Implant silicon sani
Eu si acum la 9 zile am bandajele pe sani, si bustiera peste bandaje, mi a spus ca ma tine asa 3 saptamani sa se fixeze bine implantul.
Maine ma duc la scos de fire sper sa mi de a jos si bandajele astea ca ma mananca pielea de la ele.
Maine ma duc la scos de fire sper sa mi de a jos si bandajele astea ca ma mananca pielea de la ele.
Dasey draga mea, dupa cum ti-am scris si în mesaj, nu te mai gândi la durere, cum spune si MissKate este foarte personal, fiecare resimte durerea diferit, depinde de fiecare organism in parte, chiar nu poti stii dinainte cum o sa fie. Nu te mai chinuii cu gânduri dinastea, o sa fii foarte stresată daca nu. Si mie mi-a fost un pic frica dar nu m-am gandit la asta, oricum si daca vei avea dureri exista calmante, si nu vor tine o vesnicie. Relax !
Hey fetelor mulțumesc de încurajări chiar nu îmi este frica aveți dreptate asta pentru ca am jumate de mână tatuata :))))a durat 6 ore jumate și nu am făcut nici o pauza de țigară sa numai zic ca după am avut o febra de numa:))
Fetelor este normal sa o pună sa tina atâta bandajele?
Daisey, fiecare medic are indicațiile sale, daca un doctor recomanda ceva pt pacienta sa, se presupune ca e normal; el stie, el a operat o, el da indicațiile.
Aici, pe forum, am citit o grămada de indicații total diferite, de la o extrema la alta; cazuri in care fetelor li se recomanda sa stea pe burta dupa câteva zile, altora sa nu stea 6 luni pe burta( acesta fiind si cazul meu), unele sa poarte bustiera 4 sapt, altele 3 luni si altele deloc..
Asadar, fiecare fata e bn sa asculte de doctorul EI.
Asa cum zic si fetele, încearcă sa nu te gândești la durere, mai ales ca tu esti o fata curajoasa, cu o " mâneca", stiu ce înseamna tatuajele...:))
So.. fara frica! Asa cum noi suntem bn, si tu vei fi la fel! Pupici
Aici, pe forum, am citit o grămada de indicații total diferite, de la o extrema la alta; cazuri in care fetelor li se recomanda sa stea pe burta dupa câteva zile, altora sa nu stea 6 luni pe burta( acesta fiind si cazul meu), unele sa poarte bustiera 4 sapt, altele 3 luni si altele deloc..
Asadar, fiecare fata e bn sa asculte de doctorul EI.
Asa cum zic si fetele, încearcă sa nu te gândești la durere, mai ales ca tu esti o fata curajoasa, cu o " mâneca", stiu ce înseamna tatuajele...:))
So.. fara frica! Asa cum noi suntem bn, si tu vei fi la fel! Pupici
Am ajuns acasă..sunt foarte speriata. Unu din sfarc uri este extrem de inflamat și vanat :(
RoxanaLarisa e și normal sa fie așa. Nu te speria
RoxanaLarisa, nu te speria! Au fost fete care au avut ambii sani vineți, intre sani umflate.. se întâmpla sa se mai învinețeasca, eu am avut sub san vânat mult timp.
Încearcă sa te liniștești, au mai fost cazuri cu sfârcurile inflamate sau vinete.
Încearcă sa te liniștești, au mai fost cazuri cu sfârcurile inflamate sau vinete.
Oricum eu o sa va mai scriu și înainte pentru ca ma calmez când vb cu voi :)
Roxana depinde foarte mult cum gandesti. Daca te panichezi, inrautatesti situatia! Gandeste-te ca peste 3-4 zile vei fi mult mai bine! Vei avea sanii perfecti! Eu azi fac 10 zile de la operatie si imi ador sanii cu toate ca sunt tari ca piatra!
Am postat o poza noua ca sa prinzi incredere si curaj sa treci peste zilele critice! Poza e facuta la 8 zile de la operatie :)
Am postat o poza noua ca sa prinzi incredere si curaj sa treci peste zilele critice! Poza e facuta la 8 zile de la operatie :)
Ma uit la voi și îmi revin instant ♡ apreciez foarte mult implicarea voastră pe acest forum. Sunteți minunate! ♡
Mulțumesc Mamitzica, esti o scumpa, ca de obicei!
Mulțumesc Roxy! :D
Mulțumesc Roxy! :D
Roxiiii, ce-ti fac sanii, cum se asaza? Cum mai arata? Ai mei am impresia ca au fost neschimbati aproape 5 saptamani, abia de cateva zile vad ceva modificari, in bine, desigur :))
Eu nici nu ii pot privi de dureri :( ma dor extrem de rău.
RoxanaLarisa, primele zile sunt mai dificile. Ia ti calmantele asa cum ti a prescris dr, da ti usor cu Arnica pe sani( daca ti a recomandat) si încearcă sa te aduni; este doar o perioada, draga mea, va trece!
Roagă pe cv sa te dea si pe spate si brațe cu un antiinflamator, fa plimbări scurte prin camera, nu sta doar in pat, destul stai noaptea..
Nu e usor, stiu. In mintea ta treb sa fie asta: E DOAR O PERIOADA SCURTA, VA TRECE!
Inca putin, draga mea, acestea sunt zilele mai critice, dar dupa?! Eee.. dupa o sa i iubești si o sa te feliciți ca ai facut pasul, punem pariu?! Hai, fara frica! Te imbratisez !
Roagă pe cv sa te dea si pe spate si brațe cu un antiinflamator, fa plimbări scurte prin camera, nu sta doar in pat, destul stai noaptea..
Nu e usor, stiu. In mintea ta treb sa fie asta: E DOAR O PERIOADA SCURTA, VA TRECE!
Inca putin, draga mea, acestea sunt zilele mai critice, dar dupa?! Eee.. dupa o sa i iubești si o sa te feliciți ca ai facut pasul, punem pariu?! Hai, fara frica! Te imbratisez !
RoxanaLarisa ce pastile ai pentru durere ? Ai și antiinflamator? Eu am luat Doreta pentru durere și te și ia somnul de la ele.
Toată noaptea m-ai am foit de dureri..nu pot sa dorm deloc. Am o punga pline de pastile..:((( Mamitzica fac tot posibilul sa nu bag în seama aceste dureri...
Aspassia, ketonal mi a dat :*
Aspassia, ketonal mi a dat :*
Neata Roxana.
Mie mi-a recomandat doctorul midocalm pentru relaxarea musculaturii. Voltaren sau ketonal(au aceeasi actiune) pot ajuta. Insa eu am renuntat la calmante dupa vreo 5 zile pentru ca ma constipasem. Mai puneam pungi cu gheata pe sani. Stateam cate 20 minute apoi ma dadeam cu alle gel.
Eu am o luna si dimineata inca ma trezesc cu dureri. Vanataile de-abia acum au trecut, am fost foarte vanata intre si sub sani, pana spre spate. Dar eu ma invinetesc usor. Intre sani eram foarte umflata, aproape ca nu puteam respira. Dar nu am stat in pat deloc, a doua zi am plecat la plimbare. Ma mai incurajau fetele de aici cand eram speriata. Deci fii tare!!! Te sustinem si suntem langa tine!
Mie mi-a recomandat doctorul midocalm pentru relaxarea musculaturii. Voltaren sau ketonal(au aceeasi actiune) pot ajuta. Insa eu am renuntat la calmante dupa vreo 5 zile pentru ca ma constipasem. Mai puneam pungi cu gheata pe sani. Stateam cate 20 minute apoi ma dadeam cu alle gel.
Eu am o luna si dimineata inca ma trezesc cu dureri. Vanataile de-abia acum au trecut, am fost foarte vanata intre si sub sani, pana spre spate. Dar eu ma invinetesc usor. Intre sani eram foarte umflata, aproape ca nu puteam respira. Dar nu am stat in pat deloc, a doua zi am plecat la plimbare. Ma mai incurajau fetele de aici cand eram speriata. Deci fii tare!!! Te sustinem si suntem langa tine!
O sa te ia somnul pana la urma oboseala se aduna. Ți am spus dacă vrei ia Doreta seara te ajuta sa adormi.
Fetelor am luat de toate și tot ma dor :((( îmi vine sa i smulg din piept. Sunt atât de inflamați de zici ca bubuie totul în mine:(((
Daisey nu vreau sa te sperii...depinde de corpul fiecăreia. Din păcate eu ma recuperez foarte greu..
Roxana, nu te descuraja. Pune-ti gheata ca ajuta. Mie dl dr mi-a dat Arcoxia de 2 ori pe zi si Doreta la nevoie de maxim 3 ori pe zi.
MissKate cand te duci la controlul de 6 saptamani? Parca esti operata pe 19?
Eu ma duc luni de dimineata la 10.30.
Eu ma duc luni de dimineata la 10.30.
RoxanaLarisa, asa am avut si eu primele zile, dureri f mari.. Nu pune gheata daca dr nu ti a recomandat, nu e benefic întotdeauna! Ti a recomandat Masoprofen si Arnica? Daca da, da te usor pe sani cu ele, mai calmează..
A doua zi e cea mai grea, de la a 3 a e puuutin mai bn si tot asa. Inca putin, Roxana! Curaj, o sa treacă! Stiu ca e greu..
A doua zi e cea mai grea, de la a 3 a e puuutin mai bn si tot asa. Inca putin, Roxana! Curaj, o sa treacă! Stiu ca e greu..
RoxanaLarisa, dacă medicamentele nu si fac efectul si durerea este foarte mare, suna medicul, poate îți prescrie alt medicament care sa te ajute mai mult. Se pare ca ești foarte sensibilă, dar organismul tău va rezista. De la oboseala acumulata va veni si timpul când te vei putea odihni, nimic nu este permanent, si cele mai mari dureri se diminuează in maxim 4-5 zile. Timpul se scurge, dar nu uita, IN FAVOAREA TA! Curaj, combate durerea cu optimism!
Roxana curaj ca o sa treaca.Eu m am operat pe 24 noiembrie a doua oara ca erau prea mici si goi in partea de sus si incerc sa nu ma mai gandesc la durerea de spate si sani.
La cat timp dupa prima interventia Ade? Stiu ca se poate dupa 3 luni.
RoxanaLarisa, ORICE intrebare ai, da i mesaj domnului dr, iti raspunde prompt! Fara rusine, este un om excepțional!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10tensiune in sani
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 30Implantul mamar
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 51Despre marirea de sani
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 14ridicare sani
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 0Implant iesit
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 20Cancer la san
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 14Tumora maligna la san
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 2traumatism san
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 2operatie estetica la spital
- 6Implant sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: