Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 223522362237 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
17-09-2016, ora 21:32
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
AdelinaTr, totul a decurs f bine. Operația mea a durat o ora si 10 min, nici nu stiu cand am adormit, m am trezit in salon cu sânii mari:)) am implant 500cc plus lifting intern. Domnul doctor este extrem de comunicativ, mi a răspuns fiecărui mesaj pe care i l am trimis in timpul recuperării, chiar daca se afla in concediu. Consider ca a facut treaba buna, inciziile poziționate chiar in pliu, sânii s au asezat frumos, sunt mulțumită.
Eu am avut dureri măricele primele 6, 7 zile, dar asta nu tine de dr, ci de organismul fiecăreia. In curand voi merge la controlul de 3 luni:)
0
17-09-2016, ora 21:54
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Izzaaa, multumesc frumos! :*
1
17-09-2016, ora 22:07
AdelinaTr
Nu este medic/terapeut
AdelinaTr
multumesc, Mamitzica! cred ca dl Vitalie va fi unul dintre medicii la care voi merge la consultatie
0
17-09-2016, ora 22:08
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Cu cea mai mare placere Anastefan. Te pup
0
17-09-2016, ora 22:31
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Adelina Tr, mergi cu toata încrederea! O sa simti care i medicul potrivit pt tine, vei vedea!
Cu plăcere, orice vrei sa ma intrebi, iti răspund cu drag, asa cum si fetele mai vechi mi au răspuns mie cand aveam nevoie, stiu cat este de important! Pup
0
17-09-2016, ora 22:51
CrisAni
Nu este medic/terapeut
CrisAni
Fetele?! Am si eu 2 intrebari :).
1. Dupa cat timp ati putut face baie ? Si nu ma refer la o chestie rapida :), stat in apa pana la gat, relaxat in baie cu spuma :), etc.
2. Dupa cat timp ati reusit sa incepeti alergarile ? Eu inainte de operatie, alergam in parc sau pe banda intre 1 si 1, 5h, asta ma calma si ma elibera de tot felul de ganduri.
0
18-09-2016, ora 03:08
AndaMariaAnda
Nu este medic/terapeut
AndaMariaAnda
Buna CrisAni! Eu dupa o luna am reusit sa stau in cada si sa ma ridic singura :)))) Cat tine de jogging doctorul mi a spus ca pot incepe la 3 saptamani dupa operatie. Au trecut mai bine de 3 luni dar nu am avut curaj (mi e teama sa nu mi pice tatele) :)))
0
18-09-2016, ora 09:39
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
CrisAni, din cate stiu eu, sportul treb sa se reia progresiv, la o luna poti începe cu mișcări ușoare.. dar alergare eu zic ca nu e indicat inainte de 2 luni. Cand alergi, implantul se mișca..oricum poarta tot timpul cand faci sport o bustiera compresiva, sa i țină strans.

In leg cu baia in cada, nu cred ca e indicat inainte de 4, 5 saptamâni.
Dr meu mi a spus ca pot face dus rapid din a 5 a zi, dar nu cu apa f calda, pt ca poti stârni o hemoragie, iar baie dupa 5 sapt dar la fel, nu cu apa fierbinte.
0
18-09-2016, ora 12:29
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Cris ani intr-adevăr asa mi-a spus si mie al meu doctor, sport se poate face dupa o luna insa nu alergat ci mers pas rapid, cam dupa 2 luni se poate si alerga. Iar de baie in cada fara bule :))) eu am facut dupa 2 saptamâni si la piscina sau mare mi-a dat voie dupa o luna, cu condiția sa am costum întreg de baie.
0
18-09-2016, ora 12:31
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
App fetelor, as vrea sa slăbesc vreo 5 kg... O fi indicat ? Sa mai astept? Mie mi-e frica sa nu se lase... Ce sa fac? Puuup
0
18-09-2016, ora 12:56
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Izzaaa, cred ca ar trebui sa slabesti foarte lent...ma gandesc ca 1-2 kg pe luna ar fi ok, nu ar trebui sa se lase:)
0
18-09-2016, ora 13:20
AndaMariaAnda
Nu este medic/terapeut
AndaMariaAnda
Izza, eu am slabit imediat dupa operatie (fara sa imi doresc) 3 kg. De la 49 la 46.. si am avut senzatia ca s au lasat putin..
0
18-09-2016, ora 14:04
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Andamariaanda cam pe la 45-46 kg râvnesc si eu:)) acum am 50 kg si 162cm înălțime. Insa daca tie la 3 kg ti se par ca s-au lasat cred ca ma voi mai gândi. Anastefan cred ca asa voi face încet cate un kg sau doua pe luna. Va pup fetele si ms de sfat.
0
18-09-2016, ora 14:28
AndaMariaAnda
Nu este medic/terapeut
AndaMariaAnda
Exact, cate 1-2 kg pe luna nu cred ca ar afecta.. numai sa nu fie o scadere brusca..
1
18-09-2016, ora 15:01
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Eu am slăbit 8 kg și nu mi sau lăsat deloc sanii
0
18-09-2016, ora 15:03
AndaMariaAnda
Nu este medic/terapeut
AndaMariaAnda
Ce norocoasa esti Aspassia!!!
1
18-09-2016, ora 16:09
3xmommy
Nu este medic/terapeut
3xmommy
Izzaaa, pe indicațiile care mi le-a dat doctorul înainte si după operație recomanda sa slăbești înainte de operație, iar după operație poți jongla max 2 kg. Asta pt ca pierzi din grăsimea din sâni. O zi frumoasa!
0
18-09-2016, ora 17:04
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Ms fetelor de sfaturi... :*:*:*:*
1
18-09-2016, ora 19:09
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Asa este fetelor, nu este indicat sa slăbim sau sa ne îngrășăm mai mult de 1, 3 kg, pot avea urmări. Eu m am îngrășat 3 kg, sper sa le dau jos. Baie dupa 3 -4 saptamani dar nu cu apa fierbinte.
1
19-09-2016, ora 16:21
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Dragele mele, m-am gândit mult inainte sa scriu acest mesaj pentru a nu fi gresit interpretata(ca fac reclama)..dar mi-o asum. Eu am 1 luna azi de la interventie si cicatricile sunt aproape invizibile, o fina dunga de culoare albă. Am folosit plasturi siliconici de la Cimeosil. Mie mi-a ramas un plasture de la fii-miu (operat in 2013). Am tăiat pe lung si am obținut 2 bucăți îndeajuns încât sa imi acopere cicatricile de la ambii sâni. M-am gândit sa împărtășesc reușită mea cu voi.Eu folosesc pe timpul zilei gelul Stratamed, o singura aplicare dimineața iar seara aplic plasturii siliconici. Cand a fost operat băiețelul meu am folosit doar plasturii si acum operatia este insesizabila...deaceea tind sa cred ca fac minuni aceștia.
Pup si sper ca nu am fost gresit înțeleasă.Eu am aflat de acesti plasturi in Spania de la medicii care mi-au operat băiețelul mi i-au recomandat.
0
19-09-2016, ora 17:19
AdelinaTr
Nu este medic/terapeut
AdelinaTr
bune fetelor! va rog, imi spuneti la ce clinica il gasesc pe dl vitalie stan?multumesc anticipat!
0
19-09-2016, ora 18:55
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Adelina, la Arcalife:)cauta pe internet adresa, sau daca vrei ti o pot da eu. iti pot lasa si nr de contact, daca dorești, consultația este gratuită.
0
19-09-2016, ora 20:00
this_is_my_life
Nu este medic/terapeut
this_is_my_life
buna fetelor! fiind noua si pentru ca sunt mii de pagini discutate de voi, evident ca nu le am putut citi pe toate..in cazul in care mai repet aceleasi intrebari, sa nu fie cu suparare ;) sunt curioasa ce stiti despre doctorul stan vitalie, daca v ati operat la el si cat a costat interventia.am vazut ca multe "vedete" apeleaza la el..
0
19-09-2016, ora 20:05
AdelinaTr
Nu este medic/terapeut
AdelinaTr
multumesc mult, Mamitzica!:*
0
19-09-2016, ora 20:26
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Adelina, cu drag. Ai mesaj privat:*
0
19-09-2016, ora 20:32
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
This is my Life, buna si bine ai venit! Eu sunt operata la domnul dr Vitalie, sunt f mulțumită de rezultat, n am avut nicio problema medicală, si in câteva zile împlinesc 3 luni de la operație.
Arion costa 2600€, Mentor 2900€.
Orice alte detalii vrei sa cunosti, iti răspund cu drag!
0
19-09-2016, ora 22:13
alexandra_lex_t
Nu este medic/terapeut
alexandra_lex_t
revin si eu dupa cateva zile...nu am reusit sa citesc chiar tot, dar am o intrebare: baie in cada, pana se incretesc degetele, ati facut pana acum? :D

p.s.si am schimbat si poza, sper sa se vada
0
20-09-2016, ora 00:29
CrisAni
Nu este medic/terapeut
CrisAni
Alexandra, tie ti.a fost recomandat sa porti dupa 3 sapt sutiene fara sarma ? Sau, pe viitor sa porti doar sutiene fara sarma, ocazional cu ?
2
20-09-2016, ora 03:11
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Alexandra la 1 luna poti face baie calda si stat mai mult in cada.
0
20-09-2016, ora 03:14
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
CrisAni, la 3 saptamani e prea devreme pentru sutien cu sarma, încă se poarta bustiera la 3 saptamani. Sutien cu sarma dupa 2 luni, trebuie întrebat medicul fiecareia dintre noi, fiecare medic are recomandarea lui. Eu am purtat direct cu sarma la 2 luni si
Jumatate.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 223522362237 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •