Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 237523762377 ..... 3218 3219 Înainte ›
5
17-01-2017, ora 09:07
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Nu ii adevărat nu se deschide nimic se vindeca in timp este o simpla reacție la niște fire de sutura numai exagera și in plus de asta areola se poate tatua și nu va rămâne urât sub nici o forma asta este părerea unui medic nicidecum a mea!
3
17-01-2017, ora 09:13
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Fram, eu merg pe 37 ani si abia asta vara am prins curaj sa mi fac aceasta intervenție pe care mi o doresc de 15 ani ; dupa ce am născut primul copil, sanii mei care inainte erau mari si fermi, normal ca s au lăsat de la alaptat.. Nu mi am facut aceasta operatie de teama anesteziei generale, pt ca la 11 ani, având o intervenție, am facut o reacție f urâta de la anestezie.
Cert este ca in urma unor suspiciuni de cancer mamar, care s a dovedit ca era de fapt cu totul altceva, modul meu de gândire s a schimbat total! Mi am dat seama cat sunt de importantă, cat de mult contează ca eu sa fiu bine, pt viata mea, pt cei dragi mie! Operația asta poate parea un moft, dar chiar schimba vieți, chiar schimba femei, mod de gândire, atitudine, totul!
Mergi pana la capăt cu încredere in Dumnezeu!
6
17-01-2017, ora 09:20
Ioana2017
Nu este medic/terapeut
Ioana2017
Fetele deci la primavara facem confruntarea silicoanelor la o terasa cu un suc? :))))
3
17-01-2017, ora 09:24
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Binenteles Ioana ♡ eu ma bag :*
7
17-01-2017, ora 09:27
mybrera
Nu este medic/terapeut
mybrera
Marcela1, pana la urma care este scopul tau pe acest forum ? Spui multe fără sa spui nimic, de-abia legi o fraza, scuza-ma dar eu personal obosesc încercand sa descifrez ce vrei sa spui.. Nu ai ajutat pe nimeni cu nici o informație, cu nici un sfat, nici o vorba buna, ai batut câmpii de cand ai intrat. Te rugam frumos, daca nu ai nimic constructiv de adăugat in legătura cu SUBIECTUL acestui forum, nu ne mai bruia !
2
17-01-2017, ora 09:27
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Ioana, fa o lista cu invitatele:)) vezi ca ai un pm
1
17-01-2017, ora 09:34
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Si eu ma bag.

Deci de chisturile mele nu v.ati sesizat. Asadar mergem inainte.

Nu cred ca am avut vreo dilema mai mare in viata mea ca acum cu mărimea...raman la 400 dar nu sunt convinsă.
3
17-01-2017, ora 09:37
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Mamitica - te pup, esti un exemplu pentru mine, desi esti putintel mai tinerica :) eu in toamna fac 39. initial am spus ca mi-as dori sa-mi fac implantul la 40 de ani, ca un fel de cadou de la mine pt. mine :) insa dupa aia am zis ca n-are rost sa ma cramponez de un numar si s-o fac mai repede, iar la 40 sa arat perfect si sa fac bairam in club :)

Ioana - asa imi place, astazi amandoua suntem mai optimiste! te pup, eu sunt convinsa ca va fi bine la tine. probabil esti o fire mai sensibila si te-a marcat putin interventia, sau anestezia, o sa-ti revii.
corpul ne poate pacali cand trecem prin stari din astea exceptionale, eu la a doua cezariana aveam niste stari de-mi era frica de mintea mea... dar au trecut.

roxana larisa - nu stiu ceilalti ce vad, dar mie-mi apare o poza ingrozitoare la profilul tau... nu-ti stiu povestea, insa ma sperie ce vad. te pup, sper ca esti bine, sanatoasa.
4
17-01-2017, ora 09:37
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Mirelinda eu am 5 chisturi...mi a zis ca nu este nici o problemă. Dacă medicul zice ca este ok..mergi pe mana lui cu încredere. Ei știu cel mai bine. :*
3
17-01-2017, ora 09:39
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Fram2 am făcut un colaj de la început cum eram..acum arata mult mai bine. Voi schimba poza curând..sunt bine mulțumesc de întrebare ♡
4
17-01-2017, ora 09:43
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Am pus acest colaj tocmai sa vedeți ca o complicație nu trebuie sa va pună la pamant...din contra trebuie sa vedeți partea plina a paharului și sa fiți optimiste.
3
17-01-2017, ora 09:45
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
După cum vedeți..mai apare cate o ciuperca otrăvitoare sa va demoralizeze. Nu trebuie decât sa o înlăturam pentru a nu ne otrăvi și noi.
1
17-01-2017, ora 09:45
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Mirelinda - nu te supara, cand nu se primesc raspunsuri cred ca nu stie nimeni ce sa spuna, nu cred ca vreun mesaj trece necitit.
eu nefiind operata nu prea-mi permit sa-mi dau cu parerea. insa intr-adevar aceste chisturi apar si dispar, numai doctorul poate sa-ti dea o parere avizata. stiu femei care s-au operat de chisturi mamare si dupa o perioada le-au aparut altele.
si eu am avut mai multe, unele mi-au disparut de la sine in urma schimbarilor hormonale (sarcina, alaptat), a ramas doar unul pe care intentionez sa-l scot.
din ce am citit pe aici, doctorii vad ca nu interzic implantul in cazul chisturilor mici, INSA e posibil sa fie mai greu de monitorizat evolutia lor o data ce ti-ai pus silicoane. cred ca e o decizie care se ia de la caz la caz, impreuna cu doctorul. noi doar ne dam cu parerea.
sanatate multa!
0
17-01-2017, ora 10:01
Marcela 1
Nu este medic/terapeut
Marcela 1
Roxana Larisa- ciuperca otravitoare?
Dragut. Mai vb pe traseu dupa vindecare.
3
17-01-2017, ora 10:07
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
Sunt site-uri speciale pt. femeile frustrate ca tine...au diferite mărimi..vezi ce te avantajează mai bine..
3
17-01-2017, ora 10:09
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Initial am crezut ca Marcela are o problema cu mine. Imi dau seama acum ca in general are probleme. Roxana, iubita, esti un exemplu pt mine, ti-am mai zis asta! Te rog nu pune la suflet rautati absolut gratuite.
5
17-01-2017, ora 10:13
RoxanaLarisa
Nu este medic/terapeut
RoxanaLarisa
AnaȘtefan nu pun la suflet nimic din cea ce spune aceasta domnita... Știți foarte bine ca eu doar va citesc și admir pe fiecare în parte pt curaj...răbdare și bunăvoința de a ajuta fiecare fata noua intrata pe forum. Nu sunt în măsură să dau sfaturi pentru ca nu ma pricep...dar când vad răutate mi se ridica parul în cap.
1
17-01-2017, ora 10:32
Marcela 1
Nu este medic/terapeut
Marcela 1
Frustrare? Care dintre noi suntem mai frustrate?
Deci?
8
17-01-2017, ora 10:42
Oana iuliana
Nu este medic/terapeut
Oana iuliana
Buna dimi fete frumoase !!!A nins afara si din cauza aceasta sunteti suparate???:))Viata e frumoasaaa..n are rost sa va bateti capul cu cine nu merita.P.s sa vina vara sa ne expunem implanturileee..cine le are..ca eu le mai astept o luna :)).Pupiciii
5
17-01-2017, ora 10:50
Ioana2017
Nu este medic/terapeut
Ioana2017
Draga Marcela de ce tot insisti. Cand observi ca nimeni nu e de acord cu tine, sau toate iti spunem ca nu ai o atitudine corecta aici, nu ti pui si tu un semn de intrebare? Chiar toate suntem nebune si tu sanatoasa. Incearca putina logica si aritmetica si termina circul. Aici suntem impreuna sa trecem mai usor peste, sa ne sfatuim, sa schimbam detalii referitoare la operatii. Iti urez si tie o zi frumoasa, dar mai ales linistita!
4
17-01-2017, ora 11:03
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Mirelinda, dar dr tau ce parere are? Presupun ca a vazut ecografia mamară. El este in masura sa decidă, insa am mai citit despre cazuri de genul, multe fete s au operat având chisturi benigne, n as crede sa reprezinte o problema. Spui ca au aprox 5 si 6 mm, daca dr spune ca e bn, se pot extirpa la operatie.
Iti doresc bafta si sincer parerea mea este ca nu sunt un impediment.
2
17-01-2017, ora 11:14
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Da Mamitzica, mergem inainte, sunt de la dereglare hormonala...voi face eco peste 1 an.

A ramas ca dl dr sa ma anunțe ora ptr luni. Eu as vrea dimineata.
0
17-01-2017, ora 11:35
Oana iuliana
Nu este medic/terapeut
Oana iuliana
Fetelor..o intrebare..ce perioada trebuie sa treaca intre doua anestezii?Eu am un chist baryholin "jos" si banuiesc ca nu pot sa mi pun silicoane avand in vedere ca am o infectie in corp.Acum nu stiu daca pot face aceste 2 operatii in interval de 1 luna jumate.Precizez faptul ca la interventia chistului o sa am anestezie locala.Oare le pot face pe amandoua?Multumesc!
4
17-01-2017, ora 12:06
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
So...ne vedem la un suc cand dau ghioceii? Eu tot insist cu întâlnirea asta, ador sa interacționez cu oameni frumosi.
1
17-01-2017, ora 12:29
Marcela 1
Nu este medic/terapeut
Marcela 1
Oana Iuliana

Fiind anestezie locala ptr.problema care o ai - NU INFLUENTEAZA CU NIMIC anestezia totala pe viitor- chiar si de a doua zi. Se punea problema daca era generala- care in principiu se da la interval de 3 luni.cu exceptii- cind este vb de accidente etc care pune viata in pericol a pacientului- ei.
Deci cu incredere poti merge mai departe ptr.a ti realiza visul...
2
17-01-2017, ora 12:39
Ioana2017
Nu este medic/terapeut
Ioana2017
Clar ne vedem la un suc :*. Cat mai multe sper.
0
17-01-2017, ora 13:03
Ana0490
Nu este medic/terapeut
Ana0490
Buna ! Imi poate spune cineva... daca am un chist pe ovarul stâng e posibil sa imi pot face operatia de mărire a sânilor ? Multumesc
1
17-01-2017, ora 14:00
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Oana Iuliana in general perioada diferă in funcție de intervenție, cand este general la2, 3 luni, sau mai mult, dar, cum prima intervenție este cu anestezie locală, efectul anesteziei se elimina rapid, ( depinde de anestezie, chiar si locală, la dantura se elimina in 24 de ore). Cu siguranta o poti face in perioada pe care o dorești.
0
17-01-2017, ora 14:38
Oana iuliana
Nu este medic/terapeut
Oana iuliana
Multumesc pentru raspuns fetelor!pupici
6
17-01-2017, ora 15:01
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Ana, chistul pe ovar nu influentează cu nimic operatia de mărire a sânilor. Vorbesc din proprie experiența. Acela trebuie tratat cu medicul ginecolog, la mine s-a retras cu tratament, cunosc cazuri cu chist mare pe ovar care s-a operat si a reapărut...e o "poveste" hormonală care tratată corespunzător are un happy ending. Dar nu are treaba cu implantul. Sa te liniștești poti cere părerea ginecologului tau:)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 237523762377 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •