Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 234123422343 ..... 3218 3219 Înainte ›
2
07-12-2016, ora 17:55
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Pufff, bine ai venit printre noi!Referitor la "preferințele"soțului tau...hmmm cam aceeași opoziție am întâmpinat si eu cu minunatul meu! Pana in ziua operației a tot încercat sa bată apropouri cum ca ar fi mai bine sa ma răzgândesc, ca el prefera natural...sa nu mai vorbesc despre părinți.Whatever pentru mine mereu a contat doar ce cred si vreau eu.Acum este la fel de încântat de rezultat ca si mine...deci pica treaba cu "preferințele" pentru sâni mici la bărbați...eu una nu mai cred asa cv.
Recuperarea de dupa depinde de puterea de vindecare a fiecărui organism in parte, eu am fost o norocoasa in acest sens si nu prea am depins de nimeni(cu excepția fetelor de la salon unde ma spălam/coafam).
Mergi cu incredere la un consult, e gratuit si daca ai întrebări, organizează-te cu o lista...medicul Rachad are o rabdare de fier si te ajuta cu orice nelămurire.
Nici eu nu am avut dren, nu am auzit fete operate de Dumnealui care sa fi avut...dar asta e bine sa il intrebi personal.
Ma bucur sa vad zilnic femei puternice, care se pretuiesc si lupta pentru a-si îmbunătăți imaginea, nu neaparat pentru ceilalți ci mai presus pentru ele însele.
Suntem alături de tine!
1
07-12-2016, ora 18:06
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Rosegarden, consultațiile sunt gratuite si dupa implant.Personalul clinicii e de nota 100, angajații sunt foarte atenți la toate nevoile pacientului.Conditiile sint excelente, nu prea ai nevoie de nimic cu care sa vii de acasa, doar pijamale si obiecte de igiena pe care le iei in mod normal cand nu înnoptezi acasa.De restul se ocupa cei de la clinica.Cand te vei trezi vei avea deja bustiera, inclusă in costul operației, eventual poti sa mai comanzi inca una dupa, sa ai la schimb(2 luni o vei purta NON-stop, apoi inca 2 luni pe timpul nopții).Ideal ar fi sa o achiziționezi dupa, in funcție de mărimea celei primite de la clinica.
INTR-un cuvant eu am resimțit șederea mea acolo mai mult ca la un hotel (unde toate nevoile mi-au fost satisfăcute).
Te vei convinge singura ;)
1
07-12-2016, ora 18:09
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Brava, felicitări, sa ii stăpânești sănătoasa! Iti doresc o recuperare ușoară!
Așteptam vesti de la tine!
0
07-12-2016, ora 18:28
Rosegarden
Nu este medic/terapeut
Rosegarden
Ramih, multumesc pentru raspuns si incurajare! Am emotii, recunosc, mi-e frica sa nu imi para rau apoi, insa nu am auzit de la nimeni ca regreta. De foarte mult timp imi doresc aceasta interventie insa mi-a fost teama sa fac acest pas, cred ca mai mult din cauza a ce o sa zica lumea, ce zic parintii, daca ma judeca lumea etc. Acum dupa nastere si alaptare, situatia s-a inrautatit si n-am mai rezistat :))
0
07-12-2016, ora 18:28
Pufff
Nu este medic/terapeut
Pufff
Multumesc pentru frumoasele cuvinte, Ramih! Faptul va nu sunt singura care nu este sustinuta initial de partener imi da putere! Parintii ca parintii, dar socrii... care stau langa mine... :) motiv pentru care ma voi muta la mama, altfel nu voi putea sta linistita in perioada aia. Dar vorba ca nu ii poti multumi pe toti este adevarata si ai dreptate, tot ceea ce conteaza este sa avem puterea sa luam alegerile care ne fac fericite. Nu conteaza restul lumii...
Ma bucur asa mult cand citesc raspunsurile voastre care pur si simplu iti insufla incredere si curaj...
Sunteti minunate!
O alta intrebare pe care o am... exista posibilitatea sa faci analizele acolo, in ziua consultului? Sa stiu o treaba :)
Nu sunt din Bucuresti, ci din Ploiesti. Daca nu exista posibilitatea asta, probabil le voi face in Ploiesti a doua zi.
Sau atunci cand fac programarea pentru consult, pot programa si operatia? Sau nu eu aleg asta, ci dr.dupa ce ma consulta? Si intreb asta pentru ca sunt hotarata(nu m-as razgandi odata ce merg la consult) si astfel m-as asigura ca am destul timp sa imi revin cu totul pana plec iar din tara. Printre activitatile mele zilnice se numara tinutul copiilor in brate, ceea ce ma ingrijoreaza. Sa nu fac efort 6 luni, asa cum am vazut ca recomanda dl dr, nu este posibil in cazul meu..
0
07-12-2016, ora 18:56
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Hey, Brava! Deci totul a fost bine, ma bucur pt tine!! Recuperare ușoară!
0
07-12-2016, ora 19:00
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Pufff, si soțul meu este genul " BIO".. el o ținea pe a lui, ca poate ar fi mai bn sa ma mai gândesc, etc, pana inainte cu câteva zile de operație. Si sa l vezi acum ce admirativ se uita, , chiar imi zice des ca sunt f frumoși sanii mei;)
In leg cu analizele de sange, eu le am facut la clinica in aceeași zi, doar ecografia mamară a treb s o fac putin mai devreme pt a se asigura dr ca e totul in regula la mine, avusesem cv problemuțe.
1
07-12-2016, ora 19:17
ALEXANDRA9191
Nu este medic/terapeut
ALEXANDRA9191
Nivelurile de coeziune ale gelului

Gelurile de silicon de la Mentor sunt polimeri coezivi, iar nu lichide. Desi sunt moi si dau senzatia de fluiditate, acestia actioneaza unitar. Gelurile Mentor sunt disponibile in trei niveluri diferite de coeziune, toate prezentand insa aceasta proprietate.
Puff referitor la coeziune sa intelegi mai bine:
Coeziv I

Gelul de nivel coeziv standard, folosit la implanturile Mentor. Este cel mai moale gel de la Mentor.

Coeziv II

Un gel putin mai ferm, pentru un implant cu senzatie mai mare de fermitate.

Coeziv III

Cel mai coeziv gel de la Mentor, asigurand pastrarea formei si un nivel placut de fermitate.
1
07-12-2016, ora 19:33
Pufff
Nu este medic/terapeut
Pufff
Mamitzica, am citit despre situatia cu care te-ai confruntat inainte de operatie si ma bucur ca totul s-a sfarsit cu bine in final! Fiind aceeasi clinica, poate as putea face si eu analizele atunci, lucru pe care il voi intreba la telefon.
Daca si sotul tau la fel a zis, inseamna ca asa sunt ei.. deci nu ma mai enervez! :)

Alexandra, foarte interesant raspunsul tau!!! Imi este jena sa recunosc, dar despre asta nu stiam nimic...
Ce nivel de coeziune ai tu? Te-a sfatuit medicul sa il alegi sau asa au considerat tu? Ai niste sani superbi, ca si restul fetelor!
1
07-12-2016, ora 19:52
ALEXANDRA9191
Nu este medic/terapeut
ALEXANDRA9191
Puff eu am nivelul 1 cel mai moale care se simte cel mai natural la palpare, eu m-am lasat pe mana medicului!
2
07-12-2016, ora 20:11
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Eu am tot 1 și sunt f fermi, cred ca tine f mult și de la ce pleci tu.
0
07-12-2016, ora 20:16
ALEXANDRA9191
Nu este medic/terapeut
ALEXANDRA9191
da corect, conteaza si cata glanda ai!
0
07-12-2016, ora 20:20
Pufff
Nu este medic/terapeut
Pufff
Am cat sa nu zic ca nu am si am si o forma foarte aiurea de care am fost mereu complexata si acum s-au si lasat o idee... deci toate calitatile!
2
07-12-2016, ora 22:02
Aprili@
Nu este medic/terapeut
Aprili@
Puff,
Eu ma operez la dr Rachad pe 16.
Eram hotarata, m-a vazut si in aceeasi zi am programat operația in 2 sapt., pt ca i-am spys ca vreau repede, pina in sărbători. Omul s-a străduit, avea plannerul plin, dar am avut si noroc fiindca a amânat cineva intervenția in ziua in care vroiam eu.
Imediat mi-au luat sânge pt analize, iar Echo eu am facut-o la Donna. O sa fac si mamo, pt ca am 46 ani si e mai safe asa.
0
07-12-2016, ora 22:20
Aprili@
Nu este medic/terapeut
Aprili@
Puff,
Analizele de sange (uzualele, fara virusuri, ca ei nu le cer), au fost 160 lei. Si fara EKG, la fel nesolicitata la Arcalife.
1
07-12-2016, ora 23:15
anca928
Nu este medic/terapeut
anca928
Puff cred ca poti sa vb la tel sa iti programeze operatia ca sa stii o data pana vii in tara si apoi sa te duci la consult... cred ca se poate
0
07-12-2016, ora 23:16
Pufff
Nu este medic/terapeut
Pufff
Multumesc, Aprili! Pe 16 sunt cu gandul la tine!!! Pana de sarbatori vei fi recuperata si implinita!
Daca pot face analizele de sange acolo e perfect si as face ecografia in Ploiesti in zilele urmatoare.
Daras putea planifica de acum operatia? La telefon? Sau sujt nebuna?
Acum mi-am dat seama ca poate platesti un avans inainte?! Ca sa nu se trezeasca ca te razgandesti in ultimul moment poate... si ii si dai peste cap programul.
0
07-12-2016, ora 23:16
anca928
Nu este medic/terapeut
anca928
Felicitari Brava !!, inca putin si ce e mai greu trece
0
07-12-2016, ora 23:19
Pufff
Nu este medic/terapeut
Pufff
Anca, acum am citit raspunsul tau. Ar fi perfect asa!
0
08-12-2016, ora 04:30
Aprili@
Nu este medic/terapeut
Aprili@
Puff,

Nu e nevoie de niciun avans, se plateste tot in ziua operației. 2700 E rotunde, 3000 anatomice, lei sau euro, cum vrei.
1 bustiera inclusă (si controalele postop), fara sange, fara echo, dupa cum ti-am spus.

Eu cred ca poti programa operația telefonic cu el. In cel mai rau caz - daca renunți tu sau, Doamne ferește, ai vreo contraindicatie, nu cred ca e vreo problema pt el, oricum este full :)
0
08-12-2016, ora 04:37
Aprili@
Nu este medic/terapeut
Aprili@
Puff,

Vezi ca a spus ca analizele sunt valabile 1 luna, dar nu cred ca s-a referit si le Echo. 16 dec e ultima zi cand operează anul asta, dupa e plecat, nu stiu pana pe cat.
0
08-12-2016, ora 09:42
Dddi18
Nu este medic/terapeut
Dddi18
Buna din Buna din nou
0
08-12-2016, ora 14:13
Rosegarden
Nu este medic/terapeut
Rosegarden
Pe 16 decembrie m-a programat si pe mine, mai era un loc. Este plecat pana pe 9 ianuarie.
0
08-12-2016, ora 14:14
Pufff
Nu este medic/terapeut
Pufff
Multumesc, Aprili, pentru clarificari!
Sa va spun ce am facut!
Nu pierd timpul asa ca, mai devreme, am sunat si m-am programat... direct pentru operatie... controlul de fapt va fi inainte. A ramas data de 14 ianuarie, zilele astea va suna restul fetelor programate pentru confirmare, iar in cazul in care se elibereaza un loc mai devreme, ma va anunta.
A ramas sa ii trimit poze pe whatsapp ca sa vada daca este nevoie si de altceva in afara maririi si sa fac ecografia inainte, ca sa merg cu rezultatul. Analizele de sange le voi face acolo, asa cum mi-ati spus si voi.
Sunt emotionata de parca in momentul asta urmeaza sa fac operatia... mai ales ca nu ma asteptam ca nr.de telefon de pe site sa fie exact al medicului...
Sotul meu va pleca din Romania dupa revelion si se va intoarce pe 20, iar pe 21 vom merge la un botez. Sper sa fiu bine pana atunci.
Fiind in concediu de pe 17 decembrie, asa cum ai spus, Aprili, va reveni pe 9 ianuarie. Data de 14 a fost prima disponibila
0
08-12-2016, ora 15:39
Aprili@
Nu este medic/terapeut
Aprili@
Rosegarden,

inseamna ca ne vedem acolo pe 16 :)). Ti-am dat PM.
0
08-12-2016, ora 16:39
Pufff
Nu este medic/terapeut
Pufff
Dupa ce am vorbit cu dr.pe whatsapp, mi-a spus ca va trebui ca operatia sa fie efectuata prin areole, cu micsorarea acestora. Se putea sa fie simplu...?!
V-am spus ca sanii mei au toate defectele?
Nu e de mirare ca toata viata am fost complexata nu doar de marime, ci si de forma si nu ieseam din casa fara sutien, chiar aveam un defect, nu am fost nebuna!
0
08-12-2016, ora 17:17
Pufff
Nu este medic/terapeut
Pufff
Acum sunt stresata :)
A zis ca spera sa fie ok cicatricile... s-a confruntat cineva cu problema asta?
0
08-12-2016, ora 17:53
Alexa isa
Nu este medic/terapeut
Alexa isa
Buna! Este prima oară cand scriu pe acest forum si am vrea sa va întreb ceva ! Acum 7 zile am avut operația de mărire a sânilor si acum le simt foarte umflate si am poartiuni de piele pe care le ating si nu simt. Este normal ?
2
08-12-2016, ora 18:03
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Feteleee sunt fooarte fericita! Am fost la doctor azi si mi-a scos drenele( ciudat rau sentimentul :)) ).
Incepand de azi, sunt purtatoarea unei minunate bustiere, care desi ma strange de mor, 2 luni imi va tine companie non stop :). Abia asteptam momentul asta si sper ca de acum inainte sa fie totul ok.

Va multumesc din suflet pentru sfaturi si ridicarea moralului. Va voi tine la curent cu tot ce sa va mai intampla.

Fetelor care urmeaza sa se opereze, le tin pumnii si capul sus. Merita din plin aceasta operatie si cu siguranta se vor bucura de rezultat.

Pupiiiici!!!
0
08-12-2016, ora 18:09
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Alexandra, eu m-am operat acum 10 zile si am aceeasi senzatie. Nu te ingrijora, asta este una din etapele neplacute, dar nimic grav. Cred ca fetele iti pot confirma.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 234123422343 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •