeut
Milkyway
Buna seara,

Chiar daca sunt noua pe acest forum, citesc de ceva vreme postarile voastre. Interventia mea a avut loc in urma cu trei luni, a fost o operatie destul de complexa si complicata datorita unei contracturi capsulare care a aparut la inceputul anului la unul dintre sani (prima interventie a fost facuta in urma cu 16 ani de domnul dr. Antohi). Am ales sa merg tot la domnul dr. Antohi, iar rezultatul este o pereche nou-nouta de sani frumosi si parca ai mei de cand ma stiu! :)
Ca si alexandra_lex_t, am avut aceeasi problema cu burta umflata, cred ca aproape doua luni, insa acum, in sfarsit, a revenit la normal si au ramas numai proeminentele care trebuie :)
1
08-09-2016, ora 23:14
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
hehe cate fete noi! succes, totul va fi bine!

Milkyway, cam 2-3 saptamani am avut burta umflata...cel mai rau am fost in prima saptamana. Acum sunt ok, am revenit la talia de viespe ))) si de abia astept sa incep si putin sport la picioare, deja am devenit prea lenesa...
2
08-09-2016, ora 23:24
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Alexandra se văd super frumoși sânii tai
7
08-09-2016, ora 23:41
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Cu riscul de a mi atrage câteva antipatii, voi vb deschis despre un lucru care ma deranjează f tare, este prima oara cand vad asa ceva!
MERYEMC, te rog eu frumos, mai deschide o carte in lb romană, ma gândesc ca o fata atat de inteligenta care stie 3, 4 lb străine, poate face un efort pt a încerca sa vorbească si limba maternă corect, si mai ales sa o scrie!! Crede ma, este f deranjant..
Si n afara de acest lucru, ti as da un sfat: încearcă sa treci prin filtrul gândirii inainte de a posta ceva pe un forum cu femei care au decurs la augumentare mamară, m am simtit f jignita cand ai spus ca tu nu ti ai pus implant din fitze, ca daca nu aveai probleme, nu făceai asta niciodata, adica noi ce sa înțelegem, de fitze ne am facut, sau cum???
N am vrut sa intru in niciun conflict, sper sa reusesti sa intelegi ca n o spun ca sa te simti prost, însă am citit la profil ca ai o varsta, pt binele tau, e rușinos sa te exprimi in asemenea hal, iti pătează imaginea oriunde ai scrie o fraza, doua.. crede ma, nu contează ca locuiești in Dubai sau la Londra, cartea ta de vizita consta in educație!
E păcat..
Sper sa intelegi si poate intr o zi sa încerci sa schimbi ceva, pt binele tau!
3
08-09-2016, ora 23:43
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
Aspassia multumesc :* si ai tai se vad super! ai mei au in poza aceea 4 saptamani, sper sa arate din ce in ce mai bine, oricum sunt f multumita de rezultat. (nici nu visam sa arate asa)
1
08-09-2016, ora 23:59
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Fetelor am trecut pe fuga printr un magazin Lidl și vreau sa zic ca am văzut 3 modele de sutiene deosebite și frumoase, chiar nu am văzut asemenea modele frumoase pana acum, sunt diferite, nu am apucat sa iau dar dacă aveți magazine Lidl pe lângă voi intrați sa vedeți eu cred ca le iau pe toate
0
09-09-2016, ora 04:13
MERYEMC
Nu este medic/terapeut
MERYEMC
Mamitzica mersi mult Pt jignire eu m-am referit cind am scris in acel coment ca nu de fițe am spus la modul general si chiar am precizat sau din alte puncte de vedere, se pare ca nu prea îți convine persoana mea din moment ce eu nu am făcut referire la nimeni si am vb la modul general a fost doar o expresie, ce am zis ceva de tine sau am dat vreun nume? Nu pai si atunci îți spun eu care e treaba nu îți convine persoana mea nu conversa cu mine e simplu, din moment ce nu am jignit pe nimeni atunci nici tu nu ai acest drept da, si cu asta am încheiat.
1
09-09-2016, ora 08:31
Andylimone
Nu este medic/terapeut
Andylimone
Mamizica cred ca un pic ne departam de subiectul si scopul acestui forum.
Sa lasam rautatile deoparte, nu suntem aici sa ne masuram gradul de inteligență.
0
09-09-2016, ora 08:59
MERYEMC
Nu este medic/terapeut
MERYEMC
Neața fetelor, sper ca sunteți bine eu am sa m-a retrag definitiv de pe acest forum ca se pare ca exista unele persoane aici care țin cont foarte mult sa te exprimi asa cum ar trebui(ca ele)adică eu nu sint in stare nu fac fatza/ asta este părerea lor sa le fie de bine.Fiecare înțelege cum vrea pana la urma doar am specificat la comentariile mele din înainte ca unele expresii folosite la modul general nu am jignit si nu am judecat si nu judec pe nimeni ca nu sint măsura in primul rând si nici nu îmi sta in fire asa ceva.Dar de cind am intrat pe acest forum Mamitzica ai dat dovada de răutate la persoana mea cu toate ca nu m-a Cunoști doar din scris plus ca m-ai jignit, pe cind eu nu te-am jignit pe tine, fără supărare pai ce tu ești perfecta? Ferească Dumnezeu nimeni nu e perfect.Eu vreau sa multumesc din tot sufletul meu tuturor fetelor care m-au ajutat cu sfaturi care chiar m-au ajutat enorm exact atunci cind am avut nevoie, sa va de-a Dumezeu tot ce contează Pt voi in viața asta in viitor si nu in ultimul rând multă sănătate.Va pup cu drag si succes in continuare.
5
09-09-2016, ora 10:27
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
MERYEMC, eu n am " dat dovada de răutate la persoana ta", nici n am spus ca eu sunt perfecta, si nici nu sunt rea, daca eram rea iti scriam in alt mod..

Consider ca e important cum te exprimi, in momentul in care o faci pe un FORUM. Daca scriai biletele la tine acasă, in mod cert nu afecta pe nimeni..

Iar afirmația ta cu " eu nu mi am pus implant de fitze", e clar ca a jignit mai multe persoane, poate nu ai realizat dar a fost ca si cum noi toate de fitze ne am pus!!

Andylimone, nu se pune problema de măsurarea inteligentei aici, nu cred ca asta am facut in noua sute si cv de comentarii, consider ca le am fost alături fetelor cu ce am putut, de câteva luni pana in prezent!
2
09-09-2016, ora 10:48
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Andylimone dar care e subiectul? Sa urmărim din umbră și sa intervenim doar sa cârcotim? Serios?dacă pe fata a deranjat o ceva e libera sa se exprime, mai ales ca fete ca mamitzica, chanel și multe altele care nu mai au nici o problema au rămas aici pe forum pentru voi, sa va ajute , hai sa le dam voie sa și spună ce gândesc nu doar sa ne ajute și în rest sa le dam cu piciorul
3
09-09-2016, ora 11:08
Jessicca
Nu este medic/terapeut
Jessicca
Buna dimineata, fete frumoase, azi implinesc 6 saptamani de la operatie, totul decurge normal, am inceput sa fac sport in zona picioarelor, mainile nu le folosesc prea tare de frica. Mamitzica si eu ma trezesc cu mainile sub cap, dar spre deosebire de tine ma mai trezesc si pe parti, sincer cand ma trezesc pe parti ma cam deranjeaza sanii, nu stiu ce sa fac sa nu ma mai trezesc asa ! Alta problema ar fi sanul drept care nu vrea sa coboare la nivelul celui stang :((. MERYEMC, scumpa mea, nu te supara, te rog, este dreptul constitutional al fiecarui cetatean de a se exprima liber, eu vad acest forum ca pe o familie, si intotdeauna membrii familiei au diferite opinii, este ceva normal, asta nu inseamna ca ne parasim familia la prima diferenta de opinie, toate avem acelasi lucru in comun, suntem femei frumoase care impartasim gandurile si experientele noastre, hai sa privim partra frumoasa a lucrurilor, va iubesc mult si va multumesc tuturor , fete frumoase !!!:**********
1
09-09-2016, ora 11:20
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Jessica, eu pe la 7 sapt am încercat pt câteva momente sa stau pe laterale si ma deranja si pe mine, nu era durere, era disconfort. Dupa aceea n am mai încercat, si subconștientul meu se pare ca m a ajutat, nu m a lăsat nici noaptea sa mi fac de cap :))) doar cu mâinile ma trezesc sub cap:)
Mai astept un pic, sa împlinesc 3 luni, sa merg la control, apoi sper sa pot si eu sa mai schimb poziția, ca de 2 luni si cv doar pe spate..a devenit cam enervant.
Problemuța ta cu sanul drept se va remedia, sânii coboară pe rand, si la mn tot dreptul era mai sus si mai mare, dar si a revenit frumos. Eventual spune i domnului dr, poate iti recomanda banda pt câteva zile.
Te pup
0
09-09-2016, ora 11:25
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Aspassia, ai avut timp sa vezi, la Lidl aveau si sutiene măsuri mari?
Daca zici tu ca s frumoase, as da si eu o fuga, poate găsesc ceva. Erau cu sarma?
1
09-09-2016, ora 11:27
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Erau mari mamitzica, nu am avut timp sa mă uit la mărimi, erau cu banda lata și dantela nu aveau sârme, aveau doar o intatitura
0
09-09-2016, ora 11:32
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
OK, Aspassia, merci mult! Sper sa ajung sa le vad si eu, poate mi găsesc cv. Pupici!
4
09-09-2016, ora 11:38
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Nu este vb de rautate aici, este vb chiar de regulamentul forumului care spune in ce fel trb sa scriem, sa ne exprimam.. Eu una, sa ma ierte d zeu, nu am inteles nici o iota din toate com lui meryemc... Si eu sunt in Germania de atatia ani, aici vb doar germana, iar scris si vb romana, aici cu voi pe forum, cu nimeni altcineva.. Dar niciodata nu voi uita a vb si scrie corect lb mea materna!
5
09-09-2016, ora 12:42
Andylimone
Nu este medic/terapeut
Andylimone
Aspassia, nu intervin din umbra doar sa carcotesc.nu sunt activa petru ca nu sunt in cunostinta de cauza
Urmeaza sa ma operez si sper sa fie totul bine.
Am citit forumul de la cap la coada si va urmaresc zilnic, am vazut evoluția fiecarei fete si am acumulat informațiile de care am nevoie.Dar deocamdata sunt
pe langa subiect atâta timp cat nu simt pe pielea mea,
dar daca aceasta fata MERYEMC are cateva probleme de exprimare asta inseamna ca trebuie sa o excludem?
Iar daca facem un sontaj in Romania in legatura cu operatiile estetice vom realiza ca mai mult de 50% din populație sunt de parere ca le facem de fitze.
DA eu imi pun implant de fitze, asa vreau eu sa fiu mai frumoasa si nu ma deranjează comentariile rautacioase.pt ca fiecare vede lucrurile din unghiuri diferite.
Opinia publica este libera, si destul ca in viata de zi cu zi suntem împărțiti pe categorii in functie de clasa socială din care facem parte, de bunurile care le detinem, de studiile care le-am facut, măcar aici ca nu suntem decat un nume sa fim egali.
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 222722282229 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •