Implant silicon sani
As merge pe 380 Arion. Doar ca am auzit ca ar fi mai dure la consistenta decat mentor si de asta as fi in dubii. Garga si eu am acelasi sentiment de nerabdare :)
Timeea777, și eu tot 380 zic să îți pui. Altfel se vor lasa repede, au dreptate fetele. Diferența dintre Mentor și Arion este că siliconul de la primul e mai moale, are gradul de coezivitate mai scăzut (are coezivitate 1 daca nu ma insel). Arion este puțin mai tare, are gradul de coezivitate 2. Eu mi-am pus Arion fiindcă, cu cât gradul de coezivitate e mai scăzut, cu atât cresc șansele de a avea contracție capsulara. Acum, și la Arion sunt riscuri. Poți dezvolta în timp limfom. Dar ăsta e riscul la toate protezele de silicon texturate.
Arion e cea mai veche marca de silicoane pe piață. Mentor a aparut la vreo 10 ani după Arion.
Mentor e fabricat în America iar Arion în Franța.
Cam astea sunt diferențele pe care le știu eu dintre cele două.
Eu aș zice să iti pui Arion. Dar acum întreabă-l și pe dr tău ce îți recomandă. El sigur știe mai bine ce și cum.
Arion e cea mai veche marca de silicoane pe piață. Mentor a aparut la vreo 10 ani după Arion.
Mentor e fabricat în America iar Arion în Franța.
Cam astea sunt diferențele pe care le știu eu dintre cele două.
Eu aș zice să iti pui Arion. Dar acum întreabă-l și pe dr tău ce îți recomandă. El sigur știe mai bine ce și cum.
Timeea777, am uitat să îți spun, am pipăit fete care aveau implant Mentor și fete care aveau Arion. La ambele se simte la fel din punctul meu de vedere.
Cu plăcere, LoriLori :))) cum te mai simți?
Cu plăcere, LoriLori :))) cum te mai simți?
Gargaa, și eu am fost la fel. De abia am reușit să aștept să treacă timpul. Nu mai aveam răbdare :))) Până la urmă la ce medic te-ai decis să te duci, știi deja?
Multumesc de intrebare Sophie! Mai mult citesc, nu mai prea intervin in discutii.
Eu am deja aproape 5 sapt. Pot sa fac orice in afara.de.a.dormi pe burta sau orice.alta.activ care.presupune presarea sanilor. Sunt ft.frumosi, ft reusiti. Au coborat, s.au inmuiat, au alta forma...si pana la 3 luni se tot transforma. Dr Youssef pt mine este un dr ft bun.
Eu am deja aproape 5 sapt. Pot sa fac orice in afara.de.a.dormi pe burta sau orice.alta.activ care.presupune presarea sanilor. Sunt ft.frumosi, ft reusiti. Au coborat, s.au inmuiat, au alta forma...si pana la 3 luni se tot transforma. Dr Youssef pt mine este un dr ft bun.
Mentor are coezivitate 1 si 2 la rotund, si 3 la anatomic.
Nu cred ca se pune problema ca vor fi tari la tine pentru ca ai glanda ta destul de multa și mare parte vei simți tot sânul tău, evident mai întins dar nu tare
Va multumesc mult de tot pt sfaturi si informatii fetelor!!!
Buna tuturor! Dya s-a operat, este f bine, rezultatul este excelent, peste asteptari si este doar inceputul. Durerile sunt aproape insesizabile(din ce imi spune ea) simte doar o presiune pe piept, care banuiesc ca este normala. Multumesc tuturor fetelor care ne-au ajutat si ne-au indreptat catre domnul Youssef si nu numai. Voi reveni cu poze si alte comentarii daca vom fi intrebati, poza de la profil fiind facuta a doua zi de la interventia in sine. Dya va urmareste dar nu prea are timp sa comenteze, dar a tinut cont de parerile voastre. Am trecut datele operatiei la profil, implanturile fiind Arion tip rotund extra high profil, 440cc respectiv 475cc, cu lifting prin areola san drept. Scuze daca am gresit, Dya stie mai bine.Pret interventie 3000 euro. Sanatate maxima!
Sophie, multumesc! Dar tu nu ziceai zilele trecute ca ai tai sunt foarte tari?
Am oscilat de 100 ori intre dr Rachad si Dr chawi si l-am ales categoric si fara sa mai schimb pe cel din urma. Îmi plăceau foarte mult amândoi dar am mers pe ceea ce am simțit eu
Felicitari Ady1977! Ma bucur ca sunteti multumiti si ma bucur ca vad din ce in ce mai multe fete la dr.Youssef C. Si asta datorita pozelor puse si a profilurilor completate, a discutiilor pe forum fie ele placute sau mai putin placute.
Cu toate ca au fost.ceva discutii cand ai aparut aici, eu tindeam sa cred ca nu altele au fost intentiile tale!
Va felicit inca o data si va asteptam cu poze si pareri.
Cu toate ca au fost.ceva discutii cand ai aparut aici, eu tindeam sa cred ca nu altele au fost intentiile tale!
Va felicit inca o data si va asteptam cu poze si pareri.
Felicitari Ady1977! Bine, nu chiar tie ci Dyei :)))) sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati amandoi de ei :))) si asteptam vesti bune in continuare!
Multumesc fetelor, sper ca se vede poza cu Dya, la mine pe laptop se vede, iar pe telefon apare cea veche in care suntem amandoi. Va rog sa imi spuneti daca voi o puteti vedea. Multumesc!
Ady da, se vede poza. Dya felicitări, recuperare ușoară!
Timeea777, au început să se înmoaie și la mine. Nu mai sunt atât de rigizi și taru ca piatra. Și se vor mai schimba. Nu am încă nici o lună de la operație. Eu am pus mâna pe sâni cu Arion care aveau deja 8 luni. Erau ca niște sâni naturali. Mi-au plăcut ft mult.
Ady1977, felicitări Dyei!!!!! Se vede poza. Bravo! Cum se simte? Are dureri mari? E deja acasă?
Am inteles Sophie, abia astept sa pun si eu mana pe arion sa vad cum se simte
Va urmaresc de ceva vreme, insa nu prea am scris. Pe 26 iunie ma voi opera si eu la dr Totir. Zilele acestea incep sa imi fac din analize si maine merg la ecografie mamara :) mai sunt fete care se opereaza pe 26 iunie?
Multumim Sophie! Da, suntem acasa, dureri mari nu are sau nu si le arata, ea imi zice ca simte doar o presiune pe piept, mai ales cand se ridica, in rest totul este ok, facem(face) tratamentul indicat si se armeaza cu rabdare. Oricum f multumiti de conditii, rezultat si nu ultimul rand de dr. Youssef.
Bravo! E ft bine că ești alături de ea. Eu am fost singură, nu a avut cine să mă ajute. A fost horror.
Da. Urmați tratamentul cu sfințenie. Mai ales calmantele să le ia la timp și va reuși să gestioneze durerile dacă vor apărea.
Vă țin pumnii! Sper să aibă o recuperare ușoară!
Da. Urmați tratamentul cu sfințenie. Mai ales calmantele să le ia la timp și va reuși să gestioneze durerile dacă vor apărea.
Vă țin pumnii! Sper să aibă o recuperare ușoară!
Shoegal, ce îți pui, Mentor sau Motiva?
Buna fetelor! Am crezut ca este simplu, dar nu a fost sa fie. Azi-noapte pe la 1.30 Diana s-a trezit cu dureri puternice de spate si in apropierea axilei sânului stâng, nu a mai putut sta întinsă si a încercat sa doarmă in fund in canapea. Am încercat sa o ajut, dar se pare ca singurele poziții in care momentan nu simte dureri sunt când se ridica in picioare si in șezut, cel puțin așa a dormit cat a putut, ca amorțea in poziție si se trezea. Sper sa treacă faza asta cat mai repede si sa facem cat mai puține nopți albe.(am mai trecut prin așa ceva când ni s-au născut fetele).
Buna, eu sunt noua printre voi.Am citit părerile voastre pana m am decis sa ma operez.Si iată ca m am operat pe 6 Iunie la domnul doctor Rachad Hassan.Dureri nu am avut, iar după externare doar suportabile.Sunt foarte fericita de cum a decurs totul, de la operație, personal al clinicii, tot absolut.Inainte fusesem la consultație la Marek Valcu care ma tratat zeflemist, si doamna anestezista ma refuzat pt operație pt o glicemie bazala puțin mărita (111).
Frlicitari Alysa20! Bine ai venit printre noi!
Ady1977, eu 2 săptămâni numai în fund an dormit, pe fotoliu. Era singura pozitie in care puteam sta. Alftel ma apucau durerile și dacă încercam să stau culcată pe spate simțeam că nu mai pot respira, mă striveau sânii pe care îi simțeam atât de grei, ca pe 2 cataroaie pe piept. Da, a fost chin. La fel ca și Dya mă trezeam fiindcă îmi amorteau mijlocul, gâtul, fundul, spatele. Ce să mai, eram amorțita toată.
Am descoperit, cam spre finalul celei de-a doua săptămâni, o schemă care m-a ajutat. Luam 6 picături de Benzodiazepin. Nu folosesc somnifere de felul meu. Nu am folosit niciodată. Dar asta a fost o excepție fiindcă ajunsesem la un grad de oboseală în care simțeam că îmi pierd mințile.
Trimiteți un mesaj pe WhatsApp domnului dr Chawi și întrebați-l dacă Dya poate lua somnifere din plante. Se găsesc la farmacie. Că pentru Benzodiazepin trebuie rețetă.
Sau puteți întreba și de Benzodiazepin. Și dacă va dă acordul, ne putem întâlni și iți dau sticluța mea.
Trebuie neapărat să doarmă, să se odihnească ca lumea. Organismul uman se reface cel mai bine prin somn.
Am descoperit, cam spre finalul celei de-a doua săptămâni, o schemă care m-a ajutat. Luam 6 picături de Benzodiazepin. Nu folosesc somnifere de felul meu. Nu am folosit niciodată. Dar asta a fost o excepție fiindcă ajunsesem la un grad de oboseală în care simțeam că îmi pierd mințile.
Trimiteți un mesaj pe WhatsApp domnului dr Chawi și întrebați-l dacă Dya poate lua somnifere din plante. Se găsesc la farmacie. Că pentru Benzodiazepin trebuie rețetă.
Sau puteți întreba și de Benzodiazepin. Și dacă va dă acordul, ne putem întâlni și iți dau sticluța mea.
Trebuie neapărat să doarmă, să se odihnească ca lumea. Organismul uman se reface cel mai bine prin somn.
Felicitări Alysa20! :))) Să îți trăiască fetele! Să te bucuri de ele! Și recuperare ușoară! Tuturor fetelor nou operate le urez asta. Fiindcă la mine recuperarea a fost ft dificilă. Nu neapărat din cauza durerilor (care au fost suportabile), cât din cauza faptului că nu am reușit să dorm practic 2 săptămâni.
:)) Multumesc, si eu dorm iepurește ca amorțesc, ma mut din pat in fotoliu si invers dar reușesc sa dorm destul de bine. Ce sa facem "baba la frumusețe suferă " :)
Alysa - felicitari! recuperare usoara! completeaza-ti profilul. ce implant ai, ce marime?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 20Cancer san stadiul II
- 65Papilom intraductal
- 50Nodul la san
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 41tumora la san lamuriti-ma
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 1implant mamar - recomandari
- 4sinii prea mari
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 1ruptura implant mamar
- 3pete rosii pe sani
- 1proteze polytech
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 0Mancarime mamelon
- 1Implant mamar
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: