Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 233223332334 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
25-11-2016, ora 08:26
Florii
Nu este medic/terapeut
Florii
Eu si acum la 9 zile am bandajele pe sani, si bustiera peste bandaje, mi a spus ca ma tine asa 3 saptamani sa se fixeze bine implantul.
Maine ma duc la scos de fire sper sa mi de a jos si bandajele astea ca ma mananca pielea de la ele.
1
25-11-2016, ora 09:27
mybrera
Nu este medic/terapeut
mybrera
Dasey draga mea, dupa cum ti-am scris si în mesaj, nu te mai gândi la durere, cum spune si MissKate este foarte personal, fiecare resimte durerea diferit, depinde de fiecare organism in parte, chiar nu poti stii dinainte cum o sa fie. Nu te mai chinuii cu gânduri dinastea, o sa fii foarte stresată daca nu. Si mie mi-a fost un pic frica dar nu m-am gandit la asta, oricum si daca vei avea dureri exista calmante, si nu vor tine o vesnicie. Relax !
0
25-11-2016, ora 11:01
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Hey fetelor mulțumesc de încurajări chiar nu îmi este frica aveți dreptate asta pentru ca am jumate de mână tatuata :))))a durat 6 ore jumate și nu am făcut nici o pauza de țigară sa numai zic ca după am avut o febra de numa:))
0
25-11-2016, ora 11:04
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Fetelor este normal sa o pună sa tina atâta bandajele?
1
25-11-2016, ora 11:28
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Daisey, fiecare medic are indicațiile sale, daca un doctor recomanda ceva pt pacienta sa, se presupune ca e normal; el stie, el a operat o, el da indicațiile.
Aici, pe forum, am citit o grămada de indicații total diferite, de la o extrema la alta; cazuri in care fetelor li se recomanda sa stea pe burta dupa câteva zile, altora sa nu stea 6 luni pe burta( acesta fiind si cazul meu), unele sa poarte bustiera 4 sapt, altele 3 luni si altele deloc..
Asadar, fiecare fata e bn sa asculte de doctorul EI.
Asa cum zic si fetele, încearcă sa nu te gândești la durere, mai ales ca tu esti o fata curajoasa, cu o " mâneca", stiu ce înseamna tatuajele...:))
So.. fara frica! Asa cum noi suntem bn, si tu vei fi la fel! Pupici
0
25-11-2016, ora 11:44
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Am ajuns acasă..sunt foarte speriata. Unu din sfarc uri este extrem de inflamat și vanat :(
2
25-11-2016, ora 11:48
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
RoxanaLarisa e și normal sa fie așa. Nu te speria
2
25-11-2016, ora 12:09
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
RoxanaLarisa, nu te speria! Au fost fete care au avut ambii sani vineți, intre sani umflate.. se întâmpla sa se mai învinețeasca, eu am avut sub san vânat mult timp.
Încearcă sa te liniștești, au mai fost cazuri cu sfârcurile inflamate sau vinete.
1
25-11-2016, ora 12:23
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Oricum eu o sa va mai scriu și înainte pentru ca ma calmez când vb cu voi :)
3
25-11-2016, ora 13:44
Abena
Nu este medic/terapeut
Abena
Roxana depinde foarte mult cum gandesti. Daca te panichezi, inrautatesti situatia! Gandeste-te ca peste 3-4 zile vei fi mult mai bine! Vei avea sanii perfecti! Eu azi fac 10 zile de la operatie si imi ador sanii cu toate ca sunt tari ca piatra!
Am postat o poza noua ca sa prinzi incredere si curaj sa treci peste zilele critice! Poza e facuta la 8 zile de la operatie :)
2
25-11-2016, ora 15:54
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Abena, arata SUPER!!! Felicitări!
4
25-11-2016, ora 17:48
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Ma uit la voi și îmi revin instant ♡ apreciez foarte mult implicarea voastră pe acest forum. Sunteți minunate! ♡
2
25-11-2016, ora 19:20
Roxi.r82
Nu este medic/terapeut
Roxi.r82
Abena, felicitari pentru super-țâțe !
2
25-11-2016, ora 19:25
Abena
Nu este medic/terapeut
Abena
Mulțumesc Mamitzica, esti o scumpa, ca de obicei!
Mulțumesc Roxy! :D
1
25-11-2016, ora 21:13
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Roxiiii, ce-ti fac sanii, cum se asaza? Cum mai arata? Ai mei am impresia ca au fost neschimbati aproape 5 saptamani, abia de cateva zile vad ceva modificari, in bine, desigur :))
0
25-11-2016, ora 21:56
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Eu nici nu ii pot privi de dureri :( ma dor extrem de rău.
2
25-11-2016, ora 23:27
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
RoxanaLarisa, primele zile sunt mai dificile. Ia ti calmantele asa cum ti a prescris dr, da ti usor cu Arnica pe sani( daca ti a recomandat) si încearcă sa te aduni; este doar o perioada, draga mea, va trece!
Roagă pe cv sa te dea si pe spate si brațe cu un antiinflamator, fa plimbări scurte prin camera, nu sta doar in pat, destul stai noaptea..
Nu e usor, stiu. In mintea ta treb sa fie asta: E DOAR O PERIOADA SCURTA, VA TRECE!
Inca putin, draga mea, acestea sunt zilele mai critice, dar dupa?! Eee.. dupa o sa i iubești si o sa te feliciți ca ai facut pasul, punem pariu?! Hai, fara frica! Te imbratisez !
1
26-11-2016, ora 00:23
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
RoxanaLarisa ce pastile ai pentru durere ? Ai și antiinflamator? Eu am luat Doreta pentru durere și te și ia somnul de la ele.
0
26-11-2016, ora 06:26
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Toată noaptea m-ai am foit de dureri..nu pot sa dorm deloc. Am o punga pline de pastile..:((( Mamitzica fac tot posibilul sa nu bag în seama aceste dureri...

Aspassia, ketonal mi a dat :*
2
26-11-2016, ora 07:53
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Neata Roxana.

Mie mi-a recomandat doctorul midocalm pentru relaxarea musculaturii. Voltaren sau ketonal(au aceeasi actiune) pot ajuta. Insa eu am renuntat la calmante dupa vreo 5 zile pentru ca ma constipasem. Mai puneam pungi cu gheata pe sani. Stateam cate 20 minute apoi ma dadeam cu alle gel.
Eu am o luna si dimineata inca ma trezesc cu dureri. Vanataile de-abia acum au trecut, am fost foarte vanata intre si sub sani, pana spre spate. Dar eu ma invinetesc usor. Intre sani eram foarte umflata, aproape ca nu puteam respira. Dar nu am stat in pat deloc, a doua zi am plecat la plimbare. Ma mai incurajau fetele de aici cand eram speriata. Deci fii tare!!! Te sustinem si suntem langa tine!
1
26-11-2016, ora 08:04
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
O sa te ia somnul pana la urma oboseala se aduna. Ți am spus dacă vrei ia Doreta seara te ajuta sa adormi.
0
26-11-2016, ora 09:01
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Fetelor am luat de toate și tot ma dor :((( îmi vine sa i smulg din piept. Sunt atât de inflamați de zici ca bubuie totul în mine:(((
0
26-11-2016, ora 09:04
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Daisey nu vreau sa te sperii...depinde de corpul fiecăreia. Din păcate eu ma recuperez foarte greu..
1
26-11-2016, ora 10:08
Owlette
Nu este medic/terapeut
Owlette
Roxana, nu te descuraja. Pune-ti gheata ca ajuta. Mie dl dr mi-a dat Arcoxia de 2 ori pe zi si Doreta la nevoie de maxim 3 ori pe zi.
1
26-11-2016, ora 10:10
Owlette
Nu este medic/terapeut
Owlette
MissKate cand te duci la controlul de 6 saptamani? Parca esti operata pe 19?
Eu ma duc luni de dimineata la 10.30.
2
26-11-2016, ora 10:16
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
RoxanaLarisa, asa am avut si eu primele zile, dureri f mari.. Nu pune gheata daca dr nu ti a recomandat, nu e benefic întotdeauna! Ti a recomandat Masoprofen si Arnica? Daca da, da te usor pe sani cu ele, mai calmează..
A doua zi e cea mai grea, de la a 3 a e puuutin mai bn si tot asa. Inca putin, Roxana! Curaj, o sa treacă! Stiu ca e greu..
0
26-11-2016, ora 10:27
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
RoxanaLarisa, dacă medicamentele nu si fac efectul si durerea este foarte mare, suna medicul, poate îți prescrie alt medicament care sa te ajute mai mult. Se pare ca ești foarte sensibilă, dar organismul tău va rezista. De la oboseala acumulata va veni si timpul când te vei putea odihni, nimic nu este permanent, si cele mai mari dureri se diminuează in maxim 4-5 zile. Timpul se scurge, dar nu uita, IN FAVOAREA TA! Curaj, combate durerea cu optimism!
1
26-11-2016, ora 10:38
ade17
Nu este medic/terapeut
ade17
Roxana curaj ca o sa treaca.Eu m am operat pe 24 noiembrie a doua oara ca erau prea mici si goi in partea de sus si incerc sa nu ma mai gandesc la durerea de spate si sani.
0
26-11-2016, ora 10:48
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
La cat timp dupa prima interventia Ade? Stiu ca se poate dupa 3 luni.
1
26-11-2016, ora 10:57
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
RoxanaLarisa, ORICE intrebare ai, da i mesaj domnului dr, iti raspunde prompt! Fara rusine, este un om excepțional!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 233223332334 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •