Implant silicon sani
Veronicaoana ai plecat de la 0, ai implanturi de aceiași mărime NU ARE CUM SA RĂMÂNĂ DIFERENȚĂ ÎNTRE EI cel mai probabil unul este mai inflamat în funcție de Cum erau mușchii înainte și Cum îți foloseai mâinile. Dacă nu înțelegi ca nu ai ce sa vezi pana pe la 2 3 luni atunci o sa te consumi degeaba.
Ești operată de câteva zile, încetează ca sunt medici care nici nu discuta despre forma sau aspect în prima luna ! O sa ai sânii frumosi de mărime medie. Nu fa lucrurile sa para mai rău decât sunt ca nu ai nimic
Daisey asa am auzit si eu despre el!
Stiu ca pe mine 100% el m-a operat
Stiu ca pe mine 100% el m-a operat
Aspassia aveam asimetrie vizibila si inainte, am plecat cu ea si imi doream sa scap de ea. Oricum tot ce imi doresc e sa aveti voi dreptate ca in medic oricum nu mai am incredere..
Eu nu văd în poza ta asimetrie vizibila. Și eu aveam stângul mai mare cam toate femeile au un San mai mare dar nu se va vedea după Vindecare. Te grăbești sa judeci medicul eu zic totuși sa nu te pripesti și sa ai răbdare ca este o operație cu timp de recuperare chiar pana la 1 an.
Mie sincer nu mi-au plăcut toate rezultatele dansului fără supărare dar am o prietena înainte mea cu o lună operată și are distanță cam 4 degete intre sâni distanță !Rezultatul tău este super ai fost o norocoasă
Cveronicaoana uita te la poza mea, e un colaj cu evolutia sanilor intr o luna jumate, si eu am avut aceeasi problema cu asimetria, o am si acum dar sper sa se egaleze.rabdare o sa vezi diferente mari dupa prima luna
Veronica sunt sani medii, spre mari.
Chiar te grabesti cu disperarea asta!
Respecta.ti alegerea actuala, perioada de refacere, ai răbdare, fa tot ce trebuie SA ai un rezultat bun si peste 1 an decizi ce si cum mai e cazul!!!
Chiar te grabesti cu disperarea asta!
Respecta.ti alegerea actuala, perioada de refacere, ai răbdare, fa tot ce trebuie SA ai un rezultat bun si peste 1 an decizi ce si cum mai e cazul!!!
Ai rabdare, or sa se relaxeze muschii, se intinde pielea si abia apoi incep sa ia forma si sa ti faci o idee...acum e mult prea devreme
Fetelor o mai spun si o repet sper ca voi sa aveti dreptate si sa oeste o luna sa imi retrag toate cuvintele. Voi aveti sani superbi
Cum erau cicatricile voastre la 2 saptamani?
Ale mele le.am analizat acum.mi.au dat cu betadina la prima pansare...apoi la 7 zile...doar a schimbat pansamentul de deasupra si acum se vede la capete...firul..inodat...iar pe lungime e pielea la culoarea sanului sau roz.
Nu ma asteptam sa fie asa frumos închise.
Luni ma duc sa imi scoată firele. Si sa fac si eu o mare baie pe frumoasele mele!!!
Oricum, nu ma deranja de rămâneau vizibile.
Asa, am economisit banii de Contractubex
Ale mele le.am analizat acum.mi.au dat cu betadina la prima pansare...apoi la 7 zile...doar a schimbat pansamentul de deasupra si acum se vede la capete...firul..inodat...iar pe lungime e pielea la culoarea sanului sau roz.
Nu ma asteptam sa fie asa frumos închise.
Luni ma duc sa imi scoată firele. Si sa fac si eu o mare baie pe frumoasele mele!!!
Oricum, nu ma deranja de rămâneau vizibile.
Asa, am economisit banii de Contractubex
Veronica.ce dai daca ies frumosi? Ne iei cate un sutien dantelos???
Da mirelinda :))) bine punctat și eu vreau unu roșu
Observăm Daisey ca nu mai zice ca sunt mici.
Acum sunt...inegali.
Ii trece si asta.
Eu vreau alb...tot o salvăm de o alta intervenție.cu noi iese mai ieftin! !!
Acum sunt...inegali.
Ii trece si asta.
Eu vreau alb...tot o salvăm de o alta intervenție.cu noi iese mai ieftin! !!
Veronica, peste o luna si vreo 60 zile:)
Nu te fixa pe o perioada de timp clară, procesul dureaza..poate dura 2 luni, poate dura 3 luni, ideea e sa intelegi ca nu vor rămâne asa!
Ai încredere!
Nu te fixa pe o perioada de timp clară, procesul dureaza..poate dura 2 luni, poate dura 3 luni, ideea e sa intelegi ca nu vor rămâne asa!
Ai încredere!
Eu o înțeleg serios ca și mie a 2 zi mi se păreau așa micuti și urâți dar eram mandra că m'am operat deoarece eu știam că se vor modifica în timp și i-am propus doctorului să îmi schimbe implantul mai mare la anu dacă se poate a zis că sigur că se poate da i-ar parerea rău să îl schimbe că arată superb :))
Se poate desigur da astea arata asa bine ca ma doare sufletul
Sa le schimb (Asta a spus doctorul) am vrut să verific Dacă este adevărată faza că pun mic doar ca să îl schimbe și sincer acum mi-a câștigat tot respectul!
Sa le schimb (Asta a spus doctorul) am vrut să verific Dacă este adevărată faza că pun mic doar ca să îl schimbe și sincer acum mi-a câștigat tot respectul!
Sincer fetelor daca ies frumosi, egali si mari fac cinste cu o iesire in oras la vara, chiar si sutien cu dantela :)) bine deja sunt impacata si cu ideea sa ma reoperez in toamna si sa pun 500 cc :))
Veronica 1 Nu ți va intra 500, ca sa Îți intre 500 trebuie sa stai măcar 1 an dacă nu mai bine, cu ce ai acum și 2 Sunt convinsa ca Îți va părea rău să i mai schimbi după ce o sa se vindece și o sa fie frumoși.
Valentyna-84, eu iau Vitamina C si Magneziu forte+B6, inca din a doua zi de dupa consultatia in care am stabilit data operatiei si o fac la recomandarea dr-lui, ca si Lorri.Deci este bine sa le iei si tu in continuare, te vor ajuta la refacere.
Cveronicaoana, inca nu am experienta operatiei, dar citindu-ti comentariile anterioare, cu interes, deoarece ma voi opera la acelasi medic, cred ca te grabesti cu concluziile finale. Nu cred ca e cazul sa-ti pierzi increderea, atat de usor. Toate fetele deja operate iti recomanda sa ai mai multa rabdare si sa le dai timp sanilor sa se aseze, sa prinda forma si volum. O asimetrie intre sani, si chiar intre toate membrele corpului, are toata lumea.Daca tu ai fi avut o asimetrie majora, probabil ca dnul dr.Grecu, ti-ar fi recomandat implante de marimi diferite. Eu sunt convinsa ca vei avea niste sani frumosi, mari si simetrici si iti doresc recuperare rapida si multa rabdare si incredere!
Abia astept data de 14 februarie, cand ma voi innoi si eu cu o pereche de sani! Am scapat de emotii, acum ma chinuie nerabdarea :)
Cveronicaoana, inca nu am experienta operatiei, dar citindu-ti comentariile anterioare, cu interes, deoarece ma voi opera la acelasi medic, cred ca te grabesti cu concluziile finale. Nu cred ca e cazul sa-ti pierzi increderea, atat de usor. Toate fetele deja operate iti recomanda sa ai mai multa rabdare si sa le dai timp sanilor sa se aseze, sa prinda forma si volum. O asimetrie intre sani, si chiar intre toate membrele corpului, are toata lumea.Daca tu ai fi avut o asimetrie majora, probabil ca dnul dr.Grecu, ti-ar fi recomandat implante de marimi diferite. Eu sunt convinsa ca vei avea niste sani frumosi, mari si simetrici si iti doresc recuperare rapida si multa rabdare si incredere!
Abia astept data de 14 februarie, cand ma voi innoi si eu cu o pereche de sani! Am scapat de emotii, acum ma chinuie nerabdarea :)
Ms frumos dolcevita, ai mai consultat si un alt medic in afara de dr Grecu? Si ce marime ti sa propus? Vrei sani mari sau medii?
Bine punctat Aspassia cu remarca ca sanii anatomici sunt tare urati la inceput. Ai mei la 3 luni si ceva inca ma sperie. Deci Veronica ascult-o si pe Mamitzica si mai ai rabdare vreo luna si vreo 60-120 zile caci imediat nu vei vedea imbunatatiri in aspectul lor. De exemplu acum sanul meu stang pare mai mare ca dreptul desi la inceput pareau amandoi la fel. La consultatia de 3 luni i-am cerut iar medicului sa-mi arate poze cu implanturi anatomice si cu evolutia lor in timp. Am vazut diferente mari si de la un an la doi ani. E drept ca si ai mei s-au schimbat in astea 3 luni si spun asta vazand pozele facute de medic la consultatie pentru ca la cele facute de mine acasa se vedea unul foarte mare si unul mic, din cauza luminii.
Stiu ca ne asteptam ca de la zi la zi sa apara o imbunatatire in aspectul lor dar din pacate nu e chiar asa. Trebuie sa treaca mai multe luni si noi uitam sa avem rabdare.
Stiu ca ne asteptam ca de la zi la zi sa apara o imbunatatire in aspectul lor dar din pacate nu e chiar asa. Trebuie sa treaca mai multe luni si noi uitam sa avem rabdare.
Fetelor nu stiu cum vi se par voua implanturile anatomice urate
Am tot anatomic 390 cc si chiar ii ador nu mi se pare urati deloc chiar din contra imi e frica sa nu se faca mai urati p parcurs pentru ca mie una imi plac asa cum sunt
Si cum cad la veronica din prima zi d operatie sa suparat ca nu ia iesit ce a vrut parerea mea e sa ai rabdare
Si orice ar fi nu putem avea sani la fel toate pentru ca corpul difera mult
Si nici marimea nu putem sa avem cat ne dorim daca nu ne permite corpul
Aveam diamtreu de 13 cm puteam alege implant de 525 insa am preferat 390 cc si plus ca sunt inalta 1.78 si numai 66 kg
Insa ma gandesc si pe viitor la durerea de spate si alte aspecte
Pana la urma cred ca toate vrem sa parem cat mai natural
Am tot anatomic 390 cc si chiar ii ador nu mi se pare urati deloc chiar din contra imi e frica sa nu se faca mai urati p parcurs pentru ca mie una imi plac asa cum sunt
Si cum cad la veronica din prima zi d operatie sa suparat ca nu ia iesit ce a vrut parerea mea e sa ai rabdare
Si orice ar fi nu putem avea sani la fel toate pentru ca corpul difera mult
Si nici marimea nu putem sa avem cat ne dorim daca nu ne permite corpul
Aveam diamtreu de 13 cm puteam alege implant de 525 insa am preferat 390 cc si plus ca sunt inalta 1.78 si numai 66 kg
Insa ma gandesc si pe viitor la durerea de spate si alte aspecte
Pana la urma cred ca toate vrem sa parem cat mai natural
Fetelor, nu inoculați ideea ca un implant de 500-525-550 va da ulterior dureri de spate! Fals! Durerile de spate apar in perioada recuperării din cauza faptului ca stam mult in pat si suntem forțate sa stam in aceeași pozitie ! Fetele care au trecut prin recuperare pot confirma ca imediat cum s au pus putin in mișcare, durerile de spate au dispărut.
In alta ordine de idei, si cu sanii cupa A poti prezenta dureri de spate, in cazul in care duci o viata sedentara, stai multe ore in fata unui calculator, etc..
Eu am avut hernie de disc lombara, medicii spuneau ca e caz de operatie.. dar cu fizioterapie 3 luni, cu masaj, dupa care SPORT, mișcare, periodic, am întărit muschii spatelui, am tratat hernia, mi am pus si implanturi de 500cc si nu am nici cea mai mica durere.
Stiu persoane cu sani f mici, dar cu probl la coloana, pt ca nu fac nimic in sensul asta, si stiu si viceversa ; sani mari, cu implant sau nu, dar viata activa si fara probleme.
Sport, dragelor :)
PS. Si cu implant de 500cc sanii arata natural ;)
In alta ordine de idei, si cu sanii cupa A poti prezenta dureri de spate, in cazul in care duci o viata sedentara, stai multe ore in fata unui calculator, etc..
Eu am avut hernie de disc lombara, medicii spuneau ca e caz de operatie.. dar cu fizioterapie 3 luni, cu masaj, dupa care SPORT, mișcare, periodic, am întărit muschii spatelui, am tratat hernia, mi am pus si implanturi de 500cc si nu am nici cea mai mica durere.
Stiu persoane cu sani f mici, dar cu probl la coloana, pt ca nu fac nimic in sensul asta, si stiu si viceversa ; sani mari, cu implant sau nu, dar viata activa si fara probleme.
Sport, dragelor :)
PS. Si cu implant de 500cc sanii arata natural ;)
Foarte corect Mamitzica, sunt de acord cu tine.Eu am 550 cc, nu am dureri de spate sau alt discomfort datorita marimii implantului.De asemenea, a 2a operatie a fost la 6 luni dupa prima, deci se poate, lucru confirmat de cei 3 medici la care am fost inainte de operatia 2.
Fetelor, cum arata mai exact un hematom? Cum iti dai seama ca ai hematom?
Azi m-am trezit cu o vena mai proeminenta pe san iar eu sunt putin mai paranoica, ma sperii din orice. Sunt sigura ca e doar o vena mai puternic vascularizata, mai ales ca e deja a 16 a zi de la operatie si nu cred ca ar mai exista vreun risc de hematom, dar ma intrebam totusi cum iti dai seama in caz de hematom
Azi m-am trezit cu o vena mai proeminenta pe san iar eu sunt putin mai paranoica, ma sperii din orice. Sunt sigura ca e doar o vena mai puternic vascularizata, mai ales ca e deja a 16 a zi de la operatie si nu cred ca ar mai exista vreun risc de hematom, dar ma intrebam totusi cum iti dai seama in caz de hematom
Lorri
Cind se formeaza hematom - se invineteste si acel loc.
Posibil ai facut o miscare gresita si s a contractat zona respectiva.
Da cu o crema antiinflamatoare.
Cind se formeaza hematom - se invineteste si acel loc.
Posibil ai facut o miscare gresita si s a contractat zona respectiva.
Da cu o crema antiinflamatoare.
Fetelor, vreau sa atasez o poza si as vrea o parere sincera daca acesti sani sunt exagerati. Eu cam asa as dori sa ii fac din a2a op, precizez ca op este facuta de dr. Totir
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 8mancarime san ce poate fi?
- 27implant silicon sani
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 13cancer la san
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 2operatie estetica la spital
- 0Capsule marire sani
- 4Augumentare Mamara
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Silicoane anatomice 270
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: