Implant silicon sani
Bunaa fetele!! Am aproape 3 săptămâni de la operație, ma simt Ok mai am mici înțepături ma mai dor din cand in cand dar le ador!! Încă ma uit in oglinda si nu imi vine sa cred!!
Buna Simona 0025, wow, arata asa frumosi.Asa marime vreau, eu abia in februarie am programare la consultatie. Ce mult imi doresc.Cum te-ai simtit dupa operatie?
Buna Soffi!! Am fost ok după operație, nu am vărsat de la anestezie dar primele zile cam 3-4 am avut dureri mai mari după s au ameliorat!! Unde vrei sa îți pui, la cine?
Simona 0025, arata super, sa te bucuri de ei! Felicitări!
Mulțumesc frumos Ramih!! Si ai tai sunt superbi!!
Aleexutzaa, mergi la clinica, atunci sigur vei fi luată in serios...la telefon totul este relativ. Personalul de la clinica sigur va putea contacta medicul tau si astfel vei fi tratată cu mai multă seriozitate. Eu asa as face!
Sigur va fi bine, vei vedea!
Sigur va fi bine, vei vedea!
Ramih multumesc! Nu ma doare zona iar roseata este de la gheata. Mai astept o zi- doua si daca nu trece, o sa pun problema si alergiei.
Buna dimineata tuturor!
Am aproape 2 luni de la operatie iar cicatricile sunt rosii. Dupa operatie aratau foarte bine, albe. Acum fix taieturile sunt cam rosii si nu inteleg de ce. Ma dau zilnic cu stratamed. Sanii par rotunzi cateodata, alteori tuguiati. Mi-am luat si cateva sutiene si arata chiar maricei cu sutien. Am avut probleme la probarea sutienelor caci avand sanii departati nu mi se potriveau. Singurele care-mi vin perfect sunt unele gen balconette 75D. De amorteala inca n-am scapat dar am rabdare si speranta ca va trece.
Am aproape 2 luni de la operatie iar cicatricile sunt rosii. Dupa operatie aratau foarte bine, albe. Acum fix taieturile sunt cam rosii si nu inteleg de ce. Ma dau zilnic cu stratamed. Sanii par rotunzi cateodata, alteori tuguiati. Mi-am luat si cateva sutiene si arata chiar maricei cu sutien. Am avut probleme la probarea sutienelor caci avand sanii departati nu mi se potriveau. Singurele care-mi vin perfect sunt unele gen balconette 75D. De amorteala inca n-am scapat dar am rabdare si speranta ca va trece.
Bia99, si la mine tot rosiatice sunt inciziile iar eu am facut pe data de 17 doua luni de la operatie.
Alexutza, asa cum a zis si Ramih, du-te la clinica cand stii ca are program dr, nu astepta.
Alexutza, asa cum a zis si Ramih, du-te la clinica cand stii ca are program dr, nu astepta.
BIA, Owlette, e normal ca cicatricile sa treacă prin diverse stadii, dupa rosu se fac mov:)) apoi devin insesizabile, veți vedea. Ramân ca o zgârietură ff subtire, cul pielii.
Alexutza, nu e in regula ca un dr căreia ii esti pacienta sa se comporte asa.. dar mai sunt si astfel de oameni, se pare
Mergi direct la clinica, doar n o sa te dea afara!
Roségarden, cum mai este gâtul?
Sănătate tuturor!
Alexutza, nu e in regula ca un dr căreia ii esti pacienta sa se comporte asa.. dar mai sunt si astfel de oameni, se pare
Mergi direct la clinica, doar n o sa te dea afara!
Roségarden, cum mai este gâtul?
Sănătate tuturor!
Mamitzica credeam ca dupa movul de la vanatai alt mov nu mai vad:))) de-abia am scapat de curcubeul culorilor...daca nu e nici un motiv de ingrijorare o sa astept cumintica sa se vindece in ce culori vor ele.
Fetelor răbdare. Eu am avut cicatricile mov pana la 5, 6 luni, fiind și fumătoare, se cicatrizeza putin mai greu
Deci cu rabdarea trec marea:))) eu nu sunt fumatoare dar nu cred ca asta ajuta in vreun fel...
Bia99, depinde de organism, eu fumez la greu, si mi se vindeca foarte frumos cicatricile. Ba chiar pot spune ca cicatricile sunt singurul lucru care imi plac la sânii mei :))
Rab-da-ri-caaa, exact:) :*
Rab-da-ri-caaa, exact:) :*
Probabil depinde si de varsta si de mostenirea genetica. AnaStefan vad ca esti nemultumita de rezultat. Te pot intreba de ce?
Bia99, sunt nemultumita pt ca in continuare asimetria e destul de mare. Bine, fata de cum era inainte nu se compara, este mult mai bine, dar nici pe departe nu e un rezultat ok. Da, stiu ca din poza nu ai spune asta, dar asta e realitatea. Pozele sunt mai bune sau mai proaste, realitatea in schimb e mereu aceeasi, si nu e ok. Si nu ca ar fi doar diferenta de volum, sunt complet diferiti cu totul, unul e mic, altul e mare, cel mic pare rotund, cel mare anatomic, cel mic are profil inalt si e plin sus, cel mare nu...si asa mai departe. Sunt din filme diferite.
Dar medicul ce spune de rezultat, Anastefan? Ia in calcul o reinterventie? Daca da, ar trebui sa achiti tu?
Stii ca era o fata pe forum, parca mybrera, care a avut de asteptat mult pana s au asezat sanii si a avut rezultatul final.ma gandesc poate se mai schimba lucrurile putin...
Stii ca era o fata pe forum, parca mybrera, care a avut de asteptat mult pana s au asezat sanii si a avut rezultatul final.ma gandesc poate se mai schimba lucrurile putin...
Capuccino, nu are ce sa se mai schimbe, de la bun inceput dupa operatie a fost diferenta mare, si din punctul meu de vedere sunt mai urati acum, dupa 2 luni, decat erau la inceput. Parca mi-e si frica sa mai treaca timpul :(
Nu, dr meu nu ia in calcul nicio reinterventie, se pare ca sunt un caz esuat si mai bine de atat nu crede ca poate face.
Nu, dr meu nu ia in calcul nicio reinterventie, se pare ca sunt un caz esuat si mai bine de atat nu crede ca poate face.
AnaStefan ma gandesc totusi ca e prea devreme ca sa-ti faci o parere despre rezultat. Din ce spun fetele de aici ei se tot schimba si se aseaza si de multe ori n-o fac in acelasi timp. In poza arata bine si eu ii vad si egali dar tu ii analizezi probabil cu mai multa atentie si vezi toate diferentele cu alti ochi.
Nu, Bia99, crede-ma ca nu sunt vreo obsedata de perfectiune si nici nu ii analizez cu lupa :) se vede de la o posta, nu pot purta nici macar un tricou mai largut fara sutien.
E simplu, am facut operatia ca sa rezolv o problema si nu s-a rezolvat.
E simplu, am facut operatia ca sa rezolv o problema si nu s-a rezolvat.
Ana...imi pare tare rau sa aud asta. Intervin pt ca si ei am avut o asimrtrie f mare plus lipsa de tesut in polul inferior la sanul mic. Cat de cat s au asezat, insa tot nu sunt perfect simetrici, lipsa de tesut inca e acolo ( daca ma pot exprima asa) insa de asta mi a zis de la inceput. Eu ma declar multumita in mare parte de rezultat, realitsta fiind, si constienta de materialul meu. De cele mai multe ori asimetriile mari se fac din 2 interventii, nu te descuraja.
Lotusflower, asta a fost si la mine problema cu sanul mic, ca practic nu era dezvoltat si nu aveam glanda in polul inferior, pe cand sanul mare era dublu si foarte lasat. Ai pm:*
Anastefan, nu te da batuta asa usor!! Poti consulta si alt medic, daca financiar nu ai piedici, sau, nu stiu, cu cu jobul, ar merita sa mai incerci. Nu neaparat fizic, dar pt psihic...
Am vazut la dr Totir rezultate frumoase pe asimetrii!
Am vazut la dr Totir rezultate frumoase pe asimetrii!
Multumesc, Capuccino:) e si dr Totir pe lista mea, am incropit o lista cu vreo 5 doctori la care mai vreau sa merg. Nu am de ce sa ma dau batuta pt ca mi-am dorit prea mult lucrul asta, si trebuie sa existe o solutie mai buna decat cea din prezent. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dr Albu este un om si un doctor extraordinar, nu e ca si cum mi-a promis ca va iesi perfect, din contra, stiu ca am fost un caz complicat. Doar ca imi doresc un rezultat mai bun de atat si sunt convinsa ca se va putea, intr-un fel sau altul:)
Nu vreau sa intru în polemica iar dar părerea mea sincera e ca un medic dacă vede un caz în care de la bun inceput considera ca nu poate obține un rezultat bun, mai bine nu se baga ! Nu știu, eu în meseria mea dacă nu mă pricep la ceva cer ajutor sau îndrum clienții în alta parte, așa era corect ! Am văzut multe pe forumul ăsta, o asimetrie nu e chiar complicata, sau rezolvat multe de la bun început, complicate sunt liftingurile, sânii foarte lăsați, mameloane diferite..etc.eu am văzut sânii lui lotusflower și înainte și după iar la ea chiar a fost complicat și uite ce frumos au ieșit din prima.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 3Probleme la san!
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 8noduli la san, rog un tratament
- 11nodul la san
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 41tumora la san lamuriti-ma
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 2cresterea rapida a sanilor
- 10Silicoane sani, detalii
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 0Implanturi mamare
- 0micşorare sani
- 11Implant cu silicon
- 5Oare am cancer mamar?
- 3Silicoane
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 1Buna fetele, ajutati ma cu o parere va rog - marire la sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: