Implant silicon sani
Si am uitat sa va spun. Acum inteleg exact la ce va refereati voi cand spuneati ca banda e sfanta si devine o parte din voi. Daca la inceput nu puteam sa o sufar, acu parca nu as mai sta fara ea nici macar o secunda :))). Stabilitatea, siguranta, pana si forma pe care mi-o ofera...priceless :)
Am schimbat si poza, dar tot invers apare. Aveti vreo sugestie?:))
Am schimbat si poza, dar tot invers apare. Aveti vreo sugestie?:))
Like.like. like.
Maine m.as opera!!!
Ma întreb de ce naiba am stat atât.
De fapt, ma obișnuisem.cu ideea...nu am. Si acum parca s-a aprins un bec in capul meu!
Maine m.as opera!!!
Ma întreb de ce naiba am stat atât.
De fapt, ma obișnuisem.cu ideea...nu am. Si acum parca s-a aprins un bec in capul meu!
Aleexutzaa, arata foarte bine!! Ai 380 tall height, high profile?
Alezutzaaa, cel mai bine asa! Muschii au fost secționati.. nu se refac atat de repede, chiar daca tu acum te simti ok.
Mirelinda, si sfatul meu este sa chemi pe cv apropiat, eu l am pus pe soț sa meargă cu 30km/ h:)) orice mica zdruncinatura o simti direct in creier..
Eu abia dupa 3 sapt am reușit sa deschid un dop sigilat, sa ridic o sticla plină, sa deschid / închid o usa cu clanța, sa nu mai zic de alte situații mai delicate:))
Asadar, sa fie cv cu tine" in cazul in care..."
Eu abia dupa 3 sapt am reușit sa deschid un dop sigilat, sa ridic o sticla plină, sa deschid / închid o usa cu clanța, sa nu mai zic de alte situații mai delicate:))
Asadar, sa fie cv cu tine" in cazul in care..."
Bună dimineața fetelor eu și astăzi ma simt Ffff bine am doar ca o febra musculara mai puternica dar în rest sunt ok !
Neata fete!
Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Cum procedez mai exact cu Stratamed? Am inteles ca trebuie sa aplic un strat fin pe zona si sa las sa se usuce, apoi pun bustiera la loc. Mi s-au recomandat 2 aplicari pe zi. Dar seara cand aplic din nou, trebuie sa curat zona de crema aplicata inainte? Sau aplic peste?
Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Cum procedez mai exact cu Stratamed? Am inteles ca trebuie sa aplic un strat fin pe zona si sa las sa se usuce, apoi pun bustiera la loc. Mi s-au recomandat 2 aplicari pe zi. Dar seara cand aplic din nou, trebuie sa curat zona de crema aplicata inainte? Sau aplic peste?
Eu am citit ca trebuie curatata zona inainte de fiecare aplicare ca noul strat sa patrunda in piele.
Alexutzaa, inainte de a aplica stratamed, spala zona cu săpun antibacterian, tamponează usor pana rămâne uscat, apoi pui pe deget cam cat un bob de fasole, si faci masaj USOR cu gelul pe cicatrici, juma' de minut asa, doar sa te asiguri ca a ajuns unde trebuie.
apoi stai 4, 5 minute si pui bustiera curată.
Seara, repeți povestea:) este f important sa speli inainte de fiecare utilizare.
apoi stai 4, 5 minute si pui bustiera curată.
Seara, repeți povestea:) este f important sa speli inainte de fiecare utilizare.
M-am hotarat ptr un consult si la Dr Stan Vitalie.
Dupa aceste 3 consultatii ma voi decide ce si cum.
Dupa aceste 3 consultatii ma voi decide ce si cum.
Daisey cum de ti-a pus doar 325, numai atat a intrat ? Ca ivan e destul de cunoscut cum ca pune implanturi măricele, eu a trebuit sa insist ca nu ii vreau mari si sa fie naturali ( acuma regret enorm )
După o luna în zona cicatricelor o data cu gelul puteți face și un ușor masaj cu degetul, ajuta mult circula sângele și se vindeca mai repede
Mybrera, ce anume regreti?
Ii vroiai mai mari?
Ii vroiai mai mari?
Daisey, cum e recuperarea, cum te simti?
Implantul e anatomic sau rotund?
Implantul e anatomic sau rotund?
Este anatomic implantul meu din păcate doar atât a intrat dar sunt tare mandra de ei cu recuperarea îmi este foarte simplu nu am avut dureri deloc doar ca o febra musculara mai accentuată nu am vomitat acum aștept să văd modificările deși mie îmi plac și din a 2zi
Regret ca nu mi-am pus uhp si mai mari, dar asta este m-am hotărât ca vreau silicoane intr-o zi, am sunat, m-am programat, am facut operația. Nu eram asa documentata din păcate, acum as fi ales cu totul altceva. Imi plac dar sunt prea naturale, am primit ce am cerut :))
Dasey ma bucur ca iti plac inca de pe acuma, ai vazut ca nu ai dureri ? Nu stiu care este metoda lui Ivan dar cunosc cel putin 10 fete operate la el, si nu au avut nici o durere.. Eu in afara de mâncărimi la incizii nu am avut absolut nici o durere, nici macar febra aia musculară de care vb toata lumea..
Febra musculara am avut-o sincer dar probabil din vina mea :))ca tot dădeam din mâini după operatie dar nu este nimic grav la coborâre din pat este mai greu:)))
Daysei, e minunat ca nu ai dureri, unele dintre noi am avut ceva de tras..
Sânii arata bine si vor arata din ce in ce mai bine, având anatomic vei mai câștiga putin volum peste un timp. Felicitări!
" Febra musculara" nu este pt ca ai dat tu din mâini:)) este din cauza faptului ca ai muschii pectorali secționati. Asa simtim noi, ca pe o febra musculara. Toate am avut:*
Sânii arata bine si vor arata din ce in ce mai bine, având anatomic vei mai câștiga putin volum peste un timp. Felicitări!
" Febra musculara" nu este pt ca ai dat tu din mâini:)) este din cauza faptului ca ai muschii pectorali secționati. Asa simtim noi, ca pe o febra musculara. Toate am avut:*
UHP înseamnă cea mai mare proiecție; adică cât de ieșiți în relief sunt, cu cât sunt mai ieșiți în relief cu atâta par mai mari, nu doar gramajul și mărimea contează de multe ori proiecția face tot.
Fete dragi si frumoase, avand in vedere ca maine va fi o zi plina pt mine si nu stiu daca voi avea timp sa intru, as vrea sa va urez tuturor Sarbatori Fericite, sa iubiti, sa iertati si sa va bucurati de prezenta persoanelor dragi. Anul viitor sper ca va fi mai bun, cu realizari frumoase fetelor ce urmeaza sa se opereze si cu o recuperare usoara noua.
Eu va multumesc tare mult pentru sfaturile si sprijinul acordat. Ma bucur ca v-am descoperit si sper sa ramaneti la fel de frumoase!
Va pup si va imbratisez cu mare drag!
Pentru mine contati!
Eu va multumesc tare mult pentru sfaturile si sprijinul acordat. Ma bucur ca v-am descoperit si sper sa ramaneti la fel de frumoase!
Va pup si va imbratisez cu mare drag!
Pentru mine contati!
Craciun Fericit alaturi de cei dragi la toate fetele!
Va multumesc pentru sfaturile voastre.
Recuperare usoara fetelor noi operate.
Pupici.
Va multumesc pentru sfaturile voastre.
Recuperare usoara fetelor noi operate.
Pupici.
Sărbători frumoase alături de cei apropiați sufletului vostru, sa aveti masa îmbelșugată si sufletul plin de bucurie!
Fetelor recent operate, recuperare cat mai ușoară!
Va pup
Fetelor recent operate, recuperare cat mai ușoară!
Va pup
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 65Papilom intraductal
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 22fire pe sani
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 11nodul la san
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 14ridicare sani
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 7cancer am aflat ieri
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 63Micsorare de sani
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 2traumatism san
- 10Silicoane sani, detalii
- 1Mastopexie și implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: