Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 245324542455 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
23-04-2017, ora 16:50
DLNBca
Nu este medic/terapeut
DLNBca
Buna fetele. Am fost la 4 doctori si niciunul nu imi
Spune nimic. Dar eu simt ca este ceva neinregula cu sanii mei de o saptamana Numai pot sta fara bustiera nici macar 20 de minute ma dor foarte tare mai ales dreptul daca stau fara bustiera simt ca imi pica sanul. mi se imflameaza noaptea sanii foarte rau ii simt cum ard. Iar la dreptul sub san simt mici bilute.. am 3 luni de la operatie. S-a mai confruntat cineva cu problema asta ? Nu stiu ce sa fac la cine sa merg sa imi spuna ce se intampla..
0
23-04-2017, ora 21:45
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Larisa2121, in cazul meu controalele au fost mai dese in prima perioada, am avut si rinoplastie in acelasi timp cu implantul...cand mergeam pentru nasuc, se uita si la sâni dar cred ca cel mai bine il intrebi pe whatsapp, este un medic receptiv la nevoile pacientelor lui si foarte comunicativ. Nu te sfii sa intrebi orice, asa te eliberezi de gândire neconstructiva. Pup
0
23-04-2017, ora 22:56
Frangipani
Nu este medic/terapeut
Frangipani
buna ziua
sunt fete aici care s`au operat in cluj ? si daca da la ce medici? a fost cineva la silvian radu cojocaru? sau la ovidiu mircea ciceo??
si sunt curioasa daca sunt fete care fac sport(bodybuilding ) pe aici si s`au operat la sani?
1
23-04-2017, ora 23:07
Rozza
Nu este medic/terapeut
Rozza
Buna Frangi. Eu m-am operat la Cluj pe data de 30 Martie la Ivan Ovidiu. Știu sigur ca operat deja de doua ori pe cineva care face acest gen de sport, iar rezultatele sunt super. Eu am avut Mușchii pectorali f lucrați, dar din alte motive și îți pot spune ca am avut o recuperare fff ușoară. Este deja corpul meu in totalitate...
Domnul doctor este f bun și recunoscut.
O seara frumoasa
0
23-04-2017, ora 23:28
Frangipani
Nu este medic/terapeut
Frangipani
buna rozza
la cat timp ai intrat inapoi in sala de sport ? si ce fel de implant ti`ai facut submuscular, subgladular sau subfascial?
1
23-04-2017, ora 23:40
Rozza
Nu este medic/terapeut
Rozza
Submuscular.
Eu nu fac sala. Ce îți pot spune e ca am doi copii. Cea mică are 13 kg și încă îmi e greu sa o ridic, nu ma doare, dar simt ca dacă exagerez ma va durea și nu vreau. Implantul nu a fost mare (355cc motiva) și din câte am înțeles și asta contează f mult. Pielea și corpul au acceptat f ușor mărimea. Probabil o luna va trebui sa ai grija cu mâinile, la toate Mișcările care forțează Mușchii. Eu încă nu-mi pot pune mâinile sub cap când stau pe spate...se întinde mușchiul și ma doare. Dar văd evoluție in senzații in fiecare zi.
Tine de corpul tău, dar e mai mult ca probabil ca va trebui sa fii precauta cu Exercițiile pt brațe, piept câteva săptămâni.
0
23-04-2017, ora 23:50
Frangipani
Nu este medic/terapeut
Frangipani
pai la submuscular recuperea este mult mai greoaie daca nu cea mai greoaie ! este sectionat muschiul pectoral...Cam cat te`a costat operatia la dr ivan ovidiu?
0
24-04-2017, ora 00:19
Rozza
Nu este medic/terapeut
Rozza
3500€ plus consultațiile. Adică ecografia și prima întâlnire cu el. Nu mai știu exact dar aproximativ 300 lei amândouă.
1
24-04-2017, ora 00:22
Rozza
Nu este medic/terapeut
Rozza
Știu ca teoretic e cea mai grea recuperare, dar eu nu am avut niciun fel de durere. Nici de spate, de mușchi sau stări bizare după anestezia generală. Probabil fiind obișnuita cu febra musculară continua și rezistența mușchilor și a mâinilor am resimțit totul mult mai natural parca :)))). Am doar o luna așa ca nu ma avânt prea tare cu declarațiile, dar sper sa fie tot așa.
0
24-04-2017, ora 05:02
raluca.
Nu este medic/terapeut
raluca.
Salut, fetelor! In curand o sa ma alatur si eu clubului asa ca in fiecare zi ma mai trezesc cu o intrebare in minte si anume:
Dupa cat timp poti merge la solar/ plaja, etc. ?
Multumesc mult!
0
24-04-2017, ora 09:51
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
buna dimineata Raluca.
eu am facut plaja la vro 5-6 saptamani, cu crema de protectie si mare grija sa nu am inciziile expuse la soare.
la solar nu stiu, dar la plaja a fost excellent.
1
24-04-2017, ora 10:18
Die
Nu este medic/terapeut
Die
Raluca, mie mi s-a spus ca plaja cu crema de protecție după o luna, cât despre solar după minim 3 luni. Succes!
0
24-04-2017, ora 10:59
boobsie
Nu este medic/terapeut
boobsie
Buna tuturor,

Intru si eu maine in operatie cu Dr. Totir pentru ridicare si schimbare implant (momentam am mentor 325 ) iar domnul doctor mi-a propus sa punem un 425.
Am emotii sa nu iasa sanii mari si vulgari.
Fetelor ce v-ati operat la Medlife, cu ce bagaj sa ma prezint la spital? Cum a fost recuperarea? Cat ati stat la pat? Eu sunt o fire rezistenta la durere si energica nu am stare nici cand sunt bolnava, as vrea ca dupa o saptamana cel mult sa reincep activitatea la birou. Credeti ca e posibil?
0
24-04-2017, ora 11:14
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
buna boosie, eu sunt operata din feb 2017 de Dr Totir, nu am avut decat periuta de dinti si haine de schimb pe care nu le-am folosit pt k am ramas in camasa din operatie, la pat am stat vro 3 zile, nu ma pot plage de recuperare, de revenit la birou, eu am revenit dupa 8 zile, si am fost ok.
pup
0
24-04-2017, ora 11:21
Amady
Nu este medic/terapeut
Amady
DLNBca eu as face un ecograf ca sa mă liniștesc. La palpat doctorii nu își dau prea bine seama dacă e ceva grav. În ultima instanță poți face și RMN.Pentru liniștea ta.
În alta ordine de idei.Va invidiez.Din cauza operației de colecistectomie un an trebuie sa amân intervenția. Așa ca nu îmi rămâne decât sa va citesc și sa va admir.
0
24-04-2017, ora 11:22
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna Boobsie, nu cred ca e cazul sa iti faci griji din cauza marimii, cu siguranta vor fi frumosi fara a fi ostentativi! In legatura cu durerile de dupa interventie, nu vor fi mari, deoarece buzunarul implantului este deja facut... recuperarea in multe cazuri este usoara, din cate stiu eu :) Bafta!
2
24-04-2017, ora 11:26
Roxi.r82
Nu este medic/terapeut
Roxi.r82
Frangipani, si eu sunt operata la Cluj, la Ovidiu Ivan
1
24-04-2017, ora 11:37
boobsie
Nu este medic/terapeut
boobsie
Multumesc pentru raspunsuri Valentyna si Electra.

Asa este buzunarul este deja facut in cazul meu numai ca momentam am implantul sub glanda si acum il mutam sub muschi. Am inteles ca durerile sunt asemanatoare unei febre musculare puternice, asa e?

3 zile la pat e decent iar dupa 8 la birou ma declar super multumita cu repausul acesta. Am emotii dar domnul doctor mi-a dat increderea ca intru pe mainile sale de profesionist.
7
24-04-2017, ora 11:40
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Bine v-am regasit fete frumoase! Probabil, foarte putine dintre voi m-au prins activa pe forum.n-am mai intrat din 2015 si cu siguranta sunt veterana, atat de varsta cat si de posesie a implantelor mamare.(10 ani jumate).
Am revenit acum, motivata de notificarea pe email a unui mesaj privat de la Frangipani, careia i-am raspuns, dealtfel - mesaj care mi-a reamintit de toate incertitudinile, curiozitatile, nelamuririle si nenumarate alte stari cu care se confrunta toate femeile ce doresc sa-si modifice aspectul fizic, apeland la chirurgia estetica.
Nu intentionez sa plictisesc cu sfaturile mele, cu reclame agresive sau mascate ;) cu informatii care pot parea depasite, venind din partea unei foarte veterane :)), dar voi incerca in limita timpului meu liber, sa va stau la dispozitie cu ceea ce cunosc, prin prisma experientei mele de posesoare de implante achizitionate in perioada practicarii sportului de performanta.La profilul meu, gasiti mai multe detalii. Felicitari tuturor pt decizia de a va mari sanii si de a va schimba viata din bine in foarte bine! Multa bafta si atentie marita in alegerile voastre!
2
24-04-2017, ora 17:28
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Bine ai revenit Iri-nico, cu siguranta experiența ta va fi utila tuturor, nu doar celor care practica un sport de performanța :)
5
24-04-2017, ora 21:49
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Mulumesc, Ramih! Cu mare drag! Ma.bucur sa vad din ce in ce mai multe femei, tinere si mai putin tinere, care se preocupa indeaproape de aspectul lor fizic, si prin sport, pe langa interventiile chirurgicale estetice. Iar daca cele doua metode se imbina, corect si respectand regulile de baza, atunci si rezultatele vor fi pe masura asteptarilor si dorintelor. Ma bucur de asemenea sa constat ca a scazut numarul siliconatelor nemultumite de rezultatele lor.Acest lucru denota atat progresul medicilor cat si preocuparea pacientelor de a face alegerile potrivite, fara graba si fara a se ghida dupa cel mai mic pret sau dupa marimea nepotrivita. Aveti o paleta larga de medici foarte buni, cu experienta vasta in materie, aveti exemple de rezultate extraordinare, aici pe forum, deci nu mai aveti scuze pt a da gres :) Va felicit pe toate care ati obtinut rezultatele dorite si care la randul vostru sunteti dispuse sa va impartasiti propriile experiente, spre folosul aspirantelor sau celor mai recent operate!
0
24-04-2017, ora 22:34
ma
Nu este medic/terapeut
ma
A folosit cineva de aici gelul stratamed pentru cicatrici ?
2
25-04-2017, ora 00:49
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Ma, am folosit stratamed apr. 3 luni, apoi contractubex. Nu am observat diferente intre ele in afara de pret. Acum ma dau doar o data pe zi. De la ambele am avut mancarimi. Cicatricile arata foarte bine pentru 6 luni.
0
25-04-2017, ora 06:38
Mryy
Nu este medic/terapeut
Mryy
Buna ma puteti ajuta va rog cu pareri despre operatii de implant mamar facute de catre Dl Dr Ion Zegrea ?As dori sa imi fac operatie la dumnealui si sunt foarte confuza!multumesc anticipat!
0
25-04-2017, ora 08:08
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Mryy, eu am auzit numai pareri bune despre domnul doctor Ion Zegrea. Ai fost la o consultatie?
1
25-04-2017, ora 10:25
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
iri-nico - multumim ca ne impartasesti din experienta ta si ca e una placuta! chiar ma gandeam ca ar fi bine sa auzim si parerile fetelor care au implant de mai multi ani, nu doar cele care au implant de cateva luni/saptamani... ma bucur ca esti multumita si te bucuri de rezultat.
deci dupa parerea ta, ai recomanda aceasta operatie, se merita, nu?
cum au fost implanturile Eurosilicone?
1
25-04-2017, ora 10:28
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Dalina - imi pare rau sa aud ca te chinui, nu stiu ce sfaturi sa dau, cum au spus si fetele ar trebui sa faci o ecografie sau chiar o investigatie mai complexa, RMN sau CT. pana atunci, nu te ajuta niste antiinflamatoare, crema sau pastile?
multa sanatate iti doresc.
cand aud din astea, nu-mi mai arde de nimic...
1
25-04-2017, ora 10:54
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Am observat ca daca port un sutien cu push-up o zi intreaga sanii mei arata foarte ciudat, ca si cum ar avea o cocoasa, vazuta din profil, arata cam cum aratau sanii la 1-2 luni. Eu tot nu inteleg de ce dureaza atat de mult asezarea implantelor anatomice. Sunt momente cand parca nici nu mai conteaza ca i-as fi vrut putin mai mari ci doar m-ar multumi o forma frumoasa. Ma poate ajuta cineva sa inteleg de ce dureaza atat?
2
25-04-2017, ora 11:18
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Bia99, ai distanta mica de la areola la santul inframamar? Daca e asa, poate din cauza asta nu ai volum in polul inferior.
Am mai scris asta, eu am avut asimetrie mare atat de forma, cat si de volum inainte de operație.
Acum cu volumul s-a rezolvat, probabil ca daca ii pun pe cantar, sunt la fel:)) problema a ramas diferenta de forma la polul inferior, sanul care era mai mare e rotunjit si plin jos, are glanda adunata acolo, ca sa zic asa, si e mai gol in partea de sus. Cel care era mai mic acum este plin sus, dar in polul inferior e cam "strangulat ". Si eu tot astept sa-mi coboare implantul si sa se rotunjeasca, am 6 luni, putin probabil sa se schimbe foarte mult situatia.
Te-am intrebat de distanta areola -sant pt ca am fost la o consultatie la un alt dr., care mi-a propus ca retus dupa un an o ridicare de areole, lucru care teoretic ar putea rezolva problema cu polul inferior...adica asta ar putea fi o explicatie din punctul meu de vedere pt care nu ai volum in polul inferior, distanta scurta dintre areola si şant.
1
25-04-2017, ora 11:55
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Offf AnaStefan cred ca asa e, distanta e mica. O sa discut cu medicul toate nemultumirile mele cand ma voi duce la consultul de 6 luni. Sper sa ma lamureasca si sa gasim o solutie. Mersi de raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 245324542455 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •