Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 230223032304 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
07-11-2016, ora 23:03
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Monikca, ma scuzi, acum am vazut mes, ti am răspuns:*
0
07-11-2016, ora 23:06
Monikca
Nu este medic/terapeut
Monikca
Stai linistita pup
0
07-11-2016, ora 23:06
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Fetele, eu singurul lucru care îl regret și îmi trezește interesul aceasta pensa este ca mi am pierdut sensibilitatea la sfârcul drept, ceea ce mă întristează tare, acum nu mai am ce face decât sa sper dar mă gândesc pe viitor, dacă va fi nevoie sa le schimb exista riscul sa pierd sensibilitatea și la cel stâng și mă gândeam ca poate aceasta pensa exclude acest risc.
1
07-11-2016, ora 23:34
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Monika dr Vitalie este un medic f Bun și cu multa experiență, am văzut multe rezultate la dansul... Deci ești pe mâini bune. La înălțimea ta merge foarte bine mărimea recomanda
0
07-11-2016, ora 23:58
Monikca
Nu este medic/terapeut
Monikca
Multumesc frumos fetelor
1
08-11-2016, ora 00:29
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Xore, 3xMommy e operata de dr Stan, eu m-am operat la clinica Zetta in Bucuresti.
Numele noastre seamana poate de asta ai crezut ca e vorba de mine.
0
08-11-2016, ora 00:36
selena24
Nu este medic/terapeut
selena24
Buna seara! As vrea si eu sa recurg la o operatie de implanturi mamare la Dr. Vitalie si as vrea sa ma ajutati cu cateva pareri post operatorii. M-ar interesa in principal cat a durat recuperarea, dupa cat timp ati putut sa faceti plaja si daca implantul a fost introdus in spatele muschilor. Multumesc :D
1
08-11-2016, ora 01:08
ValentinaM
Nu este medic/terapeut
ValentinaM
Buna fetelor. La indemnul bunei mele prietene Chanell, am facutla poza de profil. Poza facuta la 2 sapt. Am 3 sapt de la operatie, de cateva zile am inceput sa dorm pe burta. Pana acum dormeam doar pe o parte. Sunt extrem de multumita de forma si marime...deocamdata :)) nu mai simt absolut nimic. Cicatricile abia se zaresc. Nu am dat cu nici o crema. Doar crema hidratanta de corp de dupa dus. In rest absolut nimic. Sunt foarte foarte happy de sanii mei. Peste 5 zile plec in concediu si abia aștept sa ies pe plaja :))) pupici la toate fetele!!!!
0
08-11-2016, ora 06:08
3xmommy
Nu este medic/terapeut
3xmommy
Woow ValentinaM, superbi!!! Felicitări!
0
08-11-2016, ora 06:31
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Selena24, recuperarea nu are un nr fix de zile, depinde de organismul fiecărei fete, si acum contează si ce se intelege prin recuperare. Daca ne referim la perioada mai dificila, cu dureri, aceasta in cazul meu a fost de 6, 7 zile, dar au fost multe cazuri in care fetele au spus ca dupa 3 zile erau f bine! Daca ne referim la recuperarea organismului, la Așezarea totala a implantului, aceasta perioada este mai lunga, de câteva luni.
Implantul este submuscular, da. Domnul dr Vitalie doar asa operează, din cate stiu eu, tot la dumnealui sunt operata si eu.
Plaja? Eu am facut la 4 sapt, cu un sutien care sa acopere bine cicatricile:)
0
08-11-2016, ora 06:38
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Valentina, foarte frumos rezultat! Felicitări!
Sunt " invidioasa" cand aud ca atat de devreme puteți dormi pe burta, eu am dormit pe spate 3 luni...
Sunt f frumoși, Valentina!
0
08-11-2016, ora 08:11
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
ValentinaM, eu ti-am mai zis tie, esti fantastica!!!!♡♡♡♡ arata frumos rau. Concediu placut sa aaaai! !!♡
1
08-11-2016, ora 10:26
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Valentina este omul cel mai pozitiv pe care l am cunoscut, asa devreme si sanii au prins forma, deja au crescut si in volum, coborat, un caz ca al ei clar este foarte rar, organism minune!!!! Indiferent de ce se intampla dupa operatie fiți pozitive, încrezătoare, puteți avea si surprize frumoase, dureri diminuate fata de ce avem in minte, cum pot fi si mai mari, dar, trec si in timp se uita. Raman sanii frumosi, increderea pe care v o dau, haine care ne schimba complet fizicul. Fetelor ati luat decizia, mergeți inainte si visul devine realitate!
1
08-11-2016, ora 10:27
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
La mulți ani sărbătoritoritelor de azi.
0
08-11-2016, ora 12:47
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Valentina, foarte frumosi sani, nu-mi vine sa cred cat de bine arata la 2 saptamani! Esti o fericita si cu recuperarea, eu am 6 luni si inca nu ma incumet sa dorm pe burta. Daca erai alta persoana ti-as fi spus sa mai astepti cu plaja, dar pt ca tu te-ai recuperat in 3 saptamani cat altele in 3 luni sau mai mult, cred ca poti merge fara probleme la plaja, doar sa protejezi bine cicatricile. Vacanta frumoasa!
2
08-11-2016, ora 12:58
elyzzaa
Nu este medic/terapeut
elyzzaa
Buna fete dragute! Gata! Am scapat. Tocmai ce am venit acasa si am reusit sa fac un dus cat de cat. Imi iubesc sanii si abia astept sa vad rezultatul final. Am pus maximul recomandat de 390 si ati avut dreptate, daca punteam mai mic chiar as fi regretat. Domnul doctor Totir este un adevarat profesionist, iar asistentele de la Medlife toate de nota 20. M-am simtit excelent si recomand din suflet! Am avut ieri niste dureri mai pronuntate, dar am reusit sa dorm toata ziua dupa operatie. Astazi dimineata mi-au scos acea fasa stransa si acum reusesc chiar sa ma ridic din pat singura. Mi s-a recomandat sa misc mainile cat de des pot, dar inca ma mai sperie acele sunete de "zapada" sau apa insa am inteles ca sunt normale..caci este aer in jurul implantului sau asa ceva. Voi ati trecut prin asta? Va pup si va admir! Sunteti toate niste curajoase!
0
08-11-2016, ora 13:04
Helen12
Nu este medic/terapeut
Helen12
Felicitari, Elyzzaa! sa te recuperezi cat mai repede! si eu am simtit cateva zile scartaitul/sticla cu apa in sanul drept, dar a trecut cam in 3 zile.
2
08-11-2016, ora 13:15
Xore
Nu este medic/terapeut
Xore
Mamy, da, scuza-ma, v-am incurcat dar poza ta o am in telefonsa i-o arat doctorului ca asa sani vreau si eu!
0
08-11-2016, ora 13:22
elyzzaa
Nu este medic/terapeut
elyzzaa
Merci Helen! Stiu ca vor trece, dar stii cum e...paranoia.
Nu inteleg insa de ce sunt inca ametita...poate de la stat in pat dupa anestezie. Simt asa ca mi se inchid ochii. Ai patit asta?
0
08-11-2016, ora 13:44
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Elyza, felicitări!
Se întâmpla sa existe stări de somnolenta sau amețeala, ori ef anesteziei, ori de la calmante, nu te îngrijora!
Pupici
1
08-11-2016, ora 13:50
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Mamy3 care cicatrici la Valentina... Aproape nu se vad, la ea nici macar nu se poate vorbi de recuperare:))) a facut din start absolut totul ca si inainte de interventie! Ea chiar este un fenomen!
0
08-11-2016, ora 13:50
Helen12
Nu este medic/terapeut
Helen12
Elyzzaa, am fost ametita cateva zile si am dormit ff mult.
1
08-11-2016, ora 13:52
selena24
Nu este medic/terapeut
selena24
Multumesc de raspuns Mamitzica si eu tot submuscular vreau sa imi pun si credeam ca e mai dificila recuperarea dar daca este de o saptamana sau sub, depinde de organism, normal, e perfect. Multumesc :) Voiam sa te mai intreb ceva ce uitasem: la cat timp dupa operatie ai putut sa conduci?
0
08-11-2016, ora 13:52
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Elizzaa primul pas a fost facut! Este organismul slăbit dar trec si amețelile, stările de voma, si usor dar sigur te vei recupera si tu!
4
08-11-2016, ora 13:58
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
DOMNULE ADMINISTRATOR s a cerut o îmbunătățire a forumului care poate ajuta foarte mult, arătând evoluția sânilor in timp. Va rugam sa umblați la program, sa introduceți 4 câmpuri libere unde se pot încarcă poze cu evoluția in timp a sânilor!!!! MULTUMIM! Cred ca puteti acorda atenție si acestui aspect foarte util.
0
08-11-2016, ora 14:02
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Selena24 nu exista un termen exact, pana si la acest aspect tot organismul iti dictează. Depinde si de complicatii, daca este implant simplu, cu lifting... Fetele au condus unele la 2 sapt, 3 saptamani chiar mai rapid dar se simte amorțeala si muschii încă te tin mai ales la viraje si cand schimbi vitezele( daca nu e automata). Iti pot da mai multe detalii fetele care au condus.
0
08-11-2016, ora 14:03
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Sellena, am șofat la 2 sapt dist mai mica( 15-20 min), dar destul de greu in viraje si marșarier, iar de la 3 sapt chiar daca băgam vit intai cu 2 mâini, era deja mult mai bn!
Dar ti am zis, nu e regula, fiecare fata se recuperează diferit, poate contează si varsta, eu am peste 35:))
Curaj, o sa fie bn!
1
08-11-2016, ora 14:11
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Elyzaa eu am fost amețită vre o 3 zile, stai liniștita e de la anestezia generala plus medicamente plus faptul Ca nu ai băut și mâncat de ore bune înainte de operație, e normal
1
08-11-2016, ora 14:16
selena24
Nu este medic/terapeut
selena24
Multi inainte! eu 25 si sunt putin panicata de aceasta operatie :)) de asta va tot intreb dar sunt oricum 100% hotarata sa o fac.
0
08-11-2016, ora 15:00
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Selena, e de preferat sa faci op cand esti mai tinerica!
Organismul e mai puternic, teoretic, plus ca te vei bucura mai Multi ani de noii sani!
Relaxează te, pe cat posibil, o sa fie bine, iar tu happyyyyy
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 230223032304 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •