Implant silicon sani
Julyette, ori telefonul meu are o problema, ori tu tot profil privat ai :)
Ioana 2017 si eu am fumat fara probleme, dar sfatul meu este sa mananci totusi ceva dimineata chiar daca nu obisnuiesti, pt ca vei trece 'prin diferite stari' asteptand momentul cu pricina..Bafta
Buna abea mi-am facut cont si am si eu niste intrebari daca sunteti amabile:).
Am 20 de ani 161cm, 45 kg si as vrea sa ajung la o cupa C poate chiar un D momentan am o cupa A dar care arata foarte bine gen ai pe ce pune mana si zic eu si sper ca am sanse sa ajung la rezultatul dorit dar din ce am citit eu conteaza mai multi factori inclusiv tipul de piele si mai exista si niste masuratori speciale, am folosit niste sutiene cu push up ca sa simulez putin si ce a iesit e perfect pt mine dim masuratori a iesit o cupa c.
Acum va intreb ce stiti de domnul doctor Ovidiu Grecu, dupa parerea mea din tot ce m vazut pe internet el e printre putinii care imi plac si pare bun ca doctor si dr Stan dar el le pune prea mici pentru mine si pretul e de vreo 3000de euro.
Si cam cat ati platit voi gen cu totul nu doar operatia.
Daca mai aveti alti doctori sa-mi recomandati va rog nu ezitati dar preferabil din Bacau sau Bucuresti cel mult Iasi.
Am 20 de ani 161cm, 45 kg si as vrea sa ajung la o cupa C poate chiar un D momentan am o cupa A dar care arata foarte bine gen ai pe ce pune mana si zic eu si sper ca am sanse sa ajung la rezultatul dorit dar din ce am citit eu conteaza mai multi factori inclusiv tipul de piele si mai exista si niste masuratori speciale, am folosit niste sutiene cu push up ca sa simulez putin si ce a iesit e perfect pt mine dim masuratori a iesit o cupa c.
Acum va intreb ce stiti de domnul doctor Ovidiu Grecu, dupa parerea mea din tot ce m vazut pe internet el e printre putinii care imi plac si pare bun ca doctor si dr Stan dar el le pune prea mici pentru mine si pretul e de vreo 3000de euro.
Si cam cat ati platit voi gen cu totul nu doar operatia.
Daca mai aveti alti doctori sa-mi recomandati va rog nu ezitati dar preferabil din Bacau sau Bucuresti cel mult Iasi.
Buna DakotaO,
Eu ma operez in Bucuresti la dr Calin Dobos. La consultatie a fost super ok, pret 3200 eur fara analize. Analizele m au mai costat in jur de 1000 ron, asta pentru ca mi a cerut ecografie mamara, ekg si radiografie pulmonara. Si Pe langa cele cerute de dansul la sange, am mai facut eu in plus, pentru linistea mea.
Fetele abia ce am dormit, desi trebuia sa ma bucur de ultima noapte pe burta :)))
.
Eu ma operez in Bucuresti la dr Calin Dobos. La consultatie a fost super ok, pret 3200 eur fara analize. Analizele m au mai costat in jur de 1000 ron, asta pentru ca mi a cerut ecografie mamara, ekg si radiografie pulmonara. Si Pe langa cele cerute de dansul la sange, am mai facut eu in plus, pentru linistea mea.
Fetele abia ce am dormit, desi trebuia sa ma bucur de ultima noapte pe burta :)))
.
Buna DakotaO, si eu am exact inaltimea si greutatea ta.Maine ma duc la consult la domnul doctor Rachad si o sa vad exact si parerea lui referitor la dimensiuni.Eu nu le vreau foarte mari dar nici sa nu se vada.Am mari emotii, de 10 zile de cand mi am facut programarea aproape ca nici nu mai dorm, sper sa ma programeze repede la operatie.
well bafta pe maine atunci :D.
Eu vreau sa fie mari dar si in echilibru cu mine trebuie sa se vada bine si cu haine si fara dar mai laes fara in domeniul meu de activitate aspectul chiar conteaza nu vrea sa-mi pun implanturi mici dar nici sa nu arate ca do mingi lipite de piept care mai stau un pic si explodeaza
Eu vreau sa fie mari dar si in echilibru cu mine trebuie sa se vada bine si cu haine si fara dar mai laes fara in domeniul meu de activitate aspectul chiar conteaza nu vrea sa-mi pun implanturi mici dar nici sa nu arate ca do mingi lipite de piept care mai stau un pic si explodeaza
Ioana - multa bafta pe azi, tinem pumnii.
eu nu fumez, nu pot sa raspund la asta.
miha - multa bafta la consultatie. daca afli noutati, spune-ne si noua
dakota - bun venit.
din cate am citit pe forum, nu cred ca poti sa-ti pui o marime cu mult mai mare decat recomanda doctorul.
eu nu fumez, nu pot sa raspund la asta.
miha - multa bafta la consultatie. daca afli noutati, spune-ne si noua
dakota - bun venit.
din cate am citit pe forum, nu cred ca poti sa-ti pui o marime cu mult mai mare decat recomanda doctorul.
IOANA, in timpul anesteziei efectul de înghițire dispare, iar daca ai ceva in stomac, poate ajunge in plămâni, nu este indicat sa bei sau sa mănânci. Mie dr mi a zis sa nu mai beau si sa nu mai mănânc începând cu ora 22, eu având operația a doua zi la 8.30 dimineata, insa am intrat in op pe la 10.. deci 12 ore n am băut si n am mancat!
De fumat, poti fuma cat vrei, fumul nu rămâne in stomac, asta e ideea, sa ai stomacul GOL.
Eu am fumat pana in momentul in care m a luat anestezista in salon, si am fumat si la 3, 4 ore dupa operatie.
Bafta multa azi, suntem cu gândul la tine, scrie ne dupa ce te dezmeticești :)
De fumat, poti fuma cat vrei, fumul nu rămâne in stomac, asta e ideea, sa ai stomacul GOL.
Eu am fumat pana in momentul in care m a luat anestezista in salon, si am fumat si la 3, 4 ore dupa operatie.
Bafta multa azi, suntem cu gândul la tine, scrie ne dupa ce te dezmeticești :)
Dakota, pe mine m a costat operația 2600€, analizele 160 ron, o bustiera gratuit, rețeta pana n 100 ron, si crema Stratamed costa intre 160 ron si 300, in fct de gramaj( dar de ea ai nevoie dupa 2 sapt, cand iti scoate firele).
Prețurile diferă de la clinica la clinica, de la Dr la Dr, contează si tipul operației; daca ai lifting sau nu, marca implantului, in unele clinici bustiera si noaptea petrecuta acolo sunt gratuite, in altele am auzit ca cer 100€ pe " cazare"... si nu dau bustiera gratuit. Depinde:)
Si inca cv.. ca sa arate ca 2 mingi care stau sa explodeze ar treb sa pui600:)) parerea mea este ca un implant f vizibil este de la 600 incolo, in rest sunt mari, umflați din cauza edemului o luna, doua, cand se aseaza nu mai sunt la fel de vizibili. Un implant de 300 de Ex e f mic, dupa parerea mea.
Bafta!
Prețurile diferă de la clinica la clinica, de la Dr la Dr, contează si tipul operației; daca ai lifting sau nu, marca implantului, in unele clinici bustiera si noaptea petrecuta acolo sunt gratuite, in altele am auzit ca cer 100€ pe " cazare"... si nu dau bustiera gratuit. Depinde:)
Si inca cv.. ca sa arate ca 2 mingi care stau sa explodeze ar treb sa pui600:)) parerea mea este ca un implant f vizibil este de la 600 incolo, in rest sunt mari, umflați din cauza edemului o luna, doua, cand se aseaza nu mai sunt la fel de vizibili. Un implant de 300 de Ex e f mic, dupa parerea mea.
Bafta!
Fram, la inaltimea si greutatea ta, dar mai ales la circumferinta mare a toracelui- 78 cm, eu cred ca ti-ar trebui macar un implant de 400cc; acum depinde si de tine ce forma si dimensiune iti doresti, si ce iti recomanda doctorului la care mergi.
Julyette, stai linistita, domnul Ionescu este adeptul implantului mai mic, mai natural, sub nicio forma nu iti va face sani maricei sau indrazneti, cel putin nu la prima operatie, aici dumnealui se aseamana foarte bine cu domnul Ovidiu Grecu, amandoi recomanda implant mic din start, si daca ulterior nu esti multumita de marime, te invita amabil sa iti faci a doua operatie, domnul Ionescu oferind si o reducere de 1000 € in aceasta situatie.
Ca sa ai sani maricei, la inaltimea si greutatea ta, si tie ti-ar trebui implant de cel putin 400cc, si chiar sunt foaaaarte curioasa ce iti va recomanda domnul Ionescu.
Ca sa ai sani maricei, la inaltimea si greutatea ta, si tie ti-ar trebui implant de cel putin 400cc, si chiar sunt foaaaarte curioasa ce iti va recomanda domnul Ionescu.
Dakota, domnul Stan Constantin, daca la dumnealui te referi, ca mai este si domnul Stan Vitalie, pune sani mici, adevarat, dar pretul e cam 4500-5000 euro, nu 3000. Si nici domnul Grecu nu e prea ieftin, vreo 3500-3700 euro ia sigur si dumnealui pentru operatia de implant simplu, ca daca mai e cu lifting sau ceva, sare de 4000 euro; si astea sunt preturile din iunie anul trecut cand am fost eu la dumnealui la consultatie, sigur le-a mai marit intre timp.
Oricum, sa ajungi de la cupa A plina la un C plin sau chiar la un D, la prima operatie, nu ti-ai gasit doctorul potrivit:)))
Domnul Grecu, cum am spus si mai sus, e cunoscut pentru faptul ca pune implant mic; nu asa mic ca Stan, adica Stan ti-ar recomanda probabil 245 sau 265cc si dupa multe negocieri si a doua consultatie s-ar "indupleca" sa iti puna 285 cc sau, daca ai noroc, 305cc :)))
Domnul Grecu probabil iti va recomanda 300cc sau 330cc, si dupa negocieri, iti va pune 350 sau 380, daca ai noroc:)))
Daca vrei cupa C plina sau chiar D, incearca sa mergi la consultatie la domnii Rachad Hassan, Stan Vitalie, Dumitru Totir, Sorin Parasca.
Oricum, sa ajungi de la cupa A plina la un C plin sau chiar la un D, la prima operatie, nu ti-ai gasit doctorul potrivit:)))
Domnul Grecu, cum am spus si mai sus, e cunoscut pentru faptul ca pune implant mic; nu asa mic ca Stan, adica Stan ti-ar recomanda probabil 245 sau 265cc si dupa multe negocieri si a doua consultatie s-ar "indupleca" sa iti puna 285 cc sau, daca ai noroc, 305cc :)))
Domnul Grecu probabil iti va recomanda 300cc sau 330cc, si dupa negocieri, iti va pune 350 sau 380, daca ai noroc:)))
Daca vrei cupa C plina sau chiar D, incearca sa mergi la consultatie la domnii Rachad Hassan, Stan Vitalie, Dumitru Totir, Sorin Parasca.
Intr-adevar dl Stan Vitalie este adeptul sanilor mai mari. Mie mi a recomandat cel putin 395 rotunde. Insa mult mai realist mi s-a parut dl Dobos care mi a zis 345 anatomice. Mai ales ca eu si asa nu imi doresc sa fie mari. Pe ultima suta de metri acum ma gandeam sa i spun chiar mai mici. Eu neavand deloc oricum va fi diferenta si sa am acolo in sutien ceva, asta ma intereseaza :))
Eu sunt singura care va spune 'puneti cat se poate de mult!!!' ? :)
Ioana2017, stai linistita, nu vei avea sani mari nici cu 345cc anatomic, nici cu 395 rotund, vor fi medii ca marime.
Pufff, linisteste-te si tu, cum am spus de multe ori, la noi in tara chiar si maximul recomandat de medic este un implant normal ca dimensiune, nu iti va recomanda nimeni la prima operatie 600cc cum se pune in America, vei avea cel mult sani medii spre mari, dar mari sau uriasi, in niciun caz. Mergi fara frica pe maximul recomandat, sau pe cat incape :)))
Bafta!
Bafta!
Nu, nu, nu vreau uriasi, dar vreau sa nu regret dupa ca am ales o dimensiune mica. De asta, sa imi puna cat considera el ca incape. Cei mai mari pentru mine, poate pentru alta persoana vor fi mici. Nu as vrea sa imi fie rusine vara, dar pana acolo e cale lunga :) nu imi fac griji pentru asta. 600 ar fi mult, dar nu e cazul meu, si cred ca ai dreptate, in Romania nu prea se pun asa mari din prima.
Eu visez la peste 400 cc doar :) asta inseamna cat mai mult in conceptia mea
Eu visez la peste 400 cc doar :) asta inseamna cat mai mult in conceptia mea
Care erau sansele sa recesc cu o zi inainte de operatiiiieeee :((((( tusesc de cand m-am trezit :(((( am inceput sa bag pastile de gat cu miere si propolis dar si ceaiuri..in nici un caz nu o sa reprogramez pt ca nu mai am cand..
Voi ce va luati in afara de pijamale, papuci..ca nu mai tin minte de data trecuta..si nici nu am intrebat..
Ioana, diferența intre cele doua mărimi nu este atat de mare.. dar daca ti dorești sani mici, e in regula! Bafta!
Ranya, imi pare rau ca ai răcit, sa anunti totuși medicul, sa stie.
La clinica in afara de pijamale cu nasturi si papuci( care si eu am pref sa fie personali), ia ti apa micelara - dupa anestezie se îngrășa tenul cam tare-, lenj intimă, perie, pasta/ periuța.. si schimburi pt a doua zi, cu închidere in fata.
Bafta!
Eu imi luasem la mn si farduri, dar nu mi a mai ars sa ma machiez dupa operatie:))
Ranya, imi pare rau ca ai răcit, sa anunti totuși medicul, sa stie.
La clinica in afara de pijamale cu nasturi si papuci( care si eu am pref sa fie personali), ia ti apa micelara - dupa anestezie se îngrășa tenul cam tare-, lenj intimă, perie, pasta/ periuța.. si schimburi pt a doua zi, cu închidere in fata.
Bafta!
Eu imi luasem la mn si farduri, dar nu mi a mai ars sa ma machiez dupa operatie:))
Am ajuns aici fetele..sunt cam panicata, astept sa ma ia sa treaca odata :))))
Ioana, gandeste pozitiv! Lasa emoțiile.. doctorul stie ce face, a facut asta de multe ori:)
O sa te trezești cu sani, la asta gandeste te! :)
Hai curaj! O sa fie f bn!
Sa ai pe retina imaginea ta vara in costum de baie, in rochițe decoltate..;) asta te va ajuta, te va motiva. Iti împlinești un vis!
Scrie ne dupa! O sa fie super bn, esti pe mana unui dr, e n regula.
O sa te trezești cu sani, la asta gandeste te! :)
Hai curaj! O sa fie f bn!
Sa ai pe retina imaginea ta vara in costum de baie, in rochițe decoltate..;) asta te va ajuta, te va motiva. Iti împlinești un vis!
Scrie ne dupa! O sa fie super bn, esti pe mana unui dr, e n regula.
Ioana bafta crede-ma ca nu ii nici pe jumătate atât de rău din ceea ce gândești tu
Daisey ti-a facut si lifting sau doar ti-a micșorat areola ?
Hey mybrera nu era un sfârc mai jos și unu mai sus și unu la ridicat puțin mai sus sa nu se observe diferențe când nu port sutien
Am inteles, un mini lifting, asa am si eu, tot din aceeasi cauza
Da știu ca sunt multe femei care au aceeași problema dar nu toți doctori fac ceva în privința asta
Mybrera, retusul pe care il vei face tu in ce consta? Iti mai ia piele din jurul sfarcului, parca asa tineam minte?
Mamitzica am vazut si sani mici care aratau urat dupa parerea mea gen cu implanturi mici tot pareau exagerate nu se asezau bine deloc, si daca im spune sa-mi pun 300 eu am iesit din cabinet probabil vreo 400 ar merge bine pentru mine am sa incarc o poza cu un rezultat care pentru mine e perfect si e facut de el, sanii naturali ai tipei seamana cu ai mei cea ce ma motiveaza.Dar din ce am citit aici rezultatul se vede dupa cateva luni deci mna e greu de zis acum ca majotitatea pozelor pe net is puse dupa putin timp de la operatie.
Misskate la domnul dr.Stan Constatin m-am referit, cat despre pret eu il stiam mai mic oricum nu conteaza asta si 3500 platesc totul sa iasa bine, am vazut rezultate de la toti medici de care spui dar nici unul nu ma impresioneaza inafara de domnul doctor Sorin Parasca la care am sa ma uit acum.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 33marire sani - recomandari
- 13Sani mici
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 4Cancer san
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 11Noduli la sani
- 2sini prea mari
- 11Implant cu silicon
- 6Durerile dupa implantul mamar submuscular
- 0Dr Grecu sau E. Turcu ?
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: