Implant silicon sani
myx ms mult pt mesaj.nu stiu deloc ca sa fac.eu am inteles ca dr cristian nitescu opereaza la spitalul de arsi din bucuresti.in revista star este f laudat si pun acolo ca este dr vedetelor.ce sa fac?eu am vb cu el sa vin la consultatie in decembrie.mai stie cineva ceva despre el?s-a operat cineva la el?
buna fetelor, acum am ajuns si eu acasa.nu stiu de ce dar nu mai pot intra de pe celalalt cont.
am fost azi la consultatie la dr Horia Siclovan.mi-a facut o impresie foarte buna dar din pacate mi-a dat o veste proasta.din cauza asimetriei mele va trebui sa imi faca o mamopexie odata cu implantul.asta implica decuparea mamelonului si sectionarea si pe verticala a sanului in partea de jos.o sa fie cam mari cicatricile.mai are cineva cicatrici asa mari?cum arata cand se vindeca?
am fost azi la consultatie la dr Horia Siclovan.mi-a facut o impresie foarte buna dar din pacate mi-a dat o veste proasta.din cauza asimetriei mele va trebui sa imi faca o mamopexie odata cu implantul.asta implica decuparea mamelonului si sectionarea si pe verticala a sanului in partea de jos.o sa fie cam mari cicatricile.mai are cineva cicatrici asa mari?cum arata cand se vindeca?
Alexia, mai incearca si la alti dr, poate se poate sa iti faca ridicarea la sanul respectiv fara cicatricea aceea pe verticala, la fel am patit si eu, am fost la marek si mi-a spus k imi face ridicare de sani cu cicatricea pe vertical si nu am vrut si am mers la alt dr si s-a putut si fara desi el a zis k nu merge altfel.
neata, merci Denisa pt poza.
Se pare ca tu ai avut ceva mai multa "dotare" decat mine, dar sper sa iasa asa ca si forma, chiar dc va fi un implant mai mic
Adina, tu spuneai ca semanam, hmm, poate putin ca forma, adik putin lasati, dar sunt mai faini sanii tai :) Oricum, eu nu as pune prea mult, bine, eu vad ca sunt un caz mai "aparte, nu prea inclin spre sani mari, sau cat incape de mult, etc. Doar rezultatul estetic e cel ce conteaza pt mine, nu marimea.
Te voi astepta cu rezultatele si pe tine si pe Bondarica, am remarcat ca ne punem cam aceleasi intrebari, si avem si aceleasi asteptari, adik natural 100% :):):)
Eu voi urma in ianuarie cred
bye!
Se pare ca tu ai avut ceva mai multa "dotare" decat mine, dar sper sa iasa asa ca si forma, chiar dc va fi un implant mai mic
Adina, tu spuneai ca semanam, hmm, poate putin ca forma, adik putin lasati, dar sunt mai faini sanii tai :) Oricum, eu nu as pune prea mult, bine, eu vad ca sunt un caz mai "aparte, nu prea inclin spre sani mari, sau cat incape de mult, etc. Doar rezultatul estetic e cel ce conteaza pt mine, nu marimea.
Te voi astepta cu rezultatele si pe tine si pe Bondarica, am remarcat ca ne punem cam aceleasi intrebari, si avem si aceleasi asteptari, adik natural 100% :):):)
Eu voi urma in ianuarie cred
bye!
alexia, eu mi-am facut ridicare doar prin decuparea mamelonului.fara cicatricea de peverticala.de la o ptoza de gradul 2, acum sanii mei stau f frumos (in opinia mea).nu sunt deloc lasati.la testul cu "creionul" sub san...creionul cade.
si amy are ceva asemanator la un san.
se pare ca sunt medici care nu fac operatii "estetice", ci doar mariri de sani.cicatricea verticala este f inestetica.incearca un alt medic dispus sa iiti faca operatia asa cum iti doresti tu.
si amy are ceva asemanator la un san.
se pare ca sunt medici care nu fac operatii "estetice", ci doar mariri de sani.cicatricea verticala este f inestetica.incearca un alt medic dispus sa iiti faca operatia asa cum iti doresti tu.
ps: am o cunostinta care si-a facut micsorare de sani si incizia este sub san, in jurul mamelonului si cea verticala.arata f urat.e posibil sa fie si din cauza calitatii pielii.poate sunt persone la care cicatricile de acest gen sunt de neobservat.
inca o data...eu nu te-as sfatui sa accepti acele cicatrici, mai ales ca exista metode de a le evita
inca o data...eu nu te-as sfatui sa accepti acele cicatrici, mai ales ca exista metode de a le evita
Ella@ bine ai venit pe forum, eu sunt operata la dna Brezeanu, am deja 3 luni de la operatie si sunt foarte multumita, au iesit asa cum imi doream, nu foarte mari deoarece am plecat de la nimic, adica eram plata si normal ca nu a incaput mai mult.Daca te pot ajuta cu ceva.intreaba-ma.
fetelor spunetimi si mie va rog cele care sunteti operate.cum este.in cat timp ma voi putea misca normal.fara dureri...???voi cum v-ati simtit?daca stau in pat ridicata pe perne durerea este ok.dar daca vreau sa ma ridic...sa ma mic nu pot:(va multumesc
pt baby_ale - durerile se estompeaza treptat.eu nu amp utu initial sa ma ridic singura din pat si nici sa stau dreapta.dupa vreo 5 zile puteam deja sa imi prind parul singura si la o sapt dupa operatie eram inapoi la servici.acum am 2 saptamani si sunt in proportie de 90% recuperata dpdv miscari.pot sta dreapta, pot merge la cmparaturi, servici, pot conduce.
am inteles ca durerile sunt oarecum invers proportionale cu dimensiunea initiala a sanilor...adik daca ai avut sani mici si ai pus implant submuscular.durerile sunt mai mari...daca ai avut sanii mari si ai optat pt implant...dureril sunt mai mici.
oricum depinde de tine cel mai mult.nu trebuie sa t fortezi, dar nici sa stai intepenita.
eu spre ex aseara am renuntat la a2a perna pe care dormeam (desi eu sunt genul care doarme fara perna)
am inteles ca durerile sunt oarecum invers proportionale cu dimensiunea initiala a sanilor...adik daca ai avut sani mici si ai pus implant submuscular.durerile sunt mai mari...daca ai avut sanii mari si ai optat pt implant...dureril sunt mai mici.
oricum depinde de tine cel mai mult.nu trebuie sa t fortezi, dar nici sa stai intepenita.
eu spre ex aseara am renuntat la a2a perna pe care dormeam (desi eu sunt genul care doarme fara perna)
nu prea am avut sani deloc si am optat ptr 350cc submuscular nici eu nu ma pot ridica dar stau mai bine in fund decat culcata...
Baby imi pare rau pentru tine dar din pacate asa este in primele zile dupa operatie adica te cam doare si nu poti sa faci altceva decat sa-ti gasesti o pozitie cat mai comoda sa inghiti pastilele impotriva durerii si sa te dai pe sani cu ce unguente ti-a recomandat daca ti-a recomandat eu am dat cu gel de arnica si-mi facea foarte bine.
Buna fetelor si un inceput de weekend placut :)
Alexia_drew ai asimetria atat de mare? poti pune o poza?
Intr-adevar si eu am aceeasi cicatrice dar la mine a fost o diferenta extrem de mare intre sani.
Alexia_drew ai asimetria atat de mare? poti pune o poza?
Intr-adevar si eu am aceeasi cicatrice dar la mine a fost o diferenta extrem de mare intre sani.
A mai fost spulberat un mit !!!!
Chiar si operatiile facute de dr stan cu nu stiu ce metoda DOR asa ca s-a adjudecat operatia de marire de sani doare indiferent de chirurgul la care este realizata.
Nyko ce faci cum te simti ! Esti bine ?
Chiar si operatiile facute de dr stan cu nu stiu ce metoda DOR asa ca s-a adjudecat operatia de marire de sani doare indiferent de chirurgul la care este realizata.
Nyko ce faci cum te simti ! Esti bine ?
offff...in fiecare zi cate o ora stau si caut informatii...deja sunt zapacita...cred ca am citit sute de pagini despre diversi doctori, poze, pareri...
eu am nascut acum 5 luni si mai am de slabit vreo 10 kg.trebuie sa fiu la greutatea ideala cand fac operatia...slabitul dupa afecteaza in mod negativ pozitia implanturilor?
mii de multumiri fetelor care-mi raspund.rog putina intelegere..nu stau in romania si de aceea vreau sa fiu bine documentata cand vin (in ianuarie)...o zi buna tuturor!
eu am nascut acum 5 luni si mai am de slabit vreo 10 kg.trebuie sa fiu la greutatea ideala cand fac operatia...slabitul dupa afecteaza in mod negativ pozitia implanturilor?
mii de multumiri fetelor care-mi raspund.rog putina intelegere..nu stau in romania si de aceea vreau sa fiu bine documentata cand vin (in ianuarie)...o zi buna tuturor!
lela, schimbarile in greutate, in plus sau in minus afecteaza intr-o mare masura aspectul sanului implantat..asteapta sa ajungi la o greutate pe care o consideri ideala, si apoi fa-ti operatia.aceste implanturi sunt garantate pe viata (TEORETIC), dar toate stim ca trebuie sa le schimbam la un moment dat, iar unul din factorii esetiali in aspectul sanului peste 10-15 ani cand vom face schimbarea, este si fluctuatia de greutate.daca slabesti, te ingrasi 15 kile, iar slabesti, iar te ingrasi 10 kile, afecteaza elasticitatea pielii si sanii vor arata urat ...in schimb daca te mentii la o greutate relativ constanta, si nu apar complicatii, poti face schimbul de implant si peste 20-25 ani.asta daca nu iti doresti intre timp niste sani mai mari :D:D:D:D
nyko, cum te mai simti?
ale, o sa vezi ca vor trece durerile...trebuie sa mai ai rabdare cateva zile si incet incet o sa iti recapeti mobilitatea si forta..in curand vei putea sa te dai singura jos din pat..
nyko, cum te mai simti?
ale, o sa vezi ca vor trece durerile...trebuie sa mai ai rabdare cateva zile si incet incet o sa iti recapeti mobilitatea si forta..in curand vei putea sa te dai singura jos din pat..
Mie mi se pare absolut normal sa ai o sanzatie mare de disconfort dupa o operatie. Mai ales daca pe langa faptul ca te-a taiat, ti-a mai pus si un corp strain acolo care treage de piele si in marea parte a cazurilor e si sub muschi.
Acum depinde f mult si de gradul fiecareia de suportabilitate. Eu dupa 2 zile nu am mai avut nici o treaba decat ca-mi era frica sa nu stric ceva pe acolo:)) iar alte fete nici dupa o saptamana nu se puteau misca.
Acum depinde f mult si de gradul fiecareia de suportabilitate. Eu dupa 2 zile nu am mai avut nici o treaba decat ca-mi era frica sa nu stric ceva pe acolo:)) iar alte fete nici dupa o saptamana nu se puteau misca.
Buna fetelor ce de lume noua succes celor care se opereaza in aceasta perioada.
Intradevar durerea depinde de fiecare in parte dar exista la toata lumea in grade diferite nici pe mine nu m-a durut asa infiorator mai ales cand ma gandesc acum dar imediat dupa m-am cam jelit de durere asa ca va doresc curaj si rabdare ca trece si perioada asta grea.
Intradevar durerea depinde de fiecare in parte dar exista la toata lumea in grade diferite nici pe mine nu m-a durut asa infiorator mai ales cand ma gandesc acum dar imediat dupa m-am cam jelit de durere asa ca va doresc curaj si rabdare ca trece si perioada asta grea.
Din cate am inteles eu cresterea si scaderea in greutate nu modifica pozitia implantului dar modifica aspectul general al sanului.
Implantele sunt garantate pe viata dar cine crede ca si la 55 de ani o sa aiba sanii ca si acum se inseala asa ca hai sa ne bucuram de ei acum si apoi mai vedem noi.
Implantele sunt garantate pe viata dar cine crede ca si la 55 de ani o sa aiba sanii ca si acum se inseala asa ca hai sa ne bucuram de ei acum si apoi mai vedem noi.
Asa e ralucut.
Din cauza oscilatiilor in greutate poti ajunge sa vezi conturul implantului pe laterala.
Spre exemplu Marina Dina care a slabit 3 kg si a trebuit sa se reopereze...vezi figura 1 pozele din Playboy:))
Din cauza oscilatiilor in greutate poti ajunge sa vezi conturul implantului pe laterala.
Spre exemplu Marina Dina care a slabit 3 kg si a trebuit sa se reopereze...vezi figura 1 pozele din Playboy:))
christine, Miruna sunt bine multumesc de intrebare va urmaresc din umbra o sa fiu mai prezenta in curand acum am alte indatoriri. sanatate si recuperare usoara iar celor noi mult curaj si sa faceti alegerea corecta
si mie imi e frica "sa nu stric ceva la ei":))) bine pe langa faptul acesta ma si doare daca ma misc...asta e.acum suportam:) baba sufera la frumusete
Ela, Ktza el mi-a spus ca imi poate face si fara mamopexie pentru ca sunt chear la limita dar nu imi garanteaza un rezultat atat de reusit si ca mi se vor lasa repede pentru ca nu vor avea sustinere.deci el mi-a zis ca imi face cum vreau dar..
Amy la opera de arta pe care o am acum imi este rusine sa pun poza dar daca imi trimiti o adresa de mail ti-o trimit pe mail.asimetria este destul de mare si la mine cam vre-o 2 cm parca am auzit cand ma masurat si ca sa iti faci o idee mi-a spus ca daca vreau doar implanturi fara sa corecteze asimetria atunci imi va pine cu 100cc mai putin in sanul cu probleme si tot se va vedea un pic diferenta.
Myx eu tot ma uit la pozele tale inainte si dupa si nu inteleg de ce mie imi fac si mamopexie si tie ti-au pus direct implant pt ca si eu sut pe undeva pe aproape pe unde ai fost tu inainte de implant doar ca eu am si asimetrie.
Amy la opera de arta pe care o am acum imi este rusine sa pun poza dar daca imi trimiti o adresa de mail ti-o trimit pe mail.asimetria este destul de mare si la mine cam vre-o 2 cm parca am auzit cand ma masurat si ca sa iti faci o idee mi-a spus ca daca vreau doar implanturi fara sa corecteze asimetria atunci imi va pine cu 100cc mai putin in sanul cu probleme si tot se va vedea un pic diferenta.
Myx eu tot ma uit la pozele tale inainte si dupa si nu inteleg de ce mie imi fac si mamopexie si tie ti-au pus direct implant pt ca si eu sut pe undeva pe aproape pe unde ai fost tu inainte de implant doar ca eu am si asimetrie.
suciugeorgeta multumesc pt raspuns. cat timpo a duarat operatia ta si cum a fost dupa ?initial eu vroiam mentor rotunde, dar mie mi-a recomandat mentor 330 anatomice ( eu am 1.62, 52 kg si as vrea sanii nu f marii, dar nici sa-mi para rau dupa k sunt prea mici)... la tine cum a fost, ai mers pe mana doamnei doctor ? t poop, o zi frumoasa
Alexia daca vrei poti sa imi trimiti -* ca sa iti zic in comparatie cu ce am avut eu, cam cum e.
Eu si cu mastopexie si tot am marimi diferite la proteze:)
(*modificat de administrator)
Eu si cu mastopexie si tot am marimi diferite la proteze:)
(*modificat de administrator)
buna fetelor! Alexia mamopexie insemana taieturile alea de ridicare? Pai sa-ti spun, eu am mers la 3 consultatii din care 2 medici mi-au garantat ca o sa iasa f bine doar din lifting cu implant si altul ca trebuie si ridicati. Asa ca am ales fara taieturi mai ales ca fugeam de asa ceva, Poate ar trebui sa faci la fel. sa mergi la 3 medici sa auzi 3 pareri.
buna din nou! e normal sa ma si manance putin???
Amy acuma ma chinui sa descarc foto ca nu stiu dc nu merge si iti trimit.
Myx mie primul mi-a spus doar implanturi si cu o diferenta de 25 cc dar nu mi-a inspirat incredere si al doilea adica accesta mi-a spus ca trebuie si implanturi si mamopexie daca vreau sa imi iasa bine si sa nu se lase.mi-a spus ca imi face cum vreau eu dar ma masurat si mi-a explicat ca e mai bine asa.mamolexie cu decuparea mameloanelor si taietura pe vertical.mi-a mai spus ca depinde si de constitutie si din cate vad eu tu esti sportiva si eu nu dar totusi parca nu asi vrea sa ma taie pe vertical.
Myx mie primul mi-a spus doar implanturi si cu o diferenta de 25 cc dar nu mi-a inspirat incredere si al doilea adica accesta mi-a spus ca trebuie si implanturi si mamopexie daca vreau sa imi iasa bine si sa nu se lase.mi-a spus ca imi face cum vreau eu dar ma masurat si mi-a explicat ca e mai bine asa.mamolexie cu decuparea mameloanelor si taietura pe vertical.mi-a mai spus ca depinde si de constitutie si din cate vad eu tu esti sportiva si eu nu dar totusi parca nu asi vrea sa ma taie pe vertical.
Buna!!!
ce mai faceti fetele? am o intrebare scurta: cand achit contravaloarea operatiei, daca pretul e in euro, eu pot plati cei 2800 euro in lei sau nu?
voi cum ati platit? si cand? in ziua operatiei?
merci, revin cu commenturi in alta zi pentru ca azi nu am deloc timp
pupici si bafta tuturor!
ce mai faceti fetele? am o intrebare scurta: cand achit contravaloarea operatiei, daca pretul e in euro, eu pot plati cei 2800 euro in lei sau nu?
voi cum ati platit? si cand? in ziua operatiei?
merci, revin cu commenturi in alta zi pentru ca azi nu am deloc timp
pupici si bafta tuturor!
Bondarica, poti plati in lei si platesti exact in ziua respectiva, chiar inainte de a intra in operatie...cind vine medicul sa te "deseneze":)
Bafta!
Bafta!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 7Iritatii pe ambii sani
- 3Probleme la san!
- 13umflaturi la san
- 27implant silicon sani
- 9Vreau sani mari
- 20Cancer la san
- 63Micsorare de sani
- 1arsuri ale sanului
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 4implant mamar
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: