Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 242224232424 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
28-02-2017, ora 20:32
korah
Nu este medic/terapeut
korah
Alexa, ai niste cicatrici foarte frumoase, cel putin in ochiii mei. Ale mele inca sunt roz-mov. Sunt sile in care abia se vad, dar si zile in care sunt purpurii.
la mine pielea e foarte intinsa, practic nu am sant inframamar, pt ca nu am avut sani si nu s-a format inca pliul asa ca cicatricile imi sunt inca vizibile.
0
28-02-2017, ora 20:33
Ayanaaa
Nu este medic/terapeut
Ayanaaa
Buna fetelor, cunoasteti un doctor bun din turcia pt implanturi!!!! In romania imi e frica de bacteriile din spitale... ms
0
28-02-2017, ora 20:33
Alexa isa
Nu este medic/terapeut
Alexa isa
Pitic2016 nu știu sa îți răspund ce au folosit... m-am operat in Turcia si după mi-au zis ca ne vedem după 6 luni... si in nestire de cum ar trebui sa arate cicatricile sunt un pic îngrijorată
0
28-02-2017, ora 20:35
korah
Nu este medic/terapeut
korah
fetelor, de cateva zile pectoralii mei au luat-o razna...mi se contracta de nebuni si ca urmare ma dor sanii..voi ati mai intalnit asa ceva ?
nu am facut efort, nu m-am lovit si nici nu cred ca m-am intors pe burta in somn...e foarte frustrant. ce ziceti : sa ii fac o vizita doctorului ?
0
28-02-2017, ora 20:37
Alexa isa
Nu este medic/terapeut
Alexa isa
Korah mersi de răspuns...ma mai ia panica cand si cand.cu doctorul meu ma întâlnesc abea peste 3 luni deci nu prea am pe cine întreba decât pe voi
1
28-02-2017, ora 20:44
Dior,
Nu este medic/terapeut
Dior,
Buna feteor. Sunt noua pe acest forum, dar va urmaresc de 2 ani deja... As vrea sa-mi maresc sanii, e o dorinza de cand am avut 18 ani. Dar timpul a trecut si acum am avut si un bebe ca acum are 2 ani si acum as avea nevoie si de o abdominoplastie, deoarece sarcina mi-a lasat vergeturi si piele moale pe abdomen... intrebarea mea este : Pot sa-mi fac 2 operati deodata? daca da ajutati-ma sa-mi pot gasi un doctor care are capacitatea pentru ambele interventii. Eu locuiesc in Italia de 10 ani aproape. Am doar o saptamana libera, si imi este frica ca nu am sa fiu capabila sa ma intorc aici... Ajutati-ma va rog frumos. Multumesc!
1
28-02-2017, ora 21:48
Helen12
Nu este medic/terapeut
Helen12
Dior, probabil ai citit deja, aici sunt fete care au facut concomitent rinoplastie si marire de sani. Eu am facut augmentare si labioplastie si nu am avut nicio problema. Multi medici practica 2 interventii in acelasi timp, mergi la consultatie la cel sau cei ale caror rezultate ti-au placut cel mai mult si te vei edifica. Te pup.
0
28-02-2017, ora 22:04
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Korah.eu as zice sa mergi la doctor.
Mai ales ca nu ai facut nimic deosebit.Ai reînceput sportul?

Si cum sa nu coboare sânii nici dupa 2 luni?
E normal?
Poate nu ar trebui sa mai porti bustiera????
0
28-02-2017, ora 22:24
Helen12
Nu este medic/terapeut
Helen12
Mirelinda, la mine au coborat sanii dupa 3 luni. Credeam ca o sa ramana in gat :))
0
28-02-2017, ora 22:24
Dior,
Nu este medic/terapeut
Dior,
Multumesc de raspuns Helen12. Sunt cam ingrijorata pentru ca am doar o saptamana la dispozitie. Si mi se pare prea putin pentru 2 intervenzii... Recuperarea sar putea sa nu fie radida si ma preocupeaza intoarcerea in italia...
0
28-02-2017, ora 22:32
Helen12
Nu este medic/terapeut
Helen12
Dior, de asta e important sa faci consult de specialitate. La clinica se sta o noapte, de regula, iar unele fete au o recuperare usoara, altele sufera mult. Daca dupa o saptamana nu e necesar sa te intorci la serviciu, cred ca poti sa faci ambele interventii.
1
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Korah, nu este obligatoriu sa apăra acel pliu, eu nici acum dupa 6 luni nu il am, chiar daca sanii au prins o consistentă moale, de sân natural. Cicatricile este indicat sa le protejezi, sa nu se suprapună nimic peste ele astfel încât sa le irite, folosește creme pentru cicatrici, evita băile fierbinți, expunerea la solar. Chiar si la vara încearcă sa le tii acoperite, asta pentru a deveni invizibile in timp.
Cât despre contracțiile de care vorbesti, suna medicul si nu te îngrijora, păstrează-ți o stare pozitiva, nu e nimic grav ;)
2
Suflet13
Nu este medic/terapeut
Suflet13
Dragalaselor, maine ziua cea mare! Pffff., ce emotii am! Sunt convinsa ca totul o sa fie foarte bine si sanii mei vor fi super! ( asta este optimismul lui Ramih)! Muah muah! Va pupik cu drag, tineti'mi pumnii! Revin maine cu detalii!
0
28-02-2017, ora 22:34
korah
Nu este medic/terapeut
korah
Mirelinda, de coborat au coborat de ceva vreme, forma e ok, volum au. tensiunea pe care o resimt e cumva in muschi...ii simt contractati.
bustiera nu o port decat noaptea sau cand fac chestii prin casa.
cred ca o sa fac o vizita la clinica maine, ca sa fiu sigura
0
28-02-2017, ora 22:40
korah
Nu este medic/terapeut
korah
Merci pentru sfaturi Ramih.
In general imi feresc cicatricile de benzile sutienelor/bustierelor, etc, iar cand am fost la plaja le-am ascuns bine sub plasturi si costumul de baie. iar stratamed si contractubex sunt prietenii mei :). ideea e ca pielea mea e alba si translucida, cu vascularizatie foarte evidenta si cred ca e cumva normal ca cicatricile sa fie mai roz...obrajii mei sunt rosii ca focul fara blush :)
0
28-02-2017, ora 22:40
Dior,
Nu este medic/terapeut
Dior,
Din pacate Da! dupa o saptamana trebuie sa ma intorc la serviciu. Dar nu fac efort mare, lucrez la computer. sunt foarte panicata in acest moment pentru ca am asteptat foarte mult momentu acesta, iar acum imi pun mii de intrebari si ma gandesc la ce ii mai rau. Pentru mine este importat ca dupa o saptamana pot sa fiu presenta la munca...
2
01-03-2017, ora 06:53
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Suflet, bafta multa! o sa ai cel mai frumos mărțisor!

LA MULTI ANI, dragi femei!❤️
1
01-03-2017, ora 08:24
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
O primavara frumoasa dragele mele femei frumoase!

Suflet - multa bafta azi, tinem pumnii si asteptam vesti bune.

Dior - mi se pare cam putin o saptamana pentru ambele interventii, dar nimic nu e imposibil. din cate am citit pe aici, am mai vazut vreo 2 fete cu ambele operatii, iar cea de liposuctie am vazut ca e destul de dureroasa, insa probabil depinde si de persoana. succes
4
01-03-2017, ora 09:14
Melcutz
Nu este medic/terapeut
Melcutz
Suflet13, astazi primesti doua 'martisoare'.Mult curaj si sa te bucuri de ele
4
01-03-2017, ora 09:23
dolcevitabb
Nu este medic/terapeut
dolcevitabb
Fetelor sunt superhappy!!! Mi-am scos firele ieri si sunt indragostita de sanii mei cei noi!!! Am simtit doar niste mici piscaturi, deci scoaterea firelor nu trebuie sa sperie pe nimeni. Sanii arata peste asteptarile mele, s-au desumflat si au prins o forma care-mi place la nebunie.Sunt inca in proces de asezare, care va dura pana pe la 4-5 luni, dar imi place deja ce vad si ce simt. Incep sa se inmoaie, insa constat ca nu-mi simt atingerea sfarcurilor.sper ca asta este o senzatie care va trece, nu? Astept sa-mi trimita asistenta, pozele pe care mi le-a facut cu telef.ei si voi posta sa-mi vedeti si voi mandretile! Fetelor, , sa avem o primavara minunata si plina de cadourile mult visate!!!-perechea de sani pe care ni i-am dorit!!!!
0
01-03-2017, ora 09:39
AndaMariaAnda
Nu este medic/terapeut
AndaMariaAnda
Ayana, ai pm :)
1
01-03-2017, ora 09:53
Helen12
Nu este medic/terapeut
Helen12
Dior, merita sa incerci. Mergi la o consultatie, medicul iti va da multe detalii. Si eu am gandit tot ca tine, iar dr meu mi-a dat multa incredere. In final, totul a iesit mult peste asteptarile mele, a fost mult mai putin dureros si complicat decat credeam ca va fi. La lucru a trebuit sa ma intorc dupa 6 zile si nu am avut nici cea mai mica problema.
5
01-03-2017, ora 09:55
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
O primavara minunata, dragele mele, cu multe motive de zâmbete răsărite pe chipurile voastre! Primavara înseamnă schimbare, iar alegerea sta la îndemâna oricui, asa ca alegeți schimbarea care va va face mai puternice, mai încrezătoare...mai "zmeoaice"
Va îmbrățișez!
2
01-03-2017, ora 10:23
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
La multi ani si o primavara minunata!

Fetelor, ce ma fac..ca de 2 nopti ma trezesc pe burta.dar cred ca stau cu mainile indoite, pe langa mine.
Daca imi storcesc frumusetile???
2
01-03-2017, ora 10:29
Mariuca90
Nu este medic/terapeut
Mariuca90
Gasca,

Am intrat in luna noastra, a femeilor!
Va doresc sa fiti rasfatate, iubite si cu zambetul pe buze non stop!

Suntem cele mai faine!
Va pup
0
01-03-2017, ora 11:07
DLNBca
Nu este medic/terapeut
DLNBca
Alexia2709, eu am 2 rinoplasti. Si am si eu acea galma Pe partea stanga de la prima operatie iar la a 2a nu s-a putit fixa. Si putina tendinta de srambare. Si sa numai zic ca am fost la un cotrol cu camera in nasuc s-a descoperit ca mai am inca deviatie de sept.dar nu este cazul pentru cea de-a 3 interventie. Rinoplastia este o operatie complexa mai ales daca nasul are toate formele posibile din lume.. daca este doar o mica cocoasa este usor de rezolvat. Dar cum a fost al meu gros din frunte gros lateral stramb cocoasa deviere de sept.. cam greu merge refacut. Mai ales ca l-a prima interventie s-a gresit foarte mult. si mai am cateva prietene care l-au avut stramb si tot n-au scapat. Tot le mai "fuge" nasul putn... nu imi explic de ce..
0
01-03-2017, ora 14:28
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Buna fetelor!vreau sa imi pun si eu implanturi...am fost in Belgia la o clinica unde aveam control si a doua zi era programata operatia...la control mi-a spus medicul ca imi trebuie lifting si nu imi poate face si implant in acelasi timp.De la 3200 cat mi-au zis ca e operatia am ajuns undeva pe la 8500 pentru ambele operatii..si nu am calculat drumul pana acolo etc etc eu fiind in Viena.De clinica asta am aflat de la o prietena care si-a facut operatia acolo si a fost foarte multumita si mi-a placut si mie rezultatul..Intr-un final poate ca dadeam si atatia bani dar cand mi-a zis cum vrea sa ma taie am zis clar nu.Din punctul meu de vedere au fost foarte neprofesionali.Am plecat traumatizata prific de acolo pentru ca doctorul nu mi-a dat prea multe informatii.M-am intors din Belgia si ginecoloaga mea mi-a povestit de o doctorita romanca la 200 de km de aici..bun mi-am facut programare imediat in 2zile am fost acolo...a durat ceva consultatia..m-a pus sa incerc etc dar tot vrea sa imi faca lifting...poate sa imi faca si implant si lifting in aceeasi operatie...dar si aici costa 7300 si vrea sa ma taie in forma de T...chestia e ca as vrea sa incerc sa gasesc un doctor sa ma taie doar in jurul sfarcului...am pus o poza la profil am sanii mici...da lasati dar nu mi se par extraordinar de lasati...am nevoie de un sfat va rog...
0
01-03-2017, ora 15:36
Alexia2709
Nu este medic/terapeut
Alexia2709
Buna ame
Si eu tot operatie de lifting + implant am
Am facut ambele operatie deodata taietura find in ancora
Pt ca am modificat si sfarcul deoarece era mai mare
Intradevar sunt mai multe taieturi dar daca chiar este nevoie sfatul meu e sa il faci decat sa iti para rau apoi
La mine ambele au costat 4500 euro
T pup si bafta
0
01-03-2017, ora 16:17
Amee
Nu este medic/terapeut
Amee
Merci, la ce doctor ai facut?vroiam sa vin acum in aprilie acasa si vroiam sa ma duc in Bucuresti la control...dar habar nu am ce doctor ar fi mai bun...
0
01-03-2017, ora 17:28
Alexia2709
Nu este medic/terapeut
Alexia2709
Nu am facut operatia in Romania
Ci in Malta
Pentru k eu locuiesc aici
Dar din ce am citit p net sunt cam aceleasi Preturi
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 242224232424 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •