Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 242724282429 ..... 3218 3219 Înainte ›
2
05-03-2017, ora 18:49
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Eu ma număr printre fetele cu recuperare f buna. Imi simt sfarc.san.au coborât frumos...sunt moi.perfecți.

Ca si recuperare...primele 2 zile mai inconfortabile.dar am folosit mâinile.nu am avut constipatie...am facut toate lucrurile cu usurinta.
3
05-03-2017, ora 18:56
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Wow, dar stiu ca ați umplut cv pagini dragelor :))
Felicitări celor proaspăt operate! Nu omiteti un aspect, durerile trec, disconfortul se diminuează pana dispare, dar sânii ramân si "înfloresc" pe zi ce trece. Bucurați-va de ei, frumoasele mele!
Cât despre sensibilitatea sfarcurilor, amorțeala, da si eu le-am experimentat, dar odată cu trecerea lunilor totul a revenit la normal.
2
05-03-2017, ora 20:35
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Lorelei, aproximativ 3 luni jumătate am avut sfârcurile extrem de sensibile, cel mai rau era la dus, nu suportam sa curgă apa peste ele, parca nu era apa, ci bolovani :))
Dar A TRECUT, asta este important! Ce este f interesant este ca am rămas cu ei mult mai receptivi :))
Amorțeala nu am simtit niciun minut.

Suflet, pe mine Activia m a ajutat.
0
05-03-2017, ora 21:09
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Wow numai rezultate reușite văd pe aici. Felicitări tuturor
Cris tina arata bine sânii tăi. Mă bucur că ești mulțumită
Gabi și ai tăi arata super. Nu văd nici o cicatrice pe nicăieri.bravo
Suflet sper că ești mai bine
Ana tot ce știu e că după operație nu ai voie să faci efort cu mâinile o perioada de timp, așa că informează te bine înainte de a face pasul ăsta.
0
05-03-2017, ora 23:13
raluca343
Nu este medic/terapeut
raluca343
Buna fetelor. S-a operat cineva la doctorul Constantin Stan? Ma intereseaza cum a fost recuperarea si cum arata cicatricele. Va multumesc mult!
1
06-03-2017, ora 09:48
gabrielaTud
Nu este medic/terapeut
gabrielaTud
Buna fetelor, sunt noua pe aici am 48 de ani si sunt programata pentru micsoarare sani si ridicare, acum am marimea F la sutien, a mai facut cineva operatia ?
1
06-03-2017, ora 10:47
Die
Nu este medic/terapeut
Die
Chanell, mulțumesc încă o data!!! Mare dreptate ai avut! Am stat locului si sunt bine, bine. O sa ma cumintesc, ca imi doresc sa fiu bine! Te pup
0
06-03-2017, ora 12:21
Annnaa
Nu este medic/terapeut
Annnaa
Buna fetelor! De ceva vreme va urmaresc si tot citesc comentarii si incerc sa tin pasul cu informatiile care se scriu. M-am decis si eu spre operatia de marire de sani si m-am gandit ca undeva la sfarsitul anului sau la inceputul anului viitor as face operatia. As avea si eu nevoie de ajutorul vostru, vad ca multe din voi sunteti foarte pricepute si as aprecia daca m-ati ajuta si pe mine cu sfaturi. Am 27 de ani si marimea sutienului este 75A. Mi-as dori sani medii spre mari cred. Nu stiu exact cum sa ii descriu, dar la avatarul meu am pus o poza cu sanii mei si cu sanii pe care as dori sa ii am. Din cate am citit, ma incanta implantele Motiva. Ce recomandari imi faceti ca sa ajung de la sanii mei, la cei din poza de mai jos? Ce dimensune de silicon ar fi potrivita? Anatomic sau rotund? Mi-as dori bineinteles, pe langa aspect, sa fie si la atingere cat mai naturali posibil. Inca nu am un plan stabilit, doar o idee si m-am gandit ca sfaturile voastre imi vor usura alegerile. :)
0
06-03-2017, ora 12:27
dvaevita
Nu este medic/terapeut
dvaevita
Buna fetelor! Inutil sa mai mentionez ca urmaresc topicul acesta cu maxim interes, sunteti superbe! Am totusi o intrebare, sunt recomandate, de catre femei trecute prin experienta, implanturile inainte de o eventuala planificare de a avea un bebe? Am povestit cu o tipa zilele trecute despre sub acesta si ea fiind gravida mi-a zis ca daca ar fi sa dea timpul innapoi nu si-ar mai pune implant, ptr ca are mereu dureri sunt mega umflati si poarta sutien 24/7. avem femei aici care aveau implant cand erau insarcinate?
As aprecia din suflet cate lamuriri.
0
06-03-2017, ora 13:14
DLNBca
Nu este medic/terapeut
DLNBca
Bunaaa. Am o luna si doua luni de la operatieee si daca stau prea mult fara corset ma dor sanii.. a mai avut cineva problema aceasta ?
0
06-03-2017, ora 13:32
DLNBca
Nu este medic/terapeut
DLNBca
O luna si doua saptamani ma scuzati : - ))
0
06-03-2017, ora 13:38
Vviktoria
Nu este medic/terapeut
Vviktoria
Multumesc MissKate, am sunat la amandoua nr de tel insa probabil, asa cum ai mentionat si tu, dl dr era in op/ consultatie si nu putea raspunde. O sa mai insist, sunt foarte insistenta de fel :)).
Suflet, pt constipatie foloseste supozitoare cu glicerin, prune uscate, iaurt cu seminte de in si tarate, apa calda cu lamaie si miere dim pe stomacul gol, supe, fructe si legume crude si bineinteles muuuuuuulta apa. Supozitoarele o sa aiba efect imediat insa alimentele tr sa le consume cateva zile ca sa isi faca efectul, depinde de organismul fiecaruia si cat de grava e constipatia. Dupa cezariana m -am confruntat si eu cu problema asta si ma astept sa fie asa si dupa op de marire. Succes :)!
0
06-03-2017, ora 17:49
Marcela 1
Nu este medic/terapeut
Marcela 1
Gabriela Tud- eu iti pot spune din experienta mea - micsorare- simetrizare dupa reconstructie san amputat.Dar cel sanatos trebuia sa arate la fel cu cel reconstruit. Sunt ca o pustoaica acum sincer.
Acum depinde ce informatii iti doresti. Sunt aici sau in privat- ca tot se citesc mesajele private.
0
06-03-2017, ora 19:24
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Cu drag Die! De fie are data cand faci ceva organismului atenționează, si arunci il ascultam.
3
06-03-2017, ora 19:41
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Pentru a evita cât se poate de mult efectul rippling cel mai indicat este coezivitate mai mare a gelului coeziv, structura naturală a siliconului formând aceste cute implicit riplingul. Implant forțat cu mult peste măsurători la noi medicii nu pun, deci se exclude, rămâne lipsa de tesut glandular si faptul ca persoana poate fi slaba dar cazurile sunt mai rare. Este o consecință de multe ori inevitabila. Dar cand devin inestetice In interiorul sânilor si pe lateral atunci se schimba gravitatea problemei. Eu am coezivitate 1, implant normal, in jur de 2 ani deja exista un spațiu liber format, implantul clar având acele valuri naturale din material ajung sa se observe, usor la mine doar in poziția aplecata. Eu am 55 kg la 1.64 deci nu sunt slaba si glanda am avut, intra cu siguranta mai mult. Strict cazul meu formarea riplingului se datorează structurii implantului cu coezivitate minima.
0
06-03-2017, ora 21:10
MissyC
Nu este medic/terapeut
MissyC
Eu nu cred ca majoritatea fetelor cu implant coezivitate 1 fac rippling.Am o gramada de cunostinte cu tipul asta de implant, unele operate de mai multi ani.Astea sunt cazuri rare.Fetelor acum nu va luati frica de acest tip de implant.
1
06-03-2017, ora 21:31
Anaice
Nu este medic/terapeut
Anaice
Buna fetelor de ceva timp mi-am reluat activitatile " ca inainte" si cred ca am exagerat putin. Acum resimt un discomfort in zona cicatricei :( sper ca nu am gafat-o rau. P.s: am 13 zile de la op
0
06-03-2017, ora 21:34
dolcevitabb
Nu este medic/terapeut
dolcevitabb
Fetelor eu am fost in we la un botez, unde am cam dansat, dar fara bantuiala mare.am 3 saptamani de la operatie si durerile m-au lasat aproape de tot, mai simt putin la atingere si la apasare. Problema este ca am stat fara bustiera cam 5 ore si desi am avut un sutien solid care sa-mi sustina sanii, tot am simtit putin acea senzatie ca-mi cad. Voi dupa cat timp ati mai eliberat sanii din bustiera?. Eu n-m stat deloc fara ea, pana acum, doar o mai desfaceam cate 30 min, dar stand culcata. Dupa acest we mi-au aparut niste senzatii ca si cum as avea un lichid care se plimba prin sani, ceva asa ca un fel de bolboroseala pe care o simtim uneori la stomac.e ciudata senzatia dar nu ma doare, doar imi fac griji sa nu fie o urmare a escapadei mele de a sta fara bustiera atatea ore.
0
06-03-2017, ora 21:39
gabirr
Nu este medic/terapeut
gabirr
Multumesc Lorelei, si mie imi plac foarte mult. Riscul de amortire e mai mare cand se taie sub sani, se taie niste terminatii nervoase si pielea de sub san pana la sfarc ramane amortita in cea mai mare parte din cazuri. De obicei am auzit ca sensibilitatea se reface progresiv dar stiu si cazuri in care nu s-a refacut complet. Prin axila riscul e mult diminuat intrucat taietura e la distanta de san... eu cel putin nu am avut probleme de acest gen.
1
06-03-2017, ora 22:01
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
MissyC eu am spus doar ca implantul coezivitate 1 este mai predispus. In final efectul de rippling il da tot particularitatea organismului, pe un corp lucrat bine la sala slabe șanse sa apăra, eu am cand stau foarte aplecata si asta din cauza implantului si spațiu creat acum implantul se mișca in funcție de miscarile corpului. Eu nu m am speriat dar cum am spus, nu ne ia prin surprindere cand lămurim cu medicul si avem toate informațiile. Cel mai bine este sa nu apăra, ceea ce va doresc si vouă, sanii exact asa cum i ați visat.
1
06-03-2017, ora 23:15
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Suflet13, am vazut ca te-ai operat la dr Youssef Chawi. Eu am consultatia luni pe 13 martie si o sa vreau sa ma programez la op in luna aprilie. Poti sa imi spui te rog mai mult despre dr si operatie? Nu stiu ce forma sa-mi pun...ce marime..nu stiu nimic. Tot citesc peste tot, dar nimic concret. As vres sa gasesc poze si sa scrie tot: marime, forma...etc. Unde as putea citi mai multe?
Multumesc! :)
0
07-03-2017, ora 07:56
korah
Nu este medic/terapeut
korah
LoriLori daca dai click pe numele noastre de utilizator vei putea sa vezi profilurile noastre. Majoritatea sunt completate cu informatii despre medic, forma, tip implant, pret, recuperare, etc. Spor la citit. Sper sa gasesti ceea ce te intereseaza.
2
07-03-2017, ora 09:36
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Lorelei eu am 4 luni si o saptamana si am sfarcurile in continuare foarte sensibile. Pentru mine este extrem de deranjant acest disconfort in intimitate. Sper sa treaca in cateva luni. Eu am avut o taietura nu foarte grava in adolescenta si imi amintesc ca un an intreg nu am simtit locul taiat deci cred ca sunt predispusa la o recuperare grea din acest punct de vedere.
Mamitzica iti spun sincer ca vazand ca si tu ai avut acest disconfort 3 luni si jumatate, m-am mai linistit. Imi fac sperante ca va trece.
Acum am mai observat ceva: mi-am luat in urma cu 2 luni mai multe sutiene, unele gen balconette cu mult material intre cupe pentru ca avand sanii departati doar astea erau cele care-mi veneau bine. Acum materialul dintre sani nu mai sta lipit de corp( si le-am purtat doar de vreo 2 ori), cred ca sanii inmuindu-se si apropiindu-se putin nu mai permit sutienului sa stea lipit de corp. Si inca ceva, cupa imi pare mai mica acum desi nu am crescut in circumferinta peste sani( am tot 90-91). Deci sanii se modifica in timp chiar daca noi vazandu-i zilnic nu ne dam seama.
Am scris un roman. Va pup si va doresc o zi frumoasa.
0
07-03-2017, ora 09:50
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Fetelor, asa arata sanii mei dupa 2 cezariene si o alaptare la varsta de 37 ani. Credeti ca am nevoie de.lifting? Nu mi.as dori, dar daca e nevoie...De abdomen numai zic...
0
07-03-2017, ora 10:09
Siiimooo
Nu este medic/terapeut
Siiimooo
Buna fetelor.Eu nu sunt foarte activa aici, in primul rand va felicit pe toate care ati avut curaj sa va operati, as avea o intrebare care nu are legatura cu implantul mamar.eu m am operat la dr Marius popescu, in iunie anul trecut, acum as dori sa revin la dumnealui pentru scoaterea unor alunite.voiam sa va intreb daca este vreuna din voi care a facut acest lucru.va pup o zi buna va doresc!
0
07-03-2017, ora 10:29
MissyC
Nu este medic/terapeut
MissyC
Lori poza ta nu se vede!
0
07-03-2017, ora 10:43
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Mai incerc iar. Nu stiu ce tot am facut ca si la bine ba se vede ba nu...
1
07-03-2017, ora 11:26
Marcela 1
Nu este medic/terapeut
Marcela 1
Simooo
Daca acele alunite te deranjeaza- sunt intr o zona unde fara sa vrei le lovesti, etc.s au schimbat ca forma, volum - DA recomandat este sa le scoti si-n urma examenului anatomopatologic - vei afla ce era cu ele. Daca nu s au schimbat si nu te deranjeaza Estetic - le poti lasa asa.doar sa ai grija sa nu le agresezi.
0
07-03-2017, ora 13:29
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Alunitele le scot si medici Buni dermatologi. Mama mea a cauterizat alunițe pe gât si nu i a rămas niciun semn. Se fac analize sa se știe exact ce tip sunt si apoi doctora a facut procedura in policlinica. Acum dacă sunt pe sani cel mai bine intrebi si medicul.
2
07-03-2017, ora 13:39
Rozza
Nu este medic/terapeut
Rozza
Buna, sunt noua pe acest forum.
Sunt mămica tânăra, a doi copii de 5 si respectiv 3 ani. Nu trăiesc in România.
Am programare la Cluj pe 30 Martie pt mărire de sâni si as avea cateva întrebări.
Vroiam sa știu ce voi putea face dupa doua saptamâni de la operație. Voi avea ajutor pe mama mea Full time doua saptamâni, apoi pe soțul meu încă o săptămana, dar vroiam sa știu daca gesturi micuțe cum ar fi: îmbrăcatul copiilor, strâns la piept, dat de mâncare sunt acceptate sau indicate la 2-3 Sapt poat-operatorii ?
Imi e putin frica de complicații si vreau sa știu exact ce pot sau nu face.
Va multumesc si va rog daca aveti timp sa ma sfătuiți.
Revin cu poze dupa operație :)))...pana atunci doar discuție si pregătire morala.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 242724282429 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •