Implant silicon sani
Multumesc heba pt raspuns si pt promtitudine!
Nu stiam ca nu e indicat sa stai culcata dupa operatie.Invat lucuri noi.Cat despre condus probabil ca voi ruga pe cineva sa ma duca si sa ma aduca de la servici.
Nu stiam ca nu e indicat sa stai culcata dupa operatie.Invat lucuri noi.Cat despre condus probabil ca voi ruga pe cineva sa ma duca si sa ma aduca de la servici.
eu sunt f ingrijorata, am 3 luni si o saptamana de la operatie si nu mi se aranjeaza sanii aproape deloc, nu stiu ce sa mai fac, dupa cat timp ar trebui sa se aranjeze, incep deja sa disper pt ca nu stiu de ce nu se aranjeaza si din cate vad nu prea are nimeni problema asta pe forum.cel putin nu prea a scris nimeni sau nu este un motiv de ingrijorare asa mare????????
buna heba poti sa imi dai si mie id-ul tau de mess sa putem vb mai mult acolo?vad k esti singura de pe aici care s-a operat la Galati.as vrea sa ma operez si eu tot acolo datorita pensei cu care opereaza dl. doctor.ma intereseaza si pe mine mai multe detalii, daca poti si ai timp, ast id-ul tau.ms mult anticipat
Olguta_m iti multumesc pentru raspunsuri.Pfff nu stiu cand sa ma programez pentru operatie, mai ales k imi este groaza sa spun la servici pe ce motiv imi trebuie un mini concediu :)))) Am citit pe site-ul domnului doctor Marek Valcu cam ce trebuie sa faci inainte si dupa operatie.Desi mi-am dorit toata viata o astfel de operatie, pfff am emotii numai cand ma gandesc.am vazut de curand un film care mi-a ramas in minte, facut dupa un caz real. un tip care avea nevoie de o operatie la inima. l-au anesteziat insa el era perfect constient si a simtit toata operatia pe viu.nu putea sa miste maini sau ochi, etc, sa anunte k el defapt simte tot. vroiam sa spun cu asta k parca mai tare imi e frica de anestezie decat de operatie.
Oricum ma incurajeaza sa vad k sunteti atatea care ati facut operatia si va admir! vreau sa-mi indeplinesc si eu acest vis pentru ca anul asta ma casatoresc si vreau sa stea rochia de mireasa pe ceva :)
Oricum ma incurajeaza sa vad k sunteti atatea care ati facut operatia si va admir! vreau sa-mi indeplinesc si eu acest vis pentru ca anul asta ma casatoresc si vreau sa stea rochia de mireasa pe ceva :)
5-6 zile sunt suficiente zic si eu..eu la 3 zile eram inapoi la cursuri si n am avut nicio pb, numai efort sa nu faci! Mult succes
Sara dulce..sa nu ti faci griji de mituri si povesti..in timpul op esti monitorizata non stop si nu ai cum sa patesti asa ceva!! pt mine una a fost chiar o experienta f placuta pe care as repeta-o oricand!
Aly da ti timp..sanii se aseaza primele 3 luni, esti inca la inceput sio e normal sa ti se para inca ciudati. poarta bustiera sau ce ti s a recomdanta, fa eventual un pic de masaj, si mai ales, ai rabdare si nu dispera pt ca mai ai mult inainte in procesul de vindecare!
Aly da ti timp..sanii se aseaza primele 3 luni, esti inca la inceput sio e normal sa ti se para inca ciudati. poarta bustiera sau ce ti s a recomdanta, fa eventual un pic de masaj, si mai ales, ai rabdare si nu dispera pt ca mai ai mult inainte in procesul de vindecare!
Va multumesc atat de mult pt sprijinul vostru si sper din tot sufletul ca dupa 1 luna sau 2 toate astea sa fie doar niste amintiri urate.Am facut operatia asta sa mai imi ridic moralul si mai mult a scazut.Ideea e ca sunt mica de statura si slabuta, de aceea mi se par enormi!!!Daca as fi fost inalta nu m-ar fi deranjat.Eu mi-as fi dorit un rezultat natural, dar poate este prea devreme.Oricum stiti cumva la cat timp dupa operatie pot face alta?(in caz ca nu ma pot obijnui)
0544..cred ca la o sapt e prea devreme pt condus.eu nu am putut baga nici macar in viteze, dar poate nu este la fel in toate cazurile!
0544..cred ca la o sapt e prea devreme pt condus.eu nu am putut baga nici macar in viteze, dar poate nu este la fel in toate cazurile!
ms Delia de incurajari :*, oricum si dak as crede f tare in chestiile astea, cred mai tare in ceea ce imi doresc, sa scap de complexul asta care m-a urmarit toata viata.
Despre cicatricii ce puteti sa-mi spuneti? :D cam in cat timp se vindeca cat de cat.si mai exact taietura unde este facuta?...eu stiu doar de aia de sub san... voi ce fel de taietura aveti?! :).pfff ce urat suna intrebarea :))9
Despre cicatricii ce puteti sa-mi spuneti? :D cam in cat timp se vindeca cat de cat.si mai exact taietura unde este facuta?...eu stiu doar de aia de sub san... voi ce fel de taietura aveti?! :).pfff ce urat suna intrebarea :))9
Eu am taietura sub san, in santul submamar, ale mele nu arata grozav pt ca am eu pielea sensibila, dar daca dai cu crema si faci ce ti zice dr. vor fi ok in cateva luni!
pt Sara: azi am fost la control, am facut 2 luni de la operatie si doctorul a zis ca cicatricile vor disparea (dar vor ramane ca niste urme de zgarieturi fine) abia dupa un an :(
multumesc pentru raspuns delia, asta asteptam sa-mi spuna si doctorul ca intr-un anumit timp se aranjeaza, dar problema este ca prima data mi-a zis ca in maxim 2 luni apoi ca in 3, au trecut si trei luni si mi-a zis sa am rabdare ca pana la 6 luni se aranjeaza si daca nu se aranjeaza nu e problema ca te operam din nou si ii tragem in jos, foarte tare nu?nu asta este problema ca am si rabdare dar vreau sa stiu cat timp sa am rabdare nu sa ma duca cu vorba asa de la o luna la alta, am nevoie de ceva cert.nu stiu ce sa zic parca incep si eu sa regret ca am facut operatia asta...mi-am dorit asa de mult si acum sunt asa dezamagita:(( la inceput eram foarte speriata de operatie, nici nu ma gandeam la rezultat pentru ca am vazut atatea si erau super si nu ma gandeam ca tocmai mie sa mi se intample sa fiu dezamagita si ma mai simt si prost fata de o prietena care s-a operat la nas si nu este nici ea multumita, eu i-am recomandat doctorul, nu arata rau deloc nasul ei dar daca ea nu este multumita nu prea mai conteaza parerea altora.sunt foarte suparata nu stiu cum sa-mi mai ridic moralul pentru ca sunt cu el la pamant...imi vine sa plang de cate ori imi amintesc...
Pt aly23
Imi pare nespus de rau pt faptul ca nu au iesit asa cum ti-ai dorit, dar sa speram ca timpul va rezolva totusi aceata problema chiar daca trebuie sa astepti mai mult decat altele.Nu trebuie sa regreti, daca ai facut acest pas inseamna ca ai avut un motiv intemeiat, iar daca totusi in cele din urma nu se vor aranja considera ca ai pierdut o batalie nu un razboi.Trebuie sa mergi mai departe!Capul sus!Nu sunt in situatia ta si imi pot doar imagina prin ce treci, dar daca as fi in locul tau asa as proceda.Sa auzim de bine
Pt delia 21
Ma uimesti.in 3 zile te-ai intors la cursuri.hm.si eu imi faceam probleme pt 5-6 zile crezand ca nu e destul.Sper sa fie la fel de ok si in cazul meu.Multumesc pt incurajari!
E cineva care s-a operat in Arad?
Imi pare nespus de rau pt faptul ca nu au iesit asa cum ti-ai dorit, dar sa speram ca timpul va rezolva totusi aceata problema chiar daca trebuie sa astepti mai mult decat altele.Nu trebuie sa regreti, daca ai facut acest pas inseamna ca ai avut un motiv intemeiat, iar daca totusi in cele din urma nu se vor aranja considera ca ai pierdut o batalie nu un razboi.Trebuie sa mergi mai departe!Capul sus!Nu sunt in situatia ta si imi pot doar imagina prin ce treci, dar daca as fi in locul tau asa as proceda.Sa auzim de bine
Pt delia 21
Ma uimesti.in 3 zile te-ai intors la cursuri.hm.si eu imi faceam probleme pt 5-6 zile crezand ca nu e destul.Sper sa fie la fel de ok si in cazul meu.Multumesc pt incurajari!
E cineva care s-a operat in Arad?
Derena si Delia, va multumesc pt raspunsuri...ma gandeam k raman taieturile urat o perioada.asta e, frumusetea cere sacrificiu :))...Aly23 imi pare tare rau pt cazul tau si faci bine ca scrii aici ce simti, aflam si noi (cele care nu am facut inca acest pas) si partile urate...la ce doctor te-ai operat? nu te-ai gandit sa ceri parerea altuia? dak ai probleme, doctorul tau nu cred k ti-ar zice pe fatza ca din vina lui iti sunt asa... in schimb altul, ar putea sa iti spuna k e din vina doctorului la care te-ai operat.pe de alta parte, nu ma grabesc sa-l judec pe doctor. desi avem toate acelasi "tzel", suntem toate diferite si reactionam divers.
Oricum Aly23 iti doresc din suflet sanatate si sa te faci bine cat de repede si sa fi multumita de corpul tau!
Oricum Aly23 iti doresc din suflet sanatate si sa te faci bine cat de repede si sa fi multumita de corpul tau!
Fetelor stiti cumva la cat timp dupa operatie imi pot scoate implantele?Mi-e frica ca nu ma voi putea obijnui, mi se par enormi.Nici macar nu ies din casa, pt ca nu vreau sa isi dea cineva seama.Dupa cate am inteles dupa 3 luni de la operatie nu vor ma fi asa de umflati.Regret atat de mult ca am facut pasul acesta, incat uneori mi se pare ca e un cosmar din care nu ma mai trezesc.
of of deja ma cam dau cu 3 pasi inapoi de la operatie. mai intai era aly23 acum ius cu probleme...pfff.
ius, eu nu pot sa-ti dau vreun sfat ca nu am trecut inca prin asa ceva, insa am vazut k fetele ti-au scris k nu o sa ramana asa.eu zic inca sa nu te gandesti la operatie.asteapta cele 3 luni. gandeste-te la sanatate ta in primul rand, k nu stiu dak ar fi foarte bine la asa timp scurt sa repeti operatia.
ius, eu nu pot sa-ti dau vreun sfat ca nu am trecut inca prin asa ceva, insa am vazut k fetele ti-au scris k nu o sa ramana asa.eu zic inca sa nu te gandesti la operatie.asteapta cele 3 luni. gandeste-te la sanatate ta in primul rand, k nu stiu dak ar fi foarte bine la asa timp scurt sa repeti operatia.
Aly imi pare si mie rau de pb tale, dar da ti timp pt ca in timp se lasa si se schimba mult (in bine), iau un aspect jmult mai natural si nu mai arata cococati si ciudati! Pot sa te intreb la cine te ai op?
Hmm eu una am fost norocaosa..poate alte fete au nevoie de mai mult timp pt refacere, dar eu am avut parte de un dr. minunat care mi a facut niste sani superbi cu dureri si dificultati minime!
Ius...sincera sa fiu in viata mea n am vazut impl. de 300 sa fie mare, nici chiar pe fete mici si slabute..da ti timp dupa cum ziceam, si mie imi pareau mari ai mei la inceput, acum mi as dori mai mari. O sa se dezumfle ei sigur si o sa fii multumita!
Hmm eu una am fost norocaosa..poate alte fete au nevoie de mai mult timp pt refacere, dar eu am avut parte de un dr. minunat care mi a facut niste sani superbi cu dureri si dificultati minime!
Ius...sincera sa fiu in viata mea n am vazut impl. de 300 sa fie mare, nici chiar pe fete mici si slabute..da ti timp dupa cum ziceam, si mie imi pareau mari ai mei la inceput, acum mi as dori mai mari. O sa se dezumfle ei sigur si o sa fii multumita!
IUS...eu am 400 si mi se par mici...si stai linistita k multi vad si putini inteleg :)) o sa vezi k dupa 1 luna incep sa se mai dezumfle. eu am doua luni si ink nu s-au aranjat de tot. ar fi o prosite sa te gandesti sa scoti implanturile, dupa atatia bani si durere. ai rabdare, toate trec. nu pot zice k sunt complet multumita, mai ales k sunt o fire mai sensibila, dar azi chiar am obsevat k nu se mai vad asa in relief cicatricile, asa k timp si rabdare!
SARA: eu aveam asimetrie mamara si ma simteam ffffff complexata, la plaja nu prea puteam sa merg, cand ieseam din casa purtam sutien si imi bagam multi buretei in cupa sanului mic, asa k nu regret k m-am operat. dak ai si tu o probleme de genul sau oricare ar fi complexul tau legat de sani, dak tu simti k o operatie te-ar face fericita, mai bine fa-o, dar informeaza-ta bine, k sa nu fii dezamagita.
SARA: eu aveam asimetrie mamara si ma simteam ffffff complexata, la plaja nu prea puteam sa merg, cand ieseam din casa purtam sutien si imi bagam multi buretei in cupa sanului mic, asa k nu regret k m-am operat. dak ai si tu o probleme de genul sau oricare ar fi complexul tau legat de sani, dak tu simti k o operatie te-ar face fericita, mai bine fa-o, dar informeaza-ta bine, k sa nu fii dezamagita.
Va multumesc din suflet pt incurajari.Asa voi face, voi incerca sa ma linistesc si sa astept.Ideea este ca nici sotului meu nu ii plac si poate si din cauza asta ma gandesc cu groaza ca vor ramane asa.
Delia nu sunt mica de statura, ci foarte mica, de aceea sunt terorizata de ideea ca nu se vor micsora.(si nu putin, ci destul).Eu nu mi-am dorit o marire prea mare, ci doar o umplere a pieptului meu care era lasat. Nu imi permit ca cineva sa isi dea seama.
Oricum m-ati mai linistit...
Darena in legatura cu cicatricile pot spune ca unei prietene, dupa timp de un an, nu i se mai vad aproape deloc.stiu insa ca a folosit o crema.Tu folosesti vreuna?
Azi am observat ca m-am si invinetit foarte mult in partea dreapta.Credeti ca ar fi vreo problema?
Sara nu am vrut sa te dezamagesc sau sa te fac oarecum sa te razgandesti!!E bine ca te documentezi inainte si trebuie sa stii exact ce vrei si sa spui doctorului.Uneori ma gandesc ca poate nu am fost destul de explicita.dar dupa cum cum vezi fetele m-au incurajat si ma simt oarecum putin mai bine.
Delia nu sunt mica de statura, ci foarte mica, de aceea sunt terorizata de ideea ca nu se vor micsora.(si nu putin, ci destul).Eu nu mi-am dorit o marire prea mare, ci doar o umplere a pieptului meu care era lasat. Nu imi permit ca cineva sa isi dea seama.
Oricum m-ati mai linistit...
Darena in legatura cu cicatricile pot spune ca unei prietene, dupa timp de un an, nu i se mai vad aproape deloc.stiu insa ca a folosit o crema.Tu folosesti vreuna?
Azi am observat ca m-am si invinetit foarte mult in partea dreapta.Credeti ca ar fi vreo problema?
Sara nu am vrut sa te dezamagesc sau sa te fac oarecum sa te razgandesti!!E bine ca te documentezi inainte si trebuie sa stii exact ce vrei si sa spui doctorului.Uneori ma gandesc ca poate nu am fost destul de explicita.dar dupa cum cum vezi fetele m-au incurajat si ma simt oarecum putin mai bine.
IUS: m-am dat pana acum cu gel cu silicon de la prosil. dar as vrea sa stiu ce a folosit prietena ta, poate e ceva mai bun.
Ius, si sanii mei in primele 3-4 sapt au fost umflati si mi se pareau mari pt 350 cc. Am 70 cm sub bust si daca in primele saptamani mi se pareau mari pt mine acum sunt cam la jumate...daca nu stiam ca doc mi-a pus marimea maxima eram extrem de nemultumita! sunt frumosi si arata natural acum. Subscriu la ce spune si delia, ai rabdare, doctorul stie mai bine de ce a ales 300 cc pt tine, sunt sigura ca a inteles dinaintea operatiei ca nu iti doresti sani f mari! ce cupa aveai inainte? 250 cc - 1 cupa, eu am trecut de la A la C
Folosesc de aproape 2 sapt Cimeosil gel pt cicatrici, este 200 ron importat din SUA dar am inteles si am vazut ca face minuni. sper ca si la mine :) trebuie folisit insa cat mai mult timp, pana la 6-10 luni
Folosesc de aproape 2 sapt Cimeosil gel pt cicatrici, este 200 ron importat din SUA dar am inteles si am vazut ca face minuni. sper ca si la mine :) trebuie folisit insa cat mai mult timp, pana la 6-10 luni
Am uitat sa mentionez ca am implinit 7 saptamani :D
nu am vrut sa sperii pe nimeni, m-am mai linistit am avut o cadere nervoasa si simteam nevoia sa ma asculte cineva si pentru sara...stai linistit daca iti gasesti dr potrivit si te intelege si iti explica tot ce trebuie nu trebuie sa-ti faci griji daca iti doresti cu adevarat operatia nu trebuie sa te dea inapoi un simplu coment iar pentru ius sa stea linistita ca se desumfla sanii cam dupa 2 luni nici nu se mai compara si mie mi se pareau f mari dar am mai scapat de problema asta pentru ca nu se mai vad asa ca la inceput si am 375...aaa era sa uit la marek m-am operat si va multumesc pentru incurajare
Nici nu va puteti da seama cat de mult m-ati ajutat.Moralul meu nu mai este la pamant si mai am sperante.
Darena87-Prietena mea nu isi mai aduca aminte, deoarece au trecut deja 4 ani de atunci.Eu am gasit pe net Cicatrix.Inca nu am primit-o dar sper sa fie buna.
FallenStar-Iti doresc multe, multe saptamani inainte!!!Sincer sa iti spun nu stiu cat aveam inante, dar faptul ca tie ti se par aproape jumate m-a linistit enorm!!!(cum adica ai 70 cm sub bust?)Nu stiam ca trebuie sa te dai timp asa de indelungat cu crema.Bine ca mi-ai zis sa imi mai comand un tub, in caz ca ajunge.
aly23-Ai facut foarte bine ca ne-ai spus temerile tale.Pe mine m-au ajutat foarte mult opiniile voastre, iar in legatura cu cazul tau, nu stiu, dar mi s-a parut o idee interesanta de a te duce la un alt dc si de a cere parerea.
Darena87-Prietena mea nu isi mai aduca aminte, deoarece au trecut deja 4 ani de atunci.Eu am gasit pe net Cicatrix.Inca nu am primit-o dar sper sa fie buna.
FallenStar-Iti doresc multe, multe saptamani inainte!!!Sincer sa iti spun nu stiu cat aveam inante, dar faptul ca tie ti se par aproape jumate m-a linistit enorm!!!(cum adica ai 70 cm sub bust?)Nu stiam ca trebuie sa te dai timp asa de indelungat cu crema.Bine ca mi-ai zis sa imi mai comand un tub, in caz ca ajunge.
aly23-Ai facut foarte bine ca ne-ai spus temerile tale.Pe mine m-au ajutat foarte mult opiniile voastre, iar in legatura cu cazul tau, nu stiu, dar mi s-a parut o idee interesanta de a te duce la un alt dc si de a cere parerea.
buna ziua la toate fetele
PRT Aly23.eu te cred si stiu despre ce vorbesti exact asa am patit si eu.din nefericire.te rog sa imi zici ce fel de sani ai avut anainte de implant erau mai lasati? si ce varsta ai? ai avut pana acum vreo nastere? ptr. ca eu am 34 ani, si am o nastere iar sanii erau un pic mai lasati si tot asa am patit si eu, dar mi-a tras de silicoane si tot degeaba...a trebuit sa imi faca ridicare de sani. asa ca atentie. eu am trecut prin ce treci tu si oricum nu sunt asa cum ai doream eu...dar asta este... la mine trecuse 4 luni si jum. si tot nu imi cazuse implantul ( nu cobora) si atunci mi-a tras de silicon si degeaba la alta luna mi-a facut ridicare de sani .
PRT Aly23.eu te cred si stiu despre ce vorbesti exact asa am patit si eu.din nefericire.te rog sa imi zici ce fel de sani ai avut anainte de implant erau mai lasati? si ce varsta ai? ai avut pana acum vreo nastere? ptr. ca eu am 34 ani, si am o nastere iar sanii erau un pic mai lasati si tot asa am patit si eu, dar mi-a tras de silicoane si tot degeaba...a trebuit sa imi faca ridicare de sani. asa ca atentie. eu am trecut prin ce treci tu si oricum nu sunt asa cum ai doream eu...dar asta este... la mine trecuse 4 luni si jum. si tot nu imi cazuse implantul ( nu cobora) si atunci mi-a tras de silicon si degeaba la alta luna mi-a facut ridicare de sani .
ius, eu inca nu am facut inca o consultatie, urmeaza, dar stiu din ce am citit ca atunci cand pacienta si doctorul stabilesc marimea implantului se tine seama de latimea umerilor, de centrimetrii de sub bust, etc.De aceea se poate intampla ca doua persoane care au aceeasi inaltime si aceeasi greutate sa aiba implanturi de marimi diferite.
nelamurire
dupa operatie doar se bandajeaza sanii pentru a nu se misca sau se poarta si bustiera peste bandaj?
Bustiera se cumpara din clinica sau de altundeva?Daca se cumpara din alta parte mi-e teama sa nu cumpar una prea mare sau prea mica.Cat costa o bustiera?
O zi placuta tuturor!
nelamurire
dupa operatie doar se bandajeaza sanii pentru a nu se misca sau se poarta si bustiera peste bandaj?
Bustiera se cumpara din clinica sau de altundeva?Daca se cumpara din alta parte mi-e teama sa nu cumpar una prea mare sau prea mica.Cat costa o bustiera?
O zi placuta tuturor!
pt. 0544...nu se bandajeaza sanii..ci doar taieturile cu un bandaj f mic..apoi imediat dupa operatie te si imbraca cu bustiera... cel putin la mine asa a fost. in general le dau ei de la clinica..in caz contrar cumperi tu. sunt bune si cele pt. sport dar sa fie incheiate in fata. sunt si bustiere speciale..gasesti si pe ebay de cumparat..eu mi-am mai luat de acolo una. preturile difera..de la 20 la 40euro.
Ius ma bucur ca ti-ai mai revenit si merci! Da, sunt mai mici acum pentru ca s-a dus umflatura, protezele s-au asezat, defapt ele se vad mai mici sub muschi pentru ca sunt presate de el. 70 cm - ma refeream la circumferinta sub bust, adica nu sunt nici prea lata in spate si totusi mi se mar micuti sanii acum.
Pe prospectul gelului pt cicatrici Cimeosil asa scrie ca se poate folosi un timp indelungat, si chiar e indicat pt ca ele se vindeca complet in jur de 12 luni.
Dupa operatie cicatricile sunt bandajate cateva zile, dupa care se pune un leucoplast subtire pana pe la 14 zile. Din operatie eu m-am trezit deja cu bustiera de sustinere pe mine. In mod normal aceasta vine odata cu implantele de la producator. Depinde de doctor si clinica cum se procedeaza.
-
-*
(*modificat de administrator)
Pe prospectul gelului pt cicatrici Cimeosil asa scrie ca se poate folosi un timp indelungat, si chiar e indicat pt ca ele se vindeca complet in jur de 12 luni.
Dupa operatie cicatricile sunt bandajate cateva zile, dupa care se pune un leucoplast subtire pana pe la 14 zile. Din operatie eu m-am trezit deja cu bustiera de sustinere pe mine. In mod normal aceasta vine odata cu implantele de la producator. Depinde de doctor si clinica cum se procedeaza.
-
-*
(*modificat de administrator)
eu am primit bustiera de la dr si bandaje am avut doar primele doua zile, apoi bustiera..bandajata a ramas doar zona cicatricilor
Pt hellen_ella2006 si aly23-Fetelor, imi cer scuze, dar nu prea inteleg care e problema voastra.Cum adica nu cade implantul, nu coboara?Si eu am avut pieptul lasat.
0544_Mie nu mi-a bandajat pieptul, iar sutienul mi l-au dat de acolo-60 ron.
0544_Mie nu mi-a bandajat pieptul, iar sutienul mi l-au dat de acolo-60 ron.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 14sani mariti natural
- 3sani lasati si moi
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 9Vreau sani mari
- 21proteza san stang
- 63Micsorare de sani
- 10cancer san - sfaturi
- 10Silicoane sani, detalii
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 0Implanturi mamare
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: