Implant silicon sani
Bună ziua femeii frumoase ! Sunteți minunate! Va urmăresc de ceva timp.. în Decembrie am programare la consultație pt implant mamar.. abea aștept.. m am hotărât la Dr Ovidiu Ivan Cluj.. dar am o foarte mare nelămurire cu siguranță el îmi va răspunde la toate întrebările dar vroiam sa știu dacă careva dintre voi ați trecut prin : cum se comporta sau cum se aseaza siliconul când alăptezi.. sper ca m am exprimat cât de cât bine
Am auzit de un caz în care a trebuit înapoi operație după alăptare deoarece sânul s a deformat siliconul l a lăsat mai jos.. peste câțiva anii îmi doresc un bebe dar eram curioasa dacă cineva a alaptat și are implant
Fetelor, in general la schimbarea implanturilor putini medici fac reduceri, nu stiu decat ca la domnul doctor Zamfirescu ( puteți intra si pe site la Zetta) la schimbare rotund este 1800E, anatomic 1900, in condițiile in care prima interventie costa 2800-2900, deci semnificativă, puteți întreba medicii vostru cat costa schimbarea implanturilor.
Bia, tu cum dormi, întinsă complet sau un pic ridicată? Eu nu mă pot întinde complet încă, dorm pe foarte multe perne ca să fiu puțin ridicată. Și eu mă trezesc cu un disconfort pe piept dimineața și îmi vine să-mi smulg bustiera de pe mine :-))) Deci eu dimineața o deschid imediat și las pieptul să respire, mă simt mai bine după. Apoi odată ce mă ridic totul e ok...
Ade, si eu aștept o poză cu sânii tăi de acum. Sunt foarte curioasă, ținând cont că în poza pe care o aveai înainte arătau perfect.
Leilah am dormit pe mai multe perne o saptamana jumate, de cateva zile dorm la orizontala dar durerea era aceeasi indiferent de pozitia pe care o adoptam. Primele minute dimineata sunt crunte si acum, credeam ca va fi mai bine pe masura ce trece timpul.
Myna, nu cunosc pe cineva care sa fi alaptat dupa ce a pus silicoane. Dar avand in vedere ca am alaptat de doua ori, stiu ce transformari se petrec in aceasta perioada la nivelul sanilor. Sanii cresc pentru ca se dezvolta glandele din interior care produc laptele, canalele care transporta laptele. In principiu implantul este pus sub muchi, deci nu are legatura cu tot acest proces, de aceea este si posibil sa alaptezi fara probleme chiar daca ai implant.
Dar dupa ce se incheie alaptarea, sanii nu mai revin la forma dinainte de alaptare, tesutul se lasa, se inmoaie, de aceea probabil ar trebui sa schimbi implantul pt a se potrivi cu noua conformatie a sanului.
Dar dupa ce se incheie alaptarea, sanii nu mai revin la forma dinainte de alaptare, tesutul se lasa, se inmoaie, de aceea probabil ar trebui sa schimbi implantul pt a se potrivi cu noua conformatie a sanului.
Bia, răbdărică, sigur vor trece cu timpul! Eu am vorbit ieri cu o colegă și mi-a zis că pe la 3 luni s-au dus toate disconforturile și că de atunci le-a simțit ca și cum ar fi fost ale ei dintotdeauna. Până la 3 luni mai avem :-))))
Mamy3, cred că depinde de fiecare mămică-n parte. Dacă ai mult lapte și alăptezi mult, da... se lasă și poate că nu mai revin. Dacă nu ai mult, poate nu se lasă rău și revin după aceea. Dar nu poți știi dinainte cum îți va reacționa corpul. Nu știu, zic. Eu nu am experiență, dar spun și eu din ce am auzit.
Poate poți alterna alăptatul direct de la sân cu cel din sticlă. Știu că există aparatele alea de "muls" (scuze, nu am alt termen)? Nu știu dacă ajută.
Mamy3, cred că depinde de fiecare mămică-n parte. Dacă ai mult lapte și alăptezi mult, da... se lasă și poate că nu mai revin. Dacă nu ai mult, poate nu se lasă rău și revin după aceea. Dar nu poți știi dinainte cum îți va reacționa corpul. Nu știu, zic. Eu nu am experiență, dar spun și eu din ce am auzit.
Poate poți alterna alăptatul direct de la sân cu cel din sticlă. Știu că există aparatele alea de "muls" (scuze, nu am alt termen)? Nu știu dacă ajută.
Leilah, bineinteles ca sunt mai multi factori care influenteaza. Daca nu ai lapte si nu poti alapta sau ai foarte putin lapte cu siguranta sanii isi revin aproape de forma initiala, dar o data ce alaptezi, cateva luni sau peste un an, sanii nu au cum sa mai arate ca inainte, iar pompele acelea nu au nicio influenta asupra sanului pt ca ele actioneaza doar asupra areolei sanului.
Asa cum ai spus si tu, nu ai cum sa stii cum vor arata sanii dupa alaptat, indiferent daca ai sau nu implant.
Asa cum ai spus si tu, nu ai cum sa stii cum vor arata sanii dupa alaptat, indiferent daca ai sau nu implant.
Pai domnul doctor mi-a zis sa stau in casa a2a zi..si a3a zi a si zis...iesi la o cafea/suc/film si am zis sa-i urmez sfatul :)) Astazi am iesit la un salon sa ma spal pe par (caci nu am reusit singura) si sa-mi fac unghiile, dar cred ca ma potolesc. M-au cam luat durerile de brate iar, mai ales ca am si mers cu masina si drumurile astea pline de gropi nu-s favorabile. In seara asta am dezlipit si bandajul acela superior. Domnul doctor mi-a spus sa-l tai pe mijloc. Voi doar l-ati taiat a4a zi sau l-ati scos de tot?
Korah tu vad ca in poza il ai. L-ai scos?
Korah tu vad ca in poza il ai. L-ai scos?
Elyzzaa, pe mine m-a operat intr-o zi de miercuri si mi-a spus sa scot bandajul duminica, doar partea din fata.
Nu te stresa, citind ce a scris tu, cred ca esti in parametrii normali pentru primele zile.
Odihneste-te cat poti de mult, e bine sa fii activa, asa te vei recupera mai usor, insa nu te forta.
Eu m-am urcat la volan dupa 5 zile de la operatie, durerile si disconfortul la trezire, dimineata, au tinut cam 2 saptamani, apoi, pur si simplu, au disparut.
Fara emotii si stress, totul va fi bine.
Korah, succes maine, sa ne scrii dupa ce faci controlul.
Leilah, esti mortala, am ras, asa mi-am zis si eu dupa operatie, cand m-am trezit cu greata si frisoane, ma gandeam de ce am vrut sani mai mari.
Va pup, fete dragi!
Nu te stresa, citind ce a scris tu, cred ca esti in parametrii normali pentru primele zile.
Odihneste-te cat poti de mult, e bine sa fii activa, asa te vei recupera mai usor, insa nu te forta.
Eu m-am urcat la volan dupa 5 zile de la operatie, durerile si disconfortul la trezire, dimineata, au tinut cam 2 saptamani, apoi, pur si simplu, au disparut.
Fara emotii si stress, totul va fi bine.
Korah, succes maine, sa ne scrii dupa ce faci controlul.
Leilah, esti mortala, am ras, asa mi-am zis si eu dupa operatie, cand m-am trezit cu greata si frisoane, ma gandeam de ce am vrut sani mai mari.
Va pup, fete dragi!
Elyzza, eu inca il am. Mi l-au pus inapoi la fiecare schimbare de pansament. Sincer, am fost prea ametita sa intreb la ce foloseste, dar ma enrveaza cand vreau sa trag aer in piept, ma tine... poate scap de el maine.
Am o intrebare pentru posesoarele de implant anatomic: vi s-a recomandat masajul sanilor? Eu am fost azi la vizita de 2 saptamani dar am uitat sa-ntreb. Mi-a turuit gura cu alte nelamuriri si asta mi-a scapat. Citisem pe un site ca la anatomic nu e necesar masajul dar eram curioasa daca medicii vostri vi l-au recomandat pentru ca fiecare are metodele lui.
Bia, mie nu mi-a recomandat masaj si m-am bucurat pt ca mi-ar fi fost teama sa fac asta.
Bia, mie dr mi-a recomandat masajul, insa mi-a spus ca nu e obligatoriu sa-l fac.
Buna seara fete dragi! Nu stiu daca va mai amintiți de mine, in august va povesteam de faptul că am sânii ff lăsați si ca doresc o operație de lifting cu implant. Teama mea majoră erau cicatricile în formă de ancoră, însă în urma consultelor avute la câțiva medici, in unanimitate s-a decis că un implant ar rezolva problema. Am decis să merg înainte cu dl dr Antohi...nu e prea vorbăreț dar e un profesionist, mi-a dat toată încrederea să merg înainte cu operatia, si uite ca din 01 nov sunt fericita posesoare de sâni frumoși. Recuperarea a fost extrem de ușoară, acum viața mea a revenit în parametri :) va pup pe toate! E minunat să te simți bine în pielea ta! Încurajez toate fetele care își doresc să facă acest pas!
Elyza, asta cu bandajul depinde de doctor. Eu am avut doar niște pansamente cu silicon (parcă) pe incizii, atât. Peste burstieră mi-a pus o bandă elastică, aceasta ajută implanturile să coboare mai repede și împiedică mușchiul să tragă în sus de implant. Deci probabil că bandajul vostru de deasupra sânilor are același rol, Korah.
De masaj nu mi-a zis nimic, dar nici eu nu am întrebat. Când îmi dau cu Bio Oil, după duș, eu le "mângâi" ușor, așa. Atât.
De masaj nu mi-a zis nimic, dar nici eu nu am întrebat. Când îmi dau cu Bio Oil, după duș, eu le "mângâi" ușor, așa. Atât.
Bia, eu am anatomic, însă până la controlul de 3 sapt nu mi-a recomandat masaj. Sa vedem atunci ce mi se spune. Recuperare ușoară!
Clarisse, arată foarte bine, felicitări. Și eu mă simt minunat de la operații (sâni + nas), singura întrebare pe care mi-o pun e: de ce am așteptat atât? Îți schimbă viața, pur și simplu. :-)
Așa este, Leilah, acum mă simt intr-adevar femeie, e așa bine să îți permiți sa nu te mai ascunzi după sutiene. Eu ajunsesem efectiv să port sutien non-stop, chiar si la somn, devenise un complex pt mine să mă văd neacoperită..Ai niste sâni f frumoși, felicitari! Pup
Bia99, si eu am anatomic, nu fac niciun masaj:)
Clarisse, arata foarte binee, ma bucur ca ai scapat de lifting!:) eu am lifting doar la un san, si surprinzator cicatricea verticala arata foarte bine, nici nu ma asteptam sa fie asa bine:) :*
Clarisse, arata foarte binee, ma bucur ca ai scapat de lifting!:) eu am lifting doar la un san, si surprinzator cicatricea verticala arata foarte bine, nici nu ma asteptam sa fie asa bine:) :*
Mulțumesc Ana Ștefan, si ai tai sunt frumoși, numai sâni frumoși am văzut aici pe forum! Sa ne bucuram de ei!
Felicitari Clarisse! Foarte reusit rezultat, chiar au un aspect natural.
Nu esti singura care regreta ca a asteptat prea mult pana sa faca operatia. Si eu eram la fel, purtam sutien non stop ( mai putin la dus), eram complexata foarte tare.
Nu esti singura care regreta ca a asteptat prea mult pana sa faca operatia. Si eu eram la fel, purtam sutien non stop ( mai putin la dus), eram complexata foarte tare.
Foarte frumos si natural arata, Clarisse!
Mamy3, asa eram si eu, complexata, acum nu inteleg de ce a durat atata tamp sa ma decid cu privire la operatie.
Daca stiam cat de bine ma voi simti, si fizic, si psihic, o faceam cu mult timp in urma.
Mamy3, asa eram si eu, complexata, acum nu inteleg de ce a durat atata tamp sa ma decid cu privire la operatie.
Daca stiam cat de bine ma voi simti, si fizic, si psihic, o faceam cu mult timp in urma.
Myna, cunosc un caz: si-a pus implanturi dupa nasterea 1 copil, peste un an a nascut a 2 oara si acum la 1, 6 ani dupa al 2 copil, se gindeste sa isi schimbe implanturile cu altele mai mari fiindca s-au lasat si e nevoie de mai mari.
Fetelor când palpati sanii se simte siliconul?
Eu as vrea după implant la un an sau 2 sa am un bebe credeți ca va trebui sa ma operez din nou după?
Am vorbit cu Dr. Marius Popescu sa ma operez în Decembrie a rămas sa îl sun pe 1 Decembrie sa stabilim data operației deoarece eu stau în Germania
Eu as vrea după implant la un an sau 2 sa am un bebe credeți ca va trebui sa ma operez din nou după?
Am vorbit cu Dr. Marius Popescu sa ma operez în Decembrie a rămas sa îl sun pe 1 Decembrie sa stabilim data operației deoarece eu stau în Germania
Clarisse ma bucur ca in sfârșit ai ales medicul care Ti a dat incredere si ti ai putut îndeplini visul dupa multe căutări, iti pierdusem urma:) recuperare usoara!
Aleja, ma bucur ca ai ales medicul meu, sunt sigura ca vei fi multumita. Cu drag daca te pot ajuta cu ceva...de sarbatori iti vei face cadoul mult dorit.
Aleja vei fi multumita de medicul ales. Ieri la consultatie l-am rugat sa-mi mai arate poze cu sani anatomici ca sa vad evolutia lor dupa operatie. La inceput toti aratau ca ai mei, parca sunt o cocoasa, vazuti din profil. Eeeee dar la 6 luni vorbim deja de alti sani. Si eu am vazut diferenta mare si de la 6 luni la un an. Mi-au placut foarte mult rezultatele. Deci sunt linistita si cu incredere ca si ai mei vor arata la fel. Mi-a spus ca peste o saptamana( adica la 3 saptamani dupa operatie) pot lasa sanii liber 2-3 ore pe zi timp de inca 3 saptamani adica pana la 6 saptamani cand ma voi duce din nou la control. Si pot incepe fara probleme sa fac exercitii pentru partea de jos, bineinteles fara alergare. Iar bocancul cu care inca ma trezesc dimineata pe piept va pleca la plimbare. Trebuie sa mai am rabdare putin.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 11nodul la san
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 33marire sani - recomandari
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 12Implanturi mamare
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 21proteza san stang
- 1cancer la san
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 6cancer la san... care este stadiul bolii?
- 2Implant mamar
- 1Marire sani
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: