Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 232923302331 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
21-11-2016, ora 18:01
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Bllondy ți am trimis mesaj
3
21-11-2016, ora 18:16
Florii
Nu este medic/terapeut
Florii
Buna seara fetelor, pentru constipatie e foarte bun kiwi dimineata pe stomacul gol, si pt.balonare ceaiul de chimin.
O seara frumoasa, si recuperare usoara.
2
21-11-2016, ora 21:38
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Buna seara fete frumoase!
De azi intr-o saptamana ma voi opera si am niste emotii!!! Va urmaresc de foarte mult timp si daca nu dadeam de voi, probabil ca nu aveam curajul necesar.

Eu am ales-o pe dna doctor Cristina Brezeanu. Sper sa fie totul bine si cu siguranta voi fi prezenta aici, imediat cum ma voi trezi
1
21-11-2016, ora 22:10
Betterme
Nu este medic/terapeut
Betterme
Bună fetelor ! S-a operat cineva la dl doctor Chioibas Raul ? Am inteles ca nu sunt dureri post operatorii.. durerea e comparata cu o febra musculara.
Pls help. :*
1
21-11-2016, ora 23:39
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Buna, Aleexutzaa! Bine ai venit si felicitari pentru una dintre cele mai bune decizii din viata ta! :)
Doamna Cristina Brezeanu a fost foarte in voga pe forum acum 3-4 ani, multe fete operate la dumneaei si toate cu rezultat frumos; din cate am citit eu, merge mai mult pe implant anatomic. Tie ce ti-a recomandat?
Cu siguranta va fi totul bine, stai linistita, emotiile preoperatorii sunt firesti, trec :))
Abia astept sa vad un rezultat recent al domnei doctor, bafta multa!
3
22-11-2016, ora 00:07
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Yummyoti, au mai fost doua-trei fete care au intrebat la un moment dat de domnul Chioibas dar din cate stiu eu e o singura fata pe forum operata la dumnealui, pe la inceputul lui 2013, cand inca colabora cu Stan Constantin si opera la Bacau; Lauracor1979 e id-ul fetei pe forum, poti sa o cauti, e trasa la indigo cu fetele operate de Stan- parerea mea, adica implant Polytech si micut, 280 grame pare-mi-se.
Acum stiu ca opereaza la Timisoara, a mai scris o fata pe forum ca a fost la dumnealui la consultatie, dar nici nu a convins-o, si i s-a parut si pretul foarte mare, dar ma rog, isi face reclama la fel ca Stan, recuperare in 24 ore fara nicio durere.
Eu am o prietena la Deva care s-a operat la Timisoara la domnul Zorin Crainiceanu, nu-i asa celebru, dar am inteles ca are rezultate frumoase, sanii prietenei mele sunt superbi, desi a optat pentru rotund 375cc low profile.
Oricum iti recomand sa mergi macar la doi doctori la consultatie si sa vezi care va fi "the chosen one".
Parerea mea este ca nu ar trebui sa iti alegi medicul dupa acest criteriu, dureri minime sau deloc dupa interventie, mai bine iti alegi medicul dupa profesionalism, rezultate frumoase, buna comunicare care se reflecta in faptul ca a inteles exact ce fel de sani iti doresti dupa operatie...etc
Au fost destule fete operate cu celebra pensa cu radioplasma care au avut dureri postoperatoriu si destule fete operate fara "minunatia" respectiva si care s-au recuperat rapid, neresimtind nicio durere.
Repet, asta este parerea mea, tu oricum faci ce-ti pofteste inimioara! :)
Bafta multa!
1
22-11-2016, ora 09:04
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Bllondy eu joi fac o luna si inca ma ard sanii in interior. Nu mai vorbesc ca de-abia pot sa-i ating cand ma spal si ii dau cu crema. Si eu inca mai am dureri mari dimineata. Peste zi aproape uit de ei, ii simt ciudat cand scot bustiera si stau cele 2-3 ore fara. Am intrebat medicul si a zis ca tot ce simt e normal si ca pana la 6 luni mai pot simti toate senzatiile astea. Deci stai linistita. Ne vindecam atata tot. Si pentru mine conta mult cand imi raspundeau fetele de pe forum si aflam ca nu sunt singura care simt toate senzatiile ciudate in sani.

O zi frumoasa va doresc!
0
22-11-2016, ora 09:38
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Multumesc tare mult, MissKate :)
Inainte de a-mi recomanda tipul de implant, dna doctor m-a intrebat cum as vrea sa arate sanii mei, drept urmare mi-a recomandat anatomic, 305cc.
Mi-a placut foarte mult forma implantului, si speeer din toata inima sa mi se potriveasca.
Din cate am observat, merge foarte bine pe foma sanului meu, deci, abia astept :))
0
22-11-2016, ora 13:48
Betterme
Nu este medic/terapeut
Betterme
Mulțumesc din suflet MissKate ! Oscilam intre dl chioibas și dl Fodor de la Cluj. La el s-a operat cineva ? Îmi doresc foarte mult sa mă operez dar nu știu la cine. Nici nu prea am cunoștințe care s-au operat...
1
22-11-2016, ora 14:04
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Cu placere, Aleexutzaa! Daca iti doresti sani cu aspect natural si ca forma si ca dimensiune, atunci implant anatomic de 305cc (cod CPG 332) e o alegere buna, dar sa stii ca vor fi mai degraba micuti decat medii ca marime, asta in cazul in care nu esti cumva foarte mica in torace, sub 70 cm; spun asta pentru ca proiectia implantului de 305 e micuta, doar 4, 9cm, spre deosebire, de exemplu, de implantul CPG 323 de 300cc care are proiectia 5, 6cm.
Acum sper ca tu stii exact cum vrei sa arate sanii tai dupa operatie, ca ai reusit sa-i explici si doamnei doctor acest lucru si ca dumneaei ti-a recomandat acest tip si marime de implant in cunostinta de cauza.
1
22-11-2016, ora 14:24
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Hmm...m-ai bagat in ceata MissKate :))
Cand am mers la consultatie, doamna doctor mi-a pus implantul respectiv in bustiera si mi-a mai spus ca asa vor arata sanii mei. Ca si proiectie, pareau destul de mari. Intr-adevar, vreau ca sanii mei sa aiba un aspect cat mai natural, insa as vrea sa se si observe o diferenta inainte/dupa :)
Oare ar trebui sa aleg o marime mai mare?
3
22-11-2016, ora 14:32
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Cu placere, Yummyoti!
Daaa, la domnul Lucian Fodor sunt mai multe fete operate pe forum, rezultate frumoase, nu am auzit nimic neplacut despre dumnealui.
Daca eu as avea de ales intre domnul Fodor si domnul Chioibas, l-as alege si cu ochii inchisi pe primul :)
Am intrat azi de curiozitate pe site la domnul Chioibas si nu mi-a placut deloc ce am vazut. Trecand peste faptul ca 80% din implante erau de 250 gr respectiv 285 gr- adica foaaarte mici, trecand peste insistenta cu care repeta lipsa durerilor, recuperare in 24 ore si apologia "minunei" Ellman si a pensei monopolare, trecand peste multele dati in care repeta lipsa tuburilor de dren dupa operatie de parca ar fi o noutate- in momentul de fata cam 90% din fetele care suntem operate pe forum NU am avut tuburi de dren!!!, trecand peste toate aceste lucruri, sanii facuti de dumnealui pur si simplu nu imi plac, si nu ma refer aici la marime, ci la forma si aspect, par asa ciudati, nu stiu cum sa explic, ciudati si chinuiti, nu vad nicio forma frumoasa, cum am vazut de exemplu la domnul Radu Ionescu, care si dumnealui e cunoscut ca pune sani mici, dar macar sunt frumosi.
Daca tot mergi la Cluj la o consultatie la domnul Fodor, te poti programa si la domnul Ivan Ovidiu, sunt foarte multe fete pe forum operate la dumnealui, foarte incantate de rezultat.
Vezi tu ce decizi :) bafta multa oricum!
3
22-11-2016, ora 14:58
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Aleexutzaa, in primul si in primul rand, sanul tau dupa operatie nu va arata niciodata la fel de mare ca atunci cand faci proba la consultatie cu implantul in bustiera; implantul se pozitioneaza sub muschi si din cauza asta va arata ceva mai mic dupa operatie, sunt fete care isi vedeau sanii ca pepenasii la consultatie iar dupa operatie nu erau mari deloc :)
Implantul recomandat de doamna doctor este
CPG 332, tall height, moderate plus projection de 305cc, latime 11, 5 cm, inaltime 12 cm si proiectie 4, 9 cm. Chiar nu inteleg de ce ti-a recomandat proiectia moderata plus.
Tu cum ai sanii acum? Ai ceva glanda? Cat ai dimensiunea toracelui, masurata sub sani? Ce inaltime si ce greutate ai? Si mai ales cum doresti sa arate sanii tai dupa operatie?
Plecand de la o latime a sanului tau egala cu cea a implantul de 305cc recomandat, adica de 11, 5 cm, sunt alte doua tipuri de implant anatomic care cred ca ti s-ar potrivi si cu care poti avea dupa operatie sani medii ca marime.
Primul tip e implantul CPG 323, de 345cc, latime 11, 5 cm, inaltime 10, 8 cm, proiectie 5, 8 cm
Al doilea tip e implantul CPG 333, de 380cc, latime 11, 5 cm, inaltime 12 cm si proiectie 5, 8 cm.
Daca nu esti sigura de alegerea facuta, mai vorbeste o data cu doamna doctor, arata-i si poze de pe net cum vrei sa arate sanii tai ca forma si ca marime, pozele ajuta mult, sa stii, o poza chiar face cat o mie de cuvinte si de explicatii.
Marime mai mare pe acelasi tip de implant poti alege doar daca latimea sanului ti-o permite, dupa 305cc urmatoarea marime e 350cc, cu 12 cm latime, 12 cm inaltime si 5, 1 cm proiectie.
Eu tot 345cc sau 380cc ti-as recomanda, acum ramane, daca doresti, sa discuti cu doamna doctor aceste aspecte.
0
22-11-2016, ora 15:29
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
MissKate, sub sani am 70. Sutienele mele, majoritatea sunt 70B. Am 1.68m, 51Kg si referitor la glanda nu stiu ce sa-ti zic. Am sanii micuti, dar am ceva. Dupa operatie, as vrea sanii mai mari, dar nici foarte mari, astfel incat sa se potriveasca cu conformatia mea. Implantul pe care l-a ales dna doctor, a fost cel care, dupa spusele dansei, se potriveste foarte bine pe dimensiunile sanului meu.
2
22-11-2016, ora 15:54
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Cu 70 cm circumferinta toracelui si cupa de plecare B, si slabuta cum esti, Aleexutzaa, cu siguranta nu vei avea sani micuti dupa operatie, chiar si cu implantul acesta de 305cc; dar nici mari nu vor fi:)
Acum sper sa fie ce iti doresti tu, iar doamna doctor sa fi inteles ce rezultat astepti, ca sani "naturali" sau sani care sa se "potriveasca" cu "conformatia" ta sunt notiuni pur subiective, pozele ajuta mai mult, dupa acum ti-am zis.

PS: Intre noi fie vorba, eu tot pe 345cc as merge :))))))
0
22-11-2016, ora 15:57
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Anca928, inca astept sa-ti vad sanii cu CPG 323 de 440cc :))) Fa ceva, te rog, un resize, un refresh, vreau sa-ti vad rezultatul, te roooooog!!!!! :)))
1
22-11-2016, ora 16:42
Owlette
Nu este medic/terapeut
Owlette
Alexutzza, eu am implant CPG 332, 350cc, profil inalt, proiectie moderat plus.Sunt slaba si eu, am 174cm si 52 kg.Initial dl dr mi l-a propus pe cel de 305cc, dar am zis sa nu-mi para rau apoi :) si l-am ales pe cel de 350cc.Dl dr mi l-a propus pentru a-mi umple golul, fiind inalta si slaba si neavand glanda.Gandeste-te bine ce marime iti doresti, sa nu-ti para rau.Eu sunt multumita de marime, este exact ce mi-am dorit.
Multa bafta!
1
22-11-2016, ora 17:11
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Multumesc de sfat Owlette :)
Tu ce cirucumferinta aveai inainte de operatie?
2
22-11-2016, ora 17:13
Abena
Nu este medic/terapeut
Abena
Aleexutzaa eu as merge pe 345 cc ba chiar 380. Eu la fel mi i-am dorit, naturali dar sa se vada. Intr-un pulover de iarna vei fi plata :)
Pana sa ma operez nu le intelegeam pe fete de ce imi zic sa imi pun mai mari, acum ca m-am operat, am inteles si nu imi pare rau ca le-am ascultat sfatul. Inca un lucru, realitatea e diferita de poze. In poze ti se par mai fake si mai mari dar in realitate arata mult mai bine :) Sper ca ti-am fost de ajutor!
0
22-11-2016, ora 17:16
Abena
Nu este medic/terapeut
Abena
Anca928 asteptam poza cu "achizitiile". Eu de pe Iphone nu pot incarca poze, a trebuit sa intru pe laptop sa o incarc.
0
22-11-2016, ora 17:35
Owlette
Nu este medic/terapeut
Owlette
Alexutza, eu sub sani am 72 cm si peste cred ca aveam 83, iar acum am 89.Intr-adevar cu pulovere nu se vede cine stie ce, dar la vara se vor vedea :)
Gandeste-te bine ceea ce iti doresti si mergi pe o marime mai mare putin, sa nu-ti para rau apoi. La mine, din pacate nu intra mai mult.
1
22-11-2016, ora 19:29
flaviamac
Nu este medic/terapeut
flaviamac
Buna Abena! As vrea sa te intreb ce fel de bustiera ai si ce dimensiuni ai avut la bust inainte de operatie. Si eu m-am operat recent. Pe 9 noiembrie la doctor Mugea din Cluj
1
22-11-2016, ora 20:45
Annya28
Nu este medic/terapeut
Annya28
Bustiera Abenei dacă nu ma înșel este Maam a mea este neagră
0
22-11-2016, ora 21:17
anca928
Nu este medic/terapeut
anca928
sper ca am reusit sa pun poza :)
1
22-11-2016, ora 21:19
anca928
Nu este medic/terapeut
anca928
astazi a fost o zi reusita : am condus, am fost la cumparaturi, am fost la manichiura si am si calcat putin. Pot sa spun ca la 7 zile ma simt destul de mobila... inca mai am un disconfort si obosesc detul de repede daca stau mult in picioare dar zic ca sunt pe drumul cel bun
0
22-11-2016, ora 21:27
anca928
Nu este medic/terapeut
anca928
inca sunt destul de inflamati si se tot umfla ba unul ba altul, dar de 2 zile nu am mai luat nici un calmant deci e ok.
in legatura cu dimensiunea aleasa si eu am fost la doctor cu idea ca ii vreau naturali... sa nu intre sanii si apoi eu intr-o incapere si imi recomandase 390 si apoi dupa discutiile cu voi m-am dus si am spus ca vreau 420 si la care el imi spune " pune 440 daca tot pui ca sa se vada ceva :)) " si l-am ascultat(bine am facut ), mie mi se par cam mari acum dar daca nu spun lumii ca m-am operat prin bluze nu se prinde nimeni si sunt si umflati... cand o sa se aseze o sa fie perfecti.
Deci da cred ca e bine sa te duci la doctor si sa ii arati poze cu ce iti doresti ca din vb intelege omul ce vrea.
1
22-11-2016, ora 21:35
Helen12
Nu este medic/terapeut
Helen12
Anca, poza se vede, sanii arata foarte frumos si natural, felicitari!
0
22-11-2016, ora 21:54
Abena
Nu este medic/terapeut
Abena
Flaviamac sincer nu stiu ce fel de bustiera am, m-am trezit cu ea dupa operatie iar doctorul mi-a spus ca dupa o luna pot sa o arunc sau să o înrămez :))
Înainte aveam 70 cm la torace si 82 sau 83 cm la sâni. Arată demential sanii tai dupa doar 2 saptamani!
2
23-11-2016, ora 10:06
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Bună dimineața fete frumoase! Maine este ziua cea mare și pentru mine :) ♡♡
2
23-11-2016, ora 10:11
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
RoxanaLarisa, ai sa vezi ca totul o sa fie ff bine!Mergi cu încredere, esti pe mâini bune!
Încearcă sa te odihnești in noaptea aceasta, nu mânca si nu bea măcar cu 9 ore inainte, nici cafea, nimic..
Abia astept sa ne spui maine cat esti de happy! Te pup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 232923302331 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •