Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 252625272528 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
25-06-2017, ora 14:48
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Mulțumesc mult Ely79! O să îmi iau și eu atunci.
Larisa2121, ai niște sâni SUPERBI. Au o formă ft frumoasă. Par naturali. Ai răbdare, se mai schimbă. Și asimetria nu e așa de vizibilă. Cel puțin în poză.
1
25-06-2017, ora 14:52
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Larisa, unghiul din care ai facut tu poza e oricum unul in care se observa cel mai bine orice diferenta... Sunt absolut superbi♡
0
25-06-2017, ora 15:36
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Fetelor, încă o întrebare :))) Cât de mult vi s-au apropiat vouă sânii după operație? Eu aveam vreo 3-4 cm distanță intre ei imediat după operație. Acum, la o lună jumate mai am 1 cm intre ei. Aveți idee dacă se vor apropia și mai mult? Încă puțin și mi se lipesc unul de celălalt, și nu vreau. Aveți idee dacă pot face ceva ca să îi mențin la distanța asta. Eu bustiera o port aproape non stop. La prima capsa (cea mai lejeră), nu la ultima. Oare să strâng bustiera mai mult, să o pun la capsa a doua? Mi-e să nu fie prea strânsă și să nu dau șansă sânilor să se așeze frumos, să nu cumva să împiedice mușchii să se relaxeze.
Mulțumesc mult pentru răbdare :))))
O duminică frumoasă tuturor!
0
25-06-2017, ora 16:12
Ayanaaa
Nu este medic/terapeut
Ayanaaa
Fetelor o intrebare... eu maine ma operez... dupa operatie ma pot da cu bio oil, ?? Si dupa cat timp pot sa fac dus... pansamentele la cat timp se schimba. Ms
0
25-06-2017, ora 16:37
Alysa20
Nu este medic/terapeut
Alysa20
Sophie mie imi stau apropiați si ma deranjează :))) in bustiera mai ales pe caldura asta
0
25-06-2017, ora 17:10
Vviktoria
Nu este medic/terapeut
Vviktoria
Shoegal si Ayana, bafta maine! Astept vesti de la voi!
0
25-06-2017, ora 17:14
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Ayanaaaa, din câte știu e ok să te dai cu orice după operație atâta vreme cât nu masezi sânii (decât dacă nu iti recomandă dr care te-a operat) și nu dai cu ulei peste tăieturi.
0
25-06-2017, ora 17:16
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
IAlysa20, da, te înțeleg... ție îți stau apropiați și fără bustiera?
0
25-06-2017, ora 18:07
Alysa20
Nu este medic/terapeut
Alysa20
Cât sa mi între degetul mare de la mâna între ei, problema este ca dreptul arata frumos, iar stângul are o cuta sub el :( oare se va duce acea cuta sau o sa fie nevoie de intervenție deja ma sperie :((
0
25-06-2017, ora 18:21
SophieDelacroix
Nu este medic/terapeut
SophieDelacroix
Alysa20, o cută? S-ar putea să fie vorba despre efectul de rippling. Se întâmplă uneori în cazul implanturilor cu grad de coezivitate 1. Ptr contracție capsulara cred că e încă prea devreme. I-ai spus dr care te-a operat?
0
25-06-2017, ora 19:06
Alysa20
Nu este medic/terapeut
Alysa20
I am spus si problema este următoarea, șanțul meu mamar era mai sus decât la dreptul.Asa ca mi a facut un nou sant, zona e moale asa cum mi a spus la cuta si mi a recomandat sa port in continuare banda elastică peste sani si sa masez zona de "cuta".Ce i drept ca eu ma panichez după app 3 săptămâni de la operație si nu le am dat timpul necesar sa se așeze, sa se ducă inflamația, etc. Si ca vom discuta despre retuș gen după 2-4 luni daca persista "cuta".Dar decât sa mi fac gânduri negre am zis sa întreb sa ma lămurească.
0
25-06-2017, ora 19:22
Ayanaaa
Nu este medic/terapeut
Ayanaaa
Multumesc Viktoria... am foarte mari emoti si ma ingrozeste recuperarea pt xa am diar 4 zile de concediu. ms sophie imi e frik de vergeturi si am tit auzit ca bio oil e ok dar nu stiam daca il pot folosi exact dupa interventie!!
2
25-06-2017, ora 19:34
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna fetelor,

Ayanaa, in primul rand bafta maine, iti tin pumnii! Referitor la BioOil, eu iti propun sa mai astepti putin. In general, pe langa tratamentul postop medicii dau si niste unguente care trebuiesc folosite de cateva ori pe zi, pentru relaxare musculara, impotriva umflaturilor etc.
Acum depinde de medic. Va trebui sa il intrebi pe el, exact ce pasi trebuie sa urmezi tu ( referitor si la celelalte intrebari, tot el hotaraste) Eu am inceput sa folosesc Bio Oil dupa minim 1 luna si jumatate.

Larisa, dupa cum spunea si Ana Stefan, unghiul din care faci tu poza amplifica ideea de asimetrie. Mie mi se pare ca arata super bine, dar da... este o mica diferenta, care este ft posibil sa se estompeze de la sine, in timp.
In cazul in care va ramane totusi ceva, dupa parerea mea nu este cazul sa te sperii. Nu este absolut nimic ciudat sau dizgratios!
Ai niste sani ft plini si frumosi!

Sophie, sanii nu vor ramane atat de apropiati cum ai tu impresia acum. Totul este din cauza bustierei. Dupa ce nu va mai fi nevoie sa o porti toata ziua, sanii se vor relaxa si va ramane un mic sant intre ei. De asta poti fi sigura.
In legatura cu mobilitatea lor... ai totusi 1 luna si jumatate... ceri prea mult de la un implant maricel, pus pe un san ft mic. Te-am mai rugat sa ai rabdare, pentru ca pana la 6 luni, se vor tot schimba. Deci mai ai ceva asteptare pana sa poti da un verdict. Mai vorbim despre forma si consistenta, de la 3 - 4 luni in sus!
Hai fii barbata!
0
25-06-2017, ora 21:25
Disi
Nu este medic/terapeut
Disi
Buna fetelelor!am o luna si o sapt de la interventie!am de gand sa imi fac un tatoo pe abdomen, sub sani are cineva idee daca sunt contraindicatii?sa mai astept oare?
1
25-06-2017, ora 21:31
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna seara!
Disi din cate stiu nu ar fi contraindicatii, atata timp cat nu este zona exact sub san unde eate operatia sau pe san...eu am 3 luni de l operatie si cand ma intorc din vacanta vreau sa imi fac un nou tatuaj. Imi faceam inainte de vacanta dar nu ai voie sa te expui la soare, proasptat tatuata☺️
0
25-06-2017, ora 22:02
Disi
Nu este medic/terapeut
Disi
Si eu plec si as vrea sa il fac inainte! am inteles ca dupa 7 zile e ok, ma pot expune la soare.cu protectie!saru'mana pentru raspund :* :*
1
25-06-2017, ora 22:18
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
bandajul se va scoate dupa 24 de ore si e necesara aplicarea unui unguent cu antibiotic pe pielea tatuata, pe intreg procesul vindecarii acesteia.
pielea tatuata se va pastra curata. Se va utiliza sapun si apa si atingerile locale vor fi blande. Cand faceti dus, evitati ca apa sa curga direct pe pielea recent tatuata. Nu frecati zona pentru a o usca.
folositi creme hidratante, blande pe tatuaj, de mai multe ori pe zi
nu va expuneti la soare timp de cel putin cateva saptamani
evitati sa inotati, stati departe de piscine, cazi cu hidromasaj, rauri, lacuri si alte surse de apa de acest gen, pana cand tatuajul se vindeca
alegeti-va hainele cu atentie. Nu purtati nimic ce s-ar putea lipi de tatuaj
cel putin doua saptamani, nu rupeti crustele pentru a diminua riscul aparitiei infectiei, a cicatricilor, dar si deteriorarea tatuajului.
1
25-06-2017, ora 22:20
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Cu mult drag, sa fie cu folos !
2
26-06-2017, ora 06:24
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Lori, tu cu 475 cc ultra, ai la sutien 75 B ?? Vorbesti serios ? Eu nu cred :))Par si mari si ai si un implant mare.

Ayana, succes astazi !
0
26-06-2017, ora 09:50
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Ram sa stii ca se poate
Eu am 400cc si port 75 B
Daca ai sani mici inainte de interventie, cam asta este masura pe care o porti la sutien.
0
26-06-2017, ora 09:57
LoriLori
Nu este medic/terapeut
LoriLori
Ram0 da...la busiera am 75B-C, iar la sutien 75B marime EU sau 34 marime UK. Iar alte fete care au poate 400cc cu aceeasi sani cum i.am avut eu, au aceeasi marime la sutien. CIUDAT.Un exemplu este Electraaa. Nu stiu cum la toate sanii s.au marit dupa perioada critica, caci mie mi s.au micit. Mi.am pus o poza noua in care se vede ca nu.s asa mari daca te uiti la sanul din dreapta. Celalalt inca se incapataneaza sa ramana in urma.
0
26-06-2017, ora 11:50
Sandy11
Nu este medic/terapeut
Sandy11
Salut fetelor! Am o întrebare: mi-am pus acum 1 luna implanturi de 330, anatomice, submuscular. La început mi se păreau mari, acum am impresia ca sunt mici. Am citit ca in timp își mai schimba forma, mușchiul se relaxează si se măresc...puțin. E adevărat sau nu? Merci mult :)
1
26-06-2017, ora 11:52
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Buna Sandy
Din proprie experienta iti spun ca mie mi -au parut mai mari imediat dupa operatie...in timp s au asezat ce i drept mult mai frumos dar de marit nu.
1
26-06-2017, ora 11:54
Nicoletus
Nu este medic/terapeut
Nicoletus
Fetelor, se mai operează careva pe 28.06? Am niste emotii cumplite. Pana acum am fost ok dar de azi dimineață ma gandesc non stop la ziua cea mare. Voi fi posesoarea unui implant marimea 440 cc si ma voi opera la clinica arca life.
0
26-06-2017, ora 12:05
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Bafta Nicoletus!
Eu am avut doua interventii de augumentara mamara, la prima emotiile au fost mari, la a doua stiind despre ce este vb am mers extrem de relaxata.
Si pot spune acum, conteaza enorm sa merg cu o stare buna. Prima interventie a fost un esec total in schimb a doua o experienta tare buna.
Cine ti a recomandat clinica?
Eu nu am auzit de ea.Sunt dr buni?
0
26-06-2017, ora 13:08
Shoegal
Nu este medic/terapeut
Shoegal
Viktoria, sunt internata de azi dimineata, am facut dush, mi am pus ciorapii compresivi, m am vazut cu domnul doctor, am mancat la 5 30 :) daca o sa mai fiu in stare scriu si dupa interventie
2
26-06-2017, ora 14:26
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Lol Muresean Claudia.La clinica Arca Life opereaza multi doctori buni ! Daca te ai fi uitat putin la profilul fiecareia dintre fetele active pe forum ai fi observat ca apare destul de des mentionata :))

Lori, mă minunez acum, serios.Eu credeam ca porti cel putin D !! Pune o poza fara sutien, asa nu prea se văd !;) Incă o data iti spun ca par mari din poza actuală !

Shoegal, succes astazi și tie
0
26-06-2017, ora 14:33
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Exact asta am observat ca se fac des trimiteri catre aceasta clinica unde am vazut si eu ca se obtin rezultate frumoase.Pana sa intru pe forum sincer iti spun ca nu am auzit de clinica asta si de aici curiozitatea mea
2
26-06-2017, ora 14:40
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Nu se fac trimiteri catre aceasta clinica ! :)) Te cam contrazici, acelei fete ii spui ca n ai mai auzit de ea, mie imi spui că ai vazut rezultate frumoase venind de la doctorii de la acea clinică de cand esti pe forum ! Hai să bem o limonada, caldura asta ne cam leșină !:))
2
26-06-2017, ora 14:43
Muresan Claudia
Nu este medic/terapeut
Muresan Claudia
Nu am mai auzit pana la discutiile pe acest forum
Nu ma contrazic!
Iar legat de clinica am spus si repet, am vazut rezultate frumoase. Si sunt convinsa ca mai sunt oameni care n au auzit de clinica asta.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 252625272528 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •