Implant silicon sani
Helen 12 si eu am o fetita de 2, 6ani doar ca are 16kg, am ridicat-o putin in prima luna si mi-am dat seama ca nu sunt in stare sa fac asta, astfel evitam la maxim sa o iau in brate. Cind vroia in brate, ma asezam si o chemam la mine sau il rugam pe sot sa mi-o dea in brate. Cred ca de pe la 4 luni am simtit ca e tot ok atunci cind ridic ale ei 16 kg. Acum la 6 luni, o pot duce in brate cit vrea.
Multumesc, Arina. Si eu am evitat sa il ridic, insa acum e bolnavior si eu, fara sa ma gandesc, l-am luat pe sus in brate. Nu am avut nicio problema, nicio durere de la operatie si nu prea m-am protejat. Acum mi- e teama sa nu stric frumusetea de rezultat.
Fetelor, îmbrăcați va bine! Pe vremea asta, se contracta muschii pectorali mai rau ca la concursurile de halterofili!:)))
E o senzație taaaare ciudata, nu o poti controla..
E o senzație taaaare ciudata, nu o poti controla..
Helen12, nu cred ca mai este asa o mare problema acum.Eu pe la vreo 10 zile am ridicat-o putin pe fetita mea de 4 ani fara sa-mi dau seama si l-am sunat pe dl dr de frica si mi-a zis ca nu mai e o problema deja.Acum cred ca depinde si de fiecare organism.Mie inca imi este teama sa o iau in brate, are 17, 5 kg :).
Anca felicitari!Ai grija doar cu mainile, sa nu te sprijini prea mult in ele.Eu le tineam la piept si ma ridicam mai mult pe perne intai.Dupa 2 saptamani mi-a zis ca ma pot sprijini in maini, dar doar ca sa ma ajut sa ma ridic.Recuperare usoara!
Abena, wooww...super arata sanii.Recuperare usoara!
Anca felicitari!Ai grija doar cu mainile, sa nu te sprijini prea mult in ele.Eu le tineam la piept si ma ridicam mai mult pe perne intai.Dupa 2 saptamani mi-a zis ca ma pot sprijini in maini, dar doar ca sa ma ajut sa ma ridic.Recuperare usoara!
Abena, wooww...super arata sanii.Recuperare usoara!
mulțumesc pt incurajari... astept sa vina sotul sa ma scoata 5 minute din casa.. nu mai suport sa stau inchisa
ABENA, se vad foarte frumosi sanii in bustiera. Organismului dictează propria recuperare. Am luat la 2 sapt in brațe si eu nepotul de 9 kg si sincer mi se contractau Mușchii foarte tare. Dacă nu simțiți niciun inconvenient si organismul va permite nu este o problema, dar OBLIGATORIU sa aveți bustiera!
Hello, hello. Wow, wow, wow. Ați fost active, nu glumă. :-))
Eu sunt foarte bucuroasă pentru că de două nopți dorm întinsă complet pe spate. Mă rog, dimineața simt disconfort pe piept, dar na... Abia aștept să se vindece complet și să se aranjeze. S-au mai înmuiat un pic, sunt mai plăcuți la atingere.
Am și eu o întrebare: voi la cât timp ați ieșit în oraș fără bustieră, cu un decolteu frumos? Eu sâmbătă urmează să-mi sărbătoresc ziua de naștere și aș cam vrea să mă îmbrac frumos, așa... știți voi cum. :-))
Vă pup fetelor, weekend frumos!
Eu sunt foarte bucuroasă pentru că de două nopți dorm întinsă complet pe spate. Mă rog, dimineața simt disconfort pe piept, dar na... Abia aștept să se vindece complet și să se aranjeze. S-au mai înmuiat un pic, sunt mai plăcuți la atingere.
Am și eu o întrebare: voi la cât timp ați ieșit în oraș fără bustieră, cu un decolteu frumos? Eu sâmbătă urmează să-mi sărbătoresc ziua de naștere și aș cam vrea să mă îmbrac frumos, așa... știți voi cum. :-))
Vă pup fetelor, weekend frumos!
Leilah, foarte frumos arata sanii tai, iar bustiera e super!
Eu de la 3 saptamani am stat ziua fara bustiera, asa a zis doctorul si o puneam doar noaptea. Deci cateva ore fara bustiera nu este un capat de tara.
Distractie frumoasa si la multi ani! O sa fii o aparitie wowww!
Eu de la 3 saptamani am stat ziua fara bustiera, asa a zis doctorul si o puneam doar noaptea. Deci cateva ore fara bustiera nu este un capat de tara.
Distractie frumoasa si la multi ani! O sa fii o aparitie wowww!
Mulțumesc, săru'mâna. Bustiera m-a costat vreo 2 sau 3 euro, pot să vă trimit linkul în privat. Vine din China, singura chestie e că trebuie să așteptați vreo 4-6 săptămâni până ajunge.
Ezit să îi expun pentru că pe lângă faptul că sunt foarte îndepărtați (așa îi aveam și înainte de operație), dreptul a coborât mai mult decât stângul :-))) Mă gândesc că poate vor arăta ciudat cu o bluză f transparentă :-)) sau doar eu le observ așa în detaliu? Hmm... vedem. Trebuie să fac parada modei prin casă mâine :-)))
Ezit să îi expun pentru că pe lângă faptul că sunt foarte îndepărtați (așa îi aveam și înainte de operație), dreptul a coborât mai mult decât stângul :-))) Mă gândesc că poate vor arăta ciudat cu o bluză f transparentă :-)) sau doar eu le observ așa în detaliu? Hmm... vedem. Trebuie să fac parada modei prin casă mâine :-)))
Leilah, esti WOW! La Multi Ani frumoși si sănătoși! Sanii arata ff bine, eu nu sesisez vreo problema..
Eu la 4 sapt am avut acordul doctorului sa stau 2, 3 ore pe zi fara bustiera, dar mai mult de o ora, cat stăteam la plaja, nu am reușit sa stau, pt ca atunci nu ma simteam confortabil eu fara " a doua mea piele"- bustiera:))
Si asta pt ca am mers la mare si na.. nu puteam sa stau la plaja cu bustiera aia " sexoasa":))
In concluzie, daca tu te simti confortabil fara ea, nu cred ca e vreo problema. Banuiesc ca nu te apuci sa ridici mese si scaune;) petrecere frumoasa!!!!
Eu la 4 sapt am avut acordul doctorului sa stau 2, 3 ore pe zi fara bustiera, dar mai mult de o ora, cat stăteam la plaja, nu am reușit sa stau, pt ca atunci nu ma simteam confortabil eu fara " a doua mea piele"- bustiera:))
Si asta pt ca am mers la mare si na.. nu puteam sa stau la plaja cu bustiera aia " sexoasa":))
In concluzie, daca tu te simti confortabil fara ea, nu cred ca e vreo problema. Banuiesc ca nu te apuci sa ridici mese si scaune;) petrecere frumoasa!!!!
Săru'mânaaaa. Păi și eu mă simt f ciudat fără bustieră... dar cum zice și Mamy3, probabil că acolo câteva ore nu o să fie mare lucru... Bizară treaba cu bustierele astea: pe de o parte nu o mai suport, m-am umplut de brobonițe pe spate de la ea, dar pe de altă parte nu pot sta fără ea. :-)) Cum vine asta?
Și aș mai avea o întrebare. Știu că s-a pus deja, dar nu-mi mai aduc aminte răspunsurile :-)) Urmează să mergem la spa, sauna, hammam etc. Am voie sau nu? Mai ales că eu sunt operată și la nas...
Și aș mai avea o întrebare. Știu că s-a pus deja, dar nu-mi mai aduc aminte răspunsurile :-)) Urmează să mergem la spa, sauna, hammam etc. Am voie sau nu? Mai ales că eu sunt operată și la nas...
Hmmm... asta nu stiu daca e indicat, Leilah..
Dar eu nu am rino, mai bine las fetele care au trecut prin asta sa ti răspundă. Pupicei.
Dar eu nu am rino, mai bine las fetele care au trecut prin asta sa ti răspundă. Pupicei.
La multi ani, Leilah. Mie dl dr mi-a spus ca pot sta cateva ore fara, acum la o luna de la operatie.
Si eu m-am umplut de bubite si in plus mi se exfoliaza pielea in zona bustierei :( Mai am putin si scap de purtat non stop. Si sanii mei tot departati sunt, ca asa erau si inainte, si la fel am un san putin mai coborat.
Distractie placuta!
Si eu m-am umplut de bubite si in plus mi se exfoliaza pielea in zona bustierei :( Mai am putin si scap de purtat non stop. Si sanii mei tot departati sunt, ca asa erau si inainte, si la fel am un san putin mai coborat.
Distractie placuta!
Fetelor cat timp trebuie sa ma tot dau cu cicatrizant?
Leilah, la multi ani sănătoși! Ar fi chiar păcat de ziua ta sa nu fii o apariție...poți renunța la bustiera. Dr mi-a spus ca de la 3 sapt pot sta 2 ore pe zi fără, dar controlat, în sensul sa nu stau pe ei sau sa ii presez cumva. Și în cazul meu unul e puțin mai coborât dar cred ca doar eu îl observ pt ca ma uit f atenta. Cred ca nici la tine nu e sesizabil. Arata super sânii tai. Petrecere frumoasă!
Abena, îmi place ce văd.
Mamy3, asa îmi doresc sa mi se așeze și mie sanii în final, ca ai tai. Îmi plac tare...
Abena, îmi place ce văd.
Mamy3, asa îmi doresc sa mi se așeze și mie sanii în final, ca ai tai. Îmi plac tare...
Leilah la multi ani draga mea ! Sa stii ca eu la 10 zile de la operație am fost nasa, si am avut o rochie ce nu imi permitea sa port bustiera :) doctorul mi-a dat voie sa o dau jos deci am stat fără bustiera cam 12 ore daca nu mai mult, nu am simțit absolut nici un disconfort ( am si dansat etc ) deci eu cred ca poti liniștita sa renunți la bustiera 2-3 ore pt ziua ta :)
ROXY, cu cat dai mai mult, ca perioada, cu atat mai bine! Dar da te măcar o luna jum- doua, daca poti.
Mie mi a mai rămas si ma dau si acum, la ap 5 luni, am zis ca ma dau pana l termin:)
Mie mi a mai rămas si ma dau si acum, la ap 5 luni, am zis ca ma dau pana l termin:)
Mulțumesc, Mybrera! Ești o drăguță! Pupici!
Vă mulțumesc pentru urări și răspunsuri, sunteți minunate ca de obicei.
Și văd numai fete frumoase aici, wow!!!
O să-mi scot "fetele" la plimbare fără bustieră, gata. Am vorbit cu doctorul meu scump și drag, mi-a dat ok-ul și ptr spa. Yuuhuuu!
Vă superpup!!!
Și văd numai fete frumoase aici, wow!!!
O să-mi scot "fetele" la plimbare fără bustieră, gata. Am vorbit cu doctorul meu scump și drag, mi-a dat ok-ul și ptr spa. Yuuhuuu!
Vă superpup!!!
Roxy, mie mi-a recomandat sa ma dau timp de 6 luni.
Eu am uitat cat a zis, am o luna si am terminat tubul, deci trebuie sa cumpar altul, multumesc
Leilah te/am vazut... super ti-a iesit nasul si sânii sunt superbi. ✌ la multi ani draga mea Mybrera ti/am trimis pm.
Fiecare avem un termen de a purta bustiera, mai mult sau mai puțin, dacă deja ți a dat voie doctorul foarte bine Leilah, la terme cu tine:)) La mulți ani pentru ziua ta de naștere, sa te bucuri de tot ce te înconjoare, sa fii fericita!
Oare îmi pot da un pic bustiera jos sa-mi vad "achizitiile" sau sa astept pana joi cand merg la scos firele?
Abena, mie mi-a dat voie sa ma spal din ziua cand am ajuns, asa ca nu vad de ce nu ai putea sa-ti desfaci bustiera.
Buna fetelor! Am avut o zi crunta azi, m-au durut sanii teribil, cu toate antiinflamatoarele si toata rabdarea...e ca si cum am febra musculara desi nu am facut nimic deosebit sau interzis. Sper sa fie mai bine maine.
Vad ca incep sa coboare, nu ii mai am asa de "in gat" si se si apropie.
In alta ordine de idei si ca ss termin intr-o nota pozitiva: la multi ani, Leilah! Numai bine ! Sper sa ai o petrecere frumoasa!
Vad ca incep sa coboare, nu ii mai am asa de "in gat" si se si apropie.
In alta ordine de idei si ca ss termin intr-o nota pozitiva: la multi ani, Leilah! Numai bine ! Sper sa ai o petrecere frumoasa!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 7durere persistenta la sani
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 2sani - mameloane ombilicate
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 9Vreau sani mari
- 21proteza san stang
- 8implanturile mamare - recomandari
- 3probleme la san de cate zile
- 1tumora mamara dreapta
- 8interpretare mamografie
- 11Implant cu silicon
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 1Recuperare implanturi mamare
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: