Implant silicon sani
Sunt destul de mari, Lori ! Cred că o sa se mai schimbe si sanii tai in urmatoarele saptamani.
Știe cineva la cate luni putem vorbi despre definitivarea completa a sanilor ?
Știe cineva la cate luni putem vorbi despre definitivarea completa a sanilor ?
Ramo, sânii prind forma definitiva in funcție de intervenția facuta( implant simplu sau cu lifting, etc). Plus ca fiecare organism are timpul sau individual de recuperare. In principiu, odată cu relaxarea mușchiului pectoral, in cazul implantului submuscular, sânii prind forma definitiva. Daca ați citit pe foaia de externare, ni se recomanda sa așteptam 6 luni pana sa ne reluam activitatea sportiva in partea superioară a corpului, probabil aceasta este perioada maxima de recuperare in cazul unui implant simplu fara alte intervenții asupra sânului.
In cazul meu dupa 3, 4 luni nu si-au mai modificat deloc forma, recunosc am fost una dintre norocoasele care au avut parte de o recuperare ușoară.
"Rabdarea" este ingredientul minune.
Va îmbrățișez si felicitări noilor posesoare de frumuseți.
In cazul meu dupa 3, 4 luni nu si-au mai modificat deloc forma, recunosc am fost una dintre norocoasele care au avut parte de o recuperare ușoară.
"Rabdarea" este ingredientul minune.
Va îmbrățișez si felicitări noilor posesoare de frumuseți.
Multumesc detelor ce sa zik ma misc cam greu... ma omoara banda. fete cand trebuie sa incep sa ma dau cu arnigel...???? De azi??? La arca life daca iti aduci u e cel mai bn parerea mea.
Ayanaaa, poti începe aplicarea lui, daca ți-a fost indicat de chirurgul tau, dar ai mare grija sa ferești zona cu cicatrici, pentru a nu surveni infectarea acestora. Cel mai bine ar fi sa te sfătuiești cu medicul, o buna comunicare cu acesta te ferește de multe bătăi de cap. Acum ai nevoie de un psihic puternic, de o gândire pozitiva, iar orice nelămurire, oricât de mica ar fi ea ar trebui sa o rezolvi apelând la părerea medicului tau, chiar daca la prima vedere tinzi sa crezi ca il deranjezi pentru orice nimic. Organizează-te, trece-ți întrebările pe o hârtie si scrie-i un mesaj, nu va întârzia sa iti răspundă daca este un medic profi'.Păreri, aici pe forum sunt multe, din punctul meu de vedere, forumul este un bun "camarad" pentru sustinere morala, informare, schimb de experiențe, dar cand vine vorba de proceduri, medicamentație, părerea medicului este cea de luat in seama, pentru ca el cunoaste fiecare caz in parte la pacientele lui.
Curaj si recuperare ușoară!
Curaj si recuperare ușoară!
Buna fetelor si felicitari celor nou operate. Sa fiti sanatoase, sa aveti o recuperare usoara si sa va bucurati de noii sani! :) :***
Ayanaa, intr-adevar este cel mai bine sa iti intrebi medicul, insa tu deja ai bandaje pe toata suprafata inciziilor. Tratamentul trebuie inceput de astazi. Antibioticul seara, impreuna cu antiinflamatoarele si unguentele.
Nu are de ce sa iti fie frica sa aplici unguentele, ba din contra! Ele sunt date cu scopul de a-ti ameliora cat mai mult durerile, tumefierile si umflaturile.
Atata timp cat nu atingi inciziile, nu are de ce sa iti fie frica. Tu nu ai ce cauta momentan in acea zona. Pe tine cand iti aplici unguentele te intereseaza partea de deasupra sanului pana la clavicula, in lateral pana la axila si cat poti, usor pe zona ramasa libera dintre sfarc si bandaj.
Ai grija de tine!
Ayanaa, intr-adevar este cel mai bine sa iti intrebi medicul, insa tu deja ai bandaje pe toata suprafata inciziilor. Tratamentul trebuie inceput de astazi. Antibioticul seara, impreuna cu antiinflamatoarele si unguentele.
Nu are de ce sa iti fie frica sa aplici unguentele, ba din contra! Ele sunt date cu scopul de a-ti ameliora cat mai mult durerile, tumefierile si umflaturile.
Atata timp cat nu atingi inciziile, nu are de ce sa iti fie frica. Tu nu ai ce cauta momentan in acea zona. Pe tine cand iti aplici unguentele te intereseaza partea de deasupra sanului pana la clavicula, in lateral pana la axila si cat poti, usor pe zona ramasa libera dintre sfarc si bandaj.
Ai grija de tine!
Buna seara fetelor,
Vciktoria maine din cate am retinut este ziua cea mare!
Abia astept sa imi spui cum a fost experienta ta si daca ai fost multumita de serviciile clinicii.
Eu sunt sigura ca va fi totul perfect.
Bafta pentru maine!
Si voua fetelor sa aveti seara frumoasa
Vciktoria maine din cate am retinut este ziua cea mare!
Abia astept sa imi spui cum a fost experienta ta si daca ai fost multumita de serviciile clinicii.
Eu sunt sigura ca va fi totul perfect.
Bafta pentru maine!
Si voua fetelor sa aveti seara frumoasa
Fetelor ce stiti de bronzarea organica, am 3 saptamani de la operatie oare are cu ce sa imi afecteze?
Multumesc Claudia! Da, maine urmez :). Inca nu realizez, sunt optimista si relaxata. Am fost la cofetarie, la film, prin magazine, nu am avut timp sa ma gandesc la ce urmeaza. Maine la 1 voi intra in operatie si teoretic, ar dura cam 3 ore jumate. O sa va scriu imediat ce o sa pot.
Shoegal, mersi!
Shoegal, mersi!
Viktoria asteptam.vesti!! Ma gandesc la tine si iti tin pumnii, o sa vezi ca va fi foarte bine si nici nu o sa iti dai seama cand adormi si te trezesti cu sani :)
Ayanaa, si eu folosesc Arnigel, mie mi s a spus sa dau de 5-6 ori pe zi cu el, si prima data m a dat chiar asistenta in dimineata externarii, deci probabil ca trebuie inceput imediat. Mie mi s a spus sa insist/apas pe zona dintre sani, acolo fiind limfa care trebuie drenata, pentru ca sanii sa se apropie.
Apropo, se vede poza de profil?
Apropo, se vede poza de profil?
Paulami - din cate stiu, se poate face plaja, dar trebuie ferita zona cicatricilor.
Paulami, n-are cu ce sa afecteze bronzul organic, dar tot cu cicatricile acoperite. Din experienta proprie, mai bine folosesti o crema autobronzanta buna...bronzul organic se curata foarte urat si nu tine prea mult.
Fetelor help me, ma dor rau nu mai suport...nu pot face nimik... numai in pat stau
Ayanna esti la spital? Nu ai perfuzie? Eu am avut Tranadol...n as putea spune ca am simtit durere...poate presiune
buna dimi dragelor posesoare de gemene
Ayana, daca esti inca in clinica roaga asistentele sa iti puna in perfuzie un calmant, iar acasa doc iti va da cu siguranta calmante. calm si rabdare toate astea trec, folo crema recomandata de doc si pune gheata isi face treaba bine, stai in pat, relax total vor trece, cel mai imp e sa-ti tii moralul si sa nu disperi durerile in cateva zile dispar total, in fiecare zii te vei simtii tot mai bine, ai rabdare cu organismal tau totusi are doua operatii si au un rezultat minunat.
rabdare, calmante si relaxare lady, peste cateva zile durerile nu vor mai exista si in urma lor raman niste minunate "gemene"
recuperari usoare si decizii minunate.
Ayana, daca esti inca in clinica roaga asistentele sa iti puna in perfuzie un calmant, iar acasa doc iti va da cu siguranta calmante. calm si rabdare toate astea trec, folo crema recomandata de doc si pune gheata isi face treaba bine, stai in pat, relax total vor trece, cel mai imp e sa-ti tii moralul si sa nu disperi durerile in cateva zile dispar total, in fiecare zii te vei simtii tot mai bine, ai rabdare cu organismal tau totusi are doua operatii si au un rezultat minunat.
rabdare, calmante si relaxare lady, peste cateva zile durerile nu vor mai exista si in urma lor raman niste minunate "gemene"
recuperari usoare si decizii minunate.
am uitat sorry, eu am dat cu arnigel la fiecare 2-3 ore in tmp zilei, detestam senzatia pe care o aveam cand se usca dar era momentul in care puteam sa vad gemenele si uitam tot :):):) in rest masajul intre sani era obligatoriu si facea bine eu asa simteam
sau poate eram eu extra stricta pe rec doc si urmam rec lui ca la carte dar mi-a prins bine la 5 zile conduceam si la o sapt eram inapoi la birou, iar recuperarea a fost super ok
sau poate eram eu extra stricta pe rec doc si urmam rec lui ca la carte dar mi-a prins bine la 5 zile conduceam si la o sapt eram inapoi la birou, iar recuperarea a fost super ok
Ayanann
eu am combinat ketonal forte si arcoxia 90 mg
si cu omez pentru protectia stomacului
Dupa masa
Dar exact cum spun fetele daca esti inca internata cel mai bun remediu impotriva durerii il au asistentele
Sper sa treaca durerea cat mai repede, prima zi este putin mai grea dar ajuta daca te gandesti ca merita tot chinul si in maxim 4 zile esti ca noua
eu am combinat ketonal forte si arcoxia 90 mg
si cu omez pentru protectia stomacului
Dupa masa
Dar exact cum spun fetele daca esti inca internata cel mai bun remediu impotriva durerii il au asistentele
Sper sa treaca durerea cat mai repede, prima zi este putin mai grea dar ajuta daca te gandesti ca merita tot chinul si in maxim 4 zile esti ca noua
Multumesc pentru raspuns! Nu stiu sa folosesc crema bronzanta sincera sa fiu, de asta m-am gandit la bronzul organic...pentru ca solarul am inteles ca nu este recomandat de nici un fel.iar la soare eu am inteles ca nu am voie sa stau 6 luni mi-a zis doctora.nu stiu exact care sunt riscurile...doar cicatricea sa fie singurul risc ? Pentru ca o pot acoperi...
Vreau sa va mai spun ca eu am 3 saptamani de la operatie, ma simt fantastic, nu mai am dureri.sanii au inceput sa se lase si sa fie mai moi mai ales in partea de jos...inafara faptului ca mi se par f mici desi am 410 extra high profil...si ma gandesc serios ca intr un an dupa videcarea completa sa mai maresc...somnul pe spate in schimb este greu de suportat...dar asta e ne obisnuim
Sunt acasa deabea pot scrie, sunt ff ametita daca ma ridik, daca stau in pat nu ma dor.. dar daca ma ridik turbez de durere.oare cat va mai fi asa
Bea multe lichide si incearca sa mergi la toaleta, ameteala va trece dupa ce vei elimina anestezicul
Ayana fresh de portocale cu gref eu asta am baut pt greata dar eram in februarie aveau gust, nu stiu cat de ok mai sunt acum dar limonada cu menta, miere, inearca sa bei sa te si hidratezi bine si sa elimini si anestezic. durerea cand te ridici va trece si ea in timp, adica cand incet incet muschiu se relaxeaza si inciziile incep vindecarea, ai rabdare cu tine.
Pailami eu am facut plaja la 6 saptamani cu crema 50 pe incizii si sutien obligatoriu. doctoral meu mi-a sp ca am voie la plaja doar sa imi protejez inciziile, pt ca rist o vinderare "mai urata" si sa ramana o urma mai pronuntata, insa daca doctora ta ti-a interzis plaja total urmeaza-i sfatul... eu una eram super stricta sa fac "treaba" cf recomandarilor lui si mi-a prins bine
ps Ayana ceva vitamine daca crezi ca te ajuta intreaba medicul sau/si medicul de familie.
recuperari usoare si decizii frumoase
Pailami eu am facut plaja la 6 saptamani cu crema 50 pe incizii si sutien obligatoriu. doctoral meu mi-a sp ca am voie la plaja doar sa imi protejez inciziile, pt ca rist o vinderare "mai urata" si sa ramana o urma mai pronuntata, insa daca doctora ta ti-a interzis plaja total urmeaza-i sfatul... eu una eram super stricta sa fac "treaba" cf recomandarilor lui si mi-a prins bine
ps Ayana ceva vitamine daca crezi ca te ajuta intreaba medicul sau/si medicul de familie.
recuperari usoare si decizii frumoase
Paulami eu am facut plaja la 1 luna si 2 sapt. Topless :) dar cu cicatricile acoperite. Dar cum spune si Valentina-84, asculta.ti medicul!
Eu n as recomanda gref pt antibiotic, ii taie din acțiune, lămâie, ghimbir, portocala da. Recuperare ușoară fetelor si încercați sa va încurajați singurele, toate stările urate si durerile vor trece si o sa va bucurați de "gemene".Va pup :)
Ayanaaa, of! Se pare că tu faci parte din echipa "câștigătoare" care are dureri mari după operație :((( Ia-ti calmantele la timp. Încearcă să dormi cât poți de mult. Și bea multa apă. Nu te mai concentra pe durere. Gândește-te la altceva. Dacă nu poți dormi, uită-te la televizor. Fa ceva, orice care te poate ajuta să îți concentrezi atenția pe altceva în afară de sâni. Cu toate am trecut prin asta. Încă tu ești norocoasă că poți sta culcată în pat. Eu 2 săptămâni practic nu am reușit deloc să dorm, am stat NUMAI în fund. Non-stop. Pe fotoliu. Nu puteam să stau culcată, simțeam că mi se rup inciziile. A fost horror. Dar a trecut. Și la tine va trece. Cum spunea și Ramih și Electraa și restul fetelor: RABDARE. Ia fiecare zi pas cu pas. Și distrage-ti atenția de la furere. Dacă vei sta să analizezi fiecare înțepătura, timpul va trece mult mai greu și recuperarea va fi anevoioasă. Te pupic :*
Dragele mele, puterea autosugestiei face minuni, avem in dotare forte inimaginabile de autocontrol. Cel mai mare dușman al nostru suntem noi insine cand ne lăsam dominate de teama, durere, panica.
Faceti orice care sa va distragă atenția de la aceste trăiri negative. Este greu dar nu imposibil, iar cu fiecare zi de exercitiu prin autocontrol veți descoperi ca treceti prin cele mai grele încercări pe care viata vi le oferă si deveniți din ce in ce mai puternice.
Toate aceste neplăceri trec, iar rezultatul rămâne pentru mult timp de acum încolo. Iar acest rezultat contribuie la un selfesteem care va dărâma multe bariere pe care le-am pus singure pana acum.
Recuperare ușoară noilor operate si nu uitați, durerea este prezenta cu atât mai mult cu cât ne gândim la ea.
Faceti orice care sa va distragă atenția de la aceste trăiri negative. Este greu dar nu imposibil, iar cu fiecare zi de exercitiu prin autocontrol veți descoperi ca treceti prin cele mai grele încercări pe care viata vi le oferă si deveniți din ce in ce mai puternice.
Toate aceste neplăceri trec, iar rezultatul rămâne pentru mult timp de acum încolo. Iar acest rezultat contribuie la un selfesteem care va dărâma multe bariere pe care le-am pus singure pana acum.
Recuperare ușoară noilor operate si nu uitați, durerea este prezenta cu atât mai mult cu cât ne gândim la ea.
Buna seara!!
Electra, m-a rugat Diana sa te întreb daca sutienul tau, din poza l-ai cumparat din H&M. Eu așa am reținut si mâine vreau sa merg cu ea sa vedem ce își găsește.
Totodată, știți daca are voie sa poarte sutien cu sarma sau push up? Eu stiam, ca nu are voie. Mulțumesc.
Electra, m-a rugat Diana sa te întreb daca sutienul tau, din poza l-ai cumparat din H&M. Eu așa am reținut si mâine vreau sa merg cu ea sa vedem ce își găsește.
Totodată, știți daca are voie sa poarte sutien cu sarma sau push up? Eu stiam, ca nu are voie. Mulțumesc.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 7durere persistenta la sani
- 7Iritatii pe ambii sani
- 8cresterea sanilor
- 14sani mariti natural
- 11nodul la san
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 3Sensibilitate a sanilor
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 8implanturile mamare - recomandari
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 10Silicoane sani, detalii
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 4Augumentare Mamara
- 0Implant mamar
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: