Implant silicon sani
LoriLori, cum te simți, ești bine?
Electraa, tu ce mai faci? Totul ok?
Va pupic:***
Electraa, tu ce mai faci? Totul ok?
Va pupic:***
Sophie, da sunt bine. Am partea de josa sanilor amortita. In rest sunt ok. Am cam facut abuz ca am mai ridicat.o pe fetita mea. Sper sa fiu ok.
Lori, incearca te rog sa nu mai ridici. A trecut prea puțin timp de la operație. Nu abuza de faptul că te simți mai bine. Riști să faci complicații. Știu ca e greu, si eu am o fetiță de doi anișori. Poate reușești să găsești o alternativă ca s-o nu o mai ridici.
Fram2, am spus-o si eu de mai multe ori pe forum si au mai spus-o si alte fete: rinoplastia nu doare!!!!!! Singura mea problema cu nasul dupa cele doua interventii a fost faptul ca in prima noapte, in care am stat la clinica, nu am putut dormi deloc. Aveam in nari tuburi de silicon, nasul era pansat, si mai aveam un pansament mare sub nari, prins cu un leucoplast; si trebuia cica sa adorm asa, pe spate, cu nasul complet obturat si respirand pe gura: am dormit adunat pana la 7 dimineata vreo 15 minute: nu ma durea nimic, dar, nefiind obisnuita sa dorm pe spate si trebuind sa respir pe gura, atipeam si incepeam sa sforai, apoi ma trezeam speriata de propriul meu sforait :))))))
La 7 dimineata a venit domnul doctor la control si mi-a dat jos pansamentul de sub nari si mi-a spus sa respir normal pe nas, ca am tuburi de silicon in nari; si am putut sa respir si sa dorm normal.
Pansamentul pe nas l-am tinut doua saptamani, apoi mi-a pus pe latimea nasului vreo 3-4 bucatele subtiri de leucoplast pe care le-am mai tinut o saptamana; tuburile de silicon mi le-a scos la o saptamana, nu m-a durut deloc, a fost doar o senzatie ciudata cand mi le-a tras din nari; m-a durut insa cand mi-a taiat capetele firelor de la incizii, si m-a durut cam tare, ca e sensibila zona, dar a durat fix vreo 2 minute durerea, efectiv cat a apucat de ele sa le taie.
Eu recomand sa se faca ambele interventii impreuna, la nas chiar nu e mare lucru, poate doar cu vanataile care apar, dar la mine nu a fost cazul, m-am invinetit foarte putin, ca mie nu mi-a umblat pe os.
La 7 dimineata a venit domnul doctor la control si mi-a dat jos pansamentul de sub nari si mi-a spus sa respir normal pe nas, ca am tuburi de silicon in nari; si am putut sa respir si sa dorm normal.
Pansamentul pe nas l-am tinut doua saptamani, apoi mi-a pus pe latimea nasului vreo 3-4 bucatele subtiri de leucoplast pe care le-am mai tinut o saptamana; tuburile de silicon mi le-a scos la o saptamana, nu m-a durut deloc, a fost doar o senzatie ciudata cand mi le-a tras din nari; m-a durut insa cand mi-a taiat capetele firelor de la incizii, si m-a durut cam tare, ca e sensibila zona, dar a durat fix vreo 2 minute durerea, efectiv cat a apucat de ele sa le taie.
Eu recomand sa se faca ambele interventii impreuna, la nas chiar nu e mare lucru, poate doar cu vanataile care apar, dar la mine nu a fost cazul, m-am invinetit foarte putin, ca mie nu mi-a umblat pe os.
Fetelor, va rog sa ma ajutati, mai ales cele operate la Totir.
Imi puteti spune lista cu analizele de la sange care trebuiesc recoltate?
La mine e mai complicat...avand in vedere ca domnisoara de la receptie mi-a spus ca am operatia luni pe 22 mai cabd eu acum o luna am sunat sa reprogramez pentru vineri, in fine, pana la urma am dat-o la pace. Vineri am operatia, dar analizele trebuie sa le fac eu in Craiova la Medlife joi dimineata ca vineri sa le primeasca ei in baza de date si sa aiba loc doar consultul si masuratorile inainte de operatie.
Sper sa fie ok! Multumesc mult!
Imi puteti spune lista cu analizele de la sange care trebuiesc recoltate?
La mine e mai complicat...avand in vedere ca domnisoara de la receptie mi-a spus ca am operatia luni pe 22 mai cabd eu acum o luna am sunat sa reprogramez pentru vineri, in fine, pana la urma am dat-o la pace. Vineri am operatia, dar analizele trebuie sa le fac eu in Craiova la Medlife joi dimineata ca vineri sa le primeasca ei in baza de date si sa aiba loc doar consultul si masuratorile inainte de operatie.
Sper sa fie ok! Multumesc mult!
Raluca, eu nu m-am operat la Totir dar stiu ca toti medicii cer in mare cam aceleasi analize.
Eu mi-am facut:
1. BIOCHIMIE (BCH): Creatinina serica, Glucoza serica, Sodiu seric, Potasiu seric, Uree serica
2. HEMATOLOGIE (HMT): Homograma completa cu form. leucocitara
3. COAGULARE: Timp de protrombina (PT) cu INR, Timp de tromboplastina partial activat (APTT)
4.ECOGRAFIE MAMARA
SI stiu ca Totir vrea si analizele pentru HEPATITA si HIV. Imi amintesc ca mi-a spus cand am fost la el la consultatie.
Dar eu zic sa dai un telefon si sa intrebi. Sa nu te trezesti in ziua operatiei ca iti lipseste ceva si nu te poate opera.
Te pup!
Eu mi-am facut:
1. BIOCHIMIE (BCH): Creatinina serica, Glucoza serica, Sodiu seric, Potasiu seric, Uree serica
2. HEMATOLOGIE (HMT): Homograma completa cu form. leucocitara
3. COAGULARE: Timp de protrombina (PT) cu INR, Timp de tromboplastina partial activat (APTT)
4.ECOGRAFIE MAMARA
SI stiu ca Totir vrea si analizele pentru HEPATITA si HIV. Imi amintesc ca mi-a spus cand am fost la el la consultatie.
Dar eu zic sa dai un telefon si sa intrebi. Sa nu te trezesti in ziua operatiei ca iti lipseste ceva si nu te poate opera.
Te pup!
MissKate - sar'na pt. raspuns! tin minte ca s-a mai scris despre rinoplastie in acest forum, insa nu am dat asa mare importanta, nefiind decisa atunci, abia ulterior m-am gandit ca as putea s-o fac si pe asta.
as mai fi curioasa cat nu se poate iesi din casa. eu daca ma operez pe 1 iunie mi-am luat liber de la munca pana pe 11 inclusiv, dar acum nu sunt sigura ca pe 12 ma pot prezenta la servici, nu cred ca ma pot duce cu pansamente, eventual vanatai.
as mai fi curioasa cat nu se poate iesi din casa. eu daca ma operez pe 1 iunie mi-am luat liber de la munca pana pe 11 inclusiv, dar acum nu sunt sigura ca pe 12 ma pot prezenta la servici, nu cred ca ma pot duce cu pansamente, eventual vanatai.
Gata dragelor, acum m-am trezit. M-am operat la 8 jum. Sunt puțin amețită și am vomitat. Despre rezultat nu știu ce sa zic, nu se vede nimic in bustiera. Nu am avut glanda mamară deloc și sunt mici dar asta este.. decât deloc..va pup
Buna fetelor. M-am operat acum 8 saptamani si nu pot inca sa renunt la bustiere/corsete. Nici macar nopatea. Am observat ca de cate ori incerc, am dureri/contracturi zilele urmatoare. Medicul meu a recomandat purtarea corsetului doar 4 sapt, insa mie mi s-a parut mult prea putin, inca exista discomfort. E normal sa mai am senzatii de genul acesta? Sau ar trebui sa ma ingrijorez? A mai trecut cineva prin situatia asemanatoare?
Felcitari Ely79!!! Sa le porti sanatoasa si sa ai recuperare usoara! Cum te simti, ai dureri? Cat ti-a pus pana la urma?
Ooooo Sophie felicitari! Acum am vazut poza! Frumosi! Ma bucur ca esti multumita de dr Youssef C. si de conditiile din clinica. Sa te bucuri de ele!
Ma simt bine, cu presiunea aceea pe sâni doar. Mi-a pus 450cc dar eu neavând deloc sunt foarte micuți, o sa le văd maine.
Multumesc, Sophie! :-*
Mi-e atat de teama de faptul ca poate o sa afecteze bodulii aceia, care de fapt nici nu stiu ce naiba sunt, presupun eu ca sunt noduli. Ideea e ca in spatele sfarcului, am o masa dura care la sanul stang este dureroasa uneori.
Acum, habar nu am daca sunt paranoica, dar parca a inceput sa ma si doara sanul stang pe lateral, spre axila.
Ar fi o deceptie totala daca nu o sa pot face operatia:((!
Mi-e atat de teama de faptul ca poate o sa afecteze bodulii aceia, care de fapt nici nu stiu ce naiba sunt, presupun eu ca sunt noduli. Ideea e ca in spatele sfarcului, am o masa dura care la sanul stang este dureroasa uneori.
Acum, habar nu am daca sunt paranoica, dar parca a inceput sa ma si doara sanul stang pe lateral, spre axila.
Ar fi o deceptie totala daca nu o sa pot face operatia:((!
Buna ziua! Sunt nou pe forum si am urmărit multe din comentariile doamnelor si domnișoarelor care s-au operat ori urmează sa se opereze, dar nu am găsit foarte multe informații despre dl Dr Ovidiu Grecu. Precizez ca sotia mea s-a programat pt consultație la domnia sa, in vederea efectuării unei operații de augumentare mamara, dar am ales
fara sa avem f multe informații legate de priceperea d-lui doctor, costuri, riscuri, etc. Daca sa operat cineva la dumnealui, va rog sa ne ajutați cu un sfat care sa ne sedimenteze decizia pe care am luato. Mulțumesc!
fara sa avem f multe informații legate de priceperea d-lui doctor, costuri, riscuri, etc. Daca sa operat cineva la dumnealui, va rog sa ne ajutați cu un sfat care sa ne sedimenteze decizia pe care am luato. Mulțumesc!
Recunosc ca din pozele afișate pe saitul clinicii Medsport unde activează dl Dr. mi-au plăcut atât mie cat si sotiei, sănii, așa cum au ieșit după operație, dar cred ca ne-ar ajuta părerea doamnelor care au trecut pe la aceasta clinica. Fac precizarea, ca alegerea clinicii îmi aparține si de aceea am ales sa ma interesez eu, simtindu-ma oarecum responsabil si având si mai mult timp.
Ooo Ely 450? Bun!! Asteptam si noi sa pui o poza maine te rugam
Bravo Ely79, hai c-ai reușit :))) Sa știi că 450 cc nu sunt mici deloc. Ți se par mici acum fiindcă comprima ft mult bustiera. Așteaptă să ți-a dea jos puțin, atunci să vezi ;) Ai puțină răbdare :))) Încearcă să nu te forțezi în zilele următoare.
LoriLori :)) Mulțumesc mult! Da, sunt ft mulțumită de dl doctor și de clinică. Nu prea sunt mulțumită momantan de rezultat. Nu îmi place forma. Dar cred că se mai schimbă în timp. Sper! Tu cum te mai simți, ești bine? Ți-au trecut durerile?
Raluca, încearcă să te liniștești puțin. Știu ca e greu. Dar încearcă. Așteaptă întâi să faci mai multe investigații. Când te duci să faci niște analize?
LoriLori :)) Mulțumesc mult! Da, sunt ft mulțumită de dl doctor și de clinică. Nu prea sunt mulțumită momantan de rezultat. Nu îmi place forma. Dar cred că se mai schimbă în timp. Sper! Tu cum te mai simți, ești bine? Ți-au trecut durerile?
Raluca, încearcă să te liniștești puțin. Știu ca e greu. Dar încearcă. Așteaptă întâi să faci mai multe investigații. Când te duci să faci niște analize?
Ady1977, spune-i soției tale sa răsfoiască forumul. Sunt multe fete cate au postat de-a lungul anilor si care s-au operat la domnul doctor Ovidiu Grecu :))) sa dea click pe numele fetelor si o sa apară profilul lor: la ce dr s-au operat, cand, unde. Și să urmărească postarile lor. Așa Vă puteți face o părere.
Așa, ca idee, sunt si alti dr buni care merită să fie verificați;: Radu Ionescu, Dumitru Totir, Chawi Youseff, Rachad Hassan.
Spor la alegere!
Așa, ca idee, sunt si alti dr buni care merită să fie verificați;: Radu Ionescu, Dumitru Totir, Chawi Youseff, Rachad Hassan.
Spor la alegere!
Ely79 450cc nu.s deloc mici. Or sa.si schimbe forma, asta.ti garantez. Ei sunt acum inflamati si de asta ti se par mici.
Sophie nu te impancienta de forma. Se vor schimba ft mult. Umflaturile de sus vor disparea si sanii vor capata o forma frumoasa. Ai sa vezi in 3 luni!
Sophie nu te impancienta de forma. Se vor schimba ft mult. Umflaturile de sus vor disparea si sanii vor capata o forma frumoasa. Ai sa vezi in 3 luni!
Mulțumesc Sophie, dar sotia nu prea are timp, de răsfoit am mai răsfoit eu si am văzut comentarii de acum 7 ani. Sper sa se fi păstrat caracteristicile lucrurilor întâmplate atunci, comenturile si sfaturile fiind de bine. Vom merge pe decizia noastră si vom vedea ce iese.
Mulțumesc LoriLori :))) pe asta mizez și eu.
Ady1977, cu mult drag! Mult succes! Eu zic din toată inima să vă mai interesați. Eu am fost la vreo 5 medici la consultația inițială. Și apoi m-am decis. Îurmați-vacă voi sunteți hotărâți la Grecu, atunci urmati-va intuiția. Îi țin pumnii soției tale! Ii doresc sa aiba o recuperare ft usoara! :)
Ady1977, cu mult drag! Mult succes! Eu zic din toată inima să vă mai interesați. Eu am fost la vreo 5 medici la consultația inițială. Și apoi m-am decis. Îurmați-vacă voi sunteți hotărâți la Grecu, atunci urmati-va intuiția. Îi țin pumnii soției tale! Ii doresc sa aiba o recuperare ft usoara! :)
Fetelor, s-a confruntat cineva cu sângerări care seamănă cu un început de menstruație? Un fel de spotting puțin mai accentuat?
Eu când m-am operat eram in penultima zi de menstruație. Și văd că ieri si azi am sângerat puțin. Asta după ce menstruația s-a oprit practic a doua zi după operație.
Eu când m-am operat eram in penultima zi de menstruație. Și văd că ieri si azi am sângerat puțin. Asta după ce menstruația s-a oprit practic a doua zi după operație.
Domnul Ady, dar nu trebuia sa puneti poză cu sotia dumeavoastră ?Doar dânsa ar trebui sa se opereze nu persoana din poza:D Si ma mai gandesc ca poate doriti sa agatati vreo " siliconată" si nu stiati cum :))) Si daca e cum spuneti dvs, ar trebui ca doamna sa isi faca timp, e un pas important, ce implica sanatatea ei.In fine :D
Mulțumesc Ram0 :))) începusem să mă îngrijorez.
Buna ziua.. sunt noua pe acest forum.. am citit in mare cam tot ce ati scris pe aici dar as vrea totusi sa intreb ceva..
Urmeaza sa-mi fac o operatie de marire a sanilor la clinica Diantus Estet din Constanta. A mai fost cineva acolo? Puteti sa ma ajutati cu o parere? sunt putin in dubii... dar voi sta putin timp in tara si nu as vrea sa fac drumuri pana la Bucuresti.
Va multumesc :)
Urmeaza sa-mi fac o operatie de marire a sanilor la clinica Diantus Estet din Constanta. A mai fost cineva acolo? Puteti sa ma ajutati cu o parere? sunt putin in dubii... dar voi sta putin timp in tara si nu as vrea sa fac drumuri pana la Bucuresti.
Va multumesc :)
Georgia 06- indiferent la ce clinica vei face operatia- Minim 7 zile vei fi nevoita sa stai in tara dupa operatie.
Ram0 frumosi sani! Arata ft bine dupa 1 luna!!!
Eu m-am operat marțea iar joia am iesit din spital, și am plecat direct in Austria! (800 km) am stat cuminte in dreapta si nu am avut nici o problemă!
Acum am 5 saptamani de la operatie, ma simt perfect dorm pe părți, mi-am reluat activitățile, merg la lucru!
Acum am 5 saptamani de la operatie, ma simt perfect dorm pe părți, mi-am reluat activitățile, merg la lucru!
Ram0 nu pentru a agăța am intrat pe sait, iar poza sotiei nu puteam sa o pun ca nu este normal, contul este al meu, in rest nu cred ca ar trebui sa intram in polemici...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 6silioane si virusul HIV
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 13Sani mici
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 1cancer la san
- 14Tumora maligna la san
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 1proteze polytech
- 0Micşorarea mameloanelor
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 0despre Sani
- 1Recuperare implanturi mamare
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: