Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 249024912492 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
27-05-2017, ora 21:44
raluca.
Nu este medic/terapeut
raluca.
Buna seara!
Ma simt foarte bine, ieri am si condus 10-15 km.
In proportie de 80% mi-am reluat rutina zilnica.
Dureri foarte mici, mai mult un disconfort, insa o durere mai sesizabila este in lateralul sanului, undeva in josul subratului. E normal?
Va multumesc !
Felicitari fetelor operate de curand! Multumim veteranelor care nu contenesc sa ne raspunda la atatea intrebari si sa aiba rabdare cu noi.
Va pup pe toate!
0
27-05-2017, ora 21:54
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna Raluca! Imi pare bine sa aud ca ai o recuperare usoara. Nu cred ca ai vreun motiv de ingrijorare. Este posibil sa fie un nerv si sa radieze durerea... ia-ti pastilutele si vei fi ok :) Durerea va ceda cu siguranta la antiinflamator. Pupici
0
27-05-2017, ora 22:04
raluca.
Nu este medic/terapeut
raluca.
Pastilute nu mai am de luat! Am luat in primele 5 zile antibiotic, antiinflamatoare, ceea ce mi-a prescris... acum am ramas doar cu Claritin si Doreta la nevoie.
La sanul stang unde ma doare, la marinea siliconului spre subrat, am observat, masandu-ma cu Arnigel ca am acea senzatie de "apa minerala"...
la dreptul nu am acea senzatie, insa si acolo simt putina durere, ce-i drept nu la fel ca la stangul.
Desi am doar 8 zile de la operatie, sanii mi s-au apropiat, au coborat putin si durerile sunt minime, spre 0. Exceptandu-le pe cele de la subrat.
Voi ati patit asa? Multumesc!
3
27-05-2017, ora 22:26
Mariuca90
Nu este medic/terapeut
Mariuca90
Gasca faina,

Nu am mai scris de ceva vreme..majoritatea sunteti noi, nu am reusit sa ne "cunoastem"
In data de 31 ianuarie am facut si eu pasul in directia marire sani, la dr Bratu in Timisoara (nota 10 cu steluta)
Dupa atata timp, imi simt sanii ca si cand ar fi ai mei de o viata! Acum pot spune ca sunt mici :))) (toti din jur ma contrazic..din cate am observat majoritatea dupa operatie au impresia ca sunt mici)
Voi incuraja orice femeie sa faca acest pas! Este una din cele mai bune decizii ale mele!
Perioada de recuperare, care nu a fost usoara, parca nici nu a existat!
Orice fata care are indoieli, va rog, nu mai aveti!!!!! Uitati-le !!!! MERITA DIN PLIN TOT!!!!
Pe langa schimbarea fizica, este si una psihica! Meritam acest lucru! Pentru noi!

Va doresc multa rabdare, ambitie si curaj!
Meritam sa ne simtim bine!!! Meritam sa fim tatoase!!!! Meritam sa purtam costum de baie care sa nu stea ca pe gard pe noi, la fel si hainele! Si e doar un pas in aceasta directie...care merita din plin!!!!

Va pup!!!!
0
27-05-2017, ora 22:27
Gargaa
Nu este medic/terapeut
Gargaa
Multumesc mult, am sa-l evit pe dr Marek. de cand am citit la voi aici am ales sa merg luni la dr Rachad si la dr Chawi, insa eu voi opta pt anatomice, sau imi puteti spune voi pareri pro si contra rotunde/anatomice? eu am in jur de 3100 euro fara analize
1
27-05-2017, ora 22:47
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Andrreaht, eu la dl doctor Chawi am plătit 2, 800 de euro. Eco mamara a fost 200 de ron, am făcut-o la MedAs Unirii. Plus analizele de sânge, vreo 150 de ron parcă (nu mai știu exact), maxim 200 de ron.
Și eu tot anatomice voiam. Însa m-am răzgândit. Există riscul să se rotească. 1 din 6 femei pățesc asta. Și cum eu dorm pe burtă de când mă știu (altfel nu mă pot odihni bine) am zis ca nu vreau sa risc rotirea implantului. Plus ca implanturile anatomice mi s-au părut muuult mai tari la atingere (au grad de coezivitate 3) decât cele rotunde (care au grad de coezivitate 1 sau 2). Și chiar dacă se rotesc, rotundele, nu se întâmplă nimic. La cele anatomice se deformează sânul. Și dacă nu se reușește corectarea prin apăsare și rotire cu forța a implantului, trebuie să te reoperezi ca să repoziționeze implantul cum trebuie.
Și am văzut ca în interiorul corpului, odată ce se așează implanturile, cele rotunde capătă oricum formă anatomică, din cauza gravitației.
Așa că într-un final am ales implanturi rotunde. Plus ca am văzut ca doctorul care m-a operat pe mine are mână FT bună când vine vb de implanturi rotunde.

în plus de asta, m-am gândit că oricum operația asta implică riscuri: contracție capsulara, limfom/cancer... plus rotire. Am zis să mai scad din riscuri. Matematic vorbind :D

Te pup și sper să îți fie de folos. Sunt o grămadă de fete pe forum care au anatomice. Nu e musai să iei drept bună ce zic eu :)) e doar o părere personală
1
27-05-2017, ora 22:57
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Raluca, eu acum am început să am dureri subraț. Cred că iradiază durerea, cum a zis și Electraa. Sau poate că sunt ganglionii puțin inflamați. E normal, cred. Or să tot fie tot felul de dureri, zic eu. Eu mi-am propus ca atâta vreme cât nu fac nicio infecție, în rest nu mă impacientez. Dau timp timpului. Și las organismul să facă restul :)))
Oricum, dacă începe să supureze ceva pe acolo. Sau dacă nu ți se inchid tăieturile, atunci e musai să vb cu doctorul tău. Nici nu sta pe gânduri.
În rest, eu zic să te înarmezi cu răbdare si să nu uiți ca ți-ai supus corpul unei traume. Are nevoie de timp ca să-si revină.
0
27-05-2017, ora 23:03
raluca.
Nu este medic/terapeut
raluca.
Multumesc frumos, Sophie! :-*
Asa e, ai dreptate! Abia astept sa merg din nou la control! Va pup pe toate! Aveti grija de voi!:-***
0
27-05-2017, ora 23:41
raluca.
Nu este medic/terapeut
raluca.
Mi-am schimbat poza. O puteti vedea? :-*
Vreau sa va cer o parere, mi se pare ca la sanul stang se poate distinge siliconul de pielea mea, parca ar fi venit apre mijloc prost... e doar o etapa?
Vi s-a intamplat?
Deja ma apuca paranoia ca o sa ramana asa...
1
28-05-2017, ora 02:17
Oana.22
Nu este medic/terapeut
Oana.22
Raluca stai linistita ca n-o sa ramana asa, si la mine in prima luna se vedea ceva de genul, dar cand o sa coboare o sa umple sanul uniform
0
28-05-2017, ora 02:44
Timeea777
Nu este medic/terapeut
Timeea777
Oana22 ce bustierasutien ai in poza de profil? Pare faina!
0
28-05-2017, ora 03:03
raluca.
Nu este medic/terapeut
raluca.
Multumesc! Am pus poza, sper ca se vede! Va pup!:-*
0
28-05-2017, ora 08:08
Timeea777
Nu este medic/terapeut
Timeea777
Da Raluca, se vede poza! :)
0
28-05-2017, ora 09:07
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Andreeaht poti face analizele direct la clinica cu 160 lei daca vrei sa te operezi la Arcalife.
Implanturile anatomice le.am avut si eu in cap iar dr Chawi mi.a explicat ca exista posibilitatea rotirii lor. Deci cum ar arata un san daca se rotesc spre deosebire de cele rotunde? Mi.am pus rotunde. Acum dupa 3 sapt sanii arata superb. Sunt multumita maxim de dr Youssef C. Si.l recomand cu incredere. Operatia costa 2.800€ daca nu ai si alte probleme gen liting sau micorare areola...+ 160 analizele + eco care e pana in 200lei. Mergi cu incredere!
1
28-05-2017, ora 09:10
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Ralica ai niste sani ft frumosi. Or sa se mai apropie. Seamana mult cu ai mei. Felicitari!
1
28-05-2017, ora 09:13
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Raluca...si la mine e la fel la stangul. La inceput era mai pronuntat. Acum dupa 3 sapt s.a lasat in jos si se vede mult mai putin. Ai rabdarica! Se vor aseza si vor arata frumos!
0
28-05-2017, ora 09:52
Timeea777
Nu este medic/terapeut
Timeea777
Lori nu ne pui o poza noua, fara bluza? Pls
0
28-05-2017, ora 10:09
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Sophie ce frumos scrii tu! Mersi pt explicațiile despre prosil, deci nu se găsește în farmaciile noastre? trebuie comandat dinafară? și cât costă?
Măriuca te țin minte, că eu citesc forumul cam de pe la sărbătorile de iarnă și abia acum, marți mă operez. Au fost tot felul de piedici. Mă bucur așa mult când citesc afirmații cum că se merită din plin această operație, pt că eu parcă mai am mici rețineri...
Mă bucur că ești bine și mulțumită cu rezultatul tău!
1
28-05-2017, ora 10:23
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Timea777 am schimbat poza. Se vede?
1
28-05-2017, ora 10:51
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Raluca, foarte frumos rezultatul tău. Par naturali. Stai liniștită, nu vor rămâne așa. Momentan se mai distinge marginea siliconului fiindcă nu a "căzut" încă implantul în buzunarul lui. Se vor așeza în timp. Ai răbdare. Mie dl dr mi-a spus că abia pe la 3 luni se va putea întrezări forma finală. După vreo lună dispare inflamația. Așa că RABDARICA ;))))

Fram2, referitor la stick ul ProSil, imi amintesc ca am văzut un site în România care îl vinde. Dar sinceră să fiu mi-a fost frică să nu fie contrafăcut. Și cum nu am mai folosit niciodată, nu mi-as putea da seama dacă e original sau nu. Așa că nu am vrut să risc să dau o poală de bani și să nu am certitudinea că e ce trebuie. M-am mai ars eu de câteva ori cu chestii cumpărate de pe site-uri românești. Prețul unui stick pe site-ul din Italia e de vreo 28 de euro, parcă. Dar au posibilitatea să cumperi un pachet cu 5 bucăți la vreo 94 de euro parcă. Intră pe link-ul pe care l-am trimis că scrie prețul.
"Tratamentul" dacă se poate numi așa, trebuie urmat vreo 3-4 luni cel puțin. Așa că 10 stick-uri ar trebui să fie de ajuns. Se aplică pe cicatrice de 2-3 ori pe zi, după ce ai curățat în prealabil zona cu apă și săpun și ai uscat locul.
Eu zic că merită. Chiar în ziua operației am văzut la clinică una dintre asistente, operata tot la dr Chawi. SUPERBI SÂNII făcuți. Absolut superbi. Operă de artă, pe cuvânt! Nici nu ziceai că sunt siliconati. În schimb cicatriciile se vedeau ft urât. Extrem de inestetic. Am întrebat-o dacă a folosit ceva ptr cicatrizare și mi-a zis că nu. Acuma, nu știu dacă ar fi avut alt rezultat dacă ar fi folosit. Însă eu îmi cunosc corpul, și știu că mă cicatrizez urât. Așa că voi face tot ce îmi stă în putință să reduc riscul ăsta.
0
28-05-2017, ora 11:02
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
LoriLori, da, se vede noua poză.
Ai sâni ft frumoși la numai 3 săptămâni. Uau! Si par naturali. Au o formă foarte frumoasă :))) Bravo! Te felicit! Au început deja să se așeze :))))
1
28-05-2017, ora 11:07
Oana.22
Nu este medic/terapeut
Oana.22
Timea777 este o bustiera de pe bustieremedicale.ro pt stadiul 2 postop
0
28-05-2017, ora 11:09
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Multumesc Sophie! Da...imi plac ft mult! Si se vor mai schimba! Si ai tai sunt din ce in ce mai frumosi!
0
28-05-2017, ora 11:12
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Sophie mersi pentru lămuriri. Referitor la cicatrici, cred că depinde și de mâna doctorului chirurg, cât și de fiecare organism în parte.eu la prima cezariană am avut cicatricea destul de groasa și vizibilă, iar la a doua cezariană taietura s a făcut peste prima și arată mult mai bine, nu se mai vede aproape deloc. Ciudat e că nimeni nu mi a recomandat vreun unguent pentru cicatrici, nici nu știam că există așa ceva.
1
28-05-2017, ora 11:21
raluca.
Nu este medic/terapeut
raluca.
Mulumesc din suflet! Aseara m-am panicat foarte tare si eram foarte dezamagita!
Credeam ca poate am facut ceva gresit si deja ma gandeam ca din toata dorinta asta de a avea sani, acum o sa am ceva diform! :))
Paranoia!
Eram hotarata sa il sun azi pe doctor desi e duminica! :)) Insa cu ajutorul vostru o sa mai astept pana luni!
Va pup! Sunteti o adevarata bijuterie!
0
28-05-2017, ora 11:22
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Oana22, mi-am luat si eu bustiera asta, ca cea pe care o ai tu :))) e cea bej, cu dantelă peste capsele de închidere, nu ? :)) Mi-am luat și pe alb și pe negru, să am peste vreo lună și jumătate când voi putea să le port :D Sunt ft faine bustierele de pe site-ul lor! Și extrem de comode!

Fram2, da, așa e. Depinde și de medic și de organism. Nici eu nu știam că există. Am aflat întâmplător tot de pe acest forum, acum vreo 3 ani, discutau niște fete la un moment dat. Și apoi am început și eu să mă interesez. Era cel mai bun produs ptr cicatricii atunci, m-am documentat recent și văd că a rămas în continuare cel mai bun. E fabricat în America. A primit numeroase premii la o grămadă de congrese de profil.
2
28-05-2017, ora 11:31
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Raluca, stai liniștită că nu ai de ce să te panichezi. Crede-ma. O să vezi când te vei duce data viitoare la control. E totul în regula, garantat. Mușchiul încă e contractat, nu s-a relaxat îndeajuns încât să "îmbrace" implantul. Nu se vor vedea deloc marginile în timp. Eu mi-am propus ca până pe la 2-3 luni să nu evaluez deloc forma. Nu are sens. Organismul nostru are nevoie de timp ca să își revină. Nu se întâmplă peste noapte, sau într-o săptămână :)) Domnul doctor Chawi Youseff m-a asigurat că sânii vor fi foarte frumoși. Și am mare încredere în dânsul. Fiindcă am vazut cel puțin 5 fete operate de dânsul, dintre care 2 erau chiar asistente medicale în clinica în care am fost și eu operată. Și aveau rezultate excepționale. Așa că am încredere.
Ai și tu încrede în doctorul tău. Amintește-ti de ce l-ai ales. Și respiră adânc de fiecare dată când intri în panică :))) gândește-te că nu au trecut încă cele 3 luni de grație ;))))
0
28-05-2017, ora 12:21
...Îngeraş
Nu este medic/terapeut
...Îngeraş
Fetelor m-am operat si eu in sfârșit
0
28-05-2017, ora 12:24
Oana.22
Nu este medic/terapeut
Oana.22
Sophie, daa si eu ma gandeam sa-mi mai comand si alta culoare ca mi se pare comoda si arata si bine
0
28-05-2017, ora 12:26
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Sophie încă o întrebare despre prosil. După câte zile de la operație se folosește?
Îngeraș felicitări! frumos rezultatul tău! Să i porți sănătoasă!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 249024912492 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •