Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 235223532354 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
21-12-2016, ora 21:22
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Si am uitat sa va spun. Acum inteleg exact la ce va refereati voi cand spuneati ca banda e sfanta si devine o parte din voi. Daca la inceput nu puteam sa o sufar, acu parca nu as mai sta fara ea nici macar o secunda :))). Stabilitatea, siguranta, pana si forma pe care mi-o ofera...priceless :)
Am schimbat si poza, dar tot invers apare. Aveti vreo sugestie?:))
0
21-12-2016, ora 21:35
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Like.like. like.

Maine m.as opera!!!

Ma întreb de ce naiba am stat atât.
De fapt, ma obișnuisem.cu ideea...nu am. Si acum parca s-a aprins un bec in capul meu!
0
21-12-2016, ora 21:51
Capuccino
Nu este medic/terapeut
Capuccino
Aleexutzaa, arata foarte bine!! Ai 380 tall height, high profile?
0
21-12-2016, ora 22:35
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alezutzaaa, cel mai bine asa! Muschii au fost secționati.. nu se refac atat de repede, chiar daca tu acum te simti ok.
0
21-12-2016, ora 22:44
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Mirelinda, si sfatul meu este sa chemi pe cv apropiat, eu l am pus pe soț sa meargă cu 30km/ h:)) orice mica zdruncinatura o simti direct in creier..
Eu abia dupa 3 sapt am reușit sa deschid un dop sigilat, sa ridic o sticla plină, sa deschid / închid o usa cu clanța, sa nu mai zic de alte situații mai delicate:))
Asadar, sa fie cv cu tine" in cazul in care..."
0
21-12-2016, ora 22:46
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Capuccino nu stiu exact :))
380 sigur
2
22-12-2016, ora 09:26
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Bună dimineața fetelor eu și astăzi ma simt Ffff bine am doar ca o febra musculara mai puternica dar în rest sunt ok !
0
22-12-2016, ora 09:31
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Neata fete!
Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Cum procedez mai exact cu Stratamed? Am inteles ca trebuie sa aplic un strat fin pe zona si sa las sa se usuce, apoi pun bustiera la loc. Mi s-au recomandat 2 aplicari pe zi. Dar seara cand aplic din nou, trebuie sa curat zona de crema aplicata inainte? Sau aplic peste?
0
22-12-2016, ora 10:09
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Eu am citit ca trebuie curatata zona inainte de fiecare aplicare ca noul strat sa patrunda in piele.
0
22-12-2016, ora 10:20
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alexutzaa, inainte de a aplica stratamed, spala zona cu săpun antibacterian, tamponează usor pana rămâne uscat, apoi pui pe deget cam cat un bob de fasole, si faci masaj USOR cu gelul pe cicatrici, juma' de minut asa, doar sa te asiguri ca a ajuns unde trebuie.
apoi stai 4, 5 minute si pui bustiera curată.
Seara, repeți povestea:) este f important sa speli inainte de fiecare utilizare.
0
22-12-2016, ora 13:32
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
M-am hotarat ptr un consult si la Dr Stan Vitalie.

Dupa aceste 3 consultatii ma voi decide ce si cum.
2
22-12-2016, ora 19:08
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Poza a 2 zi!
1
23-12-2016, ora 09:56
mybrera
Nu este medic/terapeut
mybrera
Daisey cum de ti-a pus doar 325, numai atat a intrat ? Ca ivan e destul de cunoscut cum ca pune implanturi măricele, eu a trebuit sa insist ca nu ii vreau mari si sa fie naturali ( acuma regret enorm )
0
23-12-2016, ora 09:58
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
După o luna în zona cicatricelor o data cu gelul puteți face și un ușor masaj cu degetul, ajuta mult circula sângele și se vindeca mai repede
0
23-12-2016, ora 10:16
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Mybrera, ce anume regreti?
Ii vroiai mai mari?
0
23-12-2016, ora 10:23
Capuccino
Nu este medic/terapeut
Capuccino
Daisey, cum e recuperarea, cum te simti?
Implantul e anatomic sau rotund?
0
23-12-2016, ora 10:26
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Este anatomic implantul meu din păcate doar atât a intrat dar sunt tare mandra de ei cu recuperarea îmi este foarte simplu nu am avut dureri deloc doar ca o febra musculara mai accentuată nu am vomitat acum aștept să văd modificările deși mie îmi plac și din a 2zi
0
23-12-2016, ora 11:01
mybrera
Nu este medic/terapeut
mybrera
Regret ca nu mi-am pus uhp si mai mari, dar asta este m-am hotărât ca vreau silicoane intr-o zi, am sunat, m-am programat, am facut operația. Nu eram asa documentata din păcate, acum as fi ales cu totul altceva. Imi plac dar sunt prea naturale, am primit ce am cerut :))
2
23-12-2016, ora 11:04
mybrera
Nu este medic/terapeut
mybrera
Dasey ma bucur ca iti plac inca de pe acuma, ai vazut ca nu ai dureri ? Nu stiu care este metoda lui Ivan dar cunosc cel putin 10 fete operate la el, si nu au avut nici o durere.. Eu in afara de mâncărimi la incizii nu am avut absolut nici o durere, nici macar febra aia musculară de care vb toata lumea..
0
23-12-2016, ora 11:11
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Febra musculara am avut-o sincer dar probabil din vina mea :))ca tot dădeam din mâini după operatie dar nu este nimic grav la coborâre din pat este mai greu:)))
0
23-12-2016, ora 11:14
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Ce inseamna UHP?
1
23-12-2016, ora 11:17
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Ultra High Profile :)
1
23-12-2016, ora 11:20
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Daysei, e minunat ca nu ai dureri, unele dintre noi am avut ceva de tras..
Sânii arata bine si vor arata din ce in ce mai bine, având anatomic vei mai câștiga putin volum peste un timp. Felicitări!

" Febra musculara" nu este pt ca ai dat tu din mâini:)) este din cauza faptului ca ai muschii pectorali secționati. Asa simtim noi, ca pe o febra musculara. Toate am avut:*
2
23-12-2016, ora 13:47
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
UHP înseamnă cea mai mare proiecție; adică cât de ieșiți în relief sunt, cu cât sunt mai ieșiți în relief cu atâta par mai mari, nu doar gramajul și mărimea contează de multe ori proiecția face tot.
1
23-12-2016, ora 14:36
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Ai mei au proiecția 5;7 e de bine?
1
23-12-2016, ora 14:45
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
E foarte bine
0
23-12-2016, ora 15:17
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Mulțumesc pentru răspunsuri!
3
23-12-2016, ora 21:59
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Fete dragi si frumoase, avand in vedere ca maine va fi o zi plina pt mine si nu stiu daca voi avea timp sa intru, as vrea sa va urez tuturor Sarbatori Fericite, sa iubiti, sa iertati si sa va bucurati de prezenta persoanelor dragi. Anul viitor sper ca va fi mai bun, cu realizari frumoase fetelor ce urmeaza sa se opereze si cu o recuperare usoara noua.

Eu va multumesc tare mult pentru sfaturile si sprijinul acordat. Ma bucur ca v-am descoperit si sper sa ramaneti la fel de frumoase!

Va pup si va imbratisez cu mare drag!
Pentru mine contati!
3
23-12-2016, ora 23:01
Florii
Nu este medic/terapeut
Florii
Craciun Fericit alaturi de cei dragi la toate fetele!
Va multumesc pentru sfaturile voastre.
Recuperare usoara fetelor noi operate.
Pupici.
3
24-12-2016, ora 11:34
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Sărbători frumoase alături de cei apropiați sufletului vostru, sa aveti masa îmbelșugată si sufletul plin de bucurie!
Fetelor recent operate, recuperare cat mai ușoară!
Va pup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 235223532354 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •